Nieuws Kempen Volvo Van Houdt pakt Kempense vestigingen aan

Volvo Van Houdt pakt Kempense vestigingen aan

Volvo Van Houdt pakt Kempense vestigingen aan

Eind deze week opent de nieuwe concessie van Volvo Van Houdt in Geel. Ook de locaties in Herentals en Turnhout worden de komende jaren aangepast aan de nieuwe servicenormen van Volvo.

Vlak voor afgelopen zomer werd begonnen met de nieuwbouw aan de Molseweg in Geel, die over 3 niveaus in totaal 4200 vierkante meter groot is. “We zijn zo goed als op schema gebleven en zijn dus klaar voor de officiële opening op zaterdag 12 januari”, vertelt vestigingsmanager Wim Verstraeten. “Vanaf zondag 13 januari zijn we open voor het grote publiek. Het is trouwens dubbel feest want we bestaan dit jaar 75 jaar.”

6 miljoen
Het nieuwe gebouw kostte om en bij de 6 miljoen euro. De volledige administratie van de groep zal er in onder gebracht worden. “Zowel de administratie als de sales werden onlangs versterkt met een nieuwe medewerker. Voor de technische ploeg zijn we nog op zoek naar ervaren nieuwe collega’s.”

In de nieuwe vestiging is de service topprioriteit. “Het atelier is zichtbaar voor de klanten, iedere klant krijgt een persoonlijke mecanicien en uiteraard zijn er multimediavoorzieningen in de showroom”, aldus Wim Verstraeten. “We gaan ook onze andere vestigingen aanpassen aan de nieuwe normen van de Volvo Personalized Service. Herentals volgt eind dit jaar en Turnhout volgend jaar.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.