Nieuws Limburg Hasselts modemerk geeft gratis sacoche (met schoonheidsfoutje)

Hasselts modemerk geeft gratis sacoche (met schoonheidsfoutje)

Hasselts modemerk geeft gratis sacoche (met schoonheidsfoutje)

Het Hasseltse handtassen- en juwelenmerk Détail pakt uit met een unieke actie. Klanten krijgen er in het eerste weekend van maart een handtas naar keuze cadeau. Het gaat wel om tassen met een klein schoonheidsfoutje. “Het gebeurt dat de mensen die in onze ateliers in India in opleiding zijn, een foutje maken. “Die producten kunnen we niet verkopen, maar gewoon weggooien zou zonde zijn. Elke imperfectie vertelt een mooi verhaal”, aldus Bob en Céline van Détail.

De accessoires van Détail worden stuk voor stuk met de hand gemaakt in eigen Indiase ateliers. “Daar krijgen mensen zonder opleiding de kans zich om te scholen tot ambachstlieden”, zeggen oprichters Bob Rubens en Céline Dirickx. “Zo vergroten we het toekomstperspectief voor hun gezin en maken we het verschil voor een hele generatie.”

Door het handwerk en de opleidingen sluipen er soms wel menselijke foutjes in de productie. “Maar elke imperfectie vertelt een mooi verhaal”, aldus het echtpaar. “Kwaliteit staat voor ons en onze klanten voorop. De tassen met kleine onvolmaaktheden doorstaan onze kwaliteitschecks voor verkoop niet, maar het zou zonde zijn er niets mee te doen. Dat past ook niet bij wie we zijn. Ethische en eerlijke mode betekent dat we niets zomaar verloren laten gaan. En dat we de kracht in de imperfectie ervan kunnen zien.”

En dus worden de handtassen met kleine foutjes gratis weggeschonken. “Van 4 tot 6 maart mogen klanten een tas uitkiezen, zolang de voorraad strekt. Zo zorgen we ervoor dat de buitengewone stuks toch nog een mooie thuis krijgen.”

Reageer op dit bericht

Reacties

. 2022-02-24 18:23:21

Beste, ik zou graag zo een handtas ontvangen, waar zijn deze verkrijgbaar Mvg Ingrid Hendrix

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.