Groep Palmaers - Made in https://www.made-in.be Sun, 05 Dec 2021 20:36:58 +0000 nl-BE hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.9.2 Klanten à la minute helpen met bouwmateriaal en -toestellen https://www.made-in.be/limburg/klanten-a-la-minute-helpen-met-bouwmateriaal-en-toestellen/ https://www.made-in.be/limburg/klanten-a-la-minute-helpen-met-bouwmateriaal-en-toestellen/#respond Sun, 05 Dec 2021 12:54:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=318624 Palmaers Vakhandel kan dankzij een strategische stock klanten à la minute helpen aan bouwmateriaal.

The post Klanten à la minute helpen met bouwmateriaal en -toestellen appeared first on Made in.

]]>

Een strategische stock aanleggen kan het verschil betekenen tussen de coronacrisis doorkomen of niet. Palmaers Vakhandel schakelde snel toen bleek dat de strijd tegen de pandemie er eentje van lange adem zou worden. “Dankzij onze grote voorraad aan allerhande machines kunnen wij onze klanten à la minute verder helpen”, vertelt zaakvoerder Ivo Palmaers.

De coronacrisis is nog lang niet onder controle en dat betekent dat ook de toeleveranciers nog steeds te kampen hebben met vertragingen op leveringen. Palmaers Vakhandel voorzag deze problemen en besloot al snel een strategische stock aan te leggen waardoor het à la minute toch trailers, tuinmachines, reinigingsoplossingen, graafmachines en grondbewerking machines kan aanbieden.

“In elke tak kunnen wij een oplossingen aanbieden. Of we bieden een toestel uit ons uitgebreide beschikbare gamma aan of komen met een perfect volwaardig alternatief.  Zo kunnen we onze klanten helpen met elke vraag en dat op heel korte termijn”, vertelt zaakvoerder Ivo Palmaers. “In tijden van crisis moet je durven proactief te handelen en dat is wat we bij Palmaers Vakhandel hebben gedaan en daar plukken we nu de vruchten van af.”

De magazijnen puilen uit en de meest oplossingen zijn voorradig.

Out of the box

Want wie in tijden van crisis out of the box durft te denken, kan ook de mogelijkheden zien die een crisis kan bieden. “We merken dat klanten steeds meer durven afwijken van de gangbare paden en zo bij ons terechtkomen om hun machines te huren of aan te kopen. De lokale beschikbaarheid speelt een steeds belangrijkere rol en daar kunnen wij natuurlijk goed op inspelen dankzij onze Limburgse verankering. Dat merken wij ook aan de stijgende offerteaanvragen die we binnenkrijgen”, gaat Ivo verder. “Bovendien kunnen wij een beroep doen op een eigen transport waardoor de machines ook tot bij de klant geleverd worden.”

Groep Palmaers verkoopt en verhuurt kwalitatieve machines en gereedschap aan professionals en klussers aan uiterst interessante prijzen.

The post Klanten à la minute helpen met bouwmateriaal en -toestellen appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/limburg/klanten-a-la-minute-helpen-met-bouwmateriaal-en-toestellen/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/11/Palmaers_Afbeelding-400x225.jpgGroep Palmaers, Palmaers Vakhandel
Vakmannen krijgen goed nieuws van Kluspunt & Groep Palmaers https://www.made-in.be/kempen/vakmannen-krijgen-goed-nieuws-van-kluspunt-groep-palmaers/ https://www.made-in.be/kempen/vakmannen-krijgen-goed-nieuws-van-kluspunt-groep-palmaers/#respond Sun, 02 May 2021 08:53:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=234408 Samen met Kluspunt opent groep Palmaers een gloednieuwe winkel in Hamont-Achel.

The post Vakmannen krijgen goed nieuws van Kluspunt & Groep Palmaers appeared first on Made in.

]]>

Een one-stop-shop voor alles wat met bouwen, verbouwen, grondverzet, reiniging en tuinaanleg te maken heeft. Groep Palmaers heeft voor elke klus het geschikte werkmateriaal in huis. En in huis dat betekent dan Hasselt en Bilzen. Al verstevigt de groep nu ook haar positie in Noord-Limburg waar het samen met Kluspunt vanaf 25 mei een gloednieuwe zaak in Hamont-Achel opent.

Kluspunt in Hamont-Achel opende in 2012 de deuren als doe-het-zelfzaak, maar onder impuls van  zaakvoerder Tom Cox groeide dit al snel uit naar een speciaalzaak in professionele gereedschappen voor de B2B-markt. Cox kon hierbij regelmatig rekenen op de ervaring en gedrevenheid van Ivo Palmaers van groep Palmaers. Die samenwerking krijgt nu een uitgebreider vervolg.

Uitgebreide service

“Het plan om te herlokaliseren lag er al jaren tot er plots een ruime oppervlakte op een A-locatie in Hamont-Achel vrijkwam. In volle coronacrisis zeker geen evidentie, dus de eerste die ik voor advies belde, was Ivo. Ook hij zag de opportuniteiten van het pand. De weken daarna evolueerden onze gesprekken om er een doorgedreven samenwerking van te maken”, vertelt Tom Cox van Kluspunt.

“Op deze manier kunnen we nog meer tegemoet komen aan de service die we willen leveren: ruime voorraden, snelle leveringen en professioneel onderhoud van alle materialen op iedere locatie”, vult Ivo Palmaers, zaakvoerder van Groep Palmaers, aan. “Met een extra ankerpunt in Hamont-Achel kunnen onze klanten nu ook in Noord-Limburg bij ons terecht.”

Uitgebreid aanbod

Het aanbod reikt alvast enorm wijd, en is niet in 1 noemer te vatten. Het gaat onder meer om:

  • Ijzerwaren
  • Bevestigingen, lijmen & kitten
  • Electro & sanitair
  • Ladders en steigers
  • Electrische gereedschappen
  • Tuinmachines
  • Grondverzetmachines
  • Aanhangwagens en trailers
  • Heftrucks en intern transport
  • Werf- en wegsignalisatie

Al dit materiaal vindt een plek op een oppervlakte van ruim 3.000 m2. Daarnaast wordt Kluspunt erkend verdeler van Kärcher, als aanvulling op Kärcher Center Palmaers in Hasselt. Samen kunnen ze competitieve prijzen en een ruime keuze aanbieden.

“In tijden van corona doen we zo een forse inspanning. Des te meer is gebleken hoe belangrijk het is om grote voorraden en snelle leveringen te voorzien. Daarin maken we het verschil, samen met meer dan 60 medewerkers. We investeren in hen, in onze klanten en onze gezamenlijke toekomst”, klinkt het vastberaden.

Uitgebreide acties

Een grote opening kan helaas niet doorgaan. Dit betekent niet dat er niets zal gebeuren. “Er komen tal van acties aan die binnenkort via de website en een uitgebreide openingsfolder bekend worden gemaakt.”

Groep Palmaers verkoopt en verhuurt kwalitatieve machines en gereedschap aan professionals en klussers aan uiterst interessante prijzen.

The post Vakmannen krijgen goed nieuws van Kluspunt & Groep Palmaers appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/kempen/vakmannen-krijgen-goed-nieuws-van-kluspunt-groep-palmaers/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/04/Palmaers_Afbeelding1-400x225.jpgGroep Palmaers, Kluspunt
Palmaers palmt Noord-Limburg in https://www.made-in.be/limburg/palmaers-palmt-noord-limburg-in/ https://www.made-in.be/limburg/palmaers-palmt-noord-limburg-in/#respond Tue, 27 Apr 2021 10:08:20 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=234920 Tom Cox verhuist weldra naar nieuw Kluspunt

The post Palmaers palmt Noord-Limburg in appeared first on Made in.

]]>

De gekende groep voor werkmaterialen Palmaers heeft een participatie van 50% genomen in doe-het-zelfzaak Kluspunt in Hamont-Achel. Er werd meteen een nieuw gebouw aangekocht, dat vanaf 25 mei zal uitgroeien tot een winkel en servicepunt voor elke vakman uit Noord-Limburg. “Als we niet via de Noord-Zuid tot bovenaan in de provincie geraken, gaan we de lokale markt bedienen met een breed aanbod vanuit een eigen vestiging”, vertelt Ivo Palmaers.

Groep Palmaers heeft vandaag diverse vestigingen in Bilzen en Hasselt, waar alle soorten materialen en gereedschappen voor de bouw, industrie, tuin en andere sectoren worden verkocht en verhuurd. Noord-Limburg was nog een blinde vlek voor Palmaers. “Vandaar dat we een participatie genomen hebben in Kluspunt, een doe-het-zelfzaak uit Hamont-Achel die sinds 2012 onder impuls van zaakvoerder Tom Cox is uitgegroeid tot een begrip in de regio”, zegt Ivo Palmaers, CEO van Groep Palmaers (foto boven). “We hebben het bedrijfsgebouw gekocht van het vroegere Logus (prefab badkamers) en gaan daar op 3.000 m2, het nieuwe Kluspunt uitbouwen.”

“Het aanbod zal vooral bestaan uit machines, gereedschappen en toebehoren voor de professionele vakman, wat dus veel breder gaat dan het originele Kluspunt. Bedoeling is ook om hier een technische dienst te vestigen, zodat we in feite een kopie krijgen van de andere Palmaers-vestigingen. En zo palmen we geleidelijk aan de hele provincie in. We willen voor elke vakman vlot bereikbaar zijn, en dat was tot nu vooral een probleem in Noord-Limburg. In plaats van te wachten op de Noord-Zuidverbinding, lossen we dat op door zelf nieuwe locaties op te zetten. Werkt zeker zo goed”, besluit Ivo Palmaers.

En ook Tom Cox is blij met de upgrade van zijn onderneming. “Het plan om te herlokaliseren lag er al jaren”, zegt hij. “Toen er dan plots een ruime oppervlakte op een A-locatie in Hamont-Achel vrijkwam, is alles in een stroomversnelling gekomen. Ivo was de eerste die ik belde voor advies, en omdat hij ook opportuniteiten zag, is onze jarenlange samenwerking uitgegroeid tot een hecht partnership. Het laat toe dat we verder professionaliseren en genieten van de synergie met Group Palmaers. We kijken enorm uit naar de opening op 25 mei.”

The post Palmaers palmt Noord-Limburg in appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/limburg/palmaers-palmt-noord-limburg-in/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/limburg/2018/03/ivo-palmaers-bdb-23-1-400x225.pngGroep Palmaers, Kluspunt
Investeren in een nieuwe heftruck? Dat doe je best nog dit jaar. https://www.made-in.be/limburg/investeren-in-een-nieuwe-heftruck-dat-doe-je-best-nog-dit-jaar/ https://www.made-in.be/limburg/investeren-in-een-nieuwe-heftruck-dat-doe-je-best-nog-dit-jaar/#respond Sun, 08 Nov 2020 09:43:14 +0000 https://www.made-in.be/?p=160560 Investeringsvoordeel tot 31 december 2020.

The post Investeren in een nieuwe heftruck? Dat doe je best nog dit jaar. appeared first on Made in.

]]>

Waarom voor een tweede- of zelfs derdehandsheftruck gaan als je op zeker kan spelen? De investeringsvoordeel van 25 procent, omwille van de coronacrisis, maakt de aankoop van een gloednieuw model bovendien extra interessant. “Als exclusieve invoerder voor Maximal in België bieden we het neusje van de zalm aan”, verzekert Ivo Palmaers, ceo van Groep Palmaers.

Maximal maakt deel uit van de Amerikaanse groep Hyster-Yale-Maximal. De vorkheftrucks zijn verkrijgbaar met verbrandingsmotoren op diesel en LPG, net als in een elektrische versie. Hun hefvermogen varieert van 1.8 tot 5 ton. Het zijn één voor één no-nonsense machines, zeer vriendelijk in gebruik en voor onderhoud heb je geen speciale software. Dat maakt hen dus ook zeer budgetvriendelijk.

“Welke variant, met welk hefvermogen en welke hoogte is voor jou de beste match? Daarbij staan we jou graag bij met advies op maat”, verzekert Marc Digneffe van Groep Palmaers. “Een ruime voorraad van een vijftigtal stuks zijn direct uitleverbaar. Ze zijn zowel te koop, te huur als in leasing verkrijgbaar.”

Ga voor zekerheid

Nog te vaak gaan bedrijven of zelfstandigen op zoek naar een goede tweedehands machine. In de praktijk gaat het zelfs om een derdehands machine die al twee levens heeft meegemaakt. Bovendien zijn deze machines niet voor niets tweede- of derdehands. Om één of andere reden zijn ze afgeschreven. “En een investering als deze laat het niet toe om risico’s te nemen. Met een nieuw toestel speel je op zeker en heb je nog jarenlang geniet van je aankoop”, weet Marc Digneffe.

Investeringsvoordeel

Die aankoop kan bovendien extra voordelig zijn wanneer die dit jaar nog plaatsvindt. De coronacrisis brengt namelijk een interessant investeringsvoordeel met zich mee.

“De investeringsaftrek op vaste activa, die worden verkregen tussen 12 maart 2020 en 31 december 2020, werd verhoogd tot 25 procent. Ze is zowel van toepassing op eenmanszaken als op ondernemingen die voldoen aan de definitie van een kleine vennootschap”, legt Marc Digneffe uit. “Bovendien komt ook leasing hiervoor in aanmerking. Dat maakt dat we al een diesel heftruck voor 62,47 euro per week kunnen aanbieden, met aankoopoptie.”

Minigravers, schaarliften en knikladers behoren ook tot het uitgebreid leverprogramma.

Groep Palmaers blijft paraat

Tijdens de verstrengde lockdown zal Groep Palmaers dan ook paraat blijven om haar klanten een minimale dienstverlening te voorzien. “We staan iedereen graag te woord via mail, telefoon of videocall en bekijken hoe we klanten kunnen verder helpen”, besluit Ivo Palmaers.

The post Investeren in een nieuwe heftruck? Dat doe je best nog dit jaar. appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/limburg/investeren-in-een-nieuwe-heftruck-dat-doe-je-best-nog-dit-jaar/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/limburg/2020/11/Palmaers_Afbeelding-400x225.jpgGroep Palmaers
Groep Palmaers pakt uit met eigen Experience Days https://www.made-in.be/limburg/groep-palmaers-pakt-uit-met-eigen-experience-days/ https://www.made-in.be/limburg/groep-palmaers-pakt-uit-met-eigen-experience-days/#respond Sun, 25 Oct 2020 13:49:18 +0000 https://www.made-in.be/?p=160428 Noteer 13, 14 en 15 november in de agenda.

The post Groep Palmaers pakt uit met eigen Experience Days appeared first on Made in.

]]>

Waarom voor een tweede- of zelfs derdehandsheftruck gaan als je op zeker kan spelen? De investeringsvoordeel van 25 procent, omwille van de coronacrisis, maakt de aankoop van een gloednieuw model bovendien extra interessant. “Als exclusieve invoerder voor Maximal in België bieden we het neusje van de zalm aan”, verzekert Ivo Palmaers, ceo van Groep Palmaers.

Maximal maakt deel uit van de Amerikaanse groep Hyster-Yale-Maximal. De vorkheftrucks zijn verkrijgbaar met verbrandingsmotoren op diesel en LPG, net als in een elektrische versie. Hun hefvermogen varieert van 1.8 tot 5 ton. Het zijn één voor één no-nonsense machines, zeer vriendelijk in gebruik en voor onderhoud heb je geen speciale software. Dat maakt hen dus ook zeer budgetvriendelijk.

“Welke variant, met welk hefvermogen en welke hoogte is voor jou de beste match? Daarbij staan we jou graag bij met advies op maat”, verzekert Marc Digneffe van Groep Palmaers. “Een ruime voorraad van een vijftigtal stuks zijn direct uitleverbaar. Ze zijn zowel te koop, te huur als in leasing verkrijgbaar.”

Ga voor zekerheid

Nog te vaak gaan bedrijven of zelfstandigen op zoek naar een goede tweedehands machine. In de praktijk gaat het zelfs om een derdehands machine die al twee levens heeft meegemaakt. Bovendien zijn deze machines niet voor niets tweede- of derdehands. Om één of andere reden zijn ze afgeschreven. “En een investering als deze laat het niet toe om risico’s te nemen. Met een nieuw toestel speel je op zeker en heb je nog jarenlang geniet van je aankoop”, weet Marc Digneffe.

Investeringsvoordeel

Die aankoop kan bovendien extra voordelig zijn wanneer die dit jaar nog plaatsvindt. De coronacrisis brengt namelijk een interessant investeringsvoordeel met zich mee.

“De investeringsaftrek op vaste activa, die worden verkregen tussen 12 maart 2020 en 31 december 2020, werd verhoogd tot 25 procent. Ze is zowel van toepassing op eenmanszaken als op ondernemingen die voldoen aan de definitie van een kleine vennootschap”, legt Marc Digneffe uit. “Bovendien komt ook leasing hiervoor in aanmerking. Dat maakt dat we al een diesel heftruck voor 62,47 euro per week kunnen aanbieden, met aankoopoptie.”

Minigravers, schaarliften en knikladers behoren ook tot het uitgebreid leverprogramma.

Groep Palmaers blijft paraat

Tijdens de verstrengde lockdown zal Groep Palmaers dan ook paraat blijven om haar klanten een minimale dienstverlening te voorzien. “We staan iedereen graag te woord via mail, telefoon of videocall en bekijken hoe we klanten kunnen verder helpen”, besluit Ivo Palmaers.

The post Groep Palmaers pakt uit met eigen Experience Days appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/limburg/groep-palmaers-pakt-uit-met-eigen-experience-days/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/limburg/2020/10/Palmaers_Afbeelding-400x225.jpgGroep Palmaers
Palmaers klaar voor eerste spadesteek in nieuwe retailzone https://www.made-in.be/limburg/palmaers-klaar-voor-eerste-spadesteek-in-nieuwe-retailzone/ https://www.made-in.be/limburg/palmaers-klaar-voor-eerste-spadesteek-in-nieuwe-retailzone/#respond Tue, 06 Oct 2020 16:19:16 +0000 https://www.made-in.be/?p=82800 Units in Bilzen zijn volgend jaar klaar.

The post Palmaers klaar voor eerste spadesteek in nieuwe retailzone appeared first on Made in.

]]>

Waarom voor een tweede- of zelfs derdehandsheftruck gaan als je op zeker kan spelen? De investeringsvoordeel van 25 procent, omwille van de coronacrisis, maakt de aankoop van een gloednieuw model bovendien extra interessant. “Als exclusieve invoerder voor Maximal in België bieden we het neusje van de zalm aan”, verzekert Ivo Palmaers, ceo van Groep Palmaers.

Maximal maakt deel uit van de Amerikaanse groep Hyster-Yale-Maximal. De vorkheftrucks zijn verkrijgbaar met verbrandingsmotoren op diesel en LPG, net als in een elektrische versie. Hun hefvermogen varieert van 1.8 tot 5 ton. Het zijn één voor één no-nonsense machines, zeer vriendelijk in gebruik en voor onderhoud heb je geen speciale software. Dat maakt hen dus ook zeer budgetvriendelijk.

“Welke variant, met welk hefvermogen en welke hoogte is voor jou de beste match? Daarbij staan we jou graag bij met advies op maat”, verzekert Marc Digneffe van Groep Palmaers. “Een ruime voorraad van een vijftigtal stuks zijn direct uitleverbaar. Ze zijn zowel te koop, te huur als in leasing verkrijgbaar.”

Ga voor zekerheid

Nog te vaak gaan bedrijven of zelfstandigen op zoek naar een goede tweedehands machine. In de praktijk gaat het zelfs om een derdehands machine die al twee levens heeft meegemaakt. Bovendien zijn deze machines niet voor niets tweede- of derdehands. Om één of andere reden zijn ze afgeschreven. “En een investering als deze laat het niet toe om risico’s te nemen. Met een nieuw toestel speel je op zeker en heb je nog jarenlang geniet van je aankoop”, weet Marc Digneffe.

Investeringsvoordeel

Die aankoop kan bovendien extra voordelig zijn wanneer die dit jaar nog plaatsvindt. De coronacrisis brengt namelijk een interessant investeringsvoordeel met zich mee.

“De investeringsaftrek op vaste activa, die worden verkregen tussen 12 maart 2020 en 31 december 2020, werd verhoogd tot 25 procent. Ze is zowel van toepassing op eenmanszaken als op ondernemingen die voldoen aan de definitie van een kleine vennootschap”, legt Marc Digneffe uit. “Bovendien komt ook leasing hiervoor in aanmerking. Dat maakt dat we al een diesel heftruck voor 62,47 euro per week kunnen aanbieden, met aankoopoptie.”

Minigravers, schaarliften en knikladers behoren ook tot het uitgebreid leverprogramma.

Groep Palmaers blijft paraat

Tijdens de verstrengde lockdown zal Groep Palmaers dan ook paraat blijven om haar klanten een minimale dienstverlening te voorzien. “We staan iedereen graag te woord via mail, telefoon of videocall en bekijken hoe we klanten kunnen verder helpen”, besluit Ivo Palmaers.

The post Palmaers klaar voor eerste spadesteek in nieuwe retailzone appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/limburg/palmaers-klaar-voor-eerste-spadesteek-in-nieuwe-retailzone/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/limburg/2018/11/karcher-palmaers-400x225.jpgGroep Palmaers, Vestio
“Mooie verhalen verdienen een platform” https://www.made-in.be/limburg/mooie-verhalen-verdienen-een-platform/ https://www.made-in.be/limburg/mooie-verhalen-verdienen-een-platform/#respond Thu, 24 Sep 2020 18:14:05 +0000 https://www.made-in.be/?p=82642 A little word from our sponsors...

The post “Mooie verhalen verdienen een platform” appeared first on Made in.

]]>

Waarom voor een tweede- of zelfs derdehandsheftruck gaan als je op zeker kan spelen? De investeringsvoordeel van 25 procent, omwille van de coronacrisis, maakt de aankoop van een gloednieuw model bovendien extra interessant. “Als exclusieve invoerder voor Maximal in België bieden we het neusje van de zalm aan”, verzekert Ivo Palmaers, ceo van Groep Palmaers.

Maximal maakt deel uit van de Amerikaanse groep Hyster-Yale-Maximal. De vorkheftrucks zijn verkrijgbaar met verbrandingsmotoren op diesel en LPG, net als in een elektrische versie. Hun hefvermogen varieert van 1.8 tot 5 ton. Het zijn één voor één no-nonsense machines, zeer vriendelijk in gebruik en voor onderhoud heb je geen speciale software. Dat maakt hen dus ook zeer budgetvriendelijk.

“Welke variant, met welk hefvermogen en welke hoogte is voor jou de beste match? Daarbij staan we jou graag bij met advies op maat”, verzekert Marc Digneffe van Groep Palmaers. “Een ruime voorraad van een vijftigtal stuks zijn direct uitleverbaar. Ze zijn zowel te koop, te huur als in leasing verkrijgbaar.”

Ga voor zekerheid

Nog te vaak gaan bedrijven of zelfstandigen op zoek naar een goede tweedehands machine. In de praktijk gaat het zelfs om een derdehands machine die al twee levens heeft meegemaakt. Bovendien zijn deze machines niet voor niets tweede- of derdehands. Om één of andere reden zijn ze afgeschreven. “En een investering als deze laat het niet toe om risico’s te nemen. Met een nieuw toestel speel je op zeker en heb je nog jarenlang geniet van je aankoop”, weet Marc Digneffe.

Investeringsvoordeel

Die aankoop kan bovendien extra voordelig zijn wanneer die dit jaar nog plaatsvindt. De coronacrisis brengt namelijk een interessant investeringsvoordeel met zich mee.

“De investeringsaftrek op vaste activa, die worden verkregen tussen 12 maart 2020 en 31 december 2020, werd verhoogd tot 25 procent. Ze is zowel van toepassing op eenmanszaken als op ondernemingen die voldoen aan de definitie van een kleine vennootschap”, legt Marc Digneffe uit. “Bovendien komt ook leasing hiervoor in aanmerking. Dat maakt dat we al een diesel heftruck voor 62,47 euro per week kunnen aanbieden, met aankoopoptie.”

Minigravers, schaarliften en knikladers behoren ook tot het uitgebreid leverprogramma.

Groep Palmaers blijft paraat

Tijdens de verstrengde lockdown zal Groep Palmaers dan ook paraat blijven om haar klanten een minimale dienstverlening te voorzien. “We staan iedereen graag te woord via mail, telefoon of videocall en bekijken hoe we klanten kunnen verder helpen”, besluit Ivo Palmaers.

The post “Mooie verhalen verdienen een platform” appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/limburg/mooie-verhalen-verdienen-een-platform/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/limburg/2020/06/herman-verwimp-gijbels-400x225.jpgEuroSys, Flanders Investment and Trade, Groep Jam, Groep Palmaers, Gutami Solar, Kingfisher marketing, Mathieu Gijbels, POM Limburg, Syntra Limburg, Warsco Units
Bar Biesegek compenseert afgelaste feesten https://www.made-in.be/limburg/bar-biesegek-compenseert-afgelaste-feesten/ https://www.made-in.be/limburg/bar-biesegek-compenseert-afgelaste-feesten/#respond Mon, 10 Aug 2020 08:16:57 +0000 https://www.made-in.be/?p=82356 Ondernemende alternatieven voor Kinderrijck.

The post Bar Biesegek compenseert afgelaste feesten appeared first on Made in.

]]>

Waarom voor een tweede- of zelfs derdehandsheftruck gaan als je op zeker kan spelen? De investeringsvoordeel van 25 procent, omwille van de coronacrisis, maakt de aankoop van een gloednieuw model bovendien extra interessant. “Als exclusieve invoerder voor Maximal in België bieden we het neusje van de zalm aan”, verzekert Ivo Palmaers, ceo van Groep Palmaers.

Maximal maakt deel uit van de Amerikaanse groep Hyster-Yale-Maximal. De vorkheftrucks zijn verkrijgbaar met verbrandingsmotoren op diesel en LPG, net als in een elektrische versie. Hun hefvermogen varieert van 1.8 tot 5 ton. Het zijn één voor één no-nonsense machines, zeer vriendelijk in gebruik en voor onderhoud heb je geen speciale software. Dat maakt hen dus ook zeer budgetvriendelijk.

“Welke variant, met welk hefvermogen en welke hoogte is voor jou de beste match? Daarbij staan we jou graag bij met advies op maat”, verzekert Marc Digneffe van Groep Palmaers. “Een ruime voorraad van een vijftigtal stuks zijn direct uitleverbaar. Ze zijn zowel te koop, te huur als in leasing verkrijgbaar.”

Ga voor zekerheid

Nog te vaak gaan bedrijven of zelfstandigen op zoek naar een goede tweedehands machine. In de praktijk gaat het zelfs om een derdehands machine die al twee levens heeft meegemaakt. Bovendien zijn deze machines niet voor niets tweede- of derdehands. Om één of andere reden zijn ze afgeschreven. “En een investering als deze laat het niet toe om risico’s te nemen. Met een nieuw toestel speel je op zeker en heb je nog jarenlang geniet van je aankoop”, weet Marc Digneffe.

Investeringsvoordeel

Die aankoop kan bovendien extra voordelig zijn wanneer die dit jaar nog plaatsvindt. De coronacrisis brengt namelijk een interessant investeringsvoordeel met zich mee.

“De investeringsaftrek op vaste activa, die worden verkregen tussen 12 maart 2020 en 31 december 2020, werd verhoogd tot 25 procent. Ze is zowel van toepassing op eenmanszaken als op ondernemingen die voldoen aan de definitie van een kleine vennootschap”, legt Marc Digneffe uit. “Bovendien komt ook leasing hiervoor in aanmerking. Dat maakt dat we al een diesel heftruck voor 62,47 euro per week kunnen aanbieden, met aankoopoptie.”

Minigravers, schaarliften en knikladers behoren ook tot het uitgebreid leverprogramma.

Groep Palmaers blijft paraat

Tijdens de verstrengde lockdown zal Groep Palmaers dan ook paraat blijven om haar klanten een minimale dienstverlening te voorzien. “We staan iedereen graag te woord via mail, telefoon of videocall en bekijken hoe we klanten kunnen verder helpen”, besluit Ivo Palmaers.

The post Bar Biesegek compenseert afgelaste feesten appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/limburg/bar-biesegek-compenseert-afgelaste-feesten/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/limburg/2020/08/bar-biezegek-400x225.jpgBar Biesegek, Groep Palmaers, Kinderrijck
Schreurs verkast naar nieuw pand in Hasselt https://www.made-in.be/limburg/schreurs-verkast-naar-nieuw-pand-in-hasselt/ https://www.made-in.be/limburg/schreurs-verkast-naar-nieuw-pand-in-hasselt/#respond Mon, 20 Jul 2020 09:37:07 +0000 https://www.made-in.be/?p=82270 90-jarig familiebedrijf neemt nieuwe start.

The post Schreurs verkast naar nieuw pand in Hasselt appeared first on Made in.

]]>

Waarom voor een tweede- of zelfs derdehandsheftruck gaan als je op zeker kan spelen? De investeringsvoordeel van 25 procent, omwille van de coronacrisis, maakt de aankoop van een gloednieuw model bovendien extra interessant. “Als exclusieve invoerder voor Maximal in België bieden we het neusje van de zalm aan”, verzekert Ivo Palmaers, ceo van Groep Palmaers.

Maximal maakt deel uit van de Amerikaanse groep Hyster-Yale-Maximal. De vorkheftrucks zijn verkrijgbaar met verbrandingsmotoren op diesel en LPG, net als in een elektrische versie. Hun hefvermogen varieert van 1.8 tot 5 ton. Het zijn één voor één no-nonsense machines, zeer vriendelijk in gebruik en voor onderhoud heb je geen speciale software. Dat maakt hen dus ook zeer budgetvriendelijk.

“Welke variant, met welk hefvermogen en welke hoogte is voor jou de beste match? Daarbij staan we jou graag bij met advies op maat”, verzekert Marc Digneffe van Groep Palmaers. “Een ruime voorraad van een vijftigtal stuks zijn direct uitleverbaar. Ze zijn zowel te koop, te huur als in leasing verkrijgbaar.”

Ga voor zekerheid

Nog te vaak gaan bedrijven of zelfstandigen op zoek naar een goede tweedehands machine. In de praktijk gaat het zelfs om een derdehands machine die al twee levens heeft meegemaakt. Bovendien zijn deze machines niet voor niets tweede- of derdehands. Om één of andere reden zijn ze afgeschreven. “En een investering als deze laat het niet toe om risico’s te nemen. Met een nieuw toestel speel je op zeker en heb je nog jarenlang geniet van je aankoop”, weet Marc Digneffe.

Investeringsvoordeel

Die aankoop kan bovendien extra voordelig zijn wanneer die dit jaar nog plaatsvindt. De coronacrisis brengt namelijk een interessant investeringsvoordeel met zich mee.

“De investeringsaftrek op vaste activa, die worden verkregen tussen 12 maart 2020 en 31 december 2020, werd verhoogd tot 25 procent. Ze is zowel van toepassing op eenmanszaken als op ondernemingen die voldoen aan de definitie van een kleine vennootschap”, legt Marc Digneffe uit. “Bovendien komt ook leasing hiervoor in aanmerking. Dat maakt dat we al een diesel heftruck voor 62,47 euro per week kunnen aanbieden, met aankoopoptie.”

Minigravers, schaarliften en knikladers behoren ook tot het uitgebreid leverprogramma.

Groep Palmaers blijft paraat

Tijdens de verstrengde lockdown zal Groep Palmaers dan ook paraat blijven om haar klanten een minimale dienstverlening te voorzien. “We staan iedereen graag te woord via mail, telefoon of videocall en bekijken hoe we klanten kunnen verder helpen”, besluit Ivo Palmaers.

The post Schreurs verkast naar nieuw pand in Hasselt appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/limburg/schreurs-verkast-naar-nieuw-pand-in-hasselt/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/limburg/2020/07/commerciale-400x225.pngCommerciale, Comosie, Groep Palmaers, Lex en Turner, UHasselt
Grote stock & eigen transport: Palmaers blijft bereikbaar https://www.made-in.be/limburg/grote-stock-eigen-transport-palmaers-blijft-bereikbaar/ https://www.made-in.be/limburg/grote-stock-eigen-transport-palmaers-blijft-bereikbaar/#respond Sun, 12 Apr 2020 09:07:42 +0000 https://www.made-in.be/?p=81393 Afhaalpunt op parking en levering op werven en bij bedrijven.

The post Grote stock & eigen transport: Palmaers blijft bereikbaar appeared first on Made in.

]]>

Waarom voor een tweede- of zelfs derdehandsheftruck gaan als je op zeker kan spelen? De investeringsvoordeel van 25 procent, omwille van de coronacrisis, maakt de aankoop van een gloednieuw model bovendien extra interessant. “Als exclusieve invoerder voor Maximal in België bieden we het neusje van de zalm aan”, verzekert Ivo Palmaers, ceo van Groep Palmaers.

Maximal maakt deel uit van de Amerikaanse groep Hyster-Yale-Maximal. De vorkheftrucks zijn verkrijgbaar met verbrandingsmotoren op diesel en LPG, net als in een elektrische versie. Hun hefvermogen varieert van 1.8 tot 5 ton. Het zijn één voor één no-nonsense machines, zeer vriendelijk in gebruik en voor onderhoud heb je geen speciale software. Dat maakt hen dus ook zeer budgetvriendelijk.

“Welke variant, met welk hefvermogen en welke hoogte is voor jou de beste match? Daarbij staan we jou graag bij met advies op maat”, verzekert Marc Digneffe van Groep Palmaers. “Een ruime voorraad van een vijftigtal stuks zijn direct uitleverbaar. Ze zijn zowel te koop, te huur als in leasing verkrijgbaar.”

Ga voor zekerheid

Nog te vaak gaan bedrijven of zelfstandigen op zoek naar een goede tweedehands machine. In de praktijk gaat het zelfs om een derdehands machine die al twee levens heeft meegemaakt. Bovendien zijn deze machines niet voor niets tweede- of derdehands. Om één of andere reden zijn ze afgeschreven. “En een investering als deze laat het niet toe om risico’s te nemen. Met een nieuw toestel speel je op zeker en heb je nog jarenlang geniet van je aankoop”, weet Marc Digneffe.

Investeringsvoordeel

Die aankoop kan bovendien extra voordelig zijn wanneer die dit jaar nog plaatsvindt. De coronacrisis brengt namelijk een interessant investeringsvoordeel met zich mee.

“De investeringsaftrek op vaste activa, die worden verkregen tussen 12 maart 2020 en 31 december 2020, werd verhoogd tot 25 procent. Ze is zowel van toepassing op eenmanszaken als op ondernemingen die voldoen aan de definitie van een kleine vennootschap”, legt Marc Digneffe uit. “Bovendien komt ook leasing hiervoor in aanmerking. Dat maakt dat we al een diesel heftruck voor 62,47 euro per week kunnen aanbieden, met aankoopoptie.”

Minigravers, schaarliften en knikladers behoren ook tot het uitgebreid leverprogramma.

Groep Palmaers blijft paraat

Tijdens de verstrengde lockdown zal Groep Palmaers dan ook paraat blijven om haar klanten een minimale dienstverlening te voorzien. “We staan iedereen graag te woord via mail, telefoon of videocall en bekijken hoe we klanten kunnen verder helpen”, besluit Ivo Palmaers.

The post Grote stock & eigen transport: Palmaers blijft bereikbaar appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/limburg/grote-stock-eigen-transport-palmaers-blijft-bereikbaar/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/limburg/2020/04/Palmaers_Afbeelding-400x225.jpgGroep Palmaers