Inno - Made in https://www.made-in.be Mon, 18 Apr 2022 21:58:46 +0000 nl-BE hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.9.2 Inno zet deel van personeel op tijdelijke werkloosheid https://www.made-in.be/vlaams-brabant/inno-zet-deel-van-personeel-op-tijdelijke-werkloosheid/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/inno-zet-deel-van-personeel-op-tijdelijke-werkloosheid/#respond Tue, 19 Apr 2022 03:20:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=371373 The post Inno zet deel van personeel op tijdelijke werkloosheid appeared first on Made in.

]]>

LEUVEN – De directie van warenhuisketen Inno heeft aangekondigd dat ze een deel van het personeel tot eind juni op tijdelijke werkloosheid zet. Dat meldt RTBF. 

Sinds vorige week maandag geldt de tijdelijke werkloosheid voor 50 procent van het personeel in de verkoop. Zo’n 25 procent van het kaderpersoneel en afdelingshoofden wordt ook op tijdelijke werkloosheid gezet, verklaart een vakbondsafgevaardigde van CNE Luik, Ghislaine Marie.

Deze maatregel treft de 16 winkels en het hoofdkantoor van de groep, hoewel sommige winkels meer getroffen worden dan andere. Onder meer de coronacrisis heeft het shopgedrag van de mensen veranderd, klinkt de verklaring. “We komen net uit een crisis en belanden weer in een andere, een oorlog in Europa. Die heeft een impact op de inflatie, de olieprijzen en energie en dus is de consument nogal voorzichtig”, verklaart Valérie Van Walleghem van SETCa/BBTK. Volgens haar heeft de directie aangegeven dat als er een herstel is, de maatregel zal worden stopgezet.

Deze maatregel zal tot eind juni duren, met uitzondering van de week van 2 mei, waarin iedereen zal werken om het 125-jarig bestaan van de groep te vieren.

Bron: RTBF.

The post Inno zet deel van personeel op tijdelijke werkloosheid appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/inno-zet-deel-van-personeel-op-tijdelijke-werkloosheid/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/11/INNO-400x225.jpgInno
Warenhuisketen INNO werkt samen met Antwerpse straatartiest DZIA https://www.made-in.be/antwerpen/warenhuisketen-inno-werkt-samen-met-antwerpse-straatartiest-dzia/ https://www.made-in.be/antwerpen/warenhuisketen-inno-werkt-samen-met-antwerpse-straatartiest-dzia/#respond Fri, 18 Feb 2022 17:09:23 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=348825 De Antwerpse straatartiest DZIA mag de lentecampagne en de winkelaankleding van INNO verzorgen.

The post Warenhuisketen INNO werkt samen met Antwerpse straatartiest DZIA appeared first on Made in.

]]>

Van februari tot mei werkt warenhuisketen INNO samen met DZIA. De Antwerpse straatartiest mag er de lentecampagne en de winkelaankleding verzorgen. De warenhuisketen werkt al eens samen met Belgische artiesten, maar hoopt nu met street art een jonger publiek aan te trekken.

Warenhuisketen INNO gaat in zee met straatartiest DZIA. In samenwerking met reclamebureau DDB moet de collaboratie een echte eyecatcher worden. Zo hoopt INNO een jonger doelpubliek aan te trekken.

“Onze keuze voor een Belgische artiest is een traditie die we terug oppikken. Zo heeft INNO jaren geleden al samengewerkt met Hergé, Willy Vandersteen, Philippe Geluck en François Schuiten”, zegt Elly Zwinnen, merchandise & marketing director bij INNO. “Met de urban art van DZIA willen we een jonger publiek aanspreken. Onze baseline luidt sinds kort ‘for you’. En daarmee bedoelen we werkelijk ‘iedereen’. Niet alleen onze vertrouwde klanten, maar echt elke generatie moet zich thuis voelen bij INNO.”

Ook DZIA, die al samenwerkte met merken als Eastpak en Converse, is enthousiast over de samenwerking. “INNO en ik: wij hebben iets gemeen”, zegt hij. “Mijn murals worden echt een deel van de stad. En ze zijn toegankelijk, net zoals de INNO-winkels in alle grote steden van het land. Ook al is INNO een gevestigde waarde: iedereen kan er op elk moment binnenstappen.”

The post Warenhuisketen INNO werkt samen met Antwerpse straatartiest DZIA appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/antwerpen/warenhuisketen-inno-werkt-samen-met-antwerpse-straatartiest-dzia/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/02/INNO-dzia-400x225.jpgDZIA, Inno
Creatief designer Boudewijn Delaere giet zijn levenswerk in een boek https://www.made-in.be/west-vlaanderen/creatief-designer-boudewijn-delaere-giet-zijn-levenswerk-in-een-boek/ https://www.made-in.be/west-vlaanderen/creatief-designer-boudewijn-delaere-giet-zijn-levenswerk-in-een-boek/#respond Fri, 18 Feb 2022 09:00:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=347611 Boudewijn Delaere geeft aan zijn creatief oeuvre een nieuwe dimensie in een boek

The post Creatief designer Boudewijn Delaere giet zijn levenswerk in een boek appeared first on Made in.

]]>

KORTRIJK – Wie het over creatief designer Boudewijn Delaere wil hebben, moet willens nillens de uitdrukking ‘Zo is er maar één‘ bovenhalen. Van het creatief ontwerpen en designen van affiches, logo’s, verpakkingen en wat al niet meer, maakte hij zijn levenswerk en de uitpuilende referentielijst, ook bij tientallen West-Vlaamse bedrijven, liegt er bepaald niet om. Nu heeft de van gedachten eeuwig jonge Kortrijkse designfanaat zijn opus magnum in een catalogusboek gegoten wat zorgt voor een mix van creativiteit en cultuur. Met een grote C.     

Boudewijn Delaere zegt dat hij op professioneel vlak maar één grote visie had en dat was creatief ontwerpen. En dus trok hij als jongeling, toen nog zonder computer, naar Brussel om er in het befaamde Instituut La Cambre  kennis en inspiratie op te doen. Eens afgestudeerd, ging hij meteen aan de slag als freelance ontwerper voor onder meer de uitgeverijen Lannoo, Heideland, De Sikkel, Patmos en andere. Ook de Provincie West-Vlaanderen was één van zijn eerste opdrachtgevers, en zijn werk werd er kennelijk prompt gesmaakt en meermaals bekroond in diverse affichewedstrijden van de Provincie.

“Het heeft me nooit aan werk ontbroken”, aldus Delaere. “Na de historische brand van de Inno in Brussel (1967) mocht ik bijvoorbeeld voor de warengroep een nieuwe verpakkingslijn uitwerken. Nog in 1967, bij de start van De Hallen in Kortrijk, kreeg ik heel wat grafische opdrachten.”

In 1968 ging Interieur van start. Tussen 1968 en 1998, de gouden jaren zeg maar, ontwierp Delaere het totaal visueel concept én de communicatie van liefst 16 biënnales. Het werden stuk voor stuk pareltjes voor het oog, must sees. “Honderden bedrijven en organisaties wisten me ook te vinden voor unique selling propositions“, aldus Boudewijn Delaere. “Niet eens zo lang terug merkte ik dat één van mijn oudere affiches – And nature? – in het Brusselse Koninklijk Museum voor Schone Kunsten zomaar tussen werk hing van Luc Tuysmans en van Francis Bacon. Ja, dat deed wel iets met mij: good feeling.”

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden

Delaere werkte een leven lang in een dubbelmandaat: naast zijn job als freelance designer, gaf hij aan de Kortrijkse Academie zijn kennis, inzichten en creativiteit door aan diverse generaties. Het nu gepubliceerde boek, uitgegeven in eigen beheer, geeft een overzicht van zijn levenswerk en verdient een eeuwige plaats in elke bibliotheek.

Op het gevaar af van zijn immense verdiensten te reduceren, vallen een aantal realisaties op door hun tijdloos karakter. Het Barco-logo bijvoorbeeld dat hij uit zijn potlood toverde in de jaren tachtig, blijft tot op vandaag pal overeind, mede met dank aan het doordenkertje (een oog en een oor in plaats van een o, achteraan de bedrijfsnaam). Het logo van de Biënnale Interieur oogt als een beschermende, veilige en geborgen unit. Het logo van Kortrijk Xpo zorgt, door het weglaten van de letter E vooraan, voor meer individuele expressie.

Wie het boek doorneemt, kan maar twee zaken besluiten. Eén: Delaere gaf op zijn hoogst eigenste manier gestalte aan de uitdrukking dat één beeld meer zegt dan duizend woorden. Twee: zijn oeuvre is van die aard dat het de tijd en eb en vloed in de wereld van ontwerpers moeiteloos overleeft. Kortom: Boudewijn Delaere is bij leven en welzijn nu al een klassieker in zijn genre.

The post Creatief designer Boudewijn Delaere giet zijn levenswerk in een boek appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/west-vlaanderen/creatief-designer-boudewijn-delaere-giet-zijn-levenswerk-in-een-boek/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/02/Delaere-Boudeiwjn-definitief-boek-400x225.jpgBarco, Biënnale Interieur, De Hallen, De Sikkel, Heideland, Inno, Patmos, provincie West-Vlaanderen
INNO heropent vernieuwde winkel in Waasland Shopping Center https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/inno-heropent-vernieuwde-winkel-in-waasland-shopping-center/ https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/inno-heropent-vernieuwde-winkel-in-waasland-shopping-center/#respond Tue, 21 Dec 2021 15:33:29 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=327433 Bedoeling is dat de klanten zich in de sfeervol gerestylede winkel meteen thuis voelen.

The post INNO heropent vernieuwde winkel in Waasland Shopping Center appeared first on Made in.

]]>

SINT-NIKLAAS – De INNO department store in het Waasland Shopping Center is compleet vernieuwd. Bedoeling is dat de klanten zich in de sfeervol gerestylede winkel meteen thuis voelen. Ze vinden er bovendien een uitgebreide home-afdeling, met veel meer keuze aan keukenaccessoires dan voorheen.

INNO implementeert dit jaar een nieuwe strategie om hét Belgische omnichannel-warenhuis van de toekomst te worden. Het bedrijf is vast van plan om versterkt uit de coronacrisis te komen met zijn 16 department stores en de online marketplace inno.be.

INNO stelt drie volledig heringerichte winkels voor, onder andere in Waasland Shopping Center. “We vinden de department store helemaal opnieuw uit en maken van INNO een fascinerende place to be voor het Belgische publiek. INNO wordt een inspirerende omgeving die alle zintuigen prikkelt”, aldus Armin Devender, CEO INNO.

 

Thuisgevoel met oog voor details

Met de terugkeer naar de naam die de Belgen altijd bleven gebruiken, en de toegankelijke visual identity die in het voorjaar al geïntroduceerd werd, creëert INNO een thuisgevoel voor zijn klanten. Dit herken je nu ook in de inrichting van de winkels.

“Wie onze vernieuwde department store binnenstapt, voelt direct de positieve vibe van het inspirerende interieur. Natuurlijke warmte en gezelligheid zijn overal voelbaar door het royale gebruik van nieuwe houten meubelen, houten bekleding aan de kassa’s, en zithoeken met tapijt en fauteuils”, zegt Kaat Van Steelant, Store Manager INNO Waasland. “De winkelarchitectuur zet in op een uitnodigend grondplan, met diverse werelden. Behangpapier, tv screens, quotes op muren en deuren, designverlichting en focuspunten verspreid over de hele winkel maken dat er overal wel wat te beleven valt.”

INNO op Waaslandse leest geschoeid

De nieuwe INNO-logo’s vallen meteen op voor shoppers die Waasland Shopping Center bezoeken. Ook de etalages van INNO, binnen in het winkelcentrum, zitten helemaal in de nieuwe look.

Binnen krijgt elke afdeling van de department store een eigen karakter. “We brengen meer emotie en warmte in de winkels. Shoppers moeten zich goed voelen bij ons. We verdelen het warenhuis in werelden: elke afdeling heeft z’n eigen sfeer, met zithoeken, planten,…”, vertelt Elly Zwinnen, Merchandise-Marketing Director van INNO.

Uitgebreid aanbod keukenaccessoires

Op de eerste verdieping waan je je in de home-afdeling in een woonwarenhuis pur sang. Terwijl INNO Waasland vroeger alleen bed- en tafellinnen verkocht, vind je er nu een uitgebreide keuze aan keukenaccessoires. Hiermee gaat de winkel in op de wensen van de lokale shoppers, die tot nog toe maar een beperkt aanbod vonden in hun regio. Thematische werelden rond koken, tafelen, deco, slapen en huishoudlinnen laten de klant wegdromen.

Samen met INNO Waasland heropenen ook de INNO’s in Leuven en Luik de deuren na een ware metamorfose. In de komende jaren plant het bedrijf een herinrichting van alle INNO Department Stores. In 2022 komen de volgende winkels aan de beurt.

The post INNO heropent vernieuwde winkel in Waasland Shopping Center appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/inno-heropent-vernieuwde-winkel-in-waasland-shopping-center/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/12/BP6B5175-1-400x225.jpgInno, INNO Waasland, Waasland Shopping Center
INNO steekt zichzelf in nieuw kleedje https://www.made-in.be/antwerpen/inno-steekt-zichzelf-in-nieuw-kleedje/ https://www.made-in.be/antwerpen/inno-steekt-zichzelf-in-nieuw-kleedje/#respond Mon, 08 Nov 2021 13:14:16 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=310007 Na Brussel volgen ook de winkels in Waasland Shopping Center en Schoten.

The post INNO steekt zichzelf in nieuw kleedje appeared first on Made in.

]]>

Fervente shoppers die vanaf vandaag door de Brusselse Nieuwstraat kuieren, merken het meteen. Het groen-witte logo dat twintig jaar lang het uithangbord van INNO was, maakt plaats voor het hedendaagse zwart-witte logo dat dit voorjaar gelanceerd werd. “Met het vervangen van de logo’s op onze flagship store zetten we de volgende fase in van de rebranding van de INNO department stores”, zegt CEO Armin Devender. Binnen het jaar krijgen alle department stores het nieuwe logo op hun gevels. Nog dit jaar volgen de winkels in Luik, Leuven, Waasland Shopping Center en Schoten het Brusselse voorbeeld.

In mei van dit jaar lanceerde INNO een volledige rebranding. Hiermee sluit hét Belgische grootwarenhuis beter aan bij het Belgische publiek, en de families in het bijzonder. INNO wil een onmisbare partner blijven in hun dagelijkse leven. Dat beklemtoont het met de terugkeer naar de naam ‘INNO’, de nieuwe baseline ‘for you.’ en de bijhorende visual identity.

“In onze vernieuwde communicatie herkennen shoppers zichzelf in uit-het-leven-gegrepen foto’s, warme kleuren en hartelijke taal. Vanaf vandaag trekken we deze identiteit ook door aan de buitenkant van onze winkels”, zegt Elly Zwinnen, Merchandise, Marketing Director INNO.

Volgende maand al plant de grootwarenhuisketen een grondige remodelling van de INNO-winkels in Luik, Leuven en Waasland Shopping Center. In 2022 komen Gent, Brugge, en de beide winkels in Brussel (Louizalaan en het gelijkvloers van Nieuwstaat) aan de beurt. INNO Schoten fungeerde als pilootproject en werd al eind 2020 volledig heringericht.

INNO is het enige warenhuis in België met een brede waaier aan premium- en mainstream merken. De keten maakt al bijna 125 jaar integraal deel uit van het retaillandschap van alle grote Belgische steden.

The post INNO steekt zichzelf in nieuw kleedje appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/antwerpen/inno-steekt-zichzelf-in-nieuw-kleedje/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/11/INNO-400x225.jpgInno
Sluiting Inno Hasselt op nippertje vermeden https://www.made-in.be/limburg/sluiting-inno-hasselt-op-nippertje-vermeden/ https://www.made-in.be/limburg/sluiting-inno-hasselt-op-nippertje-vermeden/#respond Fri, 06 Aug 2021 16:30:52 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=273724 Er was al provisie aangelegd om kosten te dekken.

The post Sluiting Inno Hasselt op nippertje vermeden appeared first on Made in.

]]>

Retailketen Galeria Inno had concrete plannen om de vestiging in Hasselt te sluiten. Er was al een provisie voorzien van 1,9 miljoen om alles te bekostigen. Omdat de resultaten van Hasselt nu toch beter zijn dan het gemiddelde van de Inno-winkels, zal nog een poging worden gedaan om het schip boven water te houden.

Winkelketen Inno, onderdeel van het Duitse Galeria Karstadt Kaufhof, boekte vorig jaar een verlies van 20 miljoen euro. Ook het moederbedrijf zit in slechte papieren, en moest bescherming tegen schuldeisers vragen. Corona heeft de malaise die al enkele jaren aan de gang is, alleen nog maar versneld. Galeria Inno heeft namelijk geen online kanaal, en zag tijdens de lockdown maandenlang de omzet helemaal wegvallen.

De directie is nu genoodzaakt om met een reddingsplan op de proppen te komen. De start van een online kanaal is één van de pistes. Er werd volgens De Tijd de sluiting van de winkel in Hasselt overwogen. Het prestigieuze verkooppunt in de Koning Albertstraat bestaat 7 jaar maar heeft nog nooit winst gemaakt. De opening van Quartier Bleu wordt als extra reden aangehaald. Er werd al een provisie van bijna 2 miljoen aangelegd om de sluiting van Hasselt te financieren. Toch komt het niet zo ver. Uit een analyse van de cijfers blijkt dat Galeria Inno Hasselt het inmiddels beter doet dan het gemiddelde van alle Inno-vestigingen. Daarom ligt de focus nu op het rendabiliseren van de Limburgse winkel en krijgt de vestiging dus respijt.

The post Sluiting Inno Hasselt op nippertje vermeden appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/limburg/sluiting-inno-hasselt-op-nippertje-vermeden/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/08/Schermafbeelding-2021-08-06-om-18.28.29-400x225.pngInno
Inno lanceert online marketplace https://www.made-in.be/mechelen/inno-lanceert-online-marketplace/ https://www.made-in.be/mechelen/inno-lanceert-online-marketplace/#respond Mon, 03 May 2021 21:32:17 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=238167 Vanaf 6 mei lanceert INNO een online marketplace. Ook alle winkels krijgen een make over.

The post Inno lanceert online marketplace appeared first on Made in.

]]>

MECHELEN – Met inno.be lanceert INNO een marketplace. Die moet het digitaal verlengstuk worden van de bekende department stores, in samenwerking met heel wat bestaande en nieuwe partners. Daarnaast volgt ook nog een volledige rebranding van het merk, inclusief geleidelijke herinrichting van de 16 winkels.

Doel is opnieuw dichter aan te sluiten bij het Belgische publiek, dat het merk al sinds 1897 in zijn hart draagt. Het heruitgevonden INNO wil terug met beide voeten in het Belgische retaillandschap staan.

Met de marketplace inno.be wil INNO voortaan een hoofdrol spelen op de Belgische online retailmarkt. De grootwarenhuisketen beschouwt het digitale shoppingplatform als de 17de INNO-winkel, een naadloze aanvulling op de fysieke winkels in 16 Belgische centrumsteden, waaronder Mechelen.
Op 6 mei opent de marketplace inno.be officieel de digitale deuren. Honderden merken stappen mee aan boord en in elke productcategorie – mode, lingerie, juwelen, handtassen, reiskoffers en wonen – is er een uitgebreid gamma. Een deel van de merken ligt niet in de 16 fysieke INNO-winkels. Het onlineplatform fungeert dus als een uitbreiding op de bestaande winkels.

Voor de rebranding keert men terug naar de naam INNO. De op Belgische leest geschoeide rebranding speelt voluit in op de Belgische context en de wensen van de Belgische shoppers. Alle 16 INNO-winkels krijgen een nieuwe, trendy look. In de komende jaren ondergaan alle winkels deze metamorfose.

“Zoals vorig jaar aangekondigd, heeft INNO een nieuwe strategie ontwikkeld om dé Belgische omnichannel retailer te worden voor nationale en internationale klanten. De lokale behoeften méér dan beantwoorden is een van onze belangrijkste doelstellingen. Met 21 projecten, verspreid over alle domeinen van de onderneming, zetten we vastberaden strategische stappen om de Belgische warenhuisketen van de toekomst te worden. Deze verregaande veranderingen zorgen ervoor dat INNO versterkt uit de coronacrisis komt”, besluit Armin Devender, de CEO van INNO.

The post Inno lanceert online marketplace appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/mechelen/inno-lanceert-online-marketplace/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/05/Campagne-online-400x225.jpgInno
Inno gaat in Gent voor een volledige remake https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/inno-gaat-in-deinze-en-gent-voor-een-volledige-remake/ https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/inno-gaat-in-deinze-en-gent-voor-een-volledige-remake/#respond Mon, 03 May 2021 07:57:23 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=237713 Inno kiest meer dan ooit voor dubbele strategie

The post Inno gaat in Gent voor een volledige remake appeared first on Made in.

]]>

GENT – Nu corona stilaan de kop wordt ingedrukt, kiest de retailgroep Inno voor een ambitieuze vlucht vooruit, in de hoop de consument wat meer te verleiden. Noem het maar een make over, en dit zowel online als offline. Inno heeft in de provincie Oost-Vlaanderen een megastore in Gent Veldstraat. 

Inno wil vooral versterkt uit de crisis komen. Het uitgangspunt van de switch is eenvoudig. Inno wil als omnichannel retailer ook meer en meer de lokale behoeften beantwoorden. “Met 21 projecten, verspreid over alle domeinen van de onderneming, zetten we vastberaden strategische stappen om de Belgische warenhuisketen van de toekomst te worden”, aldus Armin Devender, CEO van Inno. “De hoekstenen van onze strategie zijn de digitale marketplace, een volledig nieuw ERP-systeem en de rebranding van het merk Inno. Die veranderingen worden nu gevolgd door een herinrichting van alle winkels in de komende jaren. Hiermee zullen we onze unieke positie op de Belgische retailmarkt bestendigen en versterken. We vinden de department store helemaal opnieuw uit en maken van ons aanbod een fascinerende place to be . Inno wordt meer dan ooit een inspirerende omgeving die alle zintuigen prikkelt met – dankzij de digitale marketplace – een assortiment dat eindeloze mogelijkheden biedt. Bij al deze veranderingen kunnen we bouwen op onze fantastische medewerkers, die Inno in hun hart dragen en onze klanten elke dag opnieuw de beste service bieden.”

Digitale shop is zeventiende winkel

Inno, dat zijn roots heeft in het gezegende jaar 1897, telt in ons land telt in ons land zestien stores waarvan twee in Oost-Vlaanderen. De groep beschouwt zij digitale shoppingplatform als zijn zeventiende winkel. Deze week, op 6 mei, opent de marketplace inno.be officieel de digitale deuren. Honderden merken stappen aan boord, en er komen er binnenkort nog bij. In elke productcategorie – mode, lingerie, juwelen, handtassen, reiskoffers en wonen – zit voor elk wat wils, van premium tot mainstream. Een deel van deze merken ligt niet in de 16 fysieke Inno-winkels. Het onlineplatform fungeert dus als een uitbreiding op de bestaande winkels. Voor trouwe Inno-klanten wordt het een blij weerzien met hun favoriete merken én nieuwigheden, voor andere shoppers een unieke kennismaking met de echte department store experience.

Wie shopt op inno.be, koopt rechtstreeks bij de partners van Inno. De merken regelen zelf de verzending van elke bestelling. Vanaf 6 mei kan de  klant ook zijn online Loyalty-punten sparen. Vanaf de zomer wordt het bovendien mogelijk om een bestelling af te halen of te retourneren in de vertrouwde Inno-winkel. Zodra de marketplace in België met succes gelanceerd is, onderzoekt de traditionele retailgroep de mogelijkheden om die uit te breiden naar andere landen.

Het klassieke grootwarenhuis wordt in dat digitale aanbod niet vergeten. De stores worden herdoopt tot Inno Department Stores. In de praktijk komt het er op neer dat alle 16 Belgische winkels een nieuwe, trendy look krijgen aangemeten. De operatie begint dit jaar.

The post Inno gaat in Gent voor een volledige remake appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/inno-gaat-in-deinze-en-gent-voor-een-volledige-remake/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/05/Inno-Gent-400x225.jpgInno
Wim De Veirman en Jan Helskens dromen van kwantumsprong https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/wim-de-veirman-en-jan-helskens-dromen-van-kwantumsprong/ https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/wim-de-veirman-en-jan-helskens-dromen-van-kwantumsprong/#respond Fri, 15 Sep 2017 16:33:20 +0000 https://www.made-in.be/?p=114188 Bedrijf uit Drongen wil groei bestendigen en enorme exportmogelijkheden in de markt verzilveren.

The post Wim De Veirman en Jan Helskens dromen van kwantumsprong appeared first on Made in.

]]>

Wim De Veirman en Jan Helskens, stichters-oprichters en nog altijd meerderheidsaandeelhouders van The Cookware Company, gaan op zoek naar een financiële partner voor hun firma. Bedoeling is om de groei te bestendigen en de enorme exportmogelijkheden in de markt te verzilveren. The Cookware Company heeft zijn thuisbasis in Drongen, maar laat zijn klassevol keukengerei (keramische kookpotten en -pannen) aanmaken in zijn fabriek in China, waar bijna 2.000 mensen werken.

Het Oost-Vlaamse aanbod is al jarenlang een kassucces, zowel in eigen land (Makro, Carrefour, Inno) als op tientallen exportmarkten. Vooral in de VS zijn de potten pannen een hit. The Cook Company gebruikte daarvoor reclame op tv.

Toch zijn er nog veel onbenutte mogelijkheden, aldus het duo De Veirman-Helskens in een gesprek met De Tijd. Tegen 2019, pakweg over twee jaar, moet een omzet van 400 miljoen euro mogelijk zijn. The Cook Company groeit jaar na jaar met double digits. In deze fase kreeg Degroot Petercam de opdracht om het groeiscenario verder te bestuderen en een gepaste partner te vinden die de gedroomde kwantumsprong kan helpen waarmaken. Naar verwachting moet er tegen begin volgend jaar nieuws uit de bus komen.

The Cookware Company is nog een vrij jong bedrijf, dat pas in 2005 het levenslicht zag. De producten worden in de markt gezet onder de merkbanner Greenpan.

The post Wim De Veirman en Jan Helskens dromen van kwantumsprong appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/wim-de-veirman-en-jan-helskens-dromen-van-kwantumsprong/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/oostvlaanderen/2017/09/cookware-company-400x225.jpgCarrefour, Inno, Makro, The Cookware Company
Webwinkels schieten als paddenstoelen uit de grond https://www.made-in.be/antwerpen/webwinkels-schieten-als-paddenstoelen-uit-de-grond/ https://www.made-in.be/antwerpen/webwinkels-schieten-als-paddenstoelen-uit-de-grond/#respond Tue, 19 May 2015 21:18:22 +0000 https://www.made-in.be/?p=85406 Becommerce awards bekronen innovatieve webwinkels

The post Webwinkels schieten als paddenstoelen uit de grond appeared first on Made in.

]]>

Wim De Veirman en Jan Helskens, stichters-oprichters en nog altijd meerderheidsaandeelhouders van The Cookware Company, gaan op zoek naar een financiële partner voor hun firma. Bedoeling is om de groei te bestendigen en de enorme exportmogelijkheden in de markt te verzilveren. The Cookware Company heeft zijn thuisbasis in Drongen, maar laat zijn klassevol keukengerei (keramische kookpotten en -pannen) aanmaken in zijn fabriek in China, waar bijna 2.000 mensen werken.

Het Oost-Vlaamse aanbod is al jarenlang een kassucces, zowel in eigen land (Makro, Carrefour, Inno) als op tientallen exportmarkten. Vooral in de VS zijn de potten pannen een hit. The Cook Company gebruikte daarvoor reclame op tv.

Toch zijn er nog veel onbenutte mogelijkheden, aldus het duo De Veirman-Helskens in een gesprek met De Tijd. Tegen 2019, pakweg over twee jaar, moet een omzet van 400 miljoen euro mogelijk zijn. The Cook Company groeit jaar na jaar met double digits. In deze fase kreeg Degroot Petercam de opdracht om het groeiscenario verder te bestuderen en een gepaste partner te vinden die de gedroomde kwantumsprong kan helpen waarmaken. Naar verwachting moet er tegen begin volgend jaar nieuws uit de bus komen.

The Cookware Company is nog een vrij jong bedrijf, dat pas in 2005 het levenslicht zag. De producten worden in de markt gezet onder de merkbanner Greenpan.

The post Webwinkels schieten als paddenstoelen uit de grond appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/antwerpen/webwinkels-schieten-als-paddenstoelen-uit-de-grond/feed/ 0 Inno