Nieuws Limburg Groep Jam versterkt elektrisch fleetgamma met EQB

Groep Jam versterkt elektrisch fleetgamma met EQB

Groep Jam versterkt elektrisch fleetgamma met EQB

Mercedes-Benz is altijd al een vooruitstrevend merk geweest en dat uit zich vandaag in het breedste gamma op de markt wanneer het op elektrisch rijden aankomt. Zo verwelkomde Groep Jam begin dit jaar de EQB in haar showroom. Dat is dé fleetwagen bij uitstek voor mensen met een groot gezin. En er is nog een eyecatcher: de EQE.

Met een ruim aanbod aan plug-in hybride en volelektrische personenwagens, en daarnaast vele elektrische mogelijkheden voor bestelwagens, biedt Groep Jam voor ieder die elektrisch wil rijden wat wils. Daar komen nu twee pareltjes bij. De eerste, de Mercedes-Benz EQB, staat al te pronken in Hasselt, Bree, Lommel en Dilsen-Stokkem.

“De wagen heeft alle unieke eigenschappen van de GLB, maar is dus volledig elektrisch. Bijzonder is dat het gaat om het eerste elektrische model van Mercedes-Benz waarbij je de optie hebt om tot 7 zitplaatsen te gaan. Dat in combinatie met de luxueuze afwerking en het comfort dat je van het merk gewoon bent. De EQB is dus de ideale gezinswagen en past ook netjes binnen het fleetaanbod”, zegt sales director van Groep Jam Sebastiaan Rutten.

De EQB is verkrijgbaar in drie pakketten: de business line, luxury line en AMG line, elk met hun aparte eigenschappen, maar waar ’t verschil ‘m vooral in de designafwerking zit. Als eerste werden de motorvarianten EQB 300 en EQB 350 gelanceerd, maar intussen is ook de EQB 250 er. Die is zelfs iets goedkoper en heeft bovendien een groter rijbereik, tot wel 469 kilometer (WLTP)*. De prijs van de EQB 250 start vanaf 57.959 euro, inclusief BTW.

Welkom EQE

En dan is er nog de Mercedes-Benz EQE, de tweede elektrische berline van het automerk, die intussen ook in de showroom staat. “Vergelijk ‘m gerust met de compacte versie van de EQS die voor de happy few was. Met een rijbereik van maar liefst 660 kilometer (WLTP) en een toegankelijkere prijs zal deze wagen ongetwijfeld in de smaak vallen.”

Nog een speciale feature van Mercedes-EQ is Green Charging. Daarmee garandeert Mercedes-Benz dat je wagen gedurende 200.000 kilometer uitsluitend met echte groene stroom wordt gevoed. Daarover lees je hier meer. Als duurzame wagen kan dat dus zeker tellen.

Van 20 tot 30 april staan ook de EQ Experience Days gepland. Dan kan je bij Groep Jam alles rond elektrisch rijden ontdekken en testrijden.

*De actieradius is vastgesteld aan de hand van VO 2017/1151/EU. De actieradius is afhankelijk van de configuratie van het voertuig.

 

Groep Jam is een erkend concessiehouder en servicepunt van Mercedes-Benz met vestigingen in Hasselt, Bree, Lommel en Dilsen-Stokkem.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.