Brussel - Made in https://www.made-in.be Mon, 18 Apr 2022 21:58:46 +0000 nl-BE hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.9.2 Inno zet deel van personeel op tijdelijke werkloosheid https://www.made-in.be/vlaams-brabant/inno-zet-deel-van-personeel-op-tijdelijke-werkloosheid/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/inno-zet-deel-van-personeel-op-tijdelijke-werkloosheid/#respond Tue, 19 Apr 2022 03:20:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=371373 The post Inno zet deel van personeel op tijdelijke werkloosheid appeared first on Made in.

]]>

LEUVEN – De directie van warenhuisketen Inno heeft aangekondigd dat ze een deel van het personeel tot eind juni op tijdelijke werkloosheid zet. Dat meldt RTBF. 

Sinds vorige week maandag geldt de tijdelijke werkloosheid voor 50 procent van het personeel in de verkoop. Zo’n 25 procent van het kaderpersoneel en afdelingshoofden wordt ook op tijdelijke werkloosheid gezet, verklaart een vakbondsafgevaardigde van CNE Luik, Ghislaine Marie.

Deze maatregel treft de 16 winkels en het hoofdkantoor van de groep, hoewel sommige winkels meer getroffen worden dan andere. Onder meer de coronacrisis heeft het shopgedrag van de mensen veranderd, klinkt de verklaring. “We komen net uit een crisis en belanden weer in een andere, een oorlog in Europa. Die heeft een impact op de inflatie, de olieprijzen en energie en dus is de consument nogal voorzichtig”, verklaart Valérie Van Walleghem van SETCa/BBTK. Volgens haar heeft de directie aangegeven dat als er een herstel is, de maatregel zal worden stopgezet.

Deze maatregel zal tot eind juni duren, met uitzondering van de week van 2 mei, waarin iedereen zal werken om het 125-jarig bestaan van de groep te vieren.

Bron: RTBF.

The post Inno zet deel van personeel op tijdelijke werkloosheid appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/inno-zet-deel-van-personeel-op-tijdelijke-werkloosheid/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/11/INNO-400x225.jpgInno
Glasvezelring voor hart Vlaamse economie https://www.made-in.be/vlaams-brabant/glasvezelring-voor-driehoek-brussel-antwerpen-gent/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/glasvezelring-voor-driehoek-brussel-antwerpen-gent/#respond Fri, 15 Apr 2022 03:11:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=370903 The post Glasvezelring voor hart Vlaamse economie appeared first on Made in.

]]>

ZAVENTEM – Eurofiber, aanbieder van digitale glasvezelverbindingen en cloudinfrastructuuroplossingen en met Belgische vestiging in Zaventem, breidt in opdracht van een internationale klant het Belgische glasvezelnetwerk uit met 80 kilometer. Met de extensie wordt een glasvezelring tussen Brussel, Antwerpen en Gent gerealiseerd. 

De opdracht zal begin 2023 voltooid zijn. De klant zal twee punten van het bestaande Eurofiber-netwerk met elkaar verbinden en zo een nieuwe, 120 kilometer lange glasvezelring creëren ten behoeve van de driehoek Brussel-Gent-Antwerpen, het economische hart van België.

De nieuwe ring levert capaciteit via een complete 144-vezelkabel die door vijf grote Belgische bedrijfsterreinen loopt. De ring zal ook drie datacentra met elkaar verbinden: LCL West in Aalst, Interxion Digital Realty BRU4 in Zaventem in het oosten en een nieuwe EdgeConnex-faciliteit in Ternat.

“Deze nieuwe uitbreiding toont aan dat Eurofiber snel verandert van een nationale aanbieder in een pan-Europese speler, zowel organisch als niet-organisch”, zegt Rhoderick van der Wyck, Managing Director International Business bij Eurofiber.

“De digitale transformatie in België gaat steeds sneller, vooral doordat toonaangevende bedrijven kwalitatief hoogwaardige nieuwe glasvezelroutes nodig hebben om hun lokale prestaties te verbeteren en hun ecosystemen uit te breiden naar gebieden die nog niet op het netwerk waren aangesloten.”

The post Glasvezelring voor hart Vlaamse economie appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/glasvezelring-voor-driehoek-brussel-antwerpen-gent/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/antwerpen/2017/01/glasvezel-400x225.jpgEurofiber
Falingen uitgesproken https://www.made-in.be/vlaams-brabant/falingen-uitgesproken/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/falingen-uitgesproken/#respond Tue, 12 Apr 2022 03:15:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=369468 The post Falingen uitgesproken appeared first on Made in.

]]>

VILVOORDE/GOOIK/BIERBEEK/LENNIK – De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben een reeks bedrijven en eenmanszaken failliet verklaard. 

Curator Jeroen Pinoy

  • Kledingzaak Sarah and Co, met exploitatiezetel aan het Philippe Werrieplein in Jette, is in faling. De maatschappelijke zetel was gevestigd aan de Groenstraat in Vilvoorde.
  • IT-bedrijf Adunio, Luchthavenlaan in Vilvoorde, is failliet.
  • Eventorganisator Haki Ramadanovic, Wijngaardstraat in Gooik, werd failliet verklaard.

Curatoren Karl Vanstipelen en Winny Tirmarche

  • Adviesbureau East Gate Experts, Hoegaardsesteenweg in Bierbeek, is in faling.

Curator Charlotte Piers

  • De accountants en belastingconsulenten van Accountex, Dorp in Lennik, hebben de boeken neergelegd. De zaak was gevestigd aan de Schaliestraat in Sint-Pieters-Leeuw.
  • Kapsalon A.B.C. Spiraal, Begijnhofstraat in Brussel, is niet meer.

 

The post Falingen uitgesproken appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/falingen-uitgesproken/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/01/Faillissementen-small-2-400x225.jpg
Jungheinrich kiest nieuwe transporteur voor BeLux-operaties https://www.made-in.be/vlaams-brabant/jungheinrich-kiest-nieuwe-transporteur-voor-belux-operaties/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/jungheinrich-kiest-nieuwe-transporteur-voor-belux-operaties/#respond Mon, 11 Apr 2022 12:41:27 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=369257 Nieuwe partner voor transport in BeLux.

The post Jungheinrich kiest nieuwe transporteur voor BeLux-operaties appeared first on Made in.

]]>

LEUVEN/NEDER-OVER-HEEMBEEK – Sinds begin deze maand werken leverancier van intralogistieke oplossingen Jungheinrich en transporteur Ziegler samen voor het nationale transport van Jungheinrich in België en Luxemburg. De coöperatie omvat zowel het transport van nieuwe, occasie als huurtrucks.

“Bij het kiezen van een nieuwe transportfirma zijn we niet over één nacht ijs gegaan”, zegt Harm de Vries, Managing Director van Jungheinrich NV. “We waren op zoek naar een transporteur die – net als Jungheinrich – kwaliteit en een goede service vooropstelt. Die partner hebben we in Ziegler gevonden. Ook de flexibiliteit die Ziegler aan de dag legt om onze trucks snel bij onze klanten te krijgen, weten we te waarderen.”

“Bij Ziegler zijn we verheugd om voortaan deel uit te maken van de customer journey die Jungheinrich aan zijn klanten wil bieden. Met Jungheinrich als partner wordt onze deskundigheid in het vervoer van specifieke producten bovendien opnieuw verruimd. We zullen er dan ook alles aan doen om van dit partnership een succes te maken”, zegt Xavier Vanwynsberghe, Corporate Key Account & Sales Director Ziegler BeLux.

Ziegler, opgericht in 1908 en met hoofdkantoor in Neder-Over-Heembeek, is een wereldwijde logistieke dienstverlener. Met meer dan 3.200 werknemers wereldwijd exploiteert Ziegler een netwerk met 154 vestigingen in meer dan 15 landen en partnerbedrijven in nog eens 80 landen. In tegenstelling tot grote wereldwijde transportconcerns die industrialiseringsgericht werken, heeft Ziegler zich er altijd toe verbonden een familiebedrijf te blijven.

Jungheinrich werd in 1953 opgericht. Met een omvangrijk portfolio aan material handling uitrusting, logistieke systemen en diensten biedt Jungheinrich zijn klanten oplossingen op maat voor de uitdagingen die de Industrie 4.0 met zich meebrengt.

The post Jungheinrich kiest nieuwe transporteur voor BeLux-operaties appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/jungheinrich-kiest-nieuwe-transporteur-voor-belux-operaties/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/04/Magazijn-400x225.jpgJungheinrich, Ziegler
Ceusters zit voortaan aan de knoppen bij Docks Bruxsel https://www.made-in.be/vlaams-brabant/ceusters-zit-voortaan-aan-de-knoppen-bij-docks-bruxsel/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/ceusters-zit-voortaan-aan-de-knoppen-bij-docks-bruxsel/#respond Mon, 11 Apr 2022 03:30:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=369041 Ceusters zal minstens de komende drie jaar het management van het winkelcentrum op zich nemen.

The post Ceusters zit voortaan aan de knoppen bij Docks Bruxsel appeared first on Made in.

]]>

BRUSSEL – Vastgoedbedrijf Ceusters is de opvolger van Dockx Management voor het beheer van het shoppingcenter in de Brusselse kanaalzone. 

Ceusters zal minstens de komende drie jaar het management van het winkelcentrum op zich nemen. “Voor elk project werken we altijd met verschillende gespecialiseerde partners van over de hele wereld, en Ceusters heeft duidelijk indruk op ons gemaakt”, vertelt Peter Todd, oprichter van Portus Retail, de Britse eigenaar van Dockx Bruxsel. “Zowel door hun persoonlijke aanpak als door hun kennis van de lokale markt. We zijn er sterk van overtuigd dat hun expertise ons zal helpen om Docks Bruxsel beter voor te bereiden op de toekomst van het winkelen.”

De keuze voor Ceusters is niet toevallig. Het vastgoedbedrijf is al jaren actief in de retailwereld met onder andere Wijnegem Shop Eat Enjoy, Grands Prés in Bergen en K in Kortrijk.

“Docks Bruxsel is nu volledig op weg om zich te vestigen”, verklaart Axel Ceusters, COO Ceusters. “Het biedt alles wat een winkelcentrum anno 2022 moet bieden: een aantrekkelijk winkelaanbod, tal van horecagelegenheden, persoonlijke beleving en zelfs kantoorruimte. Het grote overdekte attractiepark Legoland Discovery Centre wordt deze zomer geopend, wat nog meer bezoekers uit het hele land zal trekken. Wij zijn zeer verheugd om met Portus Retail samen te werken en geloven dat onze ervaring Docks Bruxsel zal helpen om nog meer te groeien.”

Ceusters volgt Dockx Management op. Deze laatste is in een juridische geschil verzeild geraakt met de eigenaars van het shoppingcenter. Volgens NEG kwam DM zijn contractuele afspraken niet na, waarop de overeenkomst werd verbroken.

The post Ceusters zit voortaan aan de knoppen bij Docks Bruxsel appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/ceusters-zit-voortaan-aan-de-knoppen-bij-docks-bruxsel/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/04/3-4-400x225.jpgDocks Bruxsel
Proefproject pakjes retourneren met postbode wordt verlengd https://www.made-in.be/vlaams-brabant/proefproject-pakjes-retourneren-met-postbode-wordt-verlengd/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/proefproject-pakjes-retourneren-met-postbode-wordt-verlengd/#respond Fri, 08 Apr 2022 03:17:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=368373 Die verlenging moet toelaten om verder te analyseren waarom de pakjes via de postbode worden meegegeven.

The post Proefproject pakjes retourneren met postbode wordt verlengd appeared first on Made in.

]]>

LEUVEN/BRUSSEL – Postbedrijf bpost heeft plannen om nog dit jaar het proefproject waarbij burgers pakketjes kunnen retourneren via hun postbode nationaal uit te rollen. Dat zegt bpost-woordvoerster Veerle Van Mierlo aan Belga. Het proefproject loopt momenteel in enkele gemeenten (onder andere in Leuven en Brussel), waar het volgens bpost positief werd ontvangen.

“Het proefproject verloopt naar wens en de mensen zijn enthousiast”, stelt Van Mierlo. Het proefproject, dat oorspronkelijk tot 15 april zou lopen, wordt dan ook verlengd. Die verlenging moet toelaten om verder te analyseren waarom de pakjes via de postbode worden meegegeven. “De bedoeling is om daarna het project nog dit jaar nationaal uit te rollen. Dat zal ten vroegste vanaf het derde kwartaal gebeuren”, besluit de bpost-woordvoerster.

In februari was bekend geraakt dat bpost in enkele gemeenten met het proefproject gestart was. Het gaat om Mol, Geel, Leuven, Wevelgem, een deel van Brussel en enkele Waalse gemeenten. Een pakket meegeven is alleen mogelijk wanneer de postbode al bij de klant moet zijn voor een pakket, luidde het. Een pakje klaarleggen bij de brievenbus kan niet.

The post Proefproject pakjes retourneren met postbode wordt verlengd appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/proefproject-pakjes-retourneren-met-postbode-wordt-verlengd/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/02/bpost2-400x225.pngbpost
Immobedrijf stuurt robot op huisbezoek https://www.made-in.be/vlaams-brabant/immobedrijf-stuurt-robot-op-huisbezoek/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/immobedrijf-stuurt-robot-op-huisbezoek/#respond Mon, 04 Apr 2022 03:44:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=366302 The post Immobedrijf stuurt robot op huisbezoek appeared first on Made in.

]]>

BOORTMEERBEEK/HERENT/BRUSSEL – Vastgoedspeler domoXim heeft een robot in gebruik genomen voor virtuele huisbezoeken. DomoRobo is zijn naam. 

“We speelden al een tijdje met het idee om meer in te zetten op de verschillende technologieën die er tegenwoordig beschikbaar zijn. Tijdens het Vastgoedcongres 2022, georganiseerd door CIB Vlaanderen, zijn we nog zekerder geworden van deze denkpiste en hebben we de knoop doorgehakt om ook voor huisbezoeken het digitale pad te bewandelen! Onze klanten zullen ons via “DomoRobo” virtueel kunnen ontmoeten in de woning”, zegt zaakvoerder Kelly De Punder.

Om de bezoeken persoonlijk te begeleiden zal DomoRobo werken met een aangepaste Avatar. Zo werd van elke medewerker een digitaal evenbeeld gemaakt. “Het was geen gemakkelijke keuze, maar wel de meest logische. We kunnen niet anders dan meegaan met onze tijd”, lacht zaakvoerder Ine Vermeeren. “Op dit moment volgt DomoRobo een interne opleiding zodat alles vlot zal verlopen. Het is nog even puzzelen vooral qua vervoer en sleutels, maar voor elke uitdaging is er een oplossing.”

Ook voor de andere collega’s bij domoXim zijn het spannende tijden. “Het gaat een aanpassing zijn, maar verandering is altijd leuk. Ik ben ontzettend benieuwd wat de mensen ervan gaan vinden.” zegt Cédric Dawance. “We deden al veel digitaal, maar dit is natuurlijk een stap verder”, vullen Sari Peeters en Katrien Hambrouck verder aan.

The post Immobedrijf stuurt robot op huisbezoek appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/immobedrijf-stuurt-robot-op-huisbezoek/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/mechelen/2019/03/domoXim-400x225.jpgdomoxim
Vastgoedbedrijf zet 10 nieuwe kmo-units in de markt https://www.made-in.be/vlaams-brabant/vastgoedbedrijf-zet-10-nieuwe-kmo-units-in-de-markt/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/vastgoedbedrijf-zet-10-nieuwe-kmo-units-in-de-markt/#respond Fri, 01 Apr 2022 03:34:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=365688 Midden 2022 worden de nieuwe kmo-units opgeleverd.

The post Vastgoedbedrijf zet 10 nieuwe kmo-units in de markt appeared first on Made in.

]]>

DROGENBOS/ASSE/BRUSSEL – Vastgoedbedrijf Panorama, met vestigingen in onder andere Leuven en Brussel, zet 10 nieuwbouw kmo-units in de markt. Het nieuwe complex wordt opgetrokken in Drogenbos.

Ten zuiden van Brussel, aan de uitrit  “Anderlecht” van de Ring,  wordt een gloednieuw kmo-park opgetrokken, genaamd “Zen-park”. Deze ontwikkeling langs de Humaniteitslaan, die midden 2022 opgeleverd wordt, zal ruimte bieden aan lokale ondernemers.

De units hebben een oppervlakte van 324 m² + 108 m² mezzanine, tot 648 m² (en zelfs meer). Tevens komt er op de site een kantoorgebouw van 866 m² met 90 m² terras. Het project wordt gerealiseerd op een bedrijventerrein van ongeveer 8 ha, en maakt deel uit van een groter geheel bestaande uit productie-, opslag-, distributie en polyvalente ruimtes alsook kantoren.

“De loodsen worden casco opgeleverd en zijn elk voorzien van een sectionale poort, lichtstraat en een polybetonvloer” weet Philip Van Bruystegem, makelaar bij Panorama Bedrijfsvastgoed. “De vrije hoogte bedraagt 6 m en de diverse nutsleidingen (gas, water, elektriciteit en data) komen individueel binnen per magazijn.

Midden 2022 worden de nieuwe kmo-units opgeleverd. Panorama Bedrijfsvastgoed beheert de verkoop.

The post Vastgoedbedrijf zet 10 nieuwe kmo-units in de markt appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/vastgoedbedrijf-zet-10-nieuwe-kmo-units-in-de-markt/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/04/3-400x225.jpgPanorama Bedrijfsvastgoed
Parys verkast naar Pro League https://www.made-in.be/vlaams-brabant/parys-verkast-naar-pro-league/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/parys-verkast-naar-pro-league/#respond Tue, 29 Mar 2022 03:12:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=363967 Parys is de opvolger van Pierre François, die in januari zijn ontslag indiende bij de Pro League.

The post Parys verkast naar Pro League appeared first on Made in.

]]>

LEUVEN/BRUSSEL – De Pro League heeft Leuvenaar Lorin Parys (45) aangeduid als nieuwe CEO. Dat heeft de belangenvereniging van de profclubs maandagnamiddag bekendgemaakt. N-VA’er Parys stopt met politiek. 

Parys is de opvolger van Pierre François, die in januari zijn ontslag indiende bij de Pro League.

In het verleden was Parys kort actief als COO bij Club Brugge. “Het is een intensief proces geweest, geleid door de headhunters van Odgers Berndtson”, zo klinkt het in een persbericht. “We hebben gekozen voor iemand die met een frisse maar analytische blik naar de sport kan kijken, mensen kan samenbrengen en op zoek gaat naar oplossingen. Lorin wordt het gezicht van het professionele voetbal in België maar zal achter de schermen de relaties met de clubs, de Voetbalbond, ACFF, Voetbal Vlaanderen, partners en beleid uitbouwen en de organisatie leiden. We wensen hem daarbij alle steun en succes toe.”

“Ik vond het voor mezelf tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan”, reageert Parys. “Het is mijn ambitie om voetbal te doen groeien als sport, als maatschappelijke motor en als economische sector. Ik schakel nu dus over van de hoofdzaak naar de belangrijkste bijzaak. En die oogt best indrukwekkend met meer dan 1 miljoen geregistreerde fans, meer dan 3 miljoen toeschouwers, 11.000 geregistreerde jeugdspelers en 298 sociale projecten met 55.000 deelnemers en 700 miljoen euro toegevoegde waarde in combinatie met duizenden jobs bij de profclubs. Samen met alle partners die het voetbal heeft heb ik ontzettend veel zin om daar nog een turbo op te steken”, zegt Parys in een reactie.

Vanaf vrijdag 1 april legt de man al zijn politieke functies neer en zal hij zich 100% inzetten voor het voetbal. De Pro League zat sinds januari zonder CEO, nadat Pierre François vroegtijdig zijn ontslag had ingediend, tegen de achtergrond van het voetbalschandaal Operatie Zero. Normaal liep zijn mandaat eind juni af. Sindsdien hadden Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute en Club Brugge-manager Vincent Mannaert een tijdelijk mandaat om de Pro League te leiden.

Bron: Belga.

The post Parys verkast naar Pro League appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/parys-verkast-naar-pro-league/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/03/2-18-400x225.jpgPro League
TUI fly herneemt na twee jaar ‘stand stil’ zijn internationale vluchten vanuit Rijsel https://www.made-in.be/west-vlaanderen/tui-fly-herneemt-na-twee-jaar-stand-stil-zijn-internationale-vluchten-vanuit-rijsel/ https://www.made-in.be/west-vlaanderen/tui-fly-herneemt-na-twee-jaar-stand-stil-zijn-internationale-vluchten-vanuit-rijsel/#respond Mon, 28 Mar 2022 09:32:12 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=363664 TUI fly vliegt 19 bestemmingen aan vanuit Rijsel

The post TUI fly herneemt na twee jaar ‘stand stil’ zijn internationale vluchten vanuit Rijsel appeared first on Made in.

]]>

OOSTENDE, RIJSEL – Na twee jaar met een sterk afgebouwd vluchtprogramma door de coronacrisis en de reisbeperkingen zal luchtvaartmaatschappij TUI fly deze zomer opnieuw vanuit alle regionale luchthavens uit het vroegere aanbod vliegen. Het Franse Rijsel wordt begin april als laatste vertrekluchthaven heropgestart. Voor de uitvoering van het zomerprogramma met 19 bestemmingen worden er twee TUI fly-vliegtuigen in Rijsel gestationeerd.

Sinds begin dit jaar kijken reizigers weer vol vertrouwen uit naar een vliegvakantie. De talrijke reserveringen voor het zomerseizoen zijn alvast veelbelovend. Luchtvaartmaatschappij TUI fly kan hierdoor haar unieke vluchtstrategie hervatten door vluchten aan te bieden uit regionale luchthavens. Deze luchthavens worden sinds jaren enorm gewaardeerd door de reizigers uit een ruime regio. Na Brussel, Oostende, Antwerpen, Charleroi en Luik is Rijsel sinds de zomer van 2020 de zesde uitvalsbasis van waaruit TUI Belgium-reizigers kunnen vertrekken. De Franse luchthaven, gelegen op slechts enkele kilometers van de grens met West-Vlaanderen, biedt een ruime keuze aan bestemmingen en vertrekdagen.

Een Boeing 737-800 (189 stoelen) zal vanaf 2 april en tot het einde van de herfstvakantie in Rijsel worden gestationeerd. Een tweede vliegtuig, een Boeing 737-700 (148 stoelen), volgt op 29 april. Vanuit Rijsel zal TUI fly in totaal 19 bestemmingen aanvliegen. Hieronder een overzicht van het aanbod vanuit Lille-Lesquin.

Griekenland

  • Athene: elke maandag en donderdag vanaf 19 mei;
  • Corfu: elke dinsdag vanaf 3 mei;
  • Kreta (Heraklion): elke donderdag vanaf 14 april;
  • Kos: elke zaterdag vanaf 16 april;
  • Rhodos: elke zondag vanaf 17 april.

Spanje

  • Malaga: elke maandag en donderdag vanaf 11 april;
  • Gran Canaria: elke woensdag, donderdag en zaterdag vanaf 2 april;
  • Tenerife: vanaf 4 april elke maandag, woensdag en donderdag
  • Fuerteventura: elke zaterdag vanaf 2 april;
  • Lanzarote: elke maandag vanaf 4 april;
  • Mallorca: elke woensdag vanaf 18 mei.

Marokko

  • Agadir: elke woensdag en zaterdag vanaf 2 april;
  • Casablanca: vanaf 2 april elke woensdag, vrijdag en zaterdag;
  • Fez: elke dinsdag en vrijdag vanaf 8 april;
  • Nador: elke maandag, woensdag en donderdag vanaf 6 april;
  • Oujda: elke maandag, dinsdag en donderdag vanaf 5 april;
  • Marrakech: elke woensdag en zaterdag vanaf 2 april;
  • Tanger: elke dinsdag en vrijdag vanaf 8 april.

Portugal

  • Faro: elke donderdag en zaterdag vanaf 14 mei.

The post TUI fly herneemt na twee jaar ‘stand stil’ zijn internationale vluchten vanuit Rijsel appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/west-vlaanderen/tui-fly-herneemt-na-twee-jaar-stand-stil-zijn-internationale-vluchten-vanuit-rijsel/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/03/Lille-Lesquin-TUI-19-400x225.jpgTUI fly