Nieuws Limburg Na de boringen breken ze nu ook de boel af

Na de boringen breken ze nu ook de boel af

Na de boringen breken ze nu ook de boel af

JNS Betonboringen gaat hard. In minder dan drie jaar tijd ziet de Looise specialist in betonboringen en zaagwerken zijn team groeien naar maar liefst 60 medewerkers. Komt erbij dat het bedrijf een extra service gaan uitvoeren: afbraakwerken en hydrodemolition. “Klanten vragen naar één partij die alles doet. En dan doen we dat…”, zo verklaart bestuurder Jo Vanaerdewegh de uitbreiding.

“Vandaag bellen is morgen boren,” zegt Jo Vanaerdewegh. “Snelheid is altijd onze sterkte geweest. Klanten geven ons de gouden medaille als er op korte tijd diamantboringen, zaagwerken in beton of hak- en slijpwerken moeten gebeuren. Het is in feite door ons uitgebreide en moderne machinepark dat we snel kunnen schakelen. En door onze 60 medewerkers, die zich dubbel plooien om deadlines en afspraken correct na te komen. Omdat we soms op 40 werven tegelijk bezig zijn, is dat niet altijd een evidentie.”

Ondanks het goed gevulde orderboek heeft JNS een nieuwe activiteit aan het aanbod toegevoegd. “We kregen steeds meer vraag naar afbraakwerken en hydrodemolition, een techniek om met krachtige waterstralen beton te verwijderen”, vertelt Vanaerdewegh. “Deze extra diensten leunen sterk aan bij wat we al doen. Door ze mee aan te bieden, kunnen we nu betonprojecten van a tot z verzorgen. Goed voor de klant, en goed voor ons.”

JNS gaat ondertussen op zoek naar een tweede vestiging in Limburg. “Vanuit Tessenderlo coveren we vooral projecten in de Kempen”, stelt de zaakvoerder. “Daarom mikken we in de toekomst op een extra uitvalsbasis in de provincie, meer bepaald in het Maasland. Maar ook in Antwerpen en Wallonië komt er uitbreiding, om vervolgens, binnen twee jaar zowat, heel België te kunnen bedienen. En dat uiteraard zonder op onze snelheid in te boeten”, besluit Vanaerdewegh.” En weg was hij.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.