Nieuws Vlaams-Brabant Starter van de week: Sabor

Starter van de week: Sabor

Stijn Hiers van Sabor.

Starter van de week: Sabor

TREMELO – Op de Maria-ter Heidelaan in Tremelo opent eind deze maand Sabor, een handel in Latijns-Amerikaanse dranken. Zaakvoerder Stijn Hiers is onze starter van de week. 

Op 30 april opent Sabor de deuren in Tremelo. De drankenhandel is gespecialiseerd in Latijns-Amerikaanse dranken. Sabor is het geesteskind van Stijn Hiers, auteur van verschillende boeken over sterke dranken, en sedert 2012 invoerder van ambachtelijke cachaça en andere dranken uit Brazilië. Tot nog toe leverde Sabor enkel aan horecazaken en handelaars, en aan particulieren via een webshop.

“Tijdens het weekeinde van 30 april en 1 mei opent Sabor voor het eerst de deuren van haar fysieke winkel”, zegt Stijn Hiers. “We merkten dat er meer vraag kwam van particulieren om bij ons te komen proeven en kopen. Daarom openen we nu een eigen kleine winkel, waar de focus ligt op Latijns-Amerikaanse dranken.”

Naast Braziliaanse cachaça, likeuren en gin vindt de liefhebber er ook een heel gamma aan rums, “maar ook pisco, mezcal, tequila en ander lekkers uit het Zuid- en Centraal-Amerikaanse continent zullen we in de aanbieding hebben”, zegt Stijn.

Voorlopig zal de winkel geopend zijn op maandag van 18 tot 20 uur, op woensdag van 19 tot 22 uur en op zaterdag van 10 tot 14 uur. Ook kunnen er op afspraak degustaties georganiseerd worden voor kleine groepen. “Tijdens het openingsweekend is iedereen doorlopend welkom van 10 tot 18 uur. Er wordt aangeraden gebruik te maken van de parking Vinneweg, en op zondag de parking van de Okay”, besluit Stijn.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.