Tremelo - Made in https://www.made-in.be Mon, 18 Apr 2022 21:49:02 +0000 nl-BE hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.9.2 Starter van de week: Sabor https://www.made-in.be/vlaams-brabant/starter-van-de-week-sabor/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/starter-van-de-week-sabor/#respond Tue, 19 Apr 2022 03:40:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=371369 "We merkten dat er meer vraag kwam van particulieren om bij ons te komen proeven en kopen."

The post Starter van de week: Sabor appeared first on Made in.

]]>

TREMELO – Op de Maria-ter Heidelaan in Tremelo opent eind deze maand Sabor, een handel in Latijns-Amerikaanse dranken. Zaakvoerder Stijn Hiers is onze starter van de week. 

Op 30 april opent Sabor de deuren in Tremelo. De drankenhandel is gespecialiseerd in Latijns-Amerikaanse dranken. Sabor is het geesteskind van Stijn Hiers, auteur van verschillende boeken over sterke dranken, en sedert 2012 invoerder van ambachtelijke cachaça en andere dranken uit Brazilië. Tot nog toe leverde Sabor enkel aan horecazaken en handelaars, en aan particulieren via een webshop.

“Tijdens het weekeinde van 30 april en 1 mei opent Sabor voor het eerst de deuren van haar fysieke winkel”, zegt Stijn Hiers. “We merkten dat er meer vraag kwam van particulieren om bij ons te komen proeven en kopen. Daarom openen we nu een eigen kleine winkel, waar de focus ligt op Latijns-Amerikaanse dranken.”

Naast Braziliaanse cachaça, likeuren en gin vindt de liefhebber er ook een heel gamma aan rums, “maar ook pisco, mezcal, tequila en ander lekkers uit het Zuid- en Centraal-Amerikaanse continent zullen we in de aanbieding hebben”, zegt Stijn.

Voorlopig zal de winkel geopend zijn op maandag van 18 tot 20 uur, op woensdag van 19 tot 22 uur en op zaterdag van 10 tot 14 uur. Ook kunnen er op afspraak degustaties georganiseerd worden voor kleine groepen. “Tijdens het openingsweekend is iedereen doorlopend welkom van 10 tot 18 uur. Er wordt aangeraden gebruik te maken van de parking Vinneweg, en op zondag de parking van de Okay”, besluit Stijn.

 

The post Starter van de week: Sabor appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/starter-van-de-week-sabor/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/04/4-400x225.jpgSabor
5 falingen https://www.made-in.be/vlaams-brabant/5-falingen-6/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/5-falingen-6/#respond Thu, 14 Apr 2022 03:21:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=370387 The post 5 falingen appeared first on Made in.

]]>

TIENEN/TREMELO/GEETBETS/LANDEN – De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 5 bedrijven en éénmanszaken failliet verklaard. 

Curatoren Karl Vanstipelen en Winny Tirmarche

  • Bouwvakker Grigoras Emil, Dalweg in Tienen, is in faling.
  • Interieurinrichter-en vormgever Van Der Borght Florian, Korbeekdamstraat in Oud-Heverlee, heeft de boeken neergelegd.
  • Levensmiddelenzaak Farahi, met maatschappelijke zetel langs de Stationsstraat in Landen, is failliet. De zaak was gevestigd in Gent.
  • Beletteringsbedrijf Werner Laremans, Steenstraat in Geetbets, is niet meer.
  • De ondernemingsrechtbank had slecht nieuws voor het bedrijf Peeters Tech, Barbarastraat in Tremelo.

 

 

The post 5 falingen appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/5-falingen-6/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/01/Faillissementen-small-400x225.jpg
GC Den Breughel gastheer van 11de jobbeurs https://www.made-in.be/vlaams-brabant/gc-den-breughel-gastheer-van-11de-jobbeurs/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/gc-den-breughel-gastheer-van-11de-jobbeurs/#respond Mon, 14 Mar 2022 04:19:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=357843 The post GC Den Breughel gastheer van 11de jobbeurs appeared first on Made in.

]]>

HAACHT/ROTSELAAR/KEERBERGEN/BOORTMEERBEEK – VDAB en GTB organiseren dinsdag een jobbeurs in GC Den Breughel in Haacht. Er zijn opnieuw heel wat bedrijven geïnteresseerd om het stijgende aantal vacatures in de regio bekend te maken en mogelijke kandidaten te ontmoeten.

De voorbije 12 maanden ontving VDAB voor de gemeenten Haacht, Tremelo, Keerbergen, Rotselaar en Boortmeerbeek 1.970 vacatures. Dat is een stijging met 70,4% ten opzichte van het jaar voordien. Daarmee volgt de regio de Vlaamse stormvloed aan vacatures die erop wijst dat de arbeidsmarkt meer dan ooit heropbloeit.

“Het aantal vacatures is in sommige gemeenten uit de regio in 15 jaar nog nooit zo hoog geweest”, zegt  Sarah Vinck, manager Intensieve Dienstverlening Vlaams-Brabant. “De interesse van bedrijven om deel te nemen aan de beurs is dan ook groot. We hebben zelfs een aantal bedrijven moeten weigeren omdat we de maximumcapaciteit van de zaal hebben bereikt.”

21 bedrijven stellen dinsdag hun vacatures voor. Werkzoekenden die nog vragen hebben over hun cv of nog wat lastminute sollicitatietips kunnen gebruiken, kunnen op de beurs terecht bij de bemiddelaars van VDAB. De beurs vindt plaats van 10 tot 13 uur.

The post GC Den Breughel gastheer van 11de jobbeurs appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/gc-den-breughel-gastheer-van-11de-jobbeurs/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/antwerpen/2019/05/VDAB_Afbeelding-400x225.png
Afslankgoeroe opent filiaal in Leuvense rand, verkoop erectiepil maakt steile opmars https://www.made-in.be/vlaams-brabant/dieetgoeroe-opent-filiaal-in-leuvense-rand/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/dieetgoeroe-opent-filiaal-in-leuvense-rand/#respond Thu, 24 Feb 2022 04:20:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=350419 "Je gaat geen honger lijden, je kan zelf op restaurant blijven gaan."

The post Afslankgoeroe opent filiaal in Leuvense rand, verkoop erectiepil maakt steile opmars appeared first on Made in.

]]>

LUBBEEK/DIEST/LEUVEN/TREMELO – De Limburgse afslankgoeroe Tim Torfs opent een nieuwe afslankstudio in Lubbeek. Ook met de vermarkting van de erectiepillen “Male Plus” gaat het khard”, aldus Torfs. 

Na Tremelo, Diest, Geel en Leuven komt Tim Torfs ook naar de Bloemstraat in Lubbeek. Zonder shakes en vervangmaaltijden, wel met echte lekkere maaltijden, Vlaamse recepten en heel belangrijk 9 weken 1 op 1 gesprekken met je coach. Dat is het concept van de Limburgse afslankgoeroe Tim Torfs. “Je gaat geen honger lijden, je kan zelf op restaurant blijven gaan. Steeds meer zakenmensen kiezen voor Slank in 9 weken met Tim Torfs”, zegt de man bij de aankondiging van het nieuwe filiaal in Lubbeek.

Maar Torfs is niet voor een gat te vangen. De man bracht een half jaar geleden erectiepillen op de markt. “We zijn intussen de meest verkochte pillen op Bol.com”, zegt hij. De erectiepil Male Plus is blijkbaar een lang leven beschoren, want “het gaat keihard”, aldus de zaakvoerder. “De online bestellingen zijn amper bij te houden. Dit via onze eigen website, maar vooral via Bol.com en Amazon. Bij Bol.com zijn we uitgegroeid tot de meest verkochte erectiepil, en dat wil wel wat zeggen. Van onze huidige omzet gaat 60% naar België, 25% naar Nederland, 5% naar Spanje en de rest naar Italië, Frankrijk, Duitsland.”

Wat opvalt is de herhaling in de bestellingen van Male Plus. “Sommigen hebben wekelijks een nieuw doosje nodig, anderen maandelijks, en nog anderen bestellen soms wel 10 doosjes van 10 capsules in één keer… Tot afgelopen week zijn we erin geslaagd om zelf het inpakken en versturen te regelen, maar we krijgen het niet meer gecombineerd met onze andere bedrijven (privé-sauna in Beringen, verschillende locaties voor ontharen en nog meer locaties voor de afslankstudio’s)”, luidt het nog.

The post Afslankgoeroe opent filiaal in Leuvense rand, verkoop erectiepil maakt steile opmars appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/dieetgoeroe-opent-filiaal-in-leuvense-rand/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/10/tim-torfs-1920x1920-1-400x225.jpgTim Torfs
Frédéric en Simon nemen 4de Carrefour in portefeuille https://www.made-in.be/vlaams-brabant/zakenpartners-breiden-imperium-uit/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/zakenpartners-breiden-imperium-uit/#respond Thu, 20 Jan 2022 04:43:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=337329 The post Frédéric en Simon nemen 4de Carrefour in portefeuille appeared first on Made in.

]]>

AARSCHOT/TREMELO/TIELT-WINGE – Frédéric Prévot en Simon Moerenhout, zaakvoerders van de Carrefour-supermarkten in Tielt-Winge, Baal en Tremelo, hebben een vierde winkel in portefeuille genomen. Sinds deze week baten de twee mannen ook de Carrefour Market uit in Aarschot-Ourodenberg. 

“Morgen starten we in Aarschot -Ourodenberg met een volgende uitdaging.” Onderaan het zinnetje stond een afbeelding van de Carrefour Market in Ourodenberg. Met deze boodschap kondigden Frédéric Prévot en Simon Moerenhout de uitbating aan van een vierde Carrefour Market-winkel in de regio Tielt-Winge-Tremelo-Aarschot.

Verfraaiingswerken 

“Zonder op de details in te gaan zijn er in de winkel wel wat punten vatbaar voor verbetering”, vertelt Frédéric over de winkel in Ourodenberg. Om het winkelcomfort en de sfeer te verbeteren zijn er werken gepland in juni 2022. “De zaak zal opgewaardeerd worden volgens het V4-concept van Carrefour. Concreet zal er gewerkt worden aan de indeling, het aanbod en de look & feel. Tijdens de werken zal de zaak in ieder geopend blijven”, luidt het nog.

Heel wat troeven 

Prévot ziet heel wat troeven. “Er is heel wat passage van lokaal en doorgaand verkeer. Het is bijvoorbeeld de bedoeling dat we bewoners van de Liersesteenweg en omgeving en werknemers op het vlakbij gelegen industrieterrein Nieuwland warm maken voor de vernieuwde Carrefour Market. Aan parkeerplaatsen is er alvast geen gebrek. Aan de andere zaken die momenteel ontbreken om er een succes van te maken, wordt gewerkt”, zegt Prévot nog. Er volgen ook investeringen rond duurzaamheid.

Extra personeel gezocht 

Carrefour Market Aarschot-Ourodenberg zoekt nog 2 tot 3 extra vaste medewerkers. Er wordt ook uitgekeken naar enkele jobstudenten en flexijobbers. In de toekomst sluiten de zaakvoerders extra overnames niet uit. “De ambitie is er maar we zullen pas handelen als er zich opportuniteiten voordoen”, besluit Frédéric.

 

The post Frédéric en Simon nemen 4de Carrefour in portefeuille appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/zakenpartners-breiden-imperium-uit/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/01/1b-400x225.jpgCarrefour Market
Veerle Bossaerts: “Label staat voor toewijding en kwaliteit” https://www.made-in.be/vlaams-brabant/veerle-bossaerts/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/veerle-bossaerts/#respond Thu, 06 Jan 2022 04:40:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=333210 The post Veerle Bossaerts: “Label staat voor toewijding en kwaliteit” appeared first on Made in.

]]>

HAACHT/BEGIJNENDIJK –  Jaarlijks reikt Unizo Vlaams-Brabant & Brussel het Handmade In Belgium (HIB)-label uit aan makers van authentieke en ambachtelijke Belgische kwaliteitsproducten. Het afgelopen jaar mochten 15 ondernemers het authenticiteitslabel ontvangen. “Ik ben erg blij met dit label”, reageert Veerle Bossaerts van Vanille Charlotte uit Haacht. “Het staat voor toewijding en kwaliteit.” Ook Alex Vanderauwera van de geprezen chocolaterie Delvora uit Betekom (Begijnendijk) was bij de gelukkigen.

Na een carrière van 15 jaar in het bankwezen was handelsingenieur Veerle Bossaerts een handvol jaren geleden toe aan een nieuwe uitdaging. “Ik wilde iets creatiefs doen”, vertelt Veerle. “En omdat bakken mijn hobby is was de keuze snel gemaakt.” Voor de centrale examencommissie behaalde Veerle haar bakkersdiploma. Intussen is de creatieveling al 5 jaar voltijds aan de slag met Vanille Charlotte. “Tot in de kleinste details werk ik handmatig de bestellingen voor particulieren en bedrijven af. Mijn specialisatie is het maken van de mooiste gepersonaliseerde taarten voor een onvergetelijk feestmoment, een verjaardag, communie of huwelijk. Elk bijzonder feest verdient een bijzondere taart. Bij Vanille Charlotte gaan smaak en presentatie hand in hand”, zegt Veerle nog.

Authentieke, handgemaakte producten

“Consumenten zijn vandaag meer dan ooit op zoek naar authentieke, handgemaakte producten die lokaal geproduceerd zijn en waar duurzame processen achter schuil gaan. Dat is nu net waar het HIB-label van Unizo voor staat. Met het label willen we vakmanschap in de kijker zetten en de aandacht van het publiek trekken bij de vele ambachtelijke makers die ons land telt.” licht Elke Tielemans, directeur Unizo Vlaams-Brabant & Brussel toe.

Delvora 

Opvallende “nieuwkomer” in het rijtje HIB-houders is chocolaterie Delvora uit Betekom (Begijnendijk). De zaak mag zich intussen een traditiespeler noemen. “Delvora is gestart in 1990”, zegt zaakvoerder Alex Vanderauwera. “Ikzelf heb 12 jaar geleden de zaak overgenomen. Of dit label nog toegevoegde waarde heeft? Zeker en vast. We kunnen het label inzetten voor de promotie van onze webshop. Het is een mooie opportuniteit om aan te tonen dat online ook lokale kwaliteit kan gekocht worden”, zegt Vanderauwera nog.

Strikte criteria 

Ondernemers met een HIB-label voldoen dan ook aan strikte criteria. Zo oefenen ze hun activiteit in hoofdberoep uit, hebben ze maximum 20 werknemers in dienst en is hun product voor minstens 50 procent ‘handmade’. Het product heeft daarnaast een zekere nutsfunctie en is uniek in zijn soort.

Behalve Vanille Charlotte en Delvora behaalden nog eens 13 zaken het HIB-label:

The post Veerle Bossaerts: “Label staat voor toewijding en kwaliteit” appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/veerle-bossaerts/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/01/1-4-400x225.jpgDelvora, Vanille Charlotte
3 falingen https://www.made-in.be/vlaams-brabant/falingen-8/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/falingen-8/#respond Thu, 06 Jan 2022 04:38:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=333205 The post 3 falingen appeared first on Made in.

]]>

LEUVEN/SCHERPENHEUVEL/TREMELO – De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 2 vennootschappen en een eenmanszaak failliet verklaard. 

Curator Gerry Verschuren

  • Marveny, een groothandel in chocolade, suiker en suikerwerk, is failliet. De zaakvoerder verkocht tot een tijdje terug het suikergoed in Huis Angelus op het Albertusplein in Scherpenheuvel. De huidige exploitatiezetel was de Koophandelstraat in dezelfde stad.
  • De horecavennootschap Utkan, Schrieksebaan in Tremelo, is in faling. Op die locatie was snackbar Pita Pizza Primo actief.
  • Het faillissement is geopend van eenmanszaak Vertongen Bruno, Oudebaan in Leuven. Op die locatie was café/frituur Den Bureau gevestigd.

The post 3 falingen appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/falingen-8/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/mechelen/2017/03/356870-400x225.jpg
De Kinderplaneet opent De Kom https://www.made-in.be/vlaams-brabant/de-kinderplaneet-opent-de-kom/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/de-kinderplaneet-opent-de-kom/#respond Wed, 03 Nov 2021 04:20:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=308184 The post De Kinderplaneet opent De Kom appeared first on Made in.

]]>

TREMELO – Baby-en kinderspeciaalzaak De Kinderplaneet in Baal (Tremelo) heeft De Kom, een brasserie annex binnen-en buitenspeeltuin, geopend. Het horecaconcept zet in op beleving en wil het hoofd bieden aan de online shops. 

Aan de Baalsebaan in Baal (Tremelo), schuin tegenover baby-en kinderspeciaalzaak De Kinderplaneet, heeft de nieuwe brasserie annex binnen-en buitenspeeltuin de deuren geopend. De werken waren in iets minder dan een jaar geklaard.

Beleving 

“We willen met De Kom meer inzetten op beleving”, zegt Chiele Thora, marketingverantwoordelijke bij De Kinderplaneet bij ROBtv. “Het is bedoeling dat de klanten bij ons hun baby-en kinderspullen kopen en daarna iets eten en/of drinken in de brasserie. Hun kinderen kunnen zich dan uitleven in de 100% kids proof binnenspeeltuin (met glijbaan, trampoline en andere speeltuigen). Met de nieuwe activiteiten erbij zullen we een totaalconcept uitbaten.” Na de winter zal ook de buitenspeeltuin beschikbaar zijn voor de kinderen. Er is ook een zaaltje dat gehuurd kan worden voor feestjes.

Nieuwste technieken 

De brasserie is ongeveer 400 m2 groot, en biedt plaats aan een 200-tal gasten. De zaak kijkt door een glazen geluidswerende wand uit op de binnenspeeltuin. Het gloednieuwe gebouw is opgetrokken met de nieuwste technieken. Op het dak komen zonnepanelen en er wordt gewerkt met een warmtepomp.

Tewerkstelling 

In de brasserie en de speeltuinen zullen een 6-tal vaste krachten aan de slag gaan, aangevuld met een 10-tal flexijobbers en jobstudenten voor de drukke momenten. De uitbating van De Kom is in handen van de familie Scheers die ook De Kinderplaneet in portefeuille hebben.

The post De Kinderplaneet opent De Kom appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/de-kinderplaneet-opent-de-kom/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/11/154848500_456425149045202_2546543652269373751_n-400x225.jpgDe Kinderplaneet, De Kom
deVastgoedkoning.be opent nieuw filiaal in Damiaandorp https://www.made-in.be/vlaams-brabant/vastgoedkoning/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/vastgoedkoning/#respond Tue, 12 Oct 2021 03:30:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=298200 The post deVastgoedkoning.be opent nieuw filiaal in Damiaandorp appeared first on Made in.

]]>

TREMELO – Aan de Schrieksebaan in Tremelo is recent een filiaal van deVastgoedkoning.be geopend. Het is een van de eerste kantoren in Vlaanderen die de traditionele commissies inruilt voor een vaste vergoeding. 

Shirshova haalde de mosterd van de vaste vergoeding in het Verenigd Koninkrijk. “Ik heb altijd aandacht gehad voor de nieuwe trends en ontwikkelingen in de vastgoedwereld”, zegt Anastasia. “Op een dag kwam ik toevallig een Facebookpost tegen over vastgoedmakelaars in de buurlanden. De twee grootste vastgoedmakelaars van Engeland – Purplebricks en Yopa – ook “onlinevastgoedmakelaars” genoemd, werken met lage, vaste prijzen in plaats van commissies. Ze hebben lage operationele kosten door digitalisering van administratieve taken, er is geen sprake van luxueus ingerichte kantoren met administratief personeel en ze bieden geen gratis verhuiswagens aan kopers of verkopers. Wat ze wel bieden is veel lagere, vaste tarieven in plaats van torenhoge variabele commissies.”

Tarieven online 

Anastasia wil verder bouwen op dit vernieuwende succesverhaal uit het buitenland. “Zo werd het concept van deVastgoedkoning.be bedacht en zelfs de naam verwijst naar de digitale aanpak – onze website. Daar kunnen niet enkel kopers, maar ook verkopers alle informatie vinden zonder langs te moeten komen naar een vastgoedkantoor. Onze vaste makelaarstarieven, of zoals we ze noemen verkooppakketten, zijn simpelweg gepubliceerd op de website en zijn de klok rond consulteerbaar”, luidt het nog.

Hybride makelaar 

Met een nieuw kantoor aan de Schrieksebaan in Tremelo hebben klanten de mogelijkheid om persoonlijk kennis te maken met ‘de mens achter de vastgoedmakelaar’. “Ik besef wel dat de verkoop van een woning vaak het meest belangrijke en de meest emotionele financiële transactie is in het leven van de verkopers. Een woonhuis dat te koop gesteld wordt door een koppel op leeftijd is veel meer dan een hoop bakstenen en een doorleefde keuken. Hier hebben hun kinderen hun eerste stappen gezet en die bruine vloertegels hebben ze zelf gekozen volgens de mode van toen. Ze hebben hier heel hun leven gewoond, elk weekend het gras afgereden en genoten ’s avonds samen van een glas wijn voor de tv. We mogen dat menselijke aspect van de verkooptransactie niet vergeten. Daarom hebben wij nu besloten om een fysiek kantoor te openen waar mensen met of zonder afspraak voor al hun vragen kunnen binnenstappen. Zo zijn we eigenlijk een hybride vastgoedmakelaar en combineren we het beste van twee werelden.”

Erkend vastgoedmakelaar en docent

Shirshova behaalde haar erkenning als vastgoedmakelaar en is docent Vastgoedmarketing bij Syntra in Leuven. Naast de vestiging in Tremelo is deVastgoedkoning.be ook actief in Leuven, in de Baron D’Eynattenstraat. De maatschappelijke zetel van het bedrijf is gevestigd in het Limburgse Stevoort bij Hasselt.

 

The post deVastgoedkoning.be opent nieuw filiaal in Damiaandorp appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/vastgoedkoning/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/10/4-400x225.pngVastgoedkoning.be
Bekende fietsenhandelaar maakt debuut als wielercommentator bij VTM https://www.made-in.be/vlaams-brabant/fietshandelaar/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/fietshandelaar/#respond Mon, 13 Sep 2021 03:30:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=284231 The post Bekende fietsenhandelaar maakt debuut als wielercommentator bij VTM appeared first on Made in.

]]>

TREMELO – Niels Albert,  zaakvoerder van  de Tremelose fietsenhandel Niels Albert Bike Store, maakte afgelopen weekend zijn debuut als wielercommentator bij VTM tijdens de veldrit in Lokeren. 

“Ik was in het verleden al een paar keer analist, maar als co-commentator start ik zonder ervaring”, zegt de intussen 35-jarige Albert bij de collega’s van Het Nieuwsblad. “Maar schrik is een slechte raadgever. Als ik mijn gezond verstand gebruik en mezelf blijf, komt dat wel goed. Ik ben wel zinnens objectief en correct te blijven. Ik denk dat dat ook is wat de kijker van een co-commentator verlangt.”

Versoepelde maatregelen 

De ex-veldrijder uit Tremelo geeft ook aan hoe opgetogen hij is dat ook de fans opnieuw naar het veldrijden mogen afzakken. “Dit is voor alle partijen een goede zaak”, vindt Albert. “Organisatoren hebben opnieuw wat meer inkomsten en ik weet dat ook de renners dat publiek hard gemist hebben.”

Niels Albert Bike Store 

Niels Albert moest in 2014 noodgedwongen zijn carrière in het veldrijden stopzetten door hartritmestoornissen. In december van dat jaar opende hij samen met Paskal Teugels de bikestore. De zaak is een groot succes, na 3 jaar was de zaak al bijna verdubbeld in oppervlakte, van 650 naar 1.100 m2.

The post Bekende fietsenhandelaar maakt debuut als wielercommentator bij VTM appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/fietshandelaar/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/09/IMG_4367-400x225.jpgNiels Albert Bike Store