Nieuws Limburg Snelgroeiend softwarehuis komt naar Hasselt

Snelgroeiend softwarehuis komt naar Hasselt

Snelgroeiend softwarehuis komt naar Hasselt

Striktly Business Software, het bedrijf van CEO Stéphanie Ouachan (32), gaat een vestiging openen in Hasselt.

Het softwarebedrijf dat vooral ERP en CRM-pakketten levert, heeft al vestigingen in Brussel en Antwerpen. Er werken nu 19 mensen. Met de nieuwe filialen in Hasselt, Roeselare en een tweede in Antwerpen, zal het aantal medewerkers worden verdubbeld. “Dat klinkt zo vlak na de COVID-19-epidemie heel ambitieus, maar voor ons als bedrijf is het de enige logische stap om verder te blijven groeien”, vertelt CEO Stéphanie Ouachan, die eigenhandig haar nieuwe werknemers wil klaarstomen.

“Tijdens de komende aanwervingscampagne zullen vooral de people skills primeren”, klinkt het. “Ervaring in de software- of salessector is zeker geen must.” Ouachan wil aantrekkelijke profielen uit andere sectoren naar Striktly Business Software halen. “Denk bijvoorbeeld aan de horeca, waar heel wat mensen zitten die klantvriendelijkheid en mensenkennis combineren. Als daar mensen zijn die hun leven willen heroriënteren, zullen we hen zeker kansen bieden en begeleiden om hun capaciteiten verder te ontwikkelen.”

Reageer op dit bericht

Reacties

Joel G. 2021-01-08 10:53:45

ik zag u bericht en ben zeer geintereseerd zelf heb ik ong 3j ervaring in de telecom sector als technisch adviseur telefonisch en ben op zoek naar een nieuwe uitdaging graag hoor ik van u terug. u kan me ten alle tijden bereiken op mijn nummer 0472244403 of per email op [email protected] alvast bedankt voor u antwoord.

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.