Nieuws Limburg Steile opmars voor Limburgse erectiepillen

Steile opmars voor Limburgse erectiepillen

Steile opmars voor Limburgse erectiepillen

Het gaat hard met Male Plus, de erectiepillen die de Beringse dieetgoeroe Tim Torfs onlangs op de markt bracht. “We zijn intussen de meest verkochte pillen op Bol.com”, zegt hij. Torfs heeft trouwens nog meer goed nieuws: er zijn zopas nieuwe afslankstudio’s geopend in Sint-Truiden en in Hamont-Achel.

Amper 6 maanden geleden bracht Torfs voor het eerst producten op de markt waarbij niet de afname, maar de toename van het volume het objectief zijn. De erectiepil Male Plus is blijkbaar een lang leven beschoren, want “het gaat keihard”, aldus de zaakvoerder. “De online bestellingen zijn amper bij te houden. Dit via onze eigen website, maar vooral via Bol.com en Amazon. Bij Bol zijn we uitgegroeid tot de meest verkochte erectiepil, en dat wil wel wat zeggen. Van onze huidige omzet gaat 60% naar België, 25% naar Nederland, 5% naar Spanje en de rest naar Italië, Frankrijk, Duitsland.”

Wat opvalt is de herhaling in de bestellingen van Male Plus. “Sommigen hebben wekelijks een nieuw doosje nodig, anderen maandelijks, en nog anderen bestellen soms wel 10 doosjes van 10 capsules in één keer… Tot afgelopen week zijn we erin geslaagd om zelf het inpakken en versturen te regelen, maar we krijgen het niet meer gecombineerd met onze andere bedrijven (privé-sauna in Beringen, verschillende locaties voor ontharen en nog meer locaties voor de afslankstudio’s ‘Slank in 9 weken met Tim Torfs’).

De verzending wordt dus uitbesteed, wat nog een indicatie is dat het steil bergop gaat. Maar nog meer plezier doet ons de positieve feedback van de gebruikers. Blijkbaar helpen we heel wat mannen een stevig stuk vooruit!”

Nieuwe studio’s
En ook in de andere business-units groeit Tim Torfs redelijk fors. Zo heeft hij zopas nieuwe praktijken voor zijn afslankprogramma’s geopend in Sint-Truiden (Tongersesteenweg) en Hamont (Erkstraat). “Na Beringen, Bree, Lommel, Genk, Bilzen en Diest, waren er nog een aantal blinde vlekken om onze klanten te ontvangen voor de persoonlijke coachingsessies. Door de toegenomen vraag is het echt nodig om bijkomende locaties te openen. Ook buiten Limburg richten we bijna permanent nieuwe vestigingen op, zodat onze klanten geen verre verplaatsingen moeten maken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.