Nieuws Limburg Ferm! Fermolux huist in Hoeselt

Ferm! Fermolux huist in Hoeselt

Ferm! Fermolux huist in Hoeselt

Fermolux, een Limburgse kmo die raamdecoratie en zonwering aanbiedt, heeft na het hoofdkantoor in Lommel een tweede locatie geopend. Zaakvoerders Eefje Beckers en Sigi Vandyck zijn voortaan ook terug te vinden in Hoeselt.

In 2009 startten ze met 2, vandaag telt het team van Fermolux al 16 medewerkers. Toch is de Lommelse specialist in raamdecoratie en zonwering nog lang niet uitgegroeid. “Noord-Limburgse klanten vinden ons vlot in Lommel. Nu gaan we ook de Zuid-Limburgers overtuigen,” zeggen Eefje Beckers en Sigi Vandyck vastberaden. “Onze aanpak, met een eigen gordijnenatelier en inhouse plaatsers, slaat duidelijk aan. Klanten waarderen bovendien dat we niet aan verkoopcijfers maar aan de juiste oplossing en geknipte service denken. Dat is volgens ons de reden van onze groei: eerst vertrouwen, dan verkopen.”

De bijkomende vestiging in Hoeselt komt er omdat de bediening van Zuid-Limburgse klanten niet eenvoudig is als het team uit Lommel moet komen. “Daarom nemen we onze rolluiken, jaloezieën en terrasoverkappingen mee naar Hoeselt, waar we een tweede uitvalsbasis creëren. En daarna… wie weet? Er komen allicht snel nieuwe mensen bij, en voor de rest houden we ogen en oren goed open…”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.