Nieuws Oost-Vlaanderen Harvey Nash Gent blikt terug op 10 jaar rekrutering

Harvey Nash Gent blikt terug op 10 jaar rekrutering

Harvey Nash Gent blikt terug op 10 jaar rekrutering

SINT-MARTENS-LATEM – Het Gentse rekruteringsbureau Harvey Nash, dat deel uitmaakt van de internationale Harvey Nash Group, blaast deze maand 10 kaarsjes uit. Naar aanleiding van hun 10-jarig bestaan nemen ze graag even de tijd om stil te staan bij de afgelopen jaren, maar ook vooruit te kijken naar de toekomst.

Vibe De Taeye startte in maart 2012 Harvey Nash Gent op in Sint-Martens-Latem. Met een lege databank, maar een mandje vol trouwe klanten en het vertrouwen van de top van Harvey Nash dat deze nieuwe service line een meerwaarde kon betekenen voor de groep.

“Als ik terugdenk aan de voorbije 10 jaar komt er een lach op mijn gezicht – het is te zeggen: time flies when you are having fun! Op zakelijk vlak heb ik veel geleerd, veel gekregen en tot slot veel gegeven om de service hoog te houden in deze competitieve markt”, aldus Vibe De Taeye, Branch Manager & Recruiter.

Meer dan 700 kandidaten vonden hun droomjob

Harvey Nash Gent is fier op de meer dan 700 kandidaten die via het bureau hun droomjob mochten vinden. “Samen hebben we ongetwijfeld hun leven een tikkeltje een nieuwe wending mogen geven. Of het nu ging om het vinden van een totaal nieuwe uitdaging, een job als freelancer of de eerste stappen op de arbeidsmarkt. We zijn ook bijzonder trots op de samenwerkingen met onze klanten. 10 jaar lang evolueren we samen mee met hun verwachtingen. En daar doen we alles voor. En omdat we het samen doen, lukt het ons. We kijken dan ook vol vertrouwen uit naar de volgende 10 jaar.”

Ook in de toekomst wil Harvey Nash Gent dicht bij zijn klanten en kandidaten staan, letterlijk én figuurlijk. “Dat is belangrijk voor ons. Toen én nu! Because some things never change. We zien de toekomst rooskleurig tegemoet met de focus op vaste rekrutering en het verder inzetten op freelance opdrachten en verdere groei in het team.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.