Nieuws West-Vlaanderen Bedrijven Contactdagen knopen opnieuw aan met pre corona tijden

Bedrijven Contactdagen knopen opnieuw aan met pre corona tijden

Bedrijven Contactdagen knopen opnieuw aan met pre corona tijden

KORTRIJK – Op 27 en 28 april verenigen zich opnieuw ruim 500 bedrijven-exposanten in Kortrijk Xpo voor de 18de  editie van Bedrijven Contactdagen. Lokaal en regionaal netwerken staat er centraal, een belangrijke troef in het zakendoen van vandaag. Destijds stampten Voka West-Vlaanderen en De Hallen van Kortrijk gezamenlijk het initiatief uit de grond. Het werd een altijd maar groeiend succes. Eind dit jaar komt er ook een editie in Brugge.  

 

Als fysiek netwerkevent kent deze beurs zijn gelijke niet. Corona heeft de honger naar de Bedrijven Contactdagen enkel maar groter gemaakt. Tijdens de komende editie staat alles in het teken van de re-boost van onze lokale economie in. In samenwerking met Voka West-Vlaanderen, beantwoordt dit tweedaagse netwerkgebeuren aan een heel dringende nood bij ondernemers en bedrijven om opnieuw veilig en fysiek te connecteren onder professionals.

De Bedrijven Contactdagen zijn representatief voor de economie van de streek. Het biedt een overzichtelijk platform van bedrijven uit zowel de industrie, toelevering, klein -en groothandel, transport als de bouw- en dienstensector. Meer dan 500 bedrijven-exposanten staan klaar om hun nieuwste producten, diensten en strategieën voor te stellen en nieuwe partnerships te gaan realiseren.

De toekomst van sales

Daarnaast kan je op Bedrijven Contactdagen ook interessante randactiviteiten meepikken zoals tijdens het openingsevent. Centraal thema is dit jaar ‘de toekomst van sales in 2022’. Michael Humblet reikt er de nieuwe trends, nieuwe verkoopmodellen en nieuwe strategieën aan. Hij geeft aan hoe je een model bouwt dat schaalbaar is en dat zal blijven groeien, met focus op lange termijn.

Naast het openingsdebat voorziet het event ook in een speeddating-sessie om bedrijven op korte tijd en op een informele manier 20 tot 30 nieuwe contacten aan te reiken en zo te linken met tal van bedrijven uit de West-Vlaamse regio.  Ook seminars zoals ‘Zaken doen met de stad’ versterken enkel maar het netwerkconcept van de Bedrijven Contactdagen.

info:  www.bedrijvencontactdagen.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.