Nieuws Vlaams-Brabant Tobania trekt ervaren directeur BU aan

Tobania trekt ervaren directeur BU aan

Peter Walleghem.

Tobania trekt ervaren directeur BU aan

STROMBEEK-BEVER/ZAVENTEM – Tobania, de Belgische it-dienstenonderneming en consultancybedrijf met hoofdkantoor in Strombeek-Bever (Grimbergen) en een vestiging in Zaventem, heeft Peter Walleghem aangesteld als nieuwe directeur BU. 

Peter Walleghem bouwde een carrière uit in de ICT, die bijna dertig jaar overspant. Bij Global One zette de man de eerste stappen in de business. Vervolgens ging hij aan de slag bij Proximus waar hij het schopte tot vicepresident sales voor de carrierdiensten.

Na een passage bij Traff-X werd Walleghem als CEO binnengehaald bij Altavia Benelux. Ongeveer 6 jaar later maakte hij de overstap naar Trialpanel. Daar was hij Chief Commercial Officer.

Een zevental jaren geleden werd de man CEO bij D&M Depot en een jaar later bij Brand Buddies. Iets minder dan 4 jaar geleden werd hij directeur Strategie en Innovatie bij Wolters Kluwer.

Bij Tobania vervult hij de rol van directeur Business Unit.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.