Nieuws Limburg Duchâtelet koopt Karin Van De Velde uit bij Callexcell

Duchâtelet koopt Karin Van De Velde uit bij Callexcell

Duchâtelet koopt Karin Van De Velde uit bij Callexcell

Roland Duchâtelet (75) neemt alle aandelen van Karin Van De Velde in het Truiense contactcenter Callexcell over. Van De Velde blijft wel nog een aantal jaren aan als CEO, en houdt eveneens haar positie aan als voorzitter van Voka Limburg. “Op die manier kunnen we de continuïteit van het bedrijf waarborgen, en geven we Karin Van De Velde toch de gelegenheid om als aandeelhouder uit te stappen”, zo bevestigt Duchâtelet.

“Ik heb geen kinderen, en dus niet meteen een opvolger als aandeelhouder van het bedrijf”, legt Karin Van De Velde (59) uit. “Roland en ik waren al enige tijd aan het zoeken naar een oplossing. Maar dat bleek niet zo evident. We hebben tal van opties bekeken en overwogen. In plaats van te verkopen aan een Nederlandse of andere buitenlandse grote groep, kan het bedrijf nu verankerd blijven in Sint-Truiden, in Limburg dus. Daar ben ik heel tevreden mee. Roland kan bovendien terugvallen op een heel team van bekwame mensen om zijn bedrijven en participaties te leiden. Ik ben dan ook gerustgesteld voor de 800 medewerkers van ons bedrijf. Ik hoop nog een aantal jaren te kunnen aanblijven als CEO, er verandert voor de organisatie dan ook weinig of niets.”

Correcte prijs
Over de prijs van de transactie geven beide partijen geen details vrij. “Het was een correcte prijs”, zegt Karin Van De Velde. “Ik ben een tevreden vrouw.” Ze blijft ook aan als voorzitter van de werkgeversorganisatie Voka Limburg. Haar mandaat loopt nog tot einde 2023.

D.C/JCr.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.