Turnhout - Made in https://www.made-in.be Tue, 19 Apr 2022 07:48:56 +0000 nl-BE hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.9.2 5.000 vacatures raken niet ingevuld https://www.made-in.be/kempen/5-000-vacatures-raken-niet-ingevuld/ https://www.made-in.be/kempen/5-000-vacatures-raken-niet-ingevuld/#respond Tue, 19 Apr 2022 07:48:43 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=371409 Geen kandidaten te vinden voor 4.896 jobs in de Kempen.

The post 5.000 vacatures raken niet ingevuld appeared first on Made in.

]]>

TURNHOUT – In het arrondissement Turnhout waren in maart 4.896 vacatures niet ingevuld. Dat blijkt uit cijfers van de VDAB. Voka Mechelen-Kempen trekt aan de alarmbel.

De spanningsindicator is in het arrondissement Turnhout gedaald naar 2,15. Dat betekent dat er voor een vacature niet meer dan twee mensen afkomen. Dit is het laagste cijfer in vijf jaar tijd.

“Alarmerend”, zegt Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder van Voka Mechelen-Kempen. “Het gaat om een stijging van 53% in één jaar tijd. We moeten ervoor zorgen dat dit onze economie niet volledig vertraagt.”

Sneller aanpakken

“Als een nieuwe werkzoekende zich inschrijft, moet de arbeidsbemiddelaar al in de eerste week kunnen inschatten of die op eigen houtje een job kan vinden. Als dat niet lukt, moet de VDAB die persoon binnen twee weken uitnodigen voor een face-to-facegesprek om een traject op maat uit te werken. Vandaag duurt dat te lang. Ook het controleren en sanctioneren van werkonwilligen moet strikter.

Voka legt deze eisen voor aan Vlaams minister van Werk Hilde Crevits (CD&V). Vandaag vindt de Conferentie over de Vlaamse arbeidsmarkt plaats.

 

The post 5.000 vacatures raken niet ingevuld appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/kempen/5-000-vacatures-raken-niet-ingevuld/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/04/Tom-Laveren-1-400x225.jpgVoka
Open Coffee Turnhout neemt de draad weer op https://www.made-in.be/kempen/open-coffee-turnhout-neemt-de-draad-weer-op/ https://www.made-in.be/kempen/open-coffee-turnhout-neemt-de-draad-weer-op/#respond Thu, 14 Apr 2022 07:00:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=370283 Open Coffee Turnhout neemt de draad weer op.

The post Open Coffee Turnhout neemt de draad weer op appeared first on Made in.

]]>

TURNHOUT – Open Coffee Turnhout start weer op bij d’Offiz. Het concept blijft ongewijzigd. Elke derde donderdag van de maand vindt het netwerkmoment plaats bij d’Offiz of bij een van de organiserende partners.

Open Coffee Turnhout wil mensen bij elkaar brengen onder het genot van een lekkere kop koffie of thee. Het is een laagdrempelig netwerkmoment voor Kempense ondernemers en vertegenwoordigers van actieve organisaties. De deelname is kosteloos en inschrijven hoeft niet.

Open Coffee Turnhout wil een bijdrage leveren aan de versterking van de lokale economische, educatieve, sportieve, sociale en persoonlijke contacten. Wie deelneemt, brengt dus best zijn ‘business card’ mee.

De eerstvolgende Open Coffee vindt donderdag 21 april van 8 tot 10u plaats in d’Offiz Center, Parklaan 46 in Turnhout.

The post Open Coffee Turnhout neemt de draad weer op appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/kempen/open-coffee-turnhout-neemt-de-draad-weer-op/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/04/Afbeelding1-23-400x225.jpgOpen Coffee Turnhout
Cyberaanval treft Miko https://www.made-in.be/kempen/cyberaanval-treft-miko/ https://www.made-in.be/kempen/cyberaanval-treft-miko/#respond Wed, 13 Apr 2022 07:35:58 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=370048 Koffieservicebedrijf Miko is getroffen door een cyberaanval.

The post Cyberaanval treft Miko appeared first on Made in.

]]>

TURNHOUT – Het beursgenoteerde koffieservicebedrijf Miko is het slachtoffer geworden van een cyberaanval. Dat meldt Miko woensdag voorbeurs. Voorlopig lijkt het er volgens het bedrijf op dat de financiële impact van de aanval “beperkt” zal blijven.

Een team van interne en externe professionals werkt er volgens Miko hard aan om weer volledig operationeel te zijn. Om zijn strategie niet te onthullen, geeft het management geen verdere commentaar.

The post Cyberaanval treft Miko appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/kempen/cyberaanval-treft-miko/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/03/Schermafbeelding-2021-03-28-om-21.24.21-400x225.pngMiko
Autodelen in de lift in hoofdstad van de Kempen https://www.made-in.be/kempen/autodelen-in-de-lift-in-hoofdstad-van-de-kempen/ https://www.made-in.be/kempen/autodelen-in-de-lift-in-hoofdstad-van-de-kempen/#respond Tue, 12 Apr 2022 17:00:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=369806 Met één locatie per 2.700 inwoners doet Turnhout het beter dan vergelijkbare Vlaamse steden.

The post Autodelen in de lift in hoofdstad van de Kempen appeared first on Made in.

]]>

TURNHOUT – Vlak aan cultuurhuis de Warande is een nieuwe Cambiostandplaats in gebruik genomen. Het stadsbestuur maakt daarmee haar belofte rond autodelen waar. Met één locatie per 2.700 inwoners doet Turnhout het beter dan vergelijkbare Vlaamse steden.

“Autodelen wordt verder uitgebreid en gepromoot. Ook in de woonwijken buiten het centrum worden deelauto’s geplaatst. In nieuwe woonprojecten wordt in overleg met de ontwikkelaar autodelen voorzien. Deelauto’s mogen overal gratis parkeren.” De intenties van het Turnhoutse stadsbestuur waren aan het begin van deze legislatuur duidelijk. De meerderheid wou meer inwoners auto’s met elkaar laten delen.

In Turnhout zijn twee aanbieders van autodelen actief. Cozycar begeleidt inwoners die een eigen auto met elkaar delen. Cambio zorgt zelf voor wagens en werkt met een maandelijks abonnement, een uurprijs en een kilometerprijs. “We hebben samen met de gebruikers van Cambio en met de Warande een extra deelauto en standplaats gevraagd”, zegt schepen voor Mobiliteit Marc Boogers (Groen). “Zo komen we aan acht Cambiowagens in Turnhout. Deze nieuwe krijgt zijn vaste standplaats in de Gemeentestraat.”

Duizenden euro’s besparen

Schepen Boogers somt graag de voordelen van autodelen op. “Het geeft extra zuurstof aan je buurt. Een Cambiowagen vervangt tot veertien privéauto’s. Bovendien bespaar je heel wat kosten en is het gemakkelijk en zorgeloos. Je gebruikt de wagen namelijk alleen als je hem nodig hebt.” Een gedeelde auto zal soms niet beschikbaar zijn. Maar daartegenover staat een jaarlijkse besparing van 1.000 tot 3.000 euro.

Volgens de gespecialiseerde website Autodelen.net, dat tien aanbieders in heel België in kaart brengt, telt Turnhout al zeventien autodeelopties. Daar is meer dan in de rest van de Kempen samen, met drie plekken in Hulshout, twee in Balen, Hoogstraten en Merksplas en één in Arendonk, Geel, Herentals, Lille en Mol.

Zesde plaats

In vergelijking met andere steden doet Turnhout het eveneens goed. De zeventien Turnhoutse plekken zijn er duidelijk meer dan Beveren (zes), Vilvoorde (ook zes), Dendermonde (vier) en Heist-op-den-Berg (één), steden die vergelijkbaar zijn wat inwonersaantallen betreft.

Ook bij de centrumsteden hoort Turnhout tot de betere leerlingen van de klas. Hoewel ze de kleinste van de dertien is, staat ze met één locatie per 2.700 inwoners toch op een zesde plaats, met ruime voorsprong op grotere steden zoals Aalst, Kortrijk, Roeselare en Hasselt.

Cambio telt in Turnhout meer dan tweehonderd leden. “Die zorgden vorig jaar voor bijna 2.800 ritten, gemiddeld net meer dan één rit per auto per dag”, rekende schepen Boogers uit. “Zonder corona was dat wellicht nog een pak meer geweest.”

Overgang naar elektrisch

Oppositiepartij Vlaams Belang stemde in de gemeenteraad wel tegen de komst van de achtste Cambiowagen in Turnhout. “Autodelen kan zeker een meerwaarde zijn voor de mobiliteit”, vond fractieleider Reccino Van Lommel. “Maar de hogere overheid moedigt elektrisch rijden aan terwijl de stad koos voor een verbrandingsmotor. Als je zelf het goede voorbeeld niet geeft, ben je verkeerd bezig.”

Het schepencollege begreep de bezorgdheid. “In de toekomst willen we samen met Cambio inzetten op de overgang naar elektrisch modellen”, klinkt het. “Bij nieuwbouwprojecten bekijken we de mogelijkheden voor deelauto’s samen met de ontwikkelaar. Dat deden we bijvoorbeeld al met ION in de inbreidingswijk Niefhout.”

The post Autodelen in de lift in hoofdstad van de Kempen appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/kempen/autodelen-in-de-lift-in-hoofdstad-van-de-kempen/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/04/Afbeelding1-21-400x225.jpgCambio, Cozycar
Nieuwe faillissementen treffen bouwsector en horeca https://www.made-in.be/kempen/nieuwe-faillissementen-treffen-bouwsector-en-horeca/ https://www.made-in.be/kempen/nieuwe-faillissementen-treffen-bouwsector-en-horeca/#respond Tue, 12 Apr 2022 16:04:24 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=369799 Het totale aantal falingen in het arrondissement Turnhout staat dit jaar op 107.

The post Nieuwe faillissementen treffen bouwsector en horeca appeared first on Made in.

]]>

TURNHOUT – De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, sprak dinsdagochtend 14 faillissementen uit. Het gaat onder meer om 6 bedrijven die actief waren in de bouwsector en 4 horecazaken. Het totale aantal falingen in het arrondissement Turnhout staat zo dit jaar op 107.

Peter Vuegen, Geelsebaan in Laakdal, leidde een onderneming voor het uitvoeren van metselwerken. De faling volgt na dagvaarding. De curator is Christophe Geukens. Peter Liekens, Kabienstraat in Lille installeerde klimaatregeling. Ook hij werd gedagvaard. Ria Piedfort en Petra Willems zijn de curatoren.

Aan Rauwelkoven in Geel waren de BV bouwwerken Brasschaat Construct en Tegelwerken Andrey Kanchev gevestigd. In beide dossiers treedt Tom Vandecruys op als curator. De faling volgde na dagvaarding.

Luc Jan Lenaerts, Bolk in Vosselaar, voerde algemene bouwwerken uit. Hij was gedagvaard, de curator is Geert Naulaerts. Paul Van Rompaey is de curator van de bv Katrax bouwwerkzaamheden met vestigingsadres in de Diamanstraat in Herentals. De onderneming werd gedagvaard.

Naar de horecasector dan. Sergio Lopez baatte in de Bergstraat in Heist-op-den-Berg een eetgelegenheid uit. An Notelteirs is de curator na dagvaarding. Romy Lupker, Steenweg op Mol in Oud-Turnhout legde de boeken neer van horeca ‘Het Rijdende Bolleke. De curatoren zijn Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

De cv Equi Canes verzorgde de uitbating van een eetgelegenheid met zetel aan de Blaubergsesteenweg in Herselt. Opnieuw gaat het om een dagvaarding. De curatoren zijn Niels Feytons en Paul Van Rompaey. Na het het neerleggen van de boeken is ook de eetgelegenheid verzorgd door de bv NK12, Atealaan in Herentals failliet. De curatoren zijn Benijts, Somers en Verhaegen.

In Olen valt aan de Oosterwijkseweg het doek over de uitgeverij Best Publishing. De zaakvoerder gooide zelf de handdoek. Ludwig Peeters en Bart Mannaert zijn de curatoren. Jean Drutti, Zelm in Mol was handelsbemiddelaar in auto’s en bestelwagens. Hij werd gedagvaard. Gert Hermans is curator.

De bv Cuisine Lutea, Diamantstraat in Herentals, werd gedagvaard. Het gaat om een handel in voedingsmiddelen. De curator is Sofie Paepen. Ten slotte is ook Jimmy Mondelaers failliet na dagvaarding. De man baatte een kleinhandel in tabakswaren en loterijproducten uit in de Gasthuisstraat in Geel. De curator is Silvy Sterckx.

The post Nieuwe faillissementen treffen bouwsector en horeca appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/kempen/nieuwe-faillissementen-treffen-bouwsector-en-horeca/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/10/Failliet-small-400x225.jpg
Veritas heropent winkels in Turnhout en Rijkevorsel https://www.made-in.be/kempen/veritas-heropent-winkels-in-turnhout-en-rijkevorsel/ https://www.made-in.be/kempen/veritas-heropent-winkels-in-turnhout-en-rijkevorsel/#respond Tue, 12 Apr 2022 10:42:55 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=369575 Veritas in Turnhout en Rijkevorsel slechts tijdelijk gesloten. Woensdag heropening.

The post Veritas heropent winkels in Turnhout en Rijkevorsel appeared first on Made in.

]]>

TURNHOUT, RIJKEVORSEL – Twee winkels van de modeketen Veritas zijn sinds vorige week gesloten. Tijdelijk, zegt communicatieverantwoordelijke Julie Buytaert. De winkels heropenen woensdag.

De sluiting van de twee Veritasvestigingen is totaal onverwacht. Alleszins voor de trouwe klanten, die zich op sociale media afvragen wat er aan de hand is.

“Wegens omstandigheden gesloten” hangt aan het uitstalraam van de winkels in Turnhout en Rijkevorsel. Opvallend: ook op de website van Veritas zijn beide vestigingen uit de lijst van winkels geschrapt.

Maar Veritas verdwijnt niet. “Er is voor deze winkels een wissel van beheerder gebeurd”, legt Julie Buytaert uit. “Administratief heeft het wat tijd gevraagd om dat in orde te brengen. De winkels zijn vanaf woensdag terug open.”

The post Veritas heropent winkels in Turnhout en Rijkevorsel appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/kempen/veritas-heropent-winkels-in-turnhout-en-rijkevorsel/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/04/veritas2-768x576-1-400x225.jpgVeritas
Van Genechten Packaging opent tweede site in Hongarije https://www.made-in.be/kempen/van-genechten-packaging-opent-tweede-site-in-hongarije/ https://www.made-in.be/kempen/van-genechten-packaging-opent-tweede-site-in-hongarije/#respond Mon, 11 Apr 2022 14:13:58 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=369300 "Zelfs in uitdagende tijden voor wereldwijde toeleveringsketens blijven we investeren in duurzame oplossingen."

The post Van Genechten Packaging opent tweede site in Hongarije appeared first on Made in.

]]>

TURNHOUT – Het verpakkingsbedrijf Van Genechten Packaging opent een tweede vestiging in het Hongaarse Komárom. Met een steeds groeiende vraag naar duurzame en recyclebare verpakkingsmaterialen ziet de fabrikant zich genoodzaakt ook Europees verder uit te breiden. Met de nieuwe fabriek in Komárom investeert VGP in een regio met een sterke marktgroei.

“Zelfs in uitdagende tijden voor wereldwijde toeleveringsketens blijven we investeren in duurzame oplossingen”, zegt CEO Frank Ohle. “Slechts 14 maanden na de beslissing om uit te breiden, kunnen we onze productie al opstarten. We hebben hard gewerkt om deze nieuwe fabriek uit te rusten met innovatieve en duurzame technologieën.”

Ruim 100 werkplekken

De tweede vestiging in Komárom aan de oevers van de Donau bestaat uit 10.000 m² aan productie-installaties, kantoren en opslagruimte. De site zal meer dan 100 werkplekken creëren.

Zsolt Horvath, lokale manager van beide Hongaarse sites is tevreden: “Ik ben blij dat we de productie kunnen opstarten. Hoewel het een uitdaging was om alles in zo’n korte tijd op te zetten, is het echt de moeite waard om het resultaat te zien.”

 

De nieuwe vestiging in Komárom. Foto VGP

The post Van Genechten Packaging opent tweede site in Hongarije appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/kempen/van-genechten-packaging-opent-tweede-site-in-hongarije/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/04/thumbnail_VGP_Team-ANG_cold-foil-technology_2022-03-400x225.jpgVan Genechten Packaging
Netwerkmoment voor werkgevers én werkzoekenden https://www.made-in.be/kempen/netwerkmoment-voor-werkgevers-en-werkzoekenden/ https://www.made-in.be/kempen/netwerkmoment-voor-werkgevers-en-werkzoekenden/#respond Fri, 08 Apr 2022 12:05:03 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=368597 Blenders brengt werkgevers en werkzoekenden samen bij een film van Mooov Filmfestival in Turnhout.

The post Netwerkmoment voor werkgevers én werkzoekenden appeared first on Made in.

]]>

TURNHOUT – Blenders organiseert op 28 april een netwerkmoment met een documentaire in het Mooov Filmfestival. Blenders richt zich naar werkgevers, maar ook naar werkzoekenden met een migratieachtergrond.

Mooov toont op 28 april een aflevering van de documentaire Weg naar Werk. De aflevering schetst een eerlijk en aangrijpend portret van Marianna uit Oekraïne.

Aansluitend op de documentaire en na een korte Talk! met de makers van de documentaire organiseert Blenders een netwerkmoment met hapje en drankje om werkgevers en werkzoekenden uit de regio Turnhout met elkaar in contact te brengen.

Werkgevers die hun personeelsbestand willen uitbreiden en werkzoekenden met een migratieachtergrond, maar ook al wie gewoon nieuwsgierig is, kan deelnemen. De deelname is gratis voor wie zich inschrijft via de website van Blenders: blenders.be/evenementen.

The post Netwerkmoment voor werkgevers én werkzoekenden appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/kempen/netwerkmoment-voor-werkgevers-en-werkzoekenden/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/04/weg-naar-werk-400x225.jpgBlenders
Taxandria viert eerste lustrum met bier in blik https://www.made-in.be/kempen/taxandria-viert-eerste-lustrum-met-bier-in-blik/ https://www.made-in.be/kempen/taxandria-viert-eerste-lustrum-met-bier-in-blik/#respond Thu, 07 Apr 2022 09:44:50 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=368084 Turnhoutse Taxandria brengt nieuw bier onder de naam Tax op de markt.

The post Taxandria viert eerste lustrum met bier in blik appeared first on Made in.

]]>

TURNHOUT – Kempenaars Michaël Cordie en Steff Hesbeens brachten in 2017 het eerste Taxandriabier op de markt. De vijfde verjaardag vieren ze met een nieuw bier en een nieuwe naam: Tax.

De voorbije vijf jaar brouwden Cordie en Hesbeens vier bieren: een stout, een blond en een amberkleurig bier en een bier met nitro (stikstof). Van die bieren werden ruim 125.000 flesjes verkocht onder de naam Taxandria.

Alle bieren van Taxandria hebben een alcoholgehalte van 8%. Een hoger alcoholpercentage geeft vaak een meer krachtige smaak aan het bier. Liefhebbers van bier gaan vandaag op zoek naar bier met een lager alcoholpercentage. Cordie en Hesbeens willen die trein niet missen.

Naam klinkt vlotter

“Het was voor ons een uitdaging om een bier met een lager alcoholpercentage, maar dezelfde krachtige smaak te ontwikkelen”, zegt Steff Hesbeens. Dat is hen naar eigen zeggen gelukt met de Tax Hoppy Hunter, die vandaag op de markt komt.

Dit nieuwe bier heet niet langer Taxandria, maar Tax, wat vlotter en krachtiger klinkt. De andere bieren uit het gamma blijven wel Taxandria heten. De Tax Hoppy Hunter wordt verkocht in blik. “Niet alleen om logistieke redenen, maar ook omdat een blikje bier langer koel blijft en niet reageert op zonlicht”, verklaart Michaël Cordie. De Tax Hoppy Hunter heeft 5,8% alcohol en wordt in de markt gezet als een zomers bier.

The post Taxandria viert eerste lustrum met bier in blik appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/kempen/taxandria-viert-eerste-lustrum-met-bier-in-blik/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/04/Michael-en-Steff-klinken-op-5-jaar-Taxandria-bier-400x225.jpgTaxandria
Marktkramers nog de hele maand april in de kijker https://www.made-in.be/antwerpen/marktkramers-nog-de-hele-maand-april-in-de-kijker-beleving-en-ontmoeting-centraal/ https://www.made-in.be/antwerpen/marktkramers-nog-de-hele-maand-april-in-de-kijker-beleving-en-ontmoeting-centraal/#respond Wed, 06 Apr 2022 11:50:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=367705 Niet alleen vanuit economisch oogpunt zijn de markten van belang, zo klinkt het.

The post Marktkramers nog de hele maand april in de kijker appeared first on Made in.

]]>

Om de populariteit van de markten aan te zwengelen, hebben de Vlaamse provincies de maand april uitgeroepen tot de Maand van de Markt. Na een economisch moeilijke periode door corona willen de Vlaamse provincies en de lokale besturen weer een boost geven aan de wekelijkse markten en de beleving daarrond.

Bezoekers van 71 markten in de provincie Antwerpen maken tijdens de Maand van de Markt heel april kans om mooie prijzen te winnen. “In de hele provincie Antwerpen nemen zo’n 800 marktkramers deel aan die wedstrijd, verspreid over 71 markten”, zegt Kathleen Helsen (CD&V), gedeputeerde voor Economie van de provincie Antwerpen.

“Niet alleen vanuit economisch oogpunt zijn de markten van belang. Door de concentratie van een divers aanbod op een plaats moeten de consumenten zich minder verplaatsen, wat goed is voor de lokale mobiliteit en voor het klimaat. Markten dragen ook bij tot levendige kernen en bieden veel mogelijkheden om samen te werken met de plaatselijke horeca en andere handelaars in de buurt. Beleving en ontmoeting staan centraal op de markt. Veel mensen komen een praatje slaan op de markt.”

 

Schepenen Stijn Adriaensens en Francis Stijnen bezoeken met gedeputeerde Kathleen Helsen en markttoezichter Brigitte Van Gool de Turnhoutse zaterdagmarkt. Foto Bart Van den Langenbergh

Digitalisering

De provincie wil van de Maand van de Markt gebruikmaken om aan de slag te gaan met de ingezamelde informatie. “Welke kramen zijn populair, welk aanbod is essentieel voor een goede markt? Hoe ver willen mensen zich verplaatsen voor de markt? Dat kunnen we allemaal leren uit de analyse van de nieuwe gegevens”, legt Kathleen Helsen uit.

“We kunnen ook op organisatorisch en administratief vlak nog veel winst boeken. Vandaag moeten marktkramers diverse documenten op papier voorleggen. Het zou beter zijn als dat gedigitaliseerd kan worden.”

Meer informatie over het initiatief kan je vinden via de website van de Maand van de Markt.

 

Deze gemeenten in de provincie nemen deel aan de Maand van de Markt. Foto Provincie Antwerpen

The post Marktkramers nog de hele maand april in de kijker appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/antwerpen/marktkramers-nog-de-hele-maand-april-in-de-kijker-beleving-en-ontmoeting-centraal/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/04/Afbeelding4-5-400x225.jpg