Leuven - Made in https://www.made-in.be Mon, 18 Apr 2022 21:58:46 +0000 nl-BE hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.9.2 BNI Mercator Leuven heeft nieuwe directeur https://www.made-in.be/vlaams-brabant/bni-mercator-leuven-heeft-nieuwe-directeur/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/bni-mercator-leuven-heeft-nieuwe-directeur/#respond Tue, 19 Apr 2022 03:28:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=371365 "De volgende 6 maanden willen we zowel ons aantal leden als de omzet die we voor elkaar genereren, met minstens 50% doen groeien!"

The post BNI Mercator Leuven heeft nieuwe directeur appeared first on Made in.

]]>

LEUVEN – BNI Mercator Leuven heeft Bert Van Roie aangeduid als Chapter Director voor de komende 6 maanden. Bert is reeds enkele jaren lid van BNI (Business Network International) en nam daarbij al verschillende rollen op zich. 

Bert is professioneel actief als coach (www.durvenspringen.be) en wil de focus vooral leggen op verdere groei van het aantal leden en het verhogen van de omzet: “We hebben de laatste tijd hard gewerkt om een tof en hecht team te creëren”, zegt Bert. “Nu is het tijd om daar de vruchten van te plukken. En we zijn ambitieus: de volgende 6 maanden willen we zowel ons aantal leden als de omzet die we voor elkaar genereren met minstens 50% doen groeien!”

BNI is een netwerkorganisatie van ondernemende mensen die wekelijks samen komen bij koffie en ontbijt om elkaars business vooruit te helpen. Hoofddoel is steeds om elkaar te helpen groeien in omzet maar ook op andere vlakken worden heel wat best practices besproken en uitgewisseld (admin, marketing, personeel, legal, …). Daarnaast geniet elk lid van beroepsexclusiviteit binnen het chapter.

Ook voor bezoekers die van het BNI concept willen proeven staan de deuren wagenwijd open. Zij kunnen zich melden via mail [email protected] of telefonisch op 0475 305037.

 

The post BNI Mercator Leuven heeft nieuwe directeur appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/bni-mercator-leuven-heeft-nieuwe-directeur/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/04/1-14-400x225.jpgBNI Mercator Leuven
Inno zet deel van personeel op tijdelijke werkloosheid https://www.made-in.be/vlaams-brabant/inno-zet-deel-van-personeel-op-tijdelijke-werkloosheid/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/inno-zet-deel-van-personeel-op-tijdelijke-werkloosheid/#respond Tue, 19 Apr 2022 03:20:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=371373 The post Inno zet deel van personeel op tijdelijke werkloosheid appeared first on Made in.

]]>

LEUVEN – De directie van warenhuisketen Inno heeft aangekondigd dat ze een deel van het personeel tot eind juni op tijdelijke werkloosheid zet. Dat meldt RTBF. 

Sinds vorige week maandag geldt de tijdelijke werkloosheid voor 50 procent van het personeel in de verkoop. Zo’n 25 procent van het kaderpersoneel en afdelingshoofden wordt ook op tijdelijke werkloosheid gezet, verklaart een vakbondsafgevaardigde van CNE Luik, Ghislaine Marie.

Deze maatregel treft de 16 winkels en het hoofdkantoor van de groep, hoewel sommige winkels meer getroffen worden dan andere. Onder meer de coronacrisis heeft het shopgedrag van de mensen veranderd, klinkt de verklaring. “We komen net uit een crisis en belanden weer in een andere, een oorlog in Europa. Die heeft een impact op de inflatie, de olieprijzen en energie en dus is de consument nogal voorzichtig”, verklaart Valérie Van Walleghem van SETCa/BBTK. Volgens haar heeft de directie aangegeven dat als er een herstel is, de maatregel zal worden stopgezet.

Deze maatregel zal tot eind juni duren, met uitzondering van de week van 2 mei, waarin iedereen zal werken om het 125-jarig bestaan van de groep te vieren.

Bron: RTBF.

The post Inno zet deel van personeel op tijdelijke werkloosheid appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/inno-zet-deel-van-personeel-op-tijdelijke-werkloosheid/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/11/INNO-400x225.jpgInno
AdSomeNoise en MultiMinds bundelen expertise in whitepaper en webinar https://www.made-in.be/vlaams-brabant/370882/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/370882/#respond Fri, 15 Apr 2022 03:20:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=370882 Managing Director Steven Verbruggen van het Leuvense AdSomeNoise.

The post AdSomeNoise en MultiMinds bundelen expertise in whitepaper en webinar appeared first on Made in.

]]>

LEUVEN – Het Leuvense AdSomeNoise, finalist in de MM Innovator Agency 2022, en het Aalsterse MultiMinds bereiken een nieuwe mijlpaal in hun samenwerking rond data-driven marketing. Beide bedrijven presenteren een whitepaper en organiseren een webinar. 

Beide agencies merken dat er bij adverteerders veel vragen zijn omtrent data in advertising, en wie nu juist allemaal ownership heeft. De adverteerders zelf? Big tech? En zijn de waardevolle inzichten die je haalt uit die data écht te graai voor de hoogste bieder?

Nu komt er een whitepaper uit hun koker waarin ze hun expertise bundelen over data-driven marketing, wat niet helemaal onverwacht komt. MultiMinds verkent en vindt continu manieren om privacyvriendelijke first-party data ten volle te benutten. Oplossingen die AdSomeNoise dan gebruikt in haar digitale communicatiecampagnes.

In de whitepaper komen onderwerpen aan bod als Big Tech en 3rd party cookies, maar het is bovenal een praktisch pleidooi om te investeren in een future-proof en duurzame datastrategie. Op 28 april organiseren AdSomeNoise en MultiMinds bovendien een webinar waarbij er concrete succesverhalen worden uitgediept van adverteerders die al investeerden in een future-proof datastrategie. De ideale gelegenheid dus om vanop de eerste rij geïnspireerd te worden hoe jij je marketing een frisse wind inblaast.

De gratis whitepaper en meer info over de webinar vindt u hier: https://whendatameetsmarketing.be

The post AdSomeNoise en MultiMinds bundelen expertise in whitepaper en webinar appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/370882/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/04/1-13-400x225.jpgAdSomeNoise
Hertogensite krijgt grootste Vlaams residentieel warmtenet https://www.made-in.be/vlaams-brabant/hertogensite-krijgt-grootste-vlaams-residentieel-warmtenet/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/hertogensite-krijgt-grootste-vlaams-residentieel-warmtenet/#respond Thu, 14 Apr 2022 03:20:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=370390 Via dit warmtenet van 100 kilometer ondergrondse leidingen wordt de warmte verdeeld over de 400 wooneenheden en andere gebouwen op de Hertogensite. 

The post Hertogensite krijgt grootste Vlaams residentieel warmtenet appeared first on Made in.

]]>

LEUVEN – Op de Hertogensite in Leuven zijn de boorwerken gestart om een geothermisch warmtenet aan te leggen, het grootste residentieel net in Vlaanderen. Zo’n netwerk gebruikt aardwarmte om de gebouwen en woningen te verwarmen. 

Om die aardwarmte uit de grond naar boven te halen, boort de Leuvense projectontwikkelaar Resiterra nu zo’n 300 lussen en dat tot wel 150 meter diep. Het is een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief voor de traditionele energiebronnen, omdat er geen fossiele brandstoffen worden verbruikt. De toekomstige bewoners zullen minder betalen om hun huizen te verwarmen. Dat tonen de cijfers van het nabijgelegen Janseniushof aan, waar ook een geothermisch netwerk ligt. In die wijk bespaart het gemiddelde gezin nu zo’n 200 euro per jaar.

Verspreid over de bijna 7 hectare grote Hertogensite worden zo’n 300 putten geboord. In die putten komen leidingen die via een lus weer naar boven komen. Door die leidingen vloeit een mengsel van glycol en water dat opgewarmd wordt door de bodem of warmte afgeeft aan die bodem. Via dit warmtenet van 100 kilometer ondergrondse leidingen wordt de warmte verdeeld over de 400 wooneenheden en andere gebouwen op de Hertogensite.

“De winst voor het milieu is enorm. We kunnen de vergelijking maken met een gelijkaardige site, het Janseniushof, waar we in 2017 al een geothermisch netwerk aanlegden en geen CO2 uitstoot meer hebben. Een woning met een gasboiler stoot elk jaar zo’n 1 ton CO2 uit. Dat wil zeggen dat we de afgelopen 3 jaar in het Janseniushof al 300 ton CO2 hebben uitgespaard. En die lijn willen we doortrekken op de Hertogensite: zowel voor de huizen als voor de gebouwen gaan we de CO2-uitstoot volledig bannen”, zegt Erik Van Hoof, CEO van Resiterra.

De boorwerken zullen duren tot het voorjaar van 2023.

 

The post Hertogensite krijgt grootste Vlaams residentieel warmtenet appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/hertogensite-krijgt-grootste-vlaams-residentieel-warmtenet/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/04/3-5-400x225.jpgResiterra
Ontwikkelaar satellietcamera’s investeert in Leuvense hub https://www.made-in.be/vlaams-brabant/ontwikkelaar-satellietcameras-investeert-in-leuvense-hub/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/ontwikkelaar-satellietcameras-investeert-in-leuvense-hub/#respond Wed, 13 Apr 2022 03:25:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=369891 Simera Sense is van plan ook het onderzoek en de ontwikkeling van de beeldanalyse in Leuven te laten doen.
Foto credit: Simera Sense.

The post Ontwikkelaar satellietcamera’s investeert in Leuvense hub appeared first on Made in.

]]>

LEUVEN – Het Zuid-Afrikaanse bedrijf Simera Sense, gespecialiseerd in camera’s voor satellieten, investeert in zijn Leuvense hub. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt tijdens een werkbezoek van Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) aan Zuid-Afrika.

Simera Sense, gevestigd nabij Kaapstad, ontwerpt en produceert camera’s die worden geïntegreerd in nanosatellieten.

Het bedrijf – CEO Johann du Toit startte het op in zijn garage – bestaat nog maar sinds 2010. Vandaag maakt Simera Sense in Zuid-Afrika met ruim 40 werknemers hoogtechnologische camera’s die worden gebruikt om uit de ruimte beelden te maken voor aardobservatie.

Sinds 2020 is het bedrijf ook actief met een vestiging in Leuven. Alle verkoop en marketing gebeurt er. “Onze klanten zitten in de Europese Unie, Groot-Brittannië of de VS. Dan is een Europees kantoor beter geplaatst”, legt algemeen directeur Ana-Mia Louw uit. Maar die Leuvense activiteit wordt uitgebreid. Simera Sense is van plan ook het onderzoek en de ontwikkeling van de beeldanalyse in Leuven te laten doen. Tegen 2023 zullen op die manier tien werknemers in ons land aan de slag zijn.

Bron: Belga.

The post Ontwikkelaar satellietcamera’s investeert in Leuvense hub appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/ontwikkelaar-satellietcameras-investeert-in-leuvense-hub/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/04/1-12-400x225.jpgSimera Sense
Slimme pleister moet ziekenhuisopname kankerpatiënten met dubbele cijfers doen dalen https://www.made-in.be/vlaams-brabant/slimme-pleister-moet-ziekenhuisopname-kankerpatienten-met-dubbele-cijfers-doen-dalen/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/slimme-pleister-moet-ziekenhuisopname-kankerpatienten-met-dubbele-cijfers-doen-dalen/#respond Wed, 13 Apr 2022 03:10:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=369883 Telemonitoring kan de levenskwaliteit van een kankerpatiënt verbeteren. Binnen afzienbare tijd wordt hij/zij opgevolgd met een slimme pleister.

The post Slimme pleister moet ziekenhuisopname kankerpatiënten met dubbele cijfers doen dalen appeared first on Made in.

]]>

LEUVEN – Het monitoringsysteem OncoCare@Home moet het in de toekomst mogelijk maken het aantal ziekenhuisopnames van kankerpatiënten met 10 procent te doen dalen. Dat meldt een consortium van spelers, met onder andere een vertegenwoordiging van UZ Leuven en het Leuven Kankerinstituut. 

 

In de toekomst zullen kankerpatiënten met een slimme pleister thuis opgevolgd kunnen worden. Het monitoringsysteem met de naam OncoCare@Home registreert en communiceert de medische gegevens van de patiënt vanuit de vertrouwde thuisomgeving. De innovatie zou het aantal ziekenhuisopnames met 10 procent kunnen doen verminderen, zo zegt het consortium achter het thuismonitoringsysteem. Dat consortium bestaat uit Byteflies, nexushealth, Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen, Leuven Kankerinstituut en UZ Leuven.

Kanker blijft met 15.000 overlijdens per jaar een van de belangrijkste doodsoorzaken in België. Door de medische vooruitgang is de levensverwachting er door de jaren heen wel op vooruitgegaan. Zo zijn zeven op de tien patiënten drie jaar na hun diagnose nog in leven. Maar het behandelingstraject is vaak lang en ingrijpend. Een goede opvolging is ook van levensbelang. Om die opvolging nu te verbeteren en voor de patiënt comfortabeler te maken, heeft een consortium een systeem uitgewerkt waarmee kankerpatiënten van thuis uit opgevolgd kunnen worden.

Het systeem monitort 24/7 de waarden van de patiënt en communiceert die waarden met het medische team. Zo kan er indien nodig snel ingegrepen worden, terwijl de patiënt toch in zijn vertrouwde omgeving kan verblijven. Het consortium wil in 2023 in testfase gaan, een testfase die mogelijk tegen eind 2023 kan afgerond worden. “De ambitie is om tegen 2027 zowat 10.000 patiënten in België te hebben gemonitord met de OncoCare@Home-oplossing”, luidt het bij het consortium.

Bron: Belga.

The post Slimme pleister moet ziekenhuisopname kankerpatiënten met dubbele cijfers doen dalen appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/slimme-pleister-moet-ziekenhuisopname-kankerpatienten-met-dubbele-cijfers-doen-dalen/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/04/2-7-400x225.jpgLeuven Kankerinstituut, UZ Leuven
Lidl BeLux heeft nieuwe CEO https://www.made-in.be/vlaams-brabant/lidl-belux-heeft-nieuwe-ceo/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/lidl-belux-heeft-nieuwe-ceo/#respond Mon, 11 Apr 2022 13:48:11 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=369293 Lidl BeLux haalt intern een nieuwe kopman.

The post Lidl BeLux heeft nieuwe CEO appeared first on Made in.

]]>

LEUVEN/HALLE/VILVOORDE – Matúš Gála neemt het roer over van Boudewijn van den Brand als nieuwe CEO van Lidl België en Luxemburg. Met meer dan 14 jaar ervaring bij Lidl, waarvan 5 jaar als CEO van Lidl Slovakije, start Gála op 1 mei aan deze nieuwe uitdaging. 

Matúš Gála begon in 2008 als regionaal manager bij Lidl Slovakije na zijn studies aan de faculteit Economie en management van de universiteit van Slovakije. Waarna bij de rol opnam van verkoopdirecteur om dan in 2015 aan de slag te gaan als regionaal directeur bij Lidl Litouwen. Sinds 2016 was Gála Algemeen Directeur van Lidl Slovakije.

“Lidl is in België en Luxemburg de voorbije 8 jaar, onder het leiderschap van mijn collega Boudewijn van den Brand, geëvolueerd naar een echte smart discounter die een sterke groei gekend heeft in de markt. Ik kijk ernaar uit om aan dit succesverhaal een vervolg te breien. En van Lidl België en Luxemburg de “eerste keus” retailer te maken voor de klant, maar ook een top werkgever waar iedereen met goesting komt werken en met voldoening naar huis gaat”, aldus Matúš Gála.

Boudewijn van den Brand startte zijn carrière 20 jaar geleden bij Lidl Nederland als management trainee, waar hij vervolgens de rollen op nam van distributiemanager en regiodirecteur. Sinds 2011 maakte hij deel uit van de nationale directie van Lidl België en Luxemburg als verkoopdirecteur om in 2014 de stap te zetten naar CEO.

“Mijn 20 jaar bij Lidl waren ongelooflijk boeiend. Dankzij een fantastisch team hebben we van Lidl België en Luxemburg een volwaardige supermarkt gemaakt. Dit is voor mij een mooi moment om even gas terug te nemen en de fakkel door te geven aan Matúš. Ik kijk met heel veel voldoening terug op mijn traject bij Lidl en wens iedereen met wie ik samenwerkte zowel binnen als buiten de organisatie te bedanken”, zegt Boudewijn van den Brand nog.

The post Lidl BeLux heeft nieuwe CEO appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/lidl-belux-heeft-nieuwe-ceo/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/oostvlaanderen/2020/06/thumbnail_Lidl-e1614243044654-400x225.pngLidl BeLux
Jungheinrich kiest nieuwe transporteur voor BeLux-operaties https://www.made-in.be/vlaams-brabant/jungheinrich-kiest-nieuwe-transporteur-voor-belux-operaties/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/jungheinrich-kiest-nieuwe-transporteur-voor-belux-operaties/#respond Mon, 11 Apr 2022 12:41:27 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=369257 Nieuwe partner voor transport in BeLux.

The post Jungheinrich kiest nieuwe transporteur voor BeLux-operaties appeared first on Made in.

]]>

LEUVEN/NEDER-OVER-HEEMBEEK – Sinds begin deze maand werken leverancier van intralogistieke oplossingen Jungheinrich en transporteur Ziegler samen voor het nationale transport van Jungheinrich in België en Luxemburg. De coöperatie omvat zowel het transport van nieuwe, occasie als huurtrucks.

“Bij het kiezen van een nieuwe transportfirma zijn we niet over één nacht ijs gegaan”, zegt Harm de Vries, Managing Director van Jungheinrich NV. “We waren op zoek naar een transporteur die – net als Jungheinrich – kwaliteit en een goede service vooropstelt. Die partner hebben we in Ziegler gevonden. Ook de flexibiliteit die Ziegler aan de dag legt om onze trucks snel bij onze klanten te krijgen, weten we te waarderen.”

“Bij Ziegler zijn we verheugd om voortaan deel uit te maken van de customer journey die Jungheinrich aan zijn klanten wil bieden. Met Jungheinrich als partner wordt onze deskundigheid in het vervoer van specifieke producten bovendien opnieuw verruimd. We zullen er dan ook alles aan doen om van dit partnership een succes te maken”, zegt Xavier Vanwynsberghe, Corporate Key Account & Sales Director Ziegler BeLux.

Ziegler, opgericht in 1908 en met hoofdkantoor in Neder-Over-Heembeek, is een wereldwijde logistieke dienstverlener. Met meer dan 3.200 werknemers wereldwijd exploiteert Ziegler een netwerk met 154 vestigingen in meer dan 15 landen en partnerbedrijven in nog eens 80 landen. In tegenstelling tot grote wereldwijde transportconcerns die industrialiseringsgericht werken, heeft Ziegler zich er altijd toe verbonden een familiebedrijf te blijven.

Jungheinrich werd in 1953 opgericht. Met een omvangrijk portfolio aan material handling uitrusting, logistieke systemen en diensten biedt Jungheinrich zijn klanten oplossingen op maat voor de uitdagingen die de Industrie 4.0 met zich meebrengt.

The post Jungheinrich kiest nieuwe transporteur voor BeLux-operaties appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/jungheinrich-kiest-nieuwe-transporteur-voor-belux-operaties/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/04/Magazijn-400x225.jpgJungheinrich, Ziegler
Nieuwe directeur voor VOKA Vlaams-Brabant https://www.made-in.be/vlaams-brabant/nieuwe-directeur-voor-voka-vlaams-brabant/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/nieuwe-directeur-voor-voka-vlaams-brabant/#respond Mon, 11 Apr 2022 03:22:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=369037 Ewa Bulthez heeft reeds een brede ervaring met ondernemerschap.

The post Nieuwe directeur voor VOKA Vlaams-Brabant appeared first on Made in.

]]>

LEUVEN/HALLE/VILVOORDE – Ewa Bulthez treedt vanaf 16 mei toe tot het directieteam van Voka Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant. Bulthez zal de rol van directeur Innovatief en Internationaal Ondernemen op zich nemen. Samen met haar teams zal Bulthez ondernemerschap in Vlaams-Brabant helpen doen groeien.

Ewa Bulthez heeft reeds een brede ervaring met ondernemerschap. De voorbije jaren was ze actief bij Volta als coördinator communicatie & events. Volta is een paritaire sectororganisatie voor de elektrotechnische sector waar ze in contact kwam met uitdagingen van de elektrotechnische bedrijven. Voordien was ze 17 jaar actief in verschillende rollen bij Flanders Investment & Trade (FIT) waar ze exportpromotie en aantrekken van investeringen faciliteerde in Vlaanderen. Daarnaast hielp ze gedurende 4 jaar als Vlaams Economisch Vertegenwoordiger in Seoel Vlaamse bedrijven om hun producten en diensten naar Korea te exporteren.

Ervaring

“Mijn ervaring in het begeleiden van Vlaamse ondernemingen naar internationale groei komt meer dan ooit van pas binnen mijn nieuwe functie”, zegt Ewa Bulthez. “De voorbije 2 jaar was ik actief bij een sectororganisatie die gericht is op techniek en innovatie. Hun uitdagingen zijn niet enkel de snelle ontwikkelingen in elektrotechniek, maar ook het vinden van juiste technische talenten. Actuele thema’s die ook de Vlaams-Brabantse ondernemers voor uitdagingen stellen. Ik kijk ernaar uit om als directeur Innovatief en Internationaal Ondernemen bij Voka – KvK Vlaams-Brabant, samen met mijn team, ondernemingen in alle fases van het ondernemerschap te ondersteunen.”

Driehoek 

“Ondernemingen in Vlaams-Brabant hebben door de centrale ligging, de nabijheid van de luchthaven en Brussel een extra link met innovatie en internationale groei. Met de komst van Ewa zullen we ons huidig aanbod nog meer kunnen verscherpen voor onze leden. Haar internationale ervaring inzake bruggen bouwen tussen ondernemingen met oog op groei maakt Ewa meer dan geschikt voor deze functie. Haar aanstelling zal de driehoek voor acceleratie en innovatie tussen ondernemingen, academische instellingen en overheid versterken en bijgevolg een meerwaarde zijn voor onze organisatie en haar leden”, zegt Kris Claes, gedelegeerd bestuurder bij Voka Kvk – Vlaams-Brabant, nog.

The post Nieuwe directeur voor VOKA Vlaams-Brabant appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/nieuwe-directeur-voor-voka-vlaams-brabant/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/04/1-1-400x225.pngVoka Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant
ARHS komt top 10 Trends Gazellen Vlaams-Brabant voor middelgrote ondernemingen binnen https://www.made-in.be/vlaams-brabant/arhs-komt-top-10-trends-gazellen-vlaams-brabant-voor-middelgrote-ondernemingen-binnen/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/arhs-komt-top-10-trends-gazellen-vlaams-brabant-voor-middelgrote-ondernemingen-binnen/#respond Mon, 11 Apr 2022 03:20:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=369033 The post ARHS komt top 10 Trends Gazellen Vlaams-Brabant voor middelgrote ondernemingen binnen appeared first on Made in.

]]>

LEUVEN – Het Leuvense ARHS Technology mag zich voortaan een Trends Gazelle noemen. Het bedrijf kwam voor het eerst de top 10 van de middelgrote ondernemingen in Vlaams-Brabant binnen. Het IT-services & consultancybedrijf groeide de voorbije jaren dan ook in sneltempo. Onlangs wierf  ARHS zijn 100ste medewerker aan.

Als snelle groeier verwierf ARHS Technology de negende plek op de Trends Gazellen-lijst voor middelgrote ondernemingen in Vlaams-Brabant. Die lijst is gebaseerd op harde groeicijfers in toegevoegde waarde, personeel en cashflow, en wordt jaarlijks opgemaakt door de redactie van zakenmagazine Trends. Een hele eer én een mooie erkenning van onze groei en kwaliteit”, vindt managing director en medeoprichter Steven Germeys. Ook sales director Wim Cardinaels is trots: “Bij onze eerste nominatie zijn we al meteen in de top tien beland. En we vieren ook een tweede mijlpaal: we hebben onlangs onze 100ste medewerker aan boord gehaald”, zegt Cardinaels.

Persoonlijke competentiegroei

De beginjaren van ARHS Technology, opgericht in 2015, behoren stilaan tot het verleden. Vandaag is het volop inzetten op de verdere groei van het IT-bedrijf. En dat brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Naast onze doe-mentaliteit en gezonde chaos van in het begin hebben we vandaag ook nood aan structuur en regels, essentieel bij zo’n snelle groei”, zegt Steven Germeys. Maar we verliezen daarbij nooit het ‘caring’-aspect uit het oog. We hebben een hart voor onze medewerkers. Onze consultants hebben inspraak in de keuze van projecten, de locatie en gebruikte technologieën, en we bieden hen voortdurend trainingen en opleidingen aan, zodat ze zich kunnen verbeteren.” Die aandacht voor persoonlijke competentiegroei vindt het bedrijf heel belangrijk, net als verbinding met het hele team.

Die persoonlijke aanpak trekt het bedrijf door naar de klanten. Germeys: We luisteren eerst heel specifiek naar de klant en zijn noden. Pas dan kijken we welke consultant inhoudelijk én op persoonlijk vlak bij de klant past. En als er problemen zijn, staan we meteen klaar om ze samen met de klant op te lossen. Wij doen wat we beloven”, zegt Germeys nog.

Maatschappelijke impact

ARHS Technology wil als bedrijf ook een maatschappelijke impact hebben. In volle pandemie gingen er consultants bij Sciensano helpen om cijfers te genereren, waarmee de coronacrisis in ons land kon worden gemonitord. En tijdens de huidige Oekraïnecrisis zijn er medewerkers aan de slag bij de Dienst Vreemdelingenzaken. Ze maken en testen er applicaties waarmee gevluchte Oekraïners snel en vlot geregistreerd kunnen worden.

Competence center

Naast de vestiging in Leuven kwam er ook een kantoor in Gent bij. Er wordt ook richting Nederland gekeken. We werken de komende maanden ook aan een nieuwe technologische pijler: het opzetten van een competence center voor data. Zo willen we klanten helpen met het gebruik van de massa data die ze vandaag ter beschikking hebben”, aldus nog Germeys.

The post ARHS komt top 10 Trends Gazellen Vlaams-Brabant voor middelgrote ondernemingen binnen appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/arhs-komt-top-10-trends-gazellen-vlaams-brabant-voor-middelgrote-ondernemingen-binnen/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/04/2-5-400x225.jpgARHS Technology