Stéphanie Ouachan - Made in https://www.made-in.be Wed, 07 Jul 2021 22:27:57 +0000 nl-BE hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.9.2 Nieuweling op Corda stopte met school op 15e https://www.made-in.be/limburg/nieuweling-op-corda-stopte-met-school-op-15e/ https://www.made-in.be/limburg/nieuweling-op-corda-stopte-met-school-op-15e/#respond Wed, 07 Jul 2021 22:27:54 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=265635 Stéphanie Ouachan neemt intrek in opmerkelijk kantoor.

The post Nieuweling op Corda stopte met school op 15e appeared first on Made in.

]]>

Stéphanie Ouachan (33), CEO van Striktly Business Software, heeft zopas officieel haar nieuwe kantoren in Hasselt officieel geopend. Daarmee strijkt een opmerkelijk ondernemer neer op de Corda Campus.

Het technologiebedrijf Striktly Business Software ontwikkelt cloud-gebaseerde CRM- en ERP-oplossingen voor zelfstandigen en kmo’s. “In mensentaal runnen we een facturatieplatform in ‘the cloud’ dat heel gemakkelijk is om te gebruiken”, zegt CEO Stéphanie Ouachan.

Met succes, want de Strikly Business Software telt 4 jaar na de oprichting bijna 50 mensen. Een mooi parcours voor de stichter, die toen ze 15 jaar was stopte met school. “Ik kan gewoon niet stilzitten”, vertelt de Antwerpse haar verhaal. “Ik wil vooruit, al van kleins af aan. Toen ik 10 was, speelde ik al ‘zakenvrouw’ met eigen businessplannetjes. En op mijn 15de ben ik thuis vertrokken.” Stéphanie Ouachan verhuisde toen ze 18 was naar Spanje om er de taal te leren, en sloeg toen ze 21 was haar tenten op in Los Angeles. “Ik ging er naar dezelfde acteerschool als Hale Berry”, zegt ze. “Een geweldige leerschool voor sales. Die school heeft me echt geholpen om toch een job vast te krijgen. De rest is geschiedenis.”

Lockdown
In 2017 zette ze met Strikly Business Software haar eigen bedrijf op poten. “Ik ben gestart met de samenstelling van een development team, dat snel aangroeide tot 25 mensen die stabiele programma’s voor ondernemingen gingen ontwerpen. En toen kwam de lockdown, een serieuze tegenvaller. Maar plots gingen de markten weer open en zijn we enorm gaan knallen. We hebben ons intussen opgeschaald tot bijna 50 mensen en we zoeken nog nieuwe collega’s. Dit jaar openen we naast Hasselt, nog twee nieuwe kantoren in België. We hebben in ons land dan 5 vestigingen, plus eentje in Roemenië en eentje in Spanje.”

Uitvalsbasis
De gloednieuwe uitvalsbasis is Hal A van de Corda Campus in Hasselt. Het kantoor is een opvallende creatie waarvoor Ouachan het designteam van La Movida en de Brusselse influencer Tellementlui inschakelde. “We zijn geen saai, grijs technologiebedrijf, maar een jonge scale-up met een heel kleurrijk team met een streetwise-mentaliteit. Al die elementen vind je terug in het ontwerp van onze nieuwe Limburgse stek”, besluit de CEO.

DJ

The post Nieuweling op Corda stopte met school op 15e appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/limburg/nieuweling-op-corda-stopte-met-school-op-15e/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/07/strikly-business-400x225.jpgStriktly Business Software
Unpaid haalt Striktly Business Software binnen als 10de integratiepartner https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/unpaid-haalt-striktly-business-software-binnen-als-10de-integratiepartner/ https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/unpaid-haalt-striktly-business-software-binnen-als-10de-integratiepartner/#respond Mon, 22 Mar 2021 11:06:55 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=217522 Door deze samenwerking kunnen de klanten van Striktly Business Software nog makkelijker en sneller actie ondernemen als hun facturen niet betaald worden.

The post Unpaid haalt Striktly Business Software binnen als 10de integratiepartner appeared first on Made in.

]]>

GENT – Vanaf nu kan je je onbetaalde facturen uit Striktly Business Software met één druk op de knop versturen naar Unpaid. Hiermee is Unpaid al aan zijn 10de integratiepartner toe waarmee een dergelijke naadloze communicatie mogelijk is. Door deze samenwerking kunnen de klanten van Striktly Business Software nog makkelijker en sneller actie ondernemen als hun facturen niet betaald worden.

Deze integratie is een logisch gevolg van de samenwerking die al een paar jaar bestond. “Striktly is al jaren een van onze trouwe en tevreden klanten”, vertelt Dirk Dewulf, general manager van Unpaid. “Zij weten dus perfect hoe de Unpaid-procedure werkt en hebben eerst zelf uitgezocht of dit een product is dat zij aan hun klanten willen aanbieden.”

Ook Stéphanie Ouachan, CEO van Striktly Business Software is opgetogen over het partnership. De Antwerpse CRM- en ERP-softwareontwikkelaar die recent nog kantoren opende in Roeselare, Hasselt en tweede vestiging in Antwerpen zet immers volop in op automatisatie en gebruikservaring. “Unpaid was voor ons dan ook een logische keuze”, vertelt Ouachan. “Uit onze eigen ervaring weten wij dat Unpaid perfect geplaatst is om snel en efficiënt onbetaalde facturen te innen. Bovendien hebben ook zij een grote focus op transparantie en klantentevredenheid.”

Naast Striktly Business Software heeft Unpaid ook nog een integratie bij: Exact, Payt, Yuki, Billit, Teamleader, Legal Village, Breex en EenvoudigFactureren

Unpaid

Unpaid is een Gentse scale-up van Jeroen De Man en Dirk Dewulf. Het online platform dat gespecialiseerd is in het innen van onbetwiste B2B facturen werd in 2016 opgericht naar aanleiding van een wetswijziging die ervoor zorgde dat het innen van deze facturen een pak eenvoudiger kon. Het bedrijf trok ondertussen meer dan 1.000 tevreden klanten aan.

Ook de aandacht van de juridische sector werd onmiddellijk getrokken door in het eerste jaar al de prestigieuze en internationale “Innovative Lawyers” award van de Financial Times te winnen. In november 2019 won het bedrijf de Credit Management Innovation Award en in 2020 was het één van de laureaten van de Bertjes in de categorie scale-up 2020.

The post Unpaid haalt Striktly Business Software binnen als 10de integratiepartner appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/unpaid-haalt-striktly-business-software-binnen-als-10de-integratiepartner/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/03/stephanie-V2-web-400x225.pngStriktly Business Software, Unpaid
App bezorgt Striktly Business Software extra groeipotentieel van 5.000 nieuwe klanten https://www.made-in.be/antwerpen/app-bezorgt-striktly-business-software-extra-groeipotentieel-van-5-000-nieuwe-klanten/ https://www.made-in.be/antwerpen/app-bezorgt-striktly-business-software-extra-groeipotentieel-van-5-000-nieuwe-klanten/#respond Thu, 21 Jan 2021 15:49:18 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=190477 Antwerpse softwareontwikkelaar Striktly Business Software slaat handen in elkaar met print- en scanexpert XsolveIT uit Sint-Niklaas.

The post App bezorgt Striktly Business Software extra groeipotentieel van 5.000 nieuwe klanten appeared first on Made in.

]]>

Striktly Business Software kan vanaf nu worden geïnstalleerd op alle Xerox-toestellen van XsolveIT met een nieuwe, zelfontwikkelde app. Die zorgt ervoor dat zelfstandigen en bedrijven in een handomdraai papieren facturen digitaal aan hun accountant kunnen bezorgen. Het partnership met print- en scanoplossingsbedrijf XsolveIT uit Sint-Niklaas is een volgende stap in het groeiverhaal van de Antwerpse softwareontwikkelaar Striktly Business Software.

XsolveIT is de belangrijkste Xerox Platinum Partner in België met kantoren in Sint-Niklaas, Antwerpen en Diepenbeek. Zij beheren 10.000 Xerox toestellen van circa 5.000 klanten in binnen- en buitenland. Striktly Business Software opende recent nog drie nieuwe vestigingen in Roeselare, Hasselt en Antwerpen. De samenwerking met XsolveIT betekent voor Striktly Business Software een extra groeipotentieel van 5.000 klanten.

“Diverse sectoren zoals de retail, de logistiek maar ook de medische sector doen al een beroep op XsolveIT. Wij staan met Striktly Business Software sterk in onder meer de bouw- en afwerkingssector. Met elk onze eigen knowhow versterken we elkaars digitaliserings- en groeiverhaal als bedrijf en staan we onze ondernemers bij om hun administratie efficiënt te beheren”, aldus  Stéphanie Ouachan, ceo van Striktly Business Software.

Papieren facturen snel in digitale boekhouding

Ondernemingen ontzorgen, dat is wat Striktly Business Software doet met haar CRM- en ERP-cloud platform. Efficiëntie, gebruiksgemak en snelheid staan centraal. Via een Striktly Business Software-applicatie die voortaan beschikbaar is op de Xerox print- en scanoplossingen die XsolveIT aanbiedt, wordt een papieren factuur ingescand, uitgelezen via OCR-technologie en onmiddellijk digitaal beschikbaar voor zowel de ondernemer als zijn accountant.

“We zijn beiden experten in ons vakgebied en deze samenwerking beantwoordt aan de vraag van ondernemers die efficiënt willen digitaliseren”, zegt Patrick Van Baelen, Afgevaardigd Bestuurder XsolveIT.

Striktly Business Software bouwde een “digitale verificatiecheck” in de app in. De ondernemer of zijn werknemer kan hier beroep op doen om de gescande factuur eerst goed te keuren. Naargelang de instelling, verloopt daarna alles automatisch. De accountant kan direct aan de slag. Het platform van Striktly Business is gekoppeld met quasi alle boekhoudsoftware op de Belgische markt.

The post App bezorgt Striktly Business Software extra groeipotentieel van 5.000 nieuwe klanten appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/antwerpen/app-bezorgt-striktly-business-software-extra-groeipotentieel-van-5-000-nieuwe-klanten/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/01/StéphanieOuachan-1-400x225.jpgStriktly Business Software, XsolveIT
Striktly Business Software slaat handen in elkaar met Oost-Vlaamse print- en scanexpert https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/striktly-business-software-slaat-handen-in-elkaar-met-oost-vlaamse-print-en-scanexpert/ https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/striktly-business-software-slaat-handen-in-elkaar-met-oost-vlaamse-print-en-scanexpert/#respond Thu, 21 Jan 2021 10:09:53 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=190302 App bezorgt softwareontwikkelaar Striktly Business Software extra groeipotentieel van 5.000 nieuwe klanten.

The post Striktly Business Software slaat handen in elkaar met Oost-Vlaamse print- en scanexpert appeared first on Made in.

]]>

SINT-NIKLAAS – Striktly Business Software kan vanaf nu worden geïnstalleerd op alle Xerox-toestellen van XsolveIT met een nieuwe, zelfontwikkelde app. Die zorgt ervoor dat zelfstandigen en bedrijven in een handomdraai papieren facturen digitaal aan hun accountant kunnen bezorgen. Het partnership met print- en scanoplossingsbedrijf XsolveIT uit Sint-Niklaas is een volgende stap in het groeiverhaal van de Antwerpse softwareontwikkelaar Striktly Business Software.

XsolveIT is de belangrijkste Xerox Platinum Partner in België met kantoren in Sint-Niklaas, Antwerpen en Diepenbeek. Zij beheren 10.000 Xerox toestellen van circa 5.000 klanten in binnen- en buitenland. Dankzij de Managed Print Services aanpak hoeft de klant enkel maar op ‘Print’ of ‘Scan’ te drukken. Zij zorgen voor de verbruiksproducten zoals papier en toners, staan in voor de technische interventies en beantwoorden alle softwaregerelateerde vragen over de printers, kopieertoestellen, multifunctionals of documentbeheer.

Striktly Business Software opende recent nog drie nieuwe vestigingen in Roeselare, Hasselt en Antwerpen. De samenwerking met XsolveIT betekent voor Striktly Business Software een extra groeipotentieel van 5.000 klanten. “Diverse sectoren zoals de retail, de logistiek maar ook de medische sector doen al een beroep op XsolveIT. Wij staan met Striktly Business Software sterk in onder meer de bouw- en afwerkingssector. Met elk onze eigen knowhow versterken we elkaars digitaliserings- en groeiverhaal als bedrijf en staan we onze ondernemers bij om hun administratie efficiënt te beheren”, aldus  Stéphanie Ouachan, CEO van Striktly Business Software.

Papieren facturen snel in digitale boekhouding

Ondernemingen ontzorgen, dat is wat Striktly Business Software doet met haar CRM- en ERP-cloud platform. Efficiëntie, gebruiksgemak en snelheid staan centraal. Via een Striktly Business Software-applicatie die voortaan beschikbaar is op de Xerox print- en scanoplossingen die XsolveIT aanbiedt, wordt een papieren factuur ingescand, uitgelezen via OCR-technologie en onmiddellijk digitaal beschikbaar voor zowel de ondernemer als zijn accountant.

“We zijn beiden experten in ons vakgebied en deze samenwerking beantwoordt aan de vraag van ondernemers die efficiënt willen digitaliseren”, zegt Patrick Van Baelen, Afgevaardigd Bestuurder XsolveIT.

Striktly Business Software bouwde een “digitale verificatiecheck” in de app in. De ondernemer of zijn werknemer kan hier beroep op doen om de gescande factuur eerst goed te keuren. Naargelang de instelling, verloopt daarna alles automatisch. De accountant kan direct aan de slag. Het platform van Striktly Business is gekoppeld met quasi alle boekhoudsoftware op de Belgische markt.

The post Striktly Business Software slaat handen in elkaar met Oost-Vlaamse print- en scanexpert appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/striktly-business-software-slaat-handen-in-elkaar-met-oost-vlaamse-print-en-scanexpert/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/01/StéphanieOuachan-1-400x225.jpgStriktly Business Software, XsolveIT
Snelgroeiend softwarehuis komt naar Hasselt https://www.made-in.be/limburg/snelgroeiend-softwarehuis-komt-naar-hasselt/ https://www.made-in.be/limburg/snelgroeiend-softwarehuis-komt-naar-hasselt/#comments Mon, 04 Jan 2021 12:39:45 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=182771 "Nieuwe medewerkers mogen zelfs uit horeca komen"

The post Snelgroeiend softwarehuis komt naar Hasselt appeared first on Made in.

]]>

Striktly Business Software, het bedrijf van CEO Stéphanie Ouachan (32), gaat een vestiging openen in Hasselt.

Het softwarebedrijf dat vooral ERP en CRM-pakketten levert, heeft al vestigingen in Brussel en Antwerpen. Er werken nu 19 mensen. Met de nieuwe filialen in Hasselt, Roeselare en een tweede in Antwerpen, zal het aantal medewerkers worden verdubbeld. “Dat klinkt zo vlak na de COVID-19-epidemie heel ambitieus, maar voor ons als bedrijf is het de enige logische stap om verder te blijven groeien”, vertelt CEO Stéphanie Ouachan, die eigenhandig haar nieuwe werknemers wil klaarstomen.

“Tijdens de komende aanwervingscampagne zullen vooral de people skills primeren”, klinkt het. “Ervaring in de software- of salessector is zeker geen must.” Ouachan wil aantrekkelijke profielen uit andere sectoren naar Striktly Business Software halen. “Denk bijvoorbeeld aan de horeca, waar heel wat mensen zitten die klantvriendelijkheid en mensenkennis combineren. Als daar mensen zijn die hun leven willen heroriënteren, zullen we hen zeker kansen bieden en begeleiden om hun capaciteiten verder te ontwikkelen.”

The post Snelgroeiend softwarehuis komt naar Hasselt appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/limburg/snelgroeiend-softwarehuis-komt-naar-hasselt/feed/ 1 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/01/StéphanieOuachan-400x225.jpgStriktly Business Software
Striktly Business Software opent kantoor in Madrid https://www.made-in.be/antwerpen/striktly-business-software-opent-kantoor-in-madrid/ https://www.made-in.be/antwerpen/striktly-business-software-opent-kantoor-in-madrid/#respond Fri, 31 Aug 2018 17:41:17 +0000 https://www.made-in.be/?p=91740 Antwerps internetbedrijf breidt activiteiten uit en opent kantoor in Madrid.

The post Striktly Business Software opent kantoor in Madrid appeared first on Made in.

]]>

ANTWERPEN – Striktly Business Software ontwikkelt al 10 jaar de CRM voor ondernemers en bedrijven. Het Antwerps hip en trendy internetbedrijf viert dat door een tandje bij te steken. De bedrijfsactiviteiten worden in binnen- en buitenland uitgebreid en er komt een vestiging in Madrid bij.

Op één jaar tijd is het aantal medewerkers van 4 naar 18 toegenomen en Striktly Business Software blijft op zoek naar nieuwe talenten. Zij staan klanten bij in het eigen softwarepakket voor het opmaken van onder meer facturen, offerten, klantenadministratie en betaalopvolgingen. Bovendien is het makkelijk te integreren met andere boekhoudpakketten.

“Op korte termijn zullen we onze bedrijfsactiviteiten nog in binnen- en buitenland uitbreiden”, zegt Stéphanie Ouachan, ceo van Striktly Business Software. “Maar ik heb ook de ambitie om de komende maanden en jaren extra nationale en internationale vestigingen op te richten omwille van de grote vraag naar een gebruiksvriendelijk innovatief CRM-product.”

Naast de Antwerpse locatie is er ook een kantoor op de Brusselse Louisalaan. In september start het buitenlandse avontuur met een vestiging in Madrid. “De voorbije 10 jaar hebben alvast een sterke basis gevormd om de komende periode een flinke versnelling hoger te schakelen.”

The post Striktly Business Software opent kantoor in Madrid appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/antwerpen/striktly-business-software-opent-kantoor-in-madrid/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/antwerpen/2018/08/Striktly-400x225.jpgStriktly Business Software