Nieuws Kempen Nieuwe faillissementen treffen bouwsector en horeca

Nieuwe faillissementen treffen bouwsector en horeca

Nieuwe faillissementen treffen bouwsector en horeca

TURNHOUT – De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, sprak dinsdagochtend 14 faillissementen uit. Het gaat onder meer om 6 bedrijven die actief waren in de bouwsector en 4 horecazaken. Het totale aantal falingen in het arrondissement Turnhout staat zo dit jaar op 107.

Peter Vuegen, Geelsebaan in Laakdal, leidde een onderneming voor het uitvoeren van metselwerken. De faling volgt na dagvaarding. De curator is Christophe Geukens. Peter Liekens, Kabienstraat in Lille installeerde klimaatregeling. Ook hij werd gedagvaard. Ria Piedfort en Petra Willems zijn de curatoren.

Aan Rauwelkoven in Geel waren de BV bouwwerken Brasschaat Construct en Tegelwerken Andrey Kanchev gevestigd. In beide dossiers treedt Tom Vandecruys op als curator. De faling volgde na dagvaarding.

Luc Jan Lenaerts, Bolk in Vosselaar, voerde algemene bouwwerken uit. Hij was gedagvaard, de curator is Geert Naulaerts. Paul Van Rompaey is de curator van de bv Katrax bouwwerkzaamheden met vestigingsadres in de Diamanstraat in Herentals. De onderneming werd gedagvaard.

Naar de horecasector dan. Sergio Lopez baatte in de Bergstraat in Heist-op-den-Berg een eetgelegenheid uit. An Notelteirs is de curator na dagvaarding. Romy Lupker, Steenweg op Mol in Oud-Turnhout legde de boeken neer van horeca ‘Het Rijdende Bolleke. De curatoren zijn Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

De cv Equi Canes verzorgde de uitbating van een eetgelegenheid met zetel aan de Blaubergsesteenweg in Herselt. Opnieuw gaat het om een dagvaarding. De curatoren zijn Niels Feytons en Paul Van Rompaey. Na het het neerleggen van de boeken is ook de eetgelegenheid verzorgd door de bv NK12, Atealaan in Herentals failliet. De curatoren zijn Benijts, Somers en Verhaegen.

In Olen valt aan de Oosterwijkseweg het doek over de uitgeverij Best Publishing. De zaakvoerder gooide zelf de handdoek. Ludwig Peeters en Bart Mannaert zijn de curatoren. Jean Drutti, Zelm in Mol was handelsbemiddelaar in auto’s en bestelwagens. Hij werd gedagvaard. Gert Hermans is curator.

De bv Cuisine Lutea, Diamantstraat in Herentals, werd gedagvaard. Het gaat om een handel in voedingsmiddelen. De curator is Sofie Paepen. Ten slotte is ook Jimmy Mondelaers failliet na dagvaarding. De man baatte een kleinhandel in tabakswaren en loterijproducten uit in de Gasthuisstraat in Geel. De curator is Silvy Sterckx.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.