Nieuws Limburg Snelgroeiend duo opent nieuw bedrijf én gebouw

Snelgroeiend duo opent nieuw bedrijf én gebouw

Snelgroeiend duo opent nieuw bedrijf én gebouw

Vistatec, de Lanakense specialist in zonwering voor de projectenmarkt, opent onder de naam Vistasun een nieuwe afdeling met bijhorend bedrijfsgebouw in Heusden-Zolder. De nieuwe entiteit richt zich exclusief op systemen voor schaduw voor particuliere klanten.

Donderdag wordt de gloednieuwe showroom van Vistasun met veel toeters en bellen officieel ingehuldigd. Particuliere klanten zullen er kunnen kennismaken met de diverse vormen om schaduw te creëren. Het gaat om een tweede bedrijfstak, na de zonwering voor bedrijfsmatige klanten, die al sinds 2019 wordt aangeboden. Sindsdien is het snel gegaan. Onder impuls van bestuurders Ronny Heymans en Dirk Bollen, die hun expertise hebben gebundeld om Vistatec op te richten, werden op korte tijd 8 werknemers aangeworven en maar liefst 500 projecten gerealiseerd. Het bedrijf heeft dus duidelijk de wind in de zeilen…

En omdat de vraag van particulieren naar screens, zonnetenten, terrasoverkappingen of rolluiken bleef toenemen, werd beslist om met Vistasun een nieuwe tak in het leven te roepen. “Een duale merkenstrategie is essentieel voor onze verdere groei”, stelt Dirk Bollen. “De particuliere markt vraagt om een andere offering en aanpak dan de grote industriële projecten. Zodra de vestiging in Heusden-Zolder op volle toeren draait, dan staan extra vestigingen voor Vistasun volgend jaar zeker op de agenda.”

Intussen blijft de projectenmarkt, met zonwering voor onder meer bedrijfsgebouwen, scholengemeenschappen, rust- en verzorgingstehuizen, de core business van Vistatec”, legt Ronny Heymans uit. “We zien hier nog enorme groeikansen voor Vistatec zowel op het vlak van projecten, als in de onderhoudscontracten voor grote gebouwen. Klimaatcomfort staat immers bovenaan de agenda van heel wat bedrijven, dus zorgen wij ervoor dat iedereen op kantoor in de beste omstandigheden zijn job kan doen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.