Nieuws Limburg Cr3do slorpt vis op en smelt samen tot 1 club

Cr3do slorpt vis op en smelt samen tot 1 club

Cr3do slorpt vis op en smelt samen tot 1 club

De creatieve 3D-studio One Fish Apart vaart voortaan onder de vlag van Cr3do, het bureau dat 3D en andere visualisaties maakt voor projectontwikkelaars.

Cr3do absorbeert One Fish Apart, en creëert zo een geheel dat kan worden omschreven als een innoverende, creatieve 3D-studio. Reginald Tackoen, de oprichter van One Fish Apart, staat met veel enthousiasme aan het roer van het nieuwe en grotere Cr3do. “Dankzij de fusie tussen Cr3do en One Fish Apart zijn we gegroeid tot een team van 8 gedreven creatievelingen”, zegt hij. “We hebben complementaire expertises in 3Dvisualisaties, webdesign, fotografie, beeldbewerking, digitale marketing, grafisch ontwerp en maquettebouw. Dit maakt van Cr3do een gespecialiseerde one-stop-shop voor projectontwikkelaars.”

Voorheen verzorgde de studio alleen 3D-visualisaties en de maquettes voor de klanten. “Maar dankzij deze fusie kunnen we nu ook een sterke projectwebsite maken, stijlvolle folders en een uitgekiende digitale marketing”, stelt Tackoen. “Onze klanten hebben slechts 1 aanspreekpunt nodig. Hierdoor gebeuren er veel minder communicatiefouten en kunnen we de doorlooptijd een stuk inkorten.”

De klanten van One Fish Apart liggen niet op het droge te spartelen. “Nee, we laten hen zeker niet in de steek. Dankzij deze fusie kunnen we hun websites nu nog strakker ontwerpen en tot leven brengen met bewegende productfoto’s. We werken momenteel aan een online beschikbaarheidsmodule voor
projectontwikkelaars. De volgende stap is een webshop met productconfigurator, waarbij de bezoeker zelf zijn product kan configureren en samenstellen aan de hand van fotorealistische renders.”

En zo blijft het bedrijf, ook in de nieuwe constellatie, permanent innoveren om de dienstverlening naar een verder niveau te tillen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.