Nieuws Vlaams-Brabant BNI Mercator Leuven heeft nieuwe directeur

BNI Mercator Leuven heeft nieuwe directeur

BNI Mercator Leuven heeft nieuwe directeur

LEUVEN – BNI Mercator Leuven heeft Bert Van Roie aangeduid als Chapter Director voor de komende 6 maanden. Bert is reeds enkele jaren lid van BNI (Business Network International) en nam daarbij al verschillende rollen op zich. 

Bert is professioneel actief als coach (www.durvenspringen.be) en wil de focus vooral leggen op verdere groei van het aantal leden en het verhogen van de omzet: “We hebben de laatste tijd hard gewerkt om een tof en hecht team te creëren”, zegt Bert. “Nu is het tijd om daar de vruchten van te plukken. En we zijn ambitieus: de volgende 6 maanden willen we zowel ons aantal leden als de omzet die we voor elkaar genereren met minstens 50% doen groeien!”

BNI is een netwerkorganisatie van ondernemende mensen die wekelijks samen komen bij koffie en ontbijt om elkaars business vooruit te helpen. Hoofddoel is steeds om elkaar te helpen groeien in omzet maar ook op andere vlakken worden heel wat best practices besproken en uitgewisseld (admin, marketing, personeel, legal, …). Daarnaast geniet elk lid van beroepsexclusiviteit binnen het chapter.

Ook voor bezoekers die van het BNI concept willen proeven staan de deuren wagenwijd open. Zij kunnen zich melden via mail [email protected] of telefonisch op 0475 305037.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.