Lanaken - Made in https://www.made-in.be Tue, 12 Apr 2022 19:00:56 +0000 nl-BE hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.9.2 Hego legt tong van overgenomen Mobile in de knoop https://www.made-in.be/limburg/hego-legt-tong-van-overgenomen-mobile-in-de-knoop/ https://www.made-in.be/limburg/hego-legt-tong-van-overgenomen-mobile-in-de-knoop/#respond Tue, 12 Apr 2022 15:47:12 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=369449 Vierde vestiging voor Limburgse ondernemer Wim Weytjens.

The post Hego legt tong van overgenomen Mobile in de knoop appeared first on Made in.

]]>

Hego: het uitspreken van de naam is een ware marteling voor elke West-Vlaming. Toch zal de staff van Mobile in Brugge, de oudste scootmobiel-winkel van België, er beter aan wennen, want de firma is overgenomen door het Limburgse bedrijf Hego onder leiding van Wim Weytjens.

Mobile was de eerste winkel in ons land die zich exclusief ging richten op scootmobiels. Een gevestigde waarde in de sector dus. Na het overlijden van zaakvoerder Yann werd de zaak overgenomen. Concreet worden de activiteiten van het Brugse bedrijf Mobile nu geïntegreerd in Hego Mobile. Zo hebben Wim Weytjens en co nu 4 vestigingen (Lanaken, Genk, Nijlen en Brugge) en groeien ze uit tot een speler op Vlaams niveau, die exclusieve merken aanbiedt zoals Mini Crosser, CTM en Rehasys.

“Deze overname laat ons toe verder te groeien in de niche van scootmobielen, rolstoelen, rollators, fietsen, trapliften, krukken en andere orthopedische hulpmiddelen”, zegt Wim Weytjens, die hiermee van start ging in 2016 na de overname van een firma in Zutendaal. “Het doel is om dit aanbod geografisch beschikbaar te maken in heel Vlaanderen. Het inlijven van Mobile is daar een belangrijke stap in. Op naar de volgende!”

The post Hego legt tong van overgenomen Mobile in de knoop appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/limburg/hego-legt-tong-van-overgenomen-mobile-in-de-knoop/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/04/Mobile-400x225.jpgHego Mobile
Cindy Gerets is Grenzeloze Netwerker van het Jaar https://www.made-in.be/limburg/cindy-gerets-is-grenzeloze-netwerker-van-het-jaar/ https://www.made-in.be/limburg/cindy-gerets-is-grenzeloze-netwerker-van-het-jaar/#respond Sun, 10 Apr 2022 12:07:45 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=368909 Om zaken te doen moet je aan beide kanten van de grens kijken...

The post Cindy Gerets is Grenzeloze Netwerker van het Jaar appeared first on Made in.

]]>

Cindy Gerets van Merode Interieur uit Lanaken is door het netwerk One Two Go verkozen tot Grenzeloze Netwerker van het Jaar. Samen een ondernemer uit Nederlands Limburg (Yves Mullenders van de Poshoorn uit Maastricht) wordt Cindy gekroond voor haar inspanningen om zakelijke contacten te leggen aan de andere kant van de grens.

“Het is voor het eerst, maar niet voor het laatst dat we deze verkiezing houden”, zegt Armand Vliegen van One Two Go, een netwerk dat ondernemers van beide Limburgen op regelmatige basis samenbrengt om grensoverschrijdend te netwerken. “Er zijn heel wat grenzeloze netwerkers, zowel in de letterlijke als figuurlijke zin. Ondernemers die in de eigen regio druk bezig zijn met netwerken, maar ook over de grens in het andere Limburg kijken. En dat willen we belonen en aanmoedigen met deze onderscheiding toe te kennen aan iemand die het goede voorbeeld geeft.”

Als eerste grenzeloze netwerkers werd gekozen voor Cindy Gerets van Merode Interieur (Lanaken) en Yves Mullenders van de Poshoorn (Maastricht). De Belgisch Limburgse is al jaren een fervente fan van de stad Maastricht en heeft mede hierdoor, veel Nederlandse klanten en relaties. Ook in de eigen regio neemt ze vaak en actief deel aan netwerkinitiatieven, o.a. bij Voka Limburg. Bovendien organiseert ze zelf regelmatig initiatieven om ondernemers en andere zakenmensen samen te brengen.

Ook bij One Two Go zijn beide laureaten gekende gezichten. Ze maken zich op voor een hele reeks activiteiten die in de post-coronaperiode opnieuw ongeremd ingang kunnen vinden. Tegen de zomer wil de club 100 partners actief hebben die de mogelijkheden voor zakelijke contacten aan weerszijden van de grens willen aftasten.

The post Cindy Gerets is Grenzeloze Netwerker van het Jaar appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/limburg/cindy-gerets-is-grenzeloze-netwerker-van-het-jaar/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/04/one-two-go-netwerker-2022-400x225.jpgMerode Interieur, One Two Go, Poshoorn
Snelgroeiend duo opent nieuw bedrijf én gebouw https://www.made-in.be/limburg/snelgroeiend-duo-opent-nieuw-bedrijf-en-gebouw/ https://www.made-in.be/limburg/snelgroeiend-duo-opent-nieuw-bedrijf-en-gebouw/#respond Wed, 16 Mar 2022 10:59:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=358707 Ronny en Dirk hebben al meer dan 500 projecten op de teller...

The post Snelgroeiend duo opent nieuw bedrijf én gebouw appeared first on Made in.

]]>

Vistatec, de Lanakense specialist in zonwering voor de projectenmarkt, opent onder de naam Vistasun een nieuwe afdeling met bijhorend bedrijfsgebouw in Heusden-Zolder. De nieuwe entiteit richt zich exclusief op systemen voor schaduw voor particuliere klanten.

Donderdag wordt de gloednieuwe showroom van Vistasun met veel toeters en bellen officieel ingehuldigd. Particuliere klanten zullen er kunnen kennismaken met de diverse vormen om schaduw te creëren. Het gaat om een tweede bedrijfstak, na de zonwering voor bedrijfsmatige klanten, die al sinds 2019 wordt aangeboden. Sindsdien is het snel gegaan. Onder impuls van bestuurders Ronny Heymans en Dirk Bollen, die hun expertise hebben gebundeld om Vistatec op te richten, werden op korte tijd 8 werknemers aangeworven en maar liefst 500 projecten gerealiseerd. Het bedrijf heeft dus duidelijk de wind in de zeilen…

En omdat de vraag van particulieren naar screens, zonnetenten, terrasoverkappingen of rolluiken bleef toenemen, werd beslist om met Vistasun een nieuwe tak in het leven te roepen. “Een duale merkenstrategie is essentieel voor onze verdere groei”, stelt Dirk Bollen. “De particuliere markt vraagt om een andere offering en aanpak dan de grote industriële projecten. Zodra de vestiging in Heusden-Zolder op volle toeren draait, dan staan extra vestigingen voor Vistasun volgend jaar zeker op de agenda.”

Intussen blijft de projectenmarkt, met zonwering voor onder meer bedrijfsgebouwen, scholengemeenschappen, rust- en verzorgingstehuizen, de core business van Vistatec”, legt Ronny Heymans uit. “We zien hier nog enorme groeikansen voor Vistatec zowel op het vlak van projecten, als in de onderhoudscontracten voor grote gebouwen. Klimaatcomfort staat immers bovenaan de agenda van heel wat bedrijven, dus zorgen wij ervoor dat iedereen op kantoor in de beste omstandigheden zijn job kan doen.”

The post Snelgroeiend duo opent nieuw bedrijf én gebouw appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/limburg/snelgroeiend-duo-opent-nieuw-bedrijf-en-gebouw/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/03/Vistasun-lancering-kopie-400x225.jpgVistasun, Vistatec
Nelissen en Spaas kunnen beste familiebedrijf worden https://www.made-in.be/limburg/nelissen-en-spaas-kunnen-beste-familiebedrijf-worden/ https://www.made-in.be/limburg/nelissen-en-spaas-kunnen-beste-familiebedrijf-worden/#respond Mon, 21 Feb 2022 21:17:36 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=349548 66 procent kans dat LImburg het haalt!

The post Nelissen en Spaas kunnen beste familiebedrijf worden appeared first on Made in.

]]>

Twee op drie: zo groot is de kans dat de Family Business Award of Excellence naar Limburg zal komen! Op 22 maart weten we of Nelissen Steenfabrieken en Spaas Kaarsen, de enige overgebleven titelconcurrent Gaasch Packaging de loef kunnen afsteken.

Het is EY dat samen met een resem partners de wedstrijd Family Business Award of Excellence organiseert. Bij de 7 voorgaande winnaars mocht slechts één Limburgse onderneming tot dusver de beker hoog houden: Vandersanden in 2017. Misschien is nu de beurt aan de eeuwige rivaal van een dorp verderop: Nelissen Steenfabrieken. De bakkerij uit Kesselt behoort immers tot de 3 finalisten. Hen voorstellen zal voor een kennerspubliek als u niet nodig zijn. Wat ook geldt voor Spaas Kaarsen uit Hamont-Achel, het uitstekend draaiende familiebedrijf dat in de verste uithoek van de wereld voor sfeer en gezelligheid zorgt.

De twee Limburgse laureaten (trouwens allebei recent nog winnaar van de Voka-competitie voor familiebedrijven De Fakkel) nemen het in de finale op tegen Gaasch Packaging, een onderneming met hoofdkantoor in het Vlaams-Brabantse Mollem. “Het zijn alle drie mooie voorbeelden van duurzaam familiaal ondernemerschap, en dat moeten we koesteren”, zegt Eric Van Hoof, vennoot bij EY en verantwoordelijk voor de divisie Familiebedrijven. “We moedigen familiale ondernemingen aan om hun ervaringen en best practices uit te wisselen met concullega’s, en dit zowel op vlak van goed bestuur en maatschappelijk engagement, als voor het overbrengen van de passie om te ondernemen.” En nu maar duimen!

The post Nelissen en Spaas kunnen beste familiebedrijf worden appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/limburg/nelissen-en-spaas-kunnen-beste-familiebedrijf-worden/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/limburg/2020/06/Spaas-kaarsen-400x225.jpgNelissen Steenfabrieken, Spaas Kaarsen
Alle hens aan dek om meubelfabrieken handjes te geven https://www.made-in.be/limburg/alle-hens-aan-dek-om-meubelfabrieken-handjes-te-geven/ https://www.made-in.be/limburg/alle-hens-aan-dek-om-meubelfabrieken-handjes-te-geven/#respond Mon, 21 Feb 2022 13:54:05 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=349129 Veldeman en Lande juichen nieuw traject van Voka Limburg toe.

The post Alle hens aan dek om meubelfabrieken handjes te geven appeared first on Made in.

]]>

Limburgse meubelbedrijven als Veldeman Bedding (Oudsbergen) en Lande Group (Lanaken) zijn hopeloos op zoek naar meubelstoffeerders. Ze zijn dan ook blij dat er een nieuwe opleiding komt om via werkplekleren en duaal leren, nieuwe toppers in deze beroepsgroep klaar te stomen. Voka Limburg neemt hiervoor de handschoen op in samenwerking met Qrios. Ook bij Syntra-PXL kan je trouwens een langlopende of versnelde opleiding tot meubelstoffeerder volgen.

Uit cijfers blijkt dat heel wat leerlingen uit het TSO (7%) en BSO (15,5%) vroegtijdig de schoolbanken verlaten. Nochtans zijn dat de handen waar heel veel bedrijven naar op zoek zijn. “We moeten er alles aan doen om dit waardevolle talent te slijpen tot direct inzetbare technische toppers”, vindt Kris Claes van Voka Limburg. “Het moet onze ambitie zijn om jongeren die schoolmoe zijn te activeren en hen te motiveren om alsnog een diploma te behalen. De formule van werkplekleren, waarbij de vorming in de klas wordt vervolmaakt op de werkplek zelf, is daar ideaal voor.”

Als onderdeel van een reeks initiatieven daaromtrent, gaat Voka Limburg een opleiding tot meubelstoffeerder in het leven roepen. “Dankzij middelen uit het ESF-fonds kunnen we, samen met volwassenenonderwijs Qrios, een interessant programma uitwerken dat in april van start gaat. Vanaf volgend schooljaar is het de bedoeling dat we deze opleiding in de vorm van ‘duaal leren’ ook in het secundair onderwijs gaan aanbieden. Door deels in de klas en deels in het bedrijf de opleiding uit te werken, sluiten we niet alleen nauwer aan bij de capaciteiten van leerlingen, maar zeker ook bij de noden op de arbeidsmarkt.”

Een initiatief dat door Lande Group sterk wordt toegejuicht. In hun moderne meubelstoffeerderij in Lanaken zijn 45 professionals dagelijks bezig met het stofferen van kwaliteitsmeubels. “En dat is een echt ambacht”, zegt Reinier van der Lande. “Via onze eigen Lande Group Academy kunnen we ons personeel opleiden, maar in onze branche kan je nooit genoeg vakmensen in dienst hebben. Wij zetten daarom graag onze schouders mee onder dit project van Voka Limburg.”

Ook Velda, beter bekend als Veldeman Bedding, onderschrijft de opleiding tot meubelstoffeerder. Het familiebedrijf uit Oudsbergen telt 450 medewerkers in binnen- en buitenland. “Onze mensen maken ons uniek. Wanneer we in hen investeren, investeren we in hun persoonlijke groei”, zegt HR & Risk-manager Yves Thierry. “Werkplekleren past perfect in onze filosofie. Het geeft een boost aan onze interne leercultuur. Je kan dit proces alleen maar in de vingers krijgen door het hier te doen op de werkvloer, en dus niet alleen te leren op de schoolbanken.”

The post Alle hens aan dek om meubelfabrieken handjes te geven appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/limburg/alle-hens-aan-dek-om-meubelfabrieken-handjes-te-geven/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/10/productie-Lande-400x225.jpgLande Group, Veldeman Bedding, Voka Limburg
33-jarige gaat La Butte aux Bois leiden https://www.made-in.be/limburg/33-jarige-gaat-la-butte-aux-bois-leiden/ https://www.made-in.be/limburg/33-jarige-gaat-la-butte-aux-bois-leiden/#respond Fri, 11 Feb 2022 07:32:31 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=346058 Kim Defaux klimt op tot hoogste niveau.

The post 33-jarige gaat La Butte aux Bois leiden appeared first on Made in.

]]>

Kim Defaux (33) is de nieuwe general manager van Domaine La Butte aux Bois in Lanaken. Zij volgt daarmee Willem Asaert op, die deze rol vervulde sinds april 2021.

Kim Defaux is geen onbekende bij La Butte aux Bois: al sinds het voorjaar van 2012 is zij werkzaam in het luxehotel. De eerste jaren op de salesafdeling, de afgelopen jaren als rechterhand van Yannick Bouts (voormalig general manager) en daarna van Willem Asaert. “Kim en Willem werkten altijd nauw samen”, zegt Jochen Leën , eigenaar van La Butte aux Bois. “Waar Willem zich voornamelijk bezighield met pers en relaties, nam Kim de dagelijkse leiding van het hotel op zich. Die ervaring maakt van haar een uitgelezen kandidaat voor de rol van general manager. Ze is er al van voor we 5 sterren hadden, voor onze grote uitbreiding en voor de Michelinsterren van ons restaurant. Dat wil toch wat zeggen…”

Kim Defaux zal in haar functie niet alleen gastvrijheid en oog voor detail moeten opbrengen, maar ook respect voor het milieu centraal plaatsen. De komende periode zal ze worden bijgestaan door Jos Schols, die al tientallen jaren fungeert als general manager van zusterbedrijf Hotel Stiemerheide in Genk.

De nieuwe general manager bij La Butte aux Bois is blij met haar promotie: “Ik ga dit niet alleen doen, maar samen met mijn team. Ik denk niet dat ik deze rol op een andere locatie had willen vervullen, simpelweg omdat ik op een andere plek het product en het team niet ken. Hier wel. Ik ken de kracht van mijn team en de pracht van het product. We zijn één familie, iedereen die hier werkt doet dat met minstens net zo veel overtuiging als ikzelf.”

Willem Asaert verdwijnt niet helemaal van het toneel. Hij blijft de PR verzorgen van de hotels en restaurants in de groep.

The post 33-jarige gaat La Butte aux Bois leiden appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/limburg/33-jarige-gaat-la-butte-aux-bois-leiden/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/02/kim-LBAB-400x225.jpgLa Butte aux Bois
Beste sommeliers komen uit de beste restaurants https://www.made-in.be/limburg/beste-sommeliers-komen-uit-de-beste-restaurants/ https://www.made-in.be/limburg/beste-sommeliers-komen-uit-de-beste-restaurants/#respond Tue, 25 Jan 2022 19:16:52 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=340096 David Aerts (Ralf Berendsen) wordt als grootste kenner beschouwd.

The post Beste sommeliers komen uit de beste restaurants appeared first on Made in.

]]>

David Aerts, sommelier van Ralf Berendsen in Lanaken (2*) is uitgeroepen tot Sommelier of the Year van de provincie Limburg. Eén van de 2 andere 2-sterrenrestaurants die Limburg rijk is, met name Slagmolen in Oudsbergen, mocht met Rob Vandebeek de tweede plaats invullen. En ook de wijnkenner van Altermezzo in Tongeren stond op het erepodium.

Het zijn bijna altijd de ridders van de keuken die met lof overgoten worden als hun restaurant in de prijzen valt. Toch mogen ook de sommeliers een stuk van de pluim op hun hoed schuiven. Het is immers met de juiste wijnkeuze dat een gerecht helemaal tot uiting komt en zorgt voor een integrale beleving. Het is om de sommeliers die er bovenuit steken in de spotlights te plaatsen dat er jaarlijks een verkiezing wordt georganiseerd. De keuze gebeurt door meer dan 13.000 stemmen van zowel gastronomieliefhebbers als professionals op hun favoriete sommelier. Een jury kiest tot slot uit de provinciale winnaars één eindlaureaat. Die prijs werd in 2019 gewonnen door Sanne Dirx (Cuchara, 2*) en in 2013 door Kris Lismont (Ambrozijn, nu Mondevino). De voorlopig laatste nationale winnaar was Genkenaar Tom Ieven, die actief is bij Peter Goossens in Hof van Cleve. Tot de nieuwe laureaat van De Jonkman zopas de ‘overall’ titel 2022 op zak mocht steken.

Wat ons brengt bij de laureaten van de provincie Limburg… De gouden plak is voor David Aerts, sommelier van Ralf Berendsen in Lanaken (La Butte aux Bois). Gevolgd door de (ook immer uitstekende) Rob Vandebeek van Slagmolen in Oudsbergen én Rudy Schurmans, sommelier van Altermezzo (1*) in Tongeren. Een fraai podium!
Wie van een goed glas wijn houdt bij zijn gastronomisch menu, weet dus waar hij moet zijn…

The post Beste sommeliers komen uit de beste restaurants appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/limburg/beste-sommeliers-komen-uit-de-beste-restaurants/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/01/david-aerts-400x225.jpgAltermezzo, Ralf Berendsen, Slagmolen
Danny Vanderhoven gaat ‘on tour’ in de potten roeren https://www.made-in.be/limburg/danny-vanderhoven-gaat-on-tour-in-de-potten-roeren/ https://www.made-in.be/limburg/danny-vanderhoven-gaat-on-tour-in-de-potten-roeren/#respond Tue, 25 Jan 2022 14:06:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=339674 Gelauwerde chef heeft nieuw cateringconcept klaar.

The post Danny Vanderhoven gaat ‘on tour’ in de potten roeren appeared first on Made in.

]]>

Danny Vanderhoven is terug onder de levenden! Nadat hij om gezondheidsredenen de schort tijdelijk aan de haak hing en zijn restaurant De Griffie werd gesloten, heeft hij nu de draad helemaal opgepikt. L’ Atelier du Goût is een nieuw concept waarmee hij zowel op variabele locaties, bij bedrijven én bij mensen thuis etentjes gaat verzorgen.

Danny Vanderhoven is een sterrenchef die al heel wat watertjes heeft doorzwommen. De joviale Lanakenaar heeft zijn talent in een nieuw concept gestopt, dat niet meer vertrekt van een vast restaurant. Met L’ Atelier du Goût gaat hij op ronde, om te koken bij bedrijven of bij mensen thuis. “Alle formules zijn mogelijk, zowel naar invulling van het menu als qua voorzieningen”, vertelt Danny. “De soort en het aantal gerechten, de wijnen, de bediening, glazen of afwas: het kan allemaal besproken worden.” De bedoeling is om twee dagen per week volgens deze formule aan de slag te gaan.

Daarnaast zal Danny Vanderhoven ook zelf etentjes organiseren op locaties die tot de verbeelding spreken. “We kiezen voor een mooie setting om een pop-uprestaurant op te zetten. Dat kan tussen de fruitbomen in Haspengouw zijn, maar evengoed in de schaduw van een chique kasteel. Een open formule waar iedereen die van lekker eten houdt, zijn gading in kan vinden.”

En zo is Danny helemaal ‘back on track’. Veel succes, chef!

The post Danny Vanderhoven gaat ‘on tour’ in de potten roeren appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/limburg/danny-vanderhoven-gaat-on-tour-in-de-potten-roeren/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/limburg/2017/09/Danny-Vanderhoven-Ineke-Dols-Hasselt--400x225.pngL' Atelier du Goût
Oude supermarkt ruimt baan voor winkels en flats https://www.made-in.be/limburg/oude-supermarkt-ruimt-baan-voor-winkels-en-flats/ https://www.made-in.be/limburg/oude-supermarkt-ruimt-baan-voor-winkels-en-flats/#respond Mon, 17 Jan 2022 11:06:09 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=337067 Eindelijk opwaardering voor centrum van Lanaken.

The post Oude supermarkt ruimt baan voor winkels en flats appeared first on Made in.

]]>

De voormalige supermarkt Delhaize in de Stationsstraat in Lanaken wordt gesloopt. In de plaats komt een multifunctioneel complex met vier handelsruimten en 25 appartementen.

De vroegere Delhaize staat al jaren leeg. De gebouwen verloederden zienderogen en waren velen een doorn in het oog. “We zijn blij dat er nu schot in de zaak komt”, aldus schepen van Ruimtelijke Ordening Jolein Martens. “Het initiatief van projectontwikkelaar SOM-Project uit Hasselt zal een opwaardering betekenen van deze centrale plek in onze gemeente. We hopen op die manier ook jonge gezinnen aan te trekken die de omgeving zullen versterken.”

Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich vier handels- of kantoorruimten, variërend in oppervlakte van 178 tot 266 m². Indien nodig kunnen die ook samengevoegd worden tot grotere eenheden. De drie verdiepingen zijn gereserveerd voor appartementen met één, twee of drie slaapkamers.

Tekst en foto: Eddy Vandoren

The post Oude supermarkt ruimt baan voor winkels en flats appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/limburg/oude-supermarkt-ruimt-baan-voor-winkels-en-flats/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/01/delhaize-lanaken-400x225.jpgDelhaize, SOM Project
ITZU Home kiest Lanaken voor nieuw hoofdkantoor https://www.made-in.be/limburg/itzu-home-kiest-lanaken-voor-nieuw-hoofdkantoor/ https://www.made-in.be/limburg/itzu-home-kiest-lanaken-voor-nieuw-hoofdkantoor/#respond Fri, 14 Jan 2022 17:15:27 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=336487 Afdeling wil dit jaar naar 24 miljoen en 2.000 medewerkers!

The post ITZU Home kiest Lanaken voor nieuw hoofdkantoor appeared first on Made in.

]]>

Itzu Home, zeg maar de afdeling voor poetshulp met dienstencheques binnen de Itzu-groep, opende zopas de deuren van het gloednieuwe hoofdkantoor in Lanaken. Tegelijk kondigt deze divisie een bijkomende overname aan in de provincie Luik.

Het dienstenchequebedrijf, onder de vleugels van COO Simon Machkour, nam zopas zijn intrek in een gloednieuw hoofdkantoor aan de Rechtestraat in Lanaken. Hiermee zet Itzu Home een nieuwe stap in de verdere professionalisering. “Onze nieuwe uitvalsbasis in Lanaken is een modern en fris gebouw geworden met een warme uitstraling”, aldus Machkour. “Het sluit volledig aan bij het DNA van ons merk. We willen onze huishoudhulpen en klanten meteen een thuisgevoel bezorgen en zijn ervan overtuigd dat ons nieuwe hoofdkantoor een extra boost aan onze groei zal geven.”

Ook aan de andere kant van de taalgrens steekt Itzu Home een tandje bij. Vorige week werd in de provincie Luik de firma Allin Titres-Services overgenomen. Hiermee vervoegen 50 collega’s het team van Itzu. “Een nieuwe stap naar een volledige spreiding van ons aanbod in Wallonië”, aldus nog de COO. “We merken dat onze visie en aanpak hier erg gesmaakt worden en blijven dan ook in die regio heel ambitieus.”

Uitgedrukt in cijfers, wil Itzu Home beter doen dan 20% groei. “In 2021 realiseerden we met onze afdeling een mooie omzet van 20 miljoen. Daar willen we in 2022 minstens 4 miljoen bijdoen. Om dit te realiseren zoeken we nog naar een 100-tal huishoudhulpen, en dan spreek ik over Limburg alleen. Het is de bedoeling om bij Itzu Home tegen eind 2022 een 2.000-tal huishoudhulpen actief te hebben in het hele land.”

The post ITZU Home kiest Lanaken voor nieuw hoofdkantoor appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/limburg/itzu-home-kiest-lanaken-voor-nieuw-hoofdkantoor/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/01/HQ-Lanaken-kopie-400x225.jpg