Mathieu Gijbels - Made in https://www.made-in.be Mon, 21 Mar 2022 08:29:36 +0000 nl-BE hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.9.2 Hoe jij 20% productiviteitswinst kan boeken zonder meer te werken https://www.made-in.be/antwerpen/hoe-jij-20-productiviteitswinst-kan-boeken-zonder-meer-te-werken/ https://www.made-in.be/antwerpen/hoe-jij-20-productiviteitswinst-kan-boeken-zonder-meer-te-werken/#respond Sun, 27 Mar 2022 07:28:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=360606 Hoe realiseer je een aangename werkplek waarin je medewerkers het beste van zichzelf geven? En hoe boek je tot 20% productiviteitswinst zonder meer te werken? Deusjevoo, UPspace en , richten de focus naar een concentratie-gerichte werkplek.

The post Hoe jij 20% productiviteitswinst kan boeken zonder meer te werken appeared first on Made in.

]]>

Een aangename werkplek waarin je medewerkers het beste van zichzelf geven, dat is de droom van iedere medewerker en werkgever. Maar hoe realiseer je dat? Niet door meer te doen in dezelfde tijd die voorhanden is, maar wel door de omstandigheden te veranderen. Jo Peters van Deusjevoo en UPspace en Herman Verwimp, Marketing en HR-directeur van Mathieu Gijbels, geven vanuit hun ervaringen aan hoe je in plaats van te multitasken en je te laten afleiden, de focus kan verleggen naar een concentratie-gerichte werkplek.

Tot 20% productiviteitswinst

Je wilt werken aan het welzijn van je medewerkers en de toekomst van je bedrijf. Wat zou je ervan vinden als je dit kan realiseren en ook nog eens een productiviteitswinst van 20% kan halen?

“Door ruimtes in te richten naar de behoefte van ieders persoonlijkheid en ervoor te zorgen dat ze een fijn gevoel geven aan iedereen die er gebruik van maakt, is de grootste productiviteitswinst te boeken”, vertelt Jo, die zijn inspiratie haalde bij de theorie van professor Theo Compernolle. “Het komt erop neer om een plaats te geven voor de invulling van 4 basistaken die in elke bedrijfsomgeving dienen te gebeuren.”

Klik hier en bekijk het gesprek tussen Jo Peeters en Herman Verwimp waarin zij verder gaan op die 4 basistaken aan de hand van hun eigen ervaringen.

Meer interessante artikels lezen die je helpen met de groei van jouw business? Ontdek alle artikels op voordenken.be.

Mathieu Gijbels neemt alle bouwzorgen over van ondernemers. Van projectontwikkelingsbegeleiding over nieuwbouw en renovatie tot service en onderhoud.

The post Hoe jij 20% productiviteitswinst kan boeken zonder meer te werken appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/antwerpen/hoe-jij-20-productiviteitswinst-kan-boeken-zonder-meer-te-werken/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/03/MathieuGijbels_Afbeelding-400x225.pngMathieu Gijbels
Mathieu Gijbels investeert miljoen in uitbreiding plooihal en machinepark https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/mathieu-gijbels-investeert-miljoen-in-uitbreiding-plooihal-en-machinepark/ https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/mathieu-gijbels-investeert-miljoen-in-uitbreiding-plooihal-en-machinepark/#respond Wed, 12 Jan 2022 16:48:58 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=335636 "Deze investering deden we om onze eigen mensen te ontzorgen van zwaar intensief werk."

The post Mathieu Gijbels investeert miljoen in uitbreiding plooihal en machinepark appeared first on Made in.

]]>

DEINZE – Bouwbedrijf Mathieu Gijbels mocht dit najaar zijn eigen bouwdroom realiseren: het vergroten van hun plooihal met 385m² en het uitbreiden van hun machinepark én aanbod. Tegelijk volgde er een forse investering om de medewerkers te ontzorgen van fysiek zwaar werk. De oplevering gebeurde in november, waarna de nieuwe plooibank en fiber lasersnijmachine tot 6 meter in het splinternieuwe gedeelte hun plek kregen. Voor deze investering trok het bouwbedrijf een miljoen euro uit.

Investeren in eigen productie Mathieu Gijbels staat bekend om zijn bedrijfs- en kantoorbouw. Met meer dan 320 medewerkers werken ze iedere dag aan de bouwdromen van hun klanten. Naast kantoren in Oudsbergen, Deinze en Nijvel, beschikt het bedrijf over 3 eigen productieafdelingen.

“De eerste is Gijmacon Aluminium Constructies waar ramen, deuren en gevels geproduceerd worden. Daarnaast zijn er 2 ateliers van Gijmacon: het staalatelier in Ellikom – Oudsbergen en het Plooi- en Knipatelier in Opglabbeek – Oudsbergen”, vertelt Jos Boonen, manager plooiafdeling Mathieu Gijbels. “Voor die laatste zien we extra mogelijkheden op de markt en besloten we om te investeren in onze eigen productie. Zo kochten we een nieuwe plooibank met meer mogelijkheden, ergonomischer voor de medewerkers en nog veiliger. Daarnaast haalden we een voor ons nieuwe machine in huis: een fiber lasersnijmachine die tot 6 meter lang, 1,5 meter breed en 15 millimeter dik dan snijden.”

Mathieu Gijbels investeerde in deze uitbreiding €1.000.000. “Deze investering deden we om onze eigen mensen te ontzorgen van zwaar intensief werk. De lasersnijmachine snijdt alles uit, waardoor wij niet meer de zware platen moeten dragen om te ‘knippen’, dit doet de laser namelijk zelf inclusief gaten en uitsparingen. Met onze extra investering in een nieuw hefsysteem kunnen onze Voordenkers zich focussen op ander, minder belastend, werk en kunnen we ook meer werk verrichten in dezelfde tijdspanne als voor de investering”, sluit Jos af.

Dankzij de aankoop van de gloednieuwe fiberlaser kan het bouwbedrijf de ontwerpen van haar klanten, voornamelijk industriebouwers en metaalwerkers, realiseren met kortere doorlooptijden en een flexibelere productie.

The post Mathieu Gijbels investeert miljoen in uitbreiding plooihal en machinepark appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/mathieu-gijbels-investeert-miljoen-in-uitbreiding-plooihal-en-machinepark/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/01/Jos-Boonen-e1641978416608-400x225.jpgMathieu Gijbels
Mathieu Gijbels investeert smak geld in plooihal en machinepark https://www.made-in.be/vlaams-brabant/mathieu-gijbels-investeert-smak-geld-in-plooihal-en-machinepark/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/mathieu-gijbels-investeert-smak-geld-in-plooihal-en-machinepark/#respond Wed, 12 Jan 2022 04:12:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=335454 The post Mathieu Gijbels investeert smak geld in plooihal en machinepark appeared first on Made in.

]]>

OUDSBERGEN/LEUVEN/NIJVEL – Bouwbedrijf Mathieu Gijbels investeert een miljoen euro in de uitbreiding van de eigen plooihal en het machinepark. Dat maakte de directie bekend.

Mathieu Gijbels staat bekend om zijn bedrijfs- en kantoorbouw. Met meer dan 320 medewerkers werkt de onderneming iedere dag aan de bouwdromen van de klanten. Naast kantoren in Oudsbergen, Deinze en Nijvel, beschikt het bedrijf over 3 eigen productieafdelingen.

“De eerste is Gijmacon Aluminium Constructies waar ramen, deuren en gevels geproduceerd worden. Daarnaast zijn er 2 ateliers van Gijmacon: het staalatelier in Ellikom – Oudsbergen en het plooi- en knipatelier in Opglabbeek – Oudsbergen”, vertelt Jos Boonen, Manager plooiafdeling Mathieu Gijbels. “Voor die laatste zien we extra mogelijkheden op de markt en besloten we om te investeren in onze eigen productie. Zo kochten we een nieuwe plooibank met meer mogelijkheden, ergonomischer voor de medewerkers en nog veiliger. Daarnaast haalden we een nieuwe machine in huis: een fiber lasersnijmachine die tot 6 meter lang, 1,5 meter breed en 15 millimeter dik dan snijden.”

Deze uitbreiding is goed voor 1 miljoen euro aan investeringen. “We doen dit om onze eigen mensen te ontzorgen van zwaar intensief werk. De lasersnijmachine snijdt alles uit, waardoor wij niet meer de zware platen moeten dragen om te ‘knippen’, dit doet de laser namelijk zelf inclusief gaten en uitsparingen.  Met onze extra investering in een nieuw hefsysteem kunnen onze Voordenkers zich focussen op ander, minder belastend werk en kunnen we ook meer werk verrichten in dezelfde tijdspanne als voor de investering”, zegt Jos nog.

Dankzij de aankoop van de gloednieuwe fiberlaser kan het bouwbedrijf de ontwerpen van haar klanten, voornamelijk industriebouwers en metaalwerkers, realiseren met kortere doorlooptijden en een flexibelere productie.

The post Mathieu Gijbels investeert smak geld in plooihal en machinepark appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/mathieu-gijbels-investeert-smak-geld-in-plooihal-en-machinepark/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/01/2-6-400x225.jpgMathieu Gijbels
Mathieu maakt miljoen vrij voor muren en machines https://www.made-in.be/limburg/mathieu-maakt-miljoen-vrij-voor-muren-en-machines/ https://www.made-in.be/limburg/mathieu-maakt-miljoen-vrij-voor-muren-en-machines/#respond Tue, 11 Jan 2022 10:57:31 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=335140 Gijbels investeert in uitbreiding.

The post Mathieu maakt miljoen vrij voor muren en machines appeared first on Made in.

]]>

Bouwbedrijf Mathieu Gijbels uit Oudsbergen heeft zopas een miljoen euro geïnvesteerd in de uitbreiding van de plooi-afdeling en de aankoop van extra machines. “Hierbij vergroten we niet alleen onze capaciteit en aanbod, we ontzorgen tevens onze medewerkers van fysiek zwaar werk”, zegt Jos Boonen, manager van de plooiafdeling bij Mathieu Gijbels.

Mathieu Gijbels is overal in het land gekend voor kwalitatieve projecten in bedrijfs- en kantoorbouw. Met meer dan 320 medewerkers werken ze iedere dag aan de bouwdromen van hun klanten. Naast kantoren in Oudsbergen, Deinze en Nijvel, beschikt het bedrijf over 3 eigen productieafdelingen. “De eerste is Gijmacon Aluminium Constructies waar ramen, deuren en gevels geproduceerd worden. Daarnaast zijn er 2 ateliers van Gijmacon: het staalatelier in Ellikom (Oudsbergen) en het plooi- en knipatelier, ook in Oudsbergen”, vertelt Jos Boonen, manager van de plooiafdeling. “Voor die laatste zien we extra mogelijkheden op de markt en besloten we om te investeren in onze eigen productie. Zo kochten we een nieuwe plooibank met meer mogelijkheden, die ergonomischer is voor de medewerkers en nog veiliger. Daarnaast haalden we een nieuwe machine in huis: een fiber lasersnijmachine die tot 6 meter lang, 1,5 meter breed en 15 millimeter dik dan snijden.”

Mathieu Gijbels investeerde een miljoen euro in deze uitbreiding. “Deze investering deden we om onze eigen mensen te ontzorgen van zwaar intensief werk”, zegt Jos Boonen nog. “De lasersnijmachine snijdt alles uit, waardoor wij niet meer de zware platen moeten dragen om ze te ‘knippen’. Met onze extra investering in een nieuw hefsysteem kunnen onze Voordenkers zich focussen op ander, minder belastend, werk en kunnen we ook meer werk verrichten in dezelfde tijdspanne als voor de investering.”

Dankzij de aankoop van de gloednieuwe fiberlaser kan het bouwbedrijf de ontwerpen van klanten, voornamelijk industriebouwers en metaalwerkers, realiseren met kortere doorlooptijden en een flexibelere productie.

The post Mathieu maakt miljoen vrij voor muren en machines appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/limburg/mathieu-maakt-miljoen-vrij-voor-muren-en-machines/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/01/gijmacon-gijbels-400x225.pngGijmacon, Mathieu Gijbels
Bouwbedrijf lanceert digitale hotspot voor anticiperende ondernemers https://www.made-in.be/vlaams-brabant/bouwbedrijf-lanceert-digitale-hotspot-voor-anticiperende-ondernemers/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/bouwbedrijf-lanceert-digitale-hotspot-voor-anticiperende-ondernemers/#respond Fri, 10 Dec 2021 04:10:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=322851 The post Bouwbedrijf lanceert digitale hotspot voor anticiperende ondernemers appeared first on Made in.

]]>

OUDSBERGEN/LEUVEN/DIEST – Bouwonderneming Mathieu Gijbels lanceert Voordenken.be, een digitaal platform waar elke ondernemer zich gratis op kan abonneren om bij te leren hoe voordenken ook in een andere sector een onderdeel van de cultuur kan worden.

Met voordenken.be willen De Voordenkers van bouwbedrijf Mathieu Gijbels inzichten delen over de impact die “voordenken” kan hebben op de groeikansen van een bedrijf. Bij de lancering behandelt het platform de invloed van de werkplek op het welzijn én de productiviteit van de medewerkers. In een tweede deel zoomt voordenken.be in op de rol van het financieel management om een organisatie te ondersteunen in haar groei ambities. Telkens vanuit het perspectief, wat zie en weet ik nu en hoe reageer ik erop om met die kennis een toekomstig voordeel (een voorsprong) voor de organisatie te behalen. Voordenken helpt te anticiperen, stress te voorkomen en brengt in je onderneming vooral gemoedsrust.

Geen paniekvoetbal

We leven vandaag meer dan ooit in een turbulente wereld. Alles verandert razendsnel en ondernemers en hun medewerkers worden meer dan ooit uitgedaagd om snel en goed te reageren. “Ook in deze woelige tijden blijven we ambitieuze ondernemers tegenkomen. Ondernemers die willen groeien, uitbreiden, zich willen aanpassen aan de wijzigende omstandigheden en zo alles uit de kast halen om hun medewerkers en hun klanten optimaal te bedienen. Ondernemers die de ambitie hebben om vooruit te kijken, op uitdagingen te anticiperen en zo voorsprong nemen en groeien.”  zegt Marketing en HR Director Herman Verwimp. “Eén van de cruciale elementen om succesvol en efficiënt te ondernemen is om rustig te blijven en vooral geen paniekvoetbal te spelen. M.a.w. even stilstaan, je laten inspireren, je laten begeleiden, je omringen met de juiste mensen en de juiste kennis om daarna goed en snel te scoren.”

Digitale hotspot

Voordenken.be is een digitale hotspot waar elke ondernemer terecht kan om zich te laten inspireren en om bij te leren van Voordenkers. Voordenkers bieden hier een antwoord op de vraag: welke impact hebben groei en verandering op mijn onderneming? Inspiratie over de aanpak van The war for talent, hoe geeft mijn balans signalen dat er groei investeringen mogelijk zijn, op welk moment investeer ik het best, welke impact heeft de werkplek op de productiviteit van mijn medewerkers, …

The post Bouwbedrijf lanceert digitale hotspot voor anticiperende ondernemers appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/bouwbedrijf-lanceert-digitale-hotspot-voor-anticiperende-ondernemers/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/limburg/2020/06/herman-verwimp-gijbels-400x225.jpgMathieu Gijbels
Voor-denken geeft elke bedrijfsleider voor-sprong https://www.made-in.be/limburg/voor-denken-geeft-elke-bedrijfsleider-voor-sprong/ https://www.made-in.be/limburg/voor-denken-geeft-elke-bedrijfsleider-voor-sprong/#respond Thu, 09 Dec 2021 16:06:01 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=322247 Nieuw platform biedt inspiratie om concurrentie te snel af te zijn.

The post Voor-denken geeft elke bedrijfsleider voor-sprong appeared first on Made in.

]]>

Hoe kan je als ondernemer en manager vooruit denken en zo de concurrentie een stapje voor blijven? Want door preventief te handelen maak je wel degelijk een economisch verschil voor je bedrijf. Dat principe wordt uitgelegd op het gloednieuwe platform voordenken.be, een initiatief van bouwbedrijf Mathieu Gijbels uit Oudsbergen.

“Met voordenken.be willen we inzichten delen over de impact die ‘voordenken’ kan hebben op de groeikansen van een bedrijf”, zegt Herman Verwimp, HR- en marketingdirecteur van Mathieu Gijbels. “Het is een principe dat niet alleen in het bouwproces, maar in alle domeinen van de bedrijfsvoering een wereld van verschil kan maken. Neem nu het HR-beleid of het financiële departement: door vooruit te denken en te anticiperen op wat medewerkers, klanten en leveranciers willen, sta je gewoon zoveel sterker. Je neemt een voorsprong die de concurrentie moeilijk kan overbrugggen…”

Op voordenken.be werden alvast de topics rond welzijn op de werkvloer en financieel management uitgewerkt aan de hand van pittige voorbeeld en praktijkgetuigenissen. Experts in de sector zijn te gast in de tv-studio van Mathieu Gijbels, waar ze snedig en gevat uitleggen welke impact dat ‘voordenken’ kan hebben in hun werkdomein.

“Voordenken helpt om te anticiperen, stress te voorkomen en brengt in je onderneming vooral gemoedsrust”, weet Herman Verwimp. “Het weerhoudt je ervan om paniekvoetbal te gaan spelen. Ondernemen met beredeneerde kalmte is veel efficiënter. En dat is belangrijk in een turbulente wereld waarin alles snel verandert en ondernemers en hun medewerkers meer dan ooit worden uitgedaagd om snel en goed te reageren. Succes is een kwestie van ondernemers die willen groeien, uitbreiden, zich willen aanpassen aan de wijzigende omstandigheden en zo alles uit de kast willen halen om hun medewerkers en hun klanten optimaal te bedienen. Eigenlijk is het simpel: ondernemers die de ambitie hebben om vooruit te kijken en op uitdagingen te anticiperen, nemen voorsprong en groeien.”

“Neem even ons eigen bedrijf als voorbeeld. Zelfs met meer dan 50 jaar ervaring staan we nog elke dag voor nieuwe uitdagingen. Hoe reageer je snel, maar vooral hoe reageer je goed, zodat je bedrijf kan blijven groeien? Dan is het noodzakelijk dat je je omringt met topkennis, om zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen transformeren. Wat wij als bedrijf doen, hebben we voor twee domeinen op voordenken.be samengevat met specialisten die ons omringen. Deze kennis delen we nu voor iedereen die ervoor openstaat.”

“Iedereen die wil bijleren en zich laten inspireren, kan zich gratis abonneren op dit kanaal”, zegt Loriana Allegrezza (Marketing Manager). “De onderwerpen, de dossiers en de artikels worden zorgvuldig samengesteld op maat van onze lezers en kijkers. Het volstaat dus om even te surfen naar deze link, en je bent meteen ‘voortrokken’…”

The post Voor-denken geeft elke bedrijfsleider voor-sprong appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/limburg/voor-denken-geeft-elke-bedrijfsleider-voor-sprong/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/12/DSC00365-400x225.jpgMathieu Gijbels
Partner in de kijker: Mathieu Gijbels https://www.made-in.be/antwerpen/partner-in-de-kijker-mathieu-gijbels/ https://www.made-in.be/antwerpen/partner-in-de-kijker-mathieu-gijbels/#respond Fri, 26 Nov 2021 07:56:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=316910 De combinatie van advertenties, artikels, partnermails en branded content is een groot voordeel, vindt Mathieu Gijbels over het partnership met Made in.

The post Partner in de kijker: Mathieu Gijbels appeared first on Made in.

]]>

Mathieu Gijbels is geen onbekende voor de trouwe lezers van Made in. Het bedrijf staat bekend om zijn bedrijfs- en kantoorbouw, maar heeft zoveel meer te bieden. Van renovatie over nieuwbouw en onderhoud tot advies. De samenwerking met Made In is er eentje die al jaren loopt en ook in de toekomst wil Mathieu Gijbels een trouwe partner blijven. “Wij geloven enorm in het platform en het potentieel ervan”, vertelt Herman Verwimp, marketing- en hr-directeur.

Voor wie jullie nog niet kent: wat moeten we weten over Mathieu Gijbels?

“Mathieu Gijbels is een toonaangevende aannemer en al sinds 1969 een ontzorgende partner wat betreft bedrijfs-en kantoorbouw. Onze strategie is erop gericht om een levenslange relatie met de klant op te bouwen. Dat doen we door een totaalpakket van bouwkundige diensten aan te bieden. Naast nieuwbouw en renovatie zorgt onze service & onderhoud afdeling voor een optimale naservice. We zijn gevestigd in Opglabbeek en hebben verder nog kantoren in Nijvel en in Gent.”

 

De combinatie van advertenties, artikels, partnermails en branded content is een groot voordeel.

Herman Verwimp, marketing- en hr-directeur van Mathieu Gijbels.

Welke impact heeft Made in op de bekendheid van het bedrijf?

“Iedere maand zitten we samen met onze accountmanager om de resultaten van onze campagne te bespreken. Sinds een jaar merken we een boost in onze resultaten. Dat is te danken aan de inzet die we hebben gestoken in het benutten van alle mogelijkheden binnen Made in, maar ook de kwaliteit van advertentiematerialen die Made in aanbiedt. De combinatie van advertenties, artikels, partnermails en branded content is hierin wel een groot voordeel.”

Zijn er bepaalde artikels die het echt goed hebben gedaan?

“We merken dat onze branded content-artikels het altijd heel erg goed doen. Via ons partnership hebben we recht op 6 branded content-stukken per jaar. Die vullen we dan ook graag in met info over onze diensten, een interview met een klant of zelfs met de lancering van iets nieuws bij Mathieu Gijbels. Het bereik is altijd erg groot en het aantal geëngageerde lezers hoog. Cijfers die daarna ook makkelijk terug te koppelen zijn naar onze interne diensten toe, want het is uiteindelijk het resultaat dat telt.”

Zijn jullie tevreden over de samenwerking met Made in?

“Ons partnership met Made in is in al die jaren enorm geëvolueerd. Een evolutie is nooit lijnrecht omhoog en dat was gedurende ons partnership ook niet altijd zo. Maar met de nodige duidelijke en transparante communicatie kwamen er altijd oplossingen die ervoor zorgden dat ons partnership sterker werd.”

Hoe zien jullie de toekomstige samenwerking met Made In?

“Wij blijven partner van Made in. We geloven enorm in het platform en het potentieel ervan. We waren niet voor niets een van de ‘founding partners’ die van in het begin achter het concept stonden. Dat is nog altijd niet veranderd en zal ook niet gebeuren.”

The post Partner in de kijker: Mathieu Gijbels appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/antwerpen/partner-in-de-kijker-mathieu-gijbels/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/11/MathieuGijbels_Afbeelding-1-400x225.jpgMathieu Gijbels
Laat uw ventilatiesysteem tijdig onderhouden https://www.made-in.be/antwerpen/laat-uw-ventilatiesysteem-tijdig-onderhouden/ https://www.made-in.be/antwerpen/laat-uw-ventilatiesysteem-tijdig-onderhouden/#respond Sun, 21 Nov 2021 14:07:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=313023 Een goedwerkend ventilatiesysteem is meer dan ooit erg belangrijk. Mathieu Gijbels zet daarom in op installatie en onderhoud van ventilatietoestellen.

The post Laat uw ventilatiesysteem tijdig onderhouden appeared first on Made in.

]]>

Een goed werkend ventilatiesysteem is essentieel voor een gezond binnenklimaat in uw kantoorgebouw. Uit een rondvraag van Mensura bij meer dan 4.000 personeelsleden in verschillende sectoren blijkt dat meer dan de helft van de medewerkers in België ontevreden is over de luchtkwaliteit op het werk. En dat net in een periode waar luchtkwaliteit een topprioriteit zou moeten zijn. Dat kan beter, vinden ze bij Mathieu Gijbels. Daarom lanceerde het bouwbedrijf dit jaar het onderhoudscontract ‘ventilatie’.

Een bedrijfsgebouw in topconditie opleveren is één specialisatie. Het gebouw in de toekomst ook zo houden is een andere. Met onderhoudscontracten slaagt Mathieu Gijbels in dat opzet.

“Door te focussen op het voorkomen van problemen en het onderhouden van bedrijfsgebouwen, ontzorgen we onze klanten zodat zij zich kunnen focussen op hun core business. Want een regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw gebouw en garandeert medewerkers een veilige en inspirerende werkplek. Ieder jaar lanceren we dan ook een nieuw onderhoudscontract, zodat we onze klanten kunnen ontzorgen op alle niveaus van onderhoud”, vertelt Jimmy Mebis, manager service en onderhoud bij Mathieu Gijbels. “De onderhoudscontracten worden volledig volgens de behoeften van de klant ingevuld: van poort- en dakonderhoud tot gevelreiniging, sanitair en riolering.”

Sinds dit jaar zet Mathieu Gijbels ook in op ventilatie. “Uit onderzoek blijkt dat een goed geventileerde werkplek niet alleen belangrijk is in strijd tegen COVID-19, maar ook de productiviteit van werknemers verbetert. Om onze klanten te ontzorgen, bieden we het onderhoudscontract ventilatie aan. Door ventilatiesystemen regelmatig te onderhouden, kan een goede luchtkwaliteit gegarandeerd worden.”

Ontdek hier het onderhoudscontract ventilatie.

Service- en onderhoudsteam

De Voordenkers garanderen bij de oplevering van een project een piekfijne nazorg en staan ook paraat voor ondernemers die niet met Mathieu Gijbels hebben gebouwd. Zijn er herstellingswerken nodig of is het tijd voor een opknapbeurt, dan schiet de klusjesdienst in actie. Denk aan het plaatsen van een sectionaalpoort of een raam in een gevel, maar evengoed elektriciteits-, vloer- en tegelwerken.

“Is er een schadegeval en gaat het om een noodgeval, dan zijn wij binnen 4 uur ter plaatse voor voorlopige herstellingen. Na akkoord van de bestekopname nemen we de volledige herstelling op ons. Daarnaast bieden we ook technische bijstand bij de expertiseverzekering. Komt de dagelijkse werking bij schade niet in het gedrang, dan komen we ter plekke de schade vaststellen, maken we een schadebestek op en voeren we bij goedkeuring de herstellingswerken uit.”

Laat uw onderhoudszorgen over aan experts. Meer info vind je hier.

Mathieu Gijbels neemt alle bouwzorgen over van ondernemers. Van projectontwikkelingsbegeleiding over nieuwbouw en renovatie tot service en onderhoud.

The post Laat uw ventilatiesysteem tijdig onderhouden appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/antwerpen/laat-uw-ventilatiesysteem-tijdig-onderhouden/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/11/MathieuGijbels_Afbeelding-400x225.jpgMathieu Gijbels
Groeiende ViTeS brengt met nieuwbouw logistiek dichter bij verkooppunten https://www.made-in.be/vlaams-brabant/groeiende-vites-brengt-met-nieuwbouw-logistiek-dichter-bij-verkooppunten/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/groeiende-vites-brengt-met-nieuwbouw-logistiek-dichter-bij-verkooppunten/#respond Thu, 28 Oct 2021 03:15:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=306174 The post Groeiende ViTeS brengt met nieuwbouw logistiek dichter bij verkooppunten appeared first on Made in.

]]>

SINT-PIETERS-LEEUW – Kringwinkel  ViTeS opent een nieuwe hub met een oppervlakte van 4.500m² aan de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw. De hub omvat een kringwinkel, een geefpunt, sorteerateliers en een logistieke afdeling. De nieuwbouw, opgetrokken door Mathieu Gijbels, biedt een duurzaam antwoord  op de groei van de kringwinkel en de verkeersdrukte rond Brussel. 

De reden voor deze investering is dubbel. De Kringwinkel kent de afgelopen jaren een enorme groei. De vroegere winkel in Sint-Pieters-Leeuw barst uit zijn voegen. De nieuwe grotere winkel tilt het shopplezier voor de klanten en het werkcomfort voor de medewerkers naar een hoger niveau.

Verkeersproblematiek 

Ook de verkeersproblematiek rond het Brusselse speelt mee in de beslissing. De nieuwe hub met atelierwerking en transportafdeling is een antwoord op de toenemende verkeersdrukte rond Brussel. Vanuit de hub worden de ViTeS-winkels in regio ten zuiden van Brussel bediend.

Mathieu Gijbels 

Het nieuwe gebouw, opgetrokken door bouwbedrijf Mathieu Gijbels, is alvast op alle gebied een optimale werk- en leerplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De tewerkstelling kan op termijn groeien van 25 werknemers naar 55 werknemers.

BEN-principes 

De bouwwerken begonnen dit voorjaar. “We zijn eerst gestart met de afbraak van het oude gebouw. Deze was veel te klein voor de groei die Televil wil maken. We hebben een nieuwbouw gebouwd van 3 verdiepingen met elk een omvang van 1.500 m². De hub bestaat niet enkel uit een winkelruimte. We hebben ook kantoren, personeelsruimtes, werkplaatsen en een magazijn gebouwd.”, zegt Johan Vandegaer, bouwadviseur bij Mathieu Gijbels. “Dit project heeft een totale oppervlakte van 4.500 m². Het was een uitdagend project omdat we dit volgens de BEN (bijna-energieneutraal)-principes hebben gebouwd en daar komen speciale technieken bij kijken” sluit Vandegaer af.

+/- 700 werknemers 

ViTeS verenigt als belangrijke speler in de sociale economie 5 vzw’s in één personele unie. SPIT Tewerkstelling, Televil, Mivavil, ViTeS en ViTeS BE vormen samen de ViTeS-groep.  De hoofdactiviteit binnen de groep is het Kringwinkelgebeuren. ViTeS is actief in Brussel en Vlaams-Brabant, met uitzondering van Hageland. ViTeS stelt een 700-tal mensen tewerk en heeft 12 Kringwinkels.

The post Groeiende ViTeS brengt met nieuwbouw logistiek dichter bij verkooppunten appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/groeiende-vites-brengt-met-nieuwbouw-logistiek-dichter-bij-verkooppunten/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/10/1-28-400x225.jpgMathieu Gijbels, Vites
Horeca Van Zon bouwde voor derde keer in bouwteam Mathieu Gijbels https://www.made-in.be/antwerpen/horeca-van-zon-bouwde-voor-derde-keer-in-bouwteam-mathieu-gijbels/ https://www.made-in.be/antwerpen/horeca-van-zon-bouwde-voor-derde-keer-in-bouwteam-mathieu-gijbels/#respond Sun, 24 Oct 2021 12:20:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=301833 Horecagroothandel Van Zon deed voor de bouw van hun nieuwe hoofdkantoor beroep op het bouwteam van Mathieu Gijbels. Een keuze die ze meteen opnieuw zouden maken. Ontdek hier waarom.

The post Horeca Van Zon bouwde voor derde keer in bouwteam Mathieu Gijbels appeared first on Made in.

]]>

Voor de bouw van hun nieuwe hoofdkantoor in Lommel ging Horeca Van Zon in zee met bouwbedrijf Mathieu Gijbels. Een samenwerking waar Marion Van Zon, algemeen directeur bij Horeca Van Zon, met plezier op terugkijkt. “Het is al de derde keer dat we in bouwteam met Mathieu Gijbels onze bouwdroom realiseren. Dat doen we bewust, want telkens wordt ons gebouw gebouwd zonder dat wij ons één moment zorgen moeten maken.”

Mathieu Gijbels neemt alle bouwzorgen over van ambitieuze ondernemers. Van projectontwikkelingsbegeleiding over nieuwbouw en renovatie tot service en onderhoud. Met haar specifieke aanpak van het bouwteam kiest Mathieu Gijbels voor een samenwerkingsmodel met de klant. Dat is ook Horeca Van Zon uit Lommel niet ontgaan. Voor de bouw van hun nieuwe hoofdkantoor in Lommel deden zij opnieuw beroep op het bouwteam van Mathieu Gijbels.

Bouwteam: het samenwerkingsmodel

“We speelden al even met het idee om te bouwen. wilden we groeien, dan beseften we dat we zouden moet bouwen. Maar omdat we een operationeel bedrijf zijn, was het heel belangrijk dat de deadlines gevolgd zouden worden”, vertelt Marion Van Zon. “Bouwen in bouwteam met Mathieu Gijbels was voor ons dan ook een evidente keuze”, gaat Marion verder. “We bouwden in volle coronacrisis en toch werden de deadlines gerespecteerd door een uitstekende planning. Het verbaasde me ook hoe snel de mensen van Mathieu Gijbels alle voorzorgsmaatregelen op zo een korte tijd konden nemen. Dankzij die vlotte samenwerking van het bouwteam, heb ik me tijdens het bouwproces geen zorgen moeten maken over de bouw en kon ik me concentreren op mijn eigen business. Bij Mathieu Gijbels zijn ze échte Voordenkers.”

Mathieu Gijbels kiest met haar specifieke aanpak van het bouwteam resoluut voor een samenwerkingsmodel. Al bij het begin van een project steken architect, bouwheer en De Voordenkers de koppen bij elkaar. “Op die manier behalen we zowel voor als tijdens de werken de beste resultaten. Elke partij brengt immers zijn specifieke kennis en visie in het team”, klinkt het.

Bedrijfsethiek

In het bedrijf Mathieu Gijbels vond Marion een bedrijfsethiek die zij ook in haar bedrijf ziet en waar ze sterk op inzet: gedreven mensen die met fierheid hun beroep uitoefenen. “Of je nu met mensen op de werf sprak, of bedienden in het kantoor. Alle medewerkers van Mathieu Gijbels zijn enorm gedreven en spreken met trots over wat ze doen. Dat zorgde meteen voor een goede match en bevestigde dat onze keuze om met Mathieu Gijbels te werken de enige juiste was en een keuze die we zeker opnieuw zouden maken”, besluit Marion.

Mathieu Gijbels neemt alle bouwzorgen over van ondernemers. Van projectontwikkelingsbegeleiding over nieuwbouw en renovatie tot service en onderhoud.

The post Horeca Van Zon bouwde voor derde keer in bouwteam Mathieu Gijbels appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/antwerpen/horeca-van-zon-bouwde-voor-derde-keer-in-bouwteam-mathieu-gijbels/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/10/MathieuGijbels_Afbeelding-400x225.jpgMathieu Gijbels