Nieuws Antwerpen De Facto Image Building en Add Value schrijven nieuw digitaal hoofdstuk

De Facto Image Building en Add Value schrijven nieuw digitaal hoofdstuk

De Facto Image Building en Add Value schrijven nieuw digitaal hoofdstuk

ANTWERPEN – Communicatiebureau De Facto Image Building slaat de handen in elkaar met Add Value. De nieuwe samenwerking zorgt ervoor dat De Facto Image Building volop kan inzetten op onlinemarketing.

Voortaan bundelen De Facto Image Building en Add Value hun expertise binnen een strategische alliantie. Die samenwerking moet zorgen voor een bredere knowhow, nieuwe marktdoelen en een verhoging van de competitiviteit.

No-nonsense

“Niet enkel op het vlak van competenties zijn onze organisaties complementair, ook qua waarden en aanpak zitten we met Add Value op dezelfde golflengte”, vertelt Patrick Boon, managing director van De Facto Image Building.

Ook Joachim Brouckaert, stichter van Add Value, is vol verwachtingen over de nieuwe samenwerking. “Bij Add Value geloven we in diepgaande expertise en focus. De samenwerking met De Facto Image Building is dan ook een logische stap. De no-nonsensementaliteit die bij onze twee bedrijven aanwezig is, zal een rode draad in ons partnership zijn.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.