GMS Leuven - Made in https://www.made-in.be Mon, 06 Dec 2021 12:57:42 +0000 nl-BE hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.9.2 Geen autosalon? Dan pakt GMS-Leuven zelf uit met straffe condities. https://www.made-in.be/vlaams-brabant/geen-autosalon-dan-pakt-gms-leuven-zelf-uit-met-straffe-condities/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/geen-autosalon-dan-pakt-gms-leuven-zelf-uit-met-straffe-condities/#respond Sun, 12 Dec 2021 12:52:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=320502 De saloncondities bij GMS-Leuven lopen vanaf nu tot eind januari.

The post Geen autosalon? Dan pakt GMS-Leuven zelf uit met straffe condities. appeared first on Made in.

]]>

Geen autosalon dit jaar. De organisator heeft de 99ste editie van het event uitgesteld omwille van de huidige coronamaatregelen. Betekent dit dan dat we straffe condities mislopen? Zeker niet. GMS-Leuven pakt zelf uit met enkele acties. “Die starten nu al en lopen tot eind januari”, tipt Christophe Kumps, managing director van GMS-Leuven en Claes & Zonen Tienen.

Geen autosalon tussen 15 en 23 januari en dus start Fleet Dealer of the Year GMS-Leuven zelf met straffe condities. Die condities zijn al gestart en lopen tot eind januari.

“Onze klanten kunnen hier nu al genieten van mooie pakketkortingen en dat op het hele gamma personenwagens”, aldus Christophe. “Eén van de blikvangers is de gloednieuwe Mercedes-Benz C-klasse plug-in hybride benzineversie. Die staat sinds kort in de showroom en combineert luxe, comfort én technologie. Ook bij de bestelwagens zullen er straffe condities zijn.”

Meerdere blikvangers

Nog een blikvanger is de nieuwe EQB. Families die elektrisch willen gaan, vinden er volledig hun ding in. De elektrische SUV heeft een rijbereik groter dan 400 km en telt tot 7 zitplaatsen. De wagen komt binnenkort uit, maar is wel al te bestellen. “Ons verkoopteam staat klaar om geïnteresseerden te informeren over deze ideale gezinswagen.”

GMS-Leuven heeft sinds kort ook een Mercedes-EQ experience corner, waar beleving centraal staat. Klanten kunnen hun wagen ter plaatse configureren en samen met de productexpert de functies van hun ideale wagen ontdekken.

Persoonlijker dan het autosalon

Het wegvallen van het autosalon is een spijtige zaak, maar GMS-Leuven ziet er ook het voordeel van in.

“Het autosalon is ideaal om auto’s te spotten en de nieuwste snufjes te ontdekken. Maar als het gaat om het persoonlijk verder helpen van mensen, dan is een concessie nog steeds de place to be. Klanten zitten immers met vragen: rond de huidige levertijden, het lage stockpeil, fiscaliteit en het elektrische verhaal. Ons team van adviseurs zal hen de komende periode bijstaan in het beantwoorden van die vragen. Een persoonlijke aanpak staat bij GMS-Leuven centraal”, aldus Christophe.

Wie van de straffe saloncondities wil genieten, is bij GMS-Leuven dus meer dan welkom. Door het volgen van de coronamaatregelen – alcoholgel, mondmasker, afstand houden – kan dat bovendien op een veilige manier. “En wie de lange wachttijden wil vermijden, kan online een afspraak maken. In januari zijn we de eerste week 6 op 7 open. De laatste drie weken zelfs 7 op 7.”

GMS-Leuven is de partner bij uitstek in Vlaams-Brabant voor personenwagens, bestelwagens en certified used cars van Mercedes-Benz.

The post Geen autosalon? Dan pakt GMS-Leuven zelf uit met straffe condities. appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/geen-autosalon-dan-pakt-gms-leuven-zelf-uit-met-straffe-condities/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/12/GMSLeuven_Afbeelding-400x225.jpgGMS Leuven
Partner in de kijker: GMS Leuven https://www.made-in.be/vlaams-brabant/partner-in-de-kijker-gms-leuven/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/partner-in-de-kijker-gms-leuven/#respond Thu, 28 Oct 2021 03:45:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=306021 GMS Leuven ervaart de samenwerking met Made in Vlaams-Brabant al twee jaar lang als eentje die steunt op vertrouwen en vriendschap.

The post Partner in de kijker: GMS Leuven appeared first on Made in.

]]>

Meerdere concessies, maar slechts één mediapartner. GMS Leuven startte ongeveer twee jaar geleden een structurele samenwerking met Made in Vlaams-Brabant op. Managing director Christophe Kumps blikt terug op boeiende content en ontsproten vriendschappen.

Christophe, stel nog eens kort GMS Leuven voor.

“GMS Leuven behoort tot de GMS Group Mercedes-Benz dat met acht concessies actief is in Vlaams-Brabant en Limburg. Met GMS Leuven bieden we personenwagens, bestelwagens en certified used cars aan en gaan we voor een unieke service zowel voor, tijdens als bij de naverkoop. Ikzelf vervul de rol van managing director van GMS Leuven en Claes & Zonen Tienen.”

Hoe zijn jullie destijds bij Made in beland?

“Ik ben al lange tijd fan van het Made in-verhaal. Voor mezelf is dat een medium waar ik ’s morgens graag de dag mee begin. Het laat je toe om allerhande nieuwsberichten te lezen over verschillende sectoren heen en dat maakt het net boeiend. Je komt ook in andere branches het reilen en zeilen te weten. Wijzelf hadden nog geen mediapartner, dus de match was snel gemaakt.”

Hoe ervaar je de samenwerking?

“De samenwerking is er eentje die steunt op vertrouwen en dat is een fijne manier van werken. Bij de start van een nieuw jaar zitten we samen om een contentplan op maat samen te stellen en dat wordt vertaald naar goede artikels die vlot en luchtig lezen. Het is een hele professionele samenwerking, maar tegelijk ook casual. Ik heb werkelijk een vriendschappelijke band weten uitbouwen met mijn contactpersonen binnen Made in.”

 

De samenwerking is er eentje die steunt op vertrouwen en dat is een fijne manier van werken.

Christophe Kumps, managing director GMS Leuven

Jullie zijn dus een blijver?

“Absoluut, ook omdat we merken dat de artikels veel gelezen worden. We krijgen er telkens weer veel reactie op. En dat is ook de sterkte van Made in: keer op keer wordt er content gebracht die boeit en dat maakt het medium net zo interessant. Je kan er snel doorgaan, maar de retentie is enorm. Lezers blijven lezen en de inhoud blijft ook hangen.”

En jij blijft een fan van het eerste uur?

“Ik ben niet alleen blij dat wij ons mediaplatform hebben gevonden, maar het maakt me ook blij om te zien hoe het er in andere sectoren aan toegaat. Hoe andere bedrijven de coronacrisis hebben overleefd of hoe andere organisaties successen boeken of met nieuwigheden naar voren komen. Het doet me welgemeend plezier om te lezen dat het op vele plaatsen goed gaat. Die positieve invalshoek werkt aanstekelijk en dat kan ik alleen maar toejuichen.”

The post Partner in de kijker: GMS Leuven appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/partner-in-de-kijker-gms-leuven/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/10/GMS_Afbeelding2-400x225.jpgGMS Leuven
Made in brengt 50 ondernemers samen rond duurzaam ondernemen https://www.made-in.be/vlaams-brabant/made-in-brengt-50-ondernemers-samen-rond-duurzaam-ondernemen/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/made-in-brengt-50-ondernemers-samen-rond-duurzaam-ondernemen/#respond Wed, 06 Oct 2021 03:20:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=295502 The post Made in brengt 50 ondernemers samen rond duurzaam ondernemen appeared first on Made in.

]]>

LEUVEN/ZAVENTEM/BRUSSEL – In eventlocatie Kunst Aan de Stroom in Antwerpen bracht Made in dinsdag 50 ondernemers uit Vlaanderen en Brussel samen rond duurzaam ondernemen. Er werd gebrainstormd en gedebatteerd. Uit onze regio waren 8 bedrijven van de partij. 

De transportsector innoveert te weinig op vlak van alternatieve vervoersmiddelen, het is niet realistisch om kerncentrales te sluiten, er moet een quota komen voor meer vrouwen in bestuursraden in de privésector, bedrijfsgebouwen moeten energieneutraal zijn, onze mondmaskers kwamen uit China, moeten we meer inzetten op producten Made in Belgium?, afval is dé basis voor een nieuw product en werkgeluk van de medewerkers is prioriteit bij Belgische bedrijven.

Dat waren de 7 stellingen waarmee de 50 ondernemers aan de slag gingen tijdens een uitgebreide brainstormsessie aan tafel na een introductie door Koen Verwee, CEO van Mediahuis. Telkens werd de gasten gevraagd of ze al dan niet akkoord gingen met de stelling. Vaak was het antwoord genuanceerder dan een eenvoudige “akkoord” of “niet akkoord”. Verschillende ondernemers uit diverse sectoren kwamen aan het woord om hun (gedeelde) visie toe te lichten.

In de conferentieruimte volgde daarna nog een debat, onder leiding van moderator Bieke Ilegems. Met Jill Peeters (klimaatexperte), Ann Claes (eigenaar JBC), Suzanne Kwanten (HSSE Director, DP World) en Philippe Weiler (Head of Sustainability, Lidl).

Uit Vlaams-Brabant en Brussel waren GMS Leuven, SBB Accountants & Adviseurs, DNS Belgium, Transport & Mobility Leuven, Go Forest, gtt, Fairtrade Belgium en projectpartner Luminus van de partij. Er zijn video-opnames gemaakt die weldra kunnen bekeken worden op jullie vertrouwde Made in-kanaal.

 

The post Made in brengt 50 ondernemers samen rond duurzaam ondernemen appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/made-in-brengt-50-ondernemers-samen-rond-duurzaam-ondernemen/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/10/1-7-400x225.jpgDNS Belgium, GMS Leuven, Go Forest, gtt, SBB Accountants & Adviseurs, Transport & Mobility Leuven
Daar is ‘m, daar is ‘m: de EQS bij GMS-Leuven https://www.made-in.be/vlaams-brabant/daar-is-m-daar-is-m-de-eqs-bij-gms-leuven/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/daar-is-m-daar-is-m-de-eqs-bij-gms-leuven/#respond Sun, 26 Sep 2021 12:34:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=287487 Tot 731 kilometer puur elektrisch rijden: de EQS is een nieuwe mijlpaal voor Mercedes-Benz en valt weldra te ontdekken bij GMS-Leuven.

The post Daar is ‘m, daar is ‘m: de EQS bij GMS-Leuven appeared first on Made in.

]]>

Een parel in het Mercedes-Benz luxesegment. Anders kan je de gloednieuwe EQS niet noemen. De sedan is familie van de S-klasse met gelijkaardige contouren, comfort en afmetingen, maar dompelt je 100 procent onder in het elektrisch rijden. “Wat vooral opvalt, is de actieradius. Met de EQS kan je tot 731 kilometer puur elektrisch rijden. Een mijlpaal”, weet Christophe Kumps, managing director van GMS-Leuven en Claes & Zonen Tienen.

Mercedes-Benz trekt duidelijk de kaart van elektrificatie, met de nieuwe EQS als één van de troefkaarten. Hetzelfde kan gezegd worden over de EQA die eerder dit jaar werd gelanceerd en dan is er nog de EQC, de EQV en binnenkort de EQB en EQE. Het merk staat dus sterk in zijn schoenen wanneer het gaat om elektrische wagens.

“Dit maakt dat we in zo goed als alle segmenten vertegenwoordigd zijn met een elektrische variant, met de nieuwste EQS als slagschip in het luxesegment. Ongetwijfeld zal deze wagen heel wat mensen aan het twijfelen brengen: een hybride S-klasse of toch kiezen voor volledig elektrisch. Geen makkelijke keuze als je het mij vraagt”, aldus Christophe.

Verrassende features

Wat maakt van de EQS precies zo’n uitzonderlijk model? Om te beginnen is er de elektrische actieradius die oploopt tot wel 731 kilometer. Ook de oplaadtijd is uitzonderlijk. Op slechts 15 minuten tijd laad je de wagen op van 10 naar 80% bij gebruik van een DC-sneloplaadpunt. En qua design gaat het duidelijk om een Mercedes-Benz, maar dan met een futuristische twist.

“Daarnaast wordt er in het interieur gebruik gemaakt van augmented reality, waarbij de display onderaan op je voorruit wordt geprojecteerd. Maar de echte eyecatcher is het hyperscreen, een touchscreen dat tot aan de passagierszijde doorloopt. De passagier kan vanuit zijn of haar zetel zo bijvoorbeeld zelf de sfeerverlichting aanpassen of de navigatie instellen”, legt Christophe uit. “Bovendien krijg je echt het gevoel dat je in een sportieve wagen zit dankzij de ingebouwde geluidsgenerator.”

 

© PowerSwitch Photography.

Tot slot komen de twee woorden ‘Hey Mercedes’ nog meer tot hun recht. Het regelen van de temperatuur, het opzetten van muziek of het openen en sluiten van ramen wordt kinderspel dankzij het nog accuratere spraakbedieningssysteem. Samen met het luxueuze comfort maakt dat de rijbeleving extra aangenaam.

Uittesten?

De EQS zal vanaf begin oktober in de showroom van GMS-Leuven staan. Leveringen zijn al mogelijk vanaf januari 2022. “We nodigen iedereen uit om deze uitzonderlijke wagen zelf uit te proberen”, besluit Christophe.

GMS-Leuven is de partner bij uitstek in Vlaams-Brabant voor personenwagens, bestelwagens en certified used cars van Mercedes-Benz.

The post Daar is ‘m, daar is ‘m: de EQS bij GMS-Leuven appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/daar-is-m-daar-is-m-de-eqs-bij-gms-leuven/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/09/GMS_Afbeelding-400x225.jpgGMS Leuven
Het is gebeurd! GMS Leuven pakt beker met grote oren https://www.made-in.be/vlaams-brabant/gms-fleetdealer-mercedes-benz-nationaal/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/gms-fleetdealer-mercedes-benz-nationaal/#respond Fri, 11 Jun 2021 03:30:22 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=251468 The post Het is gebeurd! GMS Leuven pakt beker met grote oren appeared first on Made in.

]]>

LEUVEN – Mercedes-Benz concessiehouder GMS Leuven heeft een mijlpaal bereikt. Voor de allereerste keer in zijn bestaan is het bedrijf gekroond tot nationaal fleet dealer van het jaar voor het merk Mercedes-Benz.

De voorbije jaren werd GMS Leuven telkens verkozen tot fleet dealer van het jaar Mercedes-Benz voor de provincie Vlaams-Brabant.  De ‘beker met de grote oren’, die van nationaal fleet dealer van het jaar Mercedes-Benz, stond nog niet op de kast. Maar kijk, wie geduld oefent wordt op een dag  beloond. GMS Leuven is de beste fleetdealer van het land voor het premium merk. Dat hebben de leasingmaatschappijen beslist.

Trouwe klanten

“De provinciale verkiezing was al iets om fier op te zijn”, reageert Managing Director Christophe Kumps van GMS Leuven en Claes&Zonen Tienen. “Nu zijn we dat nationaal voor Mercedes-Benz, wat zeker iets is om fier op te zijn. Maar nu behoren we ook tot de top 5 van fleet dealers als je alle merken in rekening neemt. Dat is een mooi resultaat, wat bewijst dat we ons hebben kunnen handhaven in moeilijke omstandigheden. We merken dat onze fleetklanten ons trouw zijn gebleven wat aantoont dat de inspanningen van ons fleet team echt wel geloond hebben. Hoe? Door à la carte te werken en een sterk gamma voor de fleet markt aan te bieden.”

Uitgebreid gamma

Het gamma van Mercedes-Benz is dan ook erg uitgebreid (A, B, CLA, C, E, GLE) en verkrijgbaar in de klassieke verbrandingsmotoren en hybride varianten. Nieuwe modellen worden met de regelmaat van de klok de showroom binnengereden. “Binnenkort komt de nieuwe C-klasse binnen die het naar verwachting erg goed zal doen in de fleet markt. Ook de 100% elektrische E-klasse is op komst en is een echte topper. Kortom, als je ziet hoeveel kwaliteit en fiscaal interessante modellen we in de aanbieding hebben, dan kan ik alleen maar zeggen dat ik erg fier ben om voor dit merk te mogen werken”, zegt Kumps nog.

Mensen werken met mensen

Kumps ziet sinds corona een veranderende markt. “Pre-corona kon je onze markt een beetje voorzichtig voorspellen. Dat is na corona niet meer het geval of toch veel moeilijker. Nu werken we van week tot week, van maand tot maand. De aanpak is steeds anders, echt à la carte. Maar we hebben de mensen in huis die daar op kunnen inspelen. Het zijn de medewerkers van GMS Leuven die dag in dag uit het verschil maken. De persoonlijke aanpak is in de fleet markt nog belangrijker dan in de particuliere. We werken voor het bedrijf zaken uit die super interessant zijn en voor de werknemer hebben we een company car in petto die emotioneel geladen en hyper belonend is”, legt Christophe uit.

Over GMS

Bij GMS Leuven werken 70 personen. Het bedrijf verkoopt jaarlijks 1.500 nieuwe en tweedehandswagens en bestelwagens. Naast de verkoop staat GMS ook in voor het onderhoud en de herstellingen in eigen atelier, financiële producten en servicecontracten. “Alles wat met een Mercedes-Benz te maken heeft, kunnen we aanbieden”, besluit Christophe.

The post Het is gebeurd! GMS Leuven pakt beker met grote oren appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/gms-fleetdealer-mercedes-benz-nationaal/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/06/1-15-400x225.jpgGMS Leuven
Hij is er: GMS-Leuven verwelkomt de EQA https://www.made-in.be/vlaams-brabant/hij-is-er-gms-leuven-verwelkomt-de-eqa/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/hij-is-er-gms-leuven-verwelkomt-de-eqa/#respond Mon, 22 Mar 2021 08:00:52 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=214118 De gloednieuwe elektrische EQA van Mercedes-EQ is nu te ontdekken bij GMS-Leuven. En de concessie heeft nog meer in petto.

The post Hij is er: GMS-Leuven verwelkomt de EQA appeared first on Made in.

]]>

Sportief, compact én elektrisch. Met de EQA stelde Mercedes-Benz onlangs een nieuwe e-generatie voor. Deze gloednieuwe bolide is nu al te ontdekken bij GMS-Leuven. Al heeft de concessie nog meer in petto.

Na de EQC, de EQV en de smart EQ wordt het Mercedes EQ-portfolio uitgebreid met de lancering van de EQA, het eerste 100% elektrische model van de compacte wagens. Met een rijbereik van maximaal 424 kilometer en een oplaadtijd bij sneloplaadpunten van 10 naar 80 procent in slechts 30 minuten verwelkomt GMS-Leuven met de EQA een echte nieuwe blikvanger in elektrisch rijden.

“Het gevoel en de beleving van een Mercedes-Benz-wagen blijven aanwezig dankzij het luxueuze design en het onevenaarbare comfort. En door zijn krachtige elektromotor trekt de EQA in slechts 8,9 seconden op van 0 tot 100 kilometer per uur”, vertelt Christophe Kumps, managing director van GMS-Leuven en Claes & Zonen Tienen. “Bovendien beschikt de EQA over verschillende uitrustingspakketten die meerwaardezoekers de mogelijkheid bieden om een volledig eigen wagen samen te stellen.”

Dat gaat van een uitgebreide standaarduitrusting met meer comfort, een achteruitrijcamera en een automatische kofferklep tot een Advanced-pakket met extra oog voor een hoogwaardig interieur, technologie en interconnectiviteit. Wie echt voor de full option gaat, kiest voor het Premium-pakket met een surround geluidssysteem en een panoramaschuifdak.

De EQA staat nu in de showroom van GMS-Leuven. Prijzen starten vanaf 49.973 euro.

En er is meer…

GMS-Leuven mag terugblikken op een succesvolle salonperiode, waar trouwe en nieuwe klanten een mooie blijk van appreciatie hebben gegeven voor de concessie en haar merk. En dat kan eigenlijk over de hele GMS Group Mercedes-Benz worden gezegd, want ook bij Claes & Zonen in Tienen, Sint-Truiden en Tongeren en bij Groep JAM met concessies in Hasselt, Lommel, Bree en Dilsem-Stokkem werden sterke cijfers behaald.

“Met de komst van de EQA hebben we opnieuw iets om mee uit te pakken, maar er is nog meer op komst. Zo verwelkomen we dit najaar de Mercedes-Benz Vision EQS. Een 100 procent elektrische sedan die als familielid van de S-klasse ongetwijfeld de nieuwe standaard zal zetten in het luxesegment. Bovendien kan uw productieplek nu al gereserveerd worden, mits een voorschot van 1.500 euro. Zo maakt u aanspraak op één van de eerste wagens die binnenkort van de band rollen.”

Wie meer wil weten over de EQS en/of de wagen wil reserveren kan terecht op deze website en kiezen voor GMS-Leuven als persoonlijke concessiehouder.

GMS-Leuven is de partner bij uitstek in Vlaams-Brabant voor personenwagens, bestelwagens en certified used cars van Mercedes-Benz.

The post Hij is er: GMS-Leuven verwelkomt de EQA appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/hij-is-er-gms-leuven-verwelkomt-de-eqa/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/03/Afbeelding1-400x225.jpgGMS Leuven
TMS Industrial Services koopt pak bestelwagens bij stadsgenoot https://www.made-in.be/vlaams-brabant/claes-en-zonen-levert-20-citans-aan-tms-services/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/claes-en-zonen-levert-20-citans-aan-tms-services/#respond Fri, 05 Mar 2021 05:00:15 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=210000 The post TMS Industrial Services koopt pak bestelwagens bij stadsgenoot appeared first on Made in.

]]>

TIENEN – Het Tiense industrieel onderhoudsbedrijf TMS Industrial Services heeft 20 Mercedes-Benz “Citan” bestelwagens aangekocht bij de Tiense concessiehouder Claes en Zonen. De voertuigen worden ingezet voor de onderhoudsopdrachten van de technici. 

De levering van de eerste 5 exemplaren vond recent plaats.  De andere 15 bestelde voertuigen zullen in de loop van de komende weken worden geleverd aan TMS Industrial Services.

Onderhoudscontract 

“Een deel van onze 140 bedrijfsvoertuigen is uitgerust met EURO-4 motoren, en is aan vervanging toe”, zegt HR-manager Walter Slootmans van TMS Industrial Services. “Na een vergelijkend onderzoek van enkele merken, op basis van prijs, kwaliteit en uitrustingsniveau, bleek de Mercedes-Benz “Citan” de beste koop te zijn. Zo waren voor ons bijvoorbeeld de aanwezigheid van het ventilatiemolentje, de fysieke afscheiding tussen laadruimte en stuurcabine en een degelijke laadvloer belangrijke kwaliteiten. Bovendien, en niet onbelangrijk, hebben we een interessant onderhoudscontract van 7 jaar. Vroeger gebeurde het wel eens dat we nog onverwachte hoge kosten hadden aan de bestelwagens eens ze 4 of 5 jaar oud zijn. Met dit lange onderhoudscontract ondervangen we die verrassingen.”

Veilig transport van hoge kwaliteit 

De Mercedes-Benz “Citans” zullen door TMS Industrial Services ingezet worden voor de onderhoudsploegen in het veld. Na de uitvoering van nog enkele kleine aanpassingen aan de voertuigen zullen de bestelwagens verdeeld worden onder de medewerkers. “CEO Walter Kestens heeft ons laten verstaan dat hij zijn medewerkers de baan op laat gaan met veilig transport van hoge kwaliteit. Bovendien zijn de kwaliteiten van Mercedes-Benz als premium-merk symbool voor de kwaliteit die TMS Industrial Services levert aan haar klanten in binnen-en buitenland”, zegt Christophe Kumps, Managing Director bij GMS Leuven en Claes en Zonen Tienen.

Bewondering 

Mercedes-Benz is niet onbekend voor de familie Kestens. “Walter is met privéwagens al klant bij GMS in Leuven. De bestelling van de bestelwagens bij Claes en Zonen in Tienen beschouwen we als een bevestiging van een bestaande relatie met de ambitie om een verdere professionele mobiliteitspartner te worden van TMS Industrial Services. Ik heb alvast veel bewondering voor wat Walter allemaal al gedaan heeft en nog doet, in alle luwte, voor de stad Tienen en haar inwoners”, besluit Kumps.

The post TMS Industrial Services koopt pak bestelwagens bij stadsgenoot appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/claes-en-zonen-levert-20-citans-aan-tms-services/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/03/zUO9DFTg-400x225.jpegClaes en Zonen, GMS Leuven, TMS Industrial Services
GMS Group Mercedes-Benz voelt zich helemaal thuis in Tienen https://www.made-in.be/vlaams-brabant/gms-group-mercedes-benz-voelt-zich-helemaal-thuis-in-tienen/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/gms-group-mercedes-benz-voelt-zich-helemaal-thuis-in-tienen/#respond Sun, 23 Aug 2020 11:19:50 +0000 https://www.made-in.be/?p=133134 Concessie pakt uit met Summer Deals.

The post GMS Group Mercedes-Benz voelt zich helemaal thuis in Tienen appeared first on Made in.

]]>

Bij Groep Claes in Tienen, dat sinds november vorig jaar tot GMS Group Mercedes-Benz behoort, is het enthousiasme groot. Met een nieuwe managing director, een gedreven team van een 30-tal mensen en een uitgebreid gamma voor elk segment, lokt de concessie heel wat appreciatie uit bij een breed cliënteel. “Tijd om iets terug te doen, en dat doen we met onze Summer Deals”, zegt managing director Christophe Kumps.

Groupe Maurin heeft haar Mercedes-Benz-familie flink uitgebreid. Drie jaar geleden werd met GMS Leuven de eerste Mercedes-Benz-concessie overgenomen. In november 2019 trad Groep Claes toe met haar vestigingen in Tienen, Sint-Truiden en Tongeren. Sinds maart behoort ook Groep JAM, met concessies in Hasselt, Lommel, Bree en Dilsem-Stokkem, tot de groep. En zo is GMS Group Mercedes-Benz een feit: 8 concessies, verspreid over Vlaams-Brabant en Limburg.

Loyale klanten

In Tienen heeft de groep heel wat te bieden, als verkooppunt van Mercedes-Benz personenwagens en Vans, als Smart-dealer, en als erkend servicepunt voor trucks. Met een fantastisch gamma, waaronder plug-inhybride en elektrische voertuigen, bereikt de concessie een gezonde mix van cliënteel, zowel privé als professioneel.

“Een heel dankbaar en trouw cliënteel”, zegt Christophe Kumps, die sinds 1 maart managing director van GMS Leuven en Claes & Zonen Tienen is. “Zij komen terecht in een mooie zaak die de waarden, normen en filosofie van Mercedes-Benz volledig eigen heeft gemaakt. Die waarden neem ik hier mee om de zaak die voordien al goed draaide, nog performanter te maken zonder daarbij de persoonlijkheid te verliezen.”

Bijzondere troefkaart

Bovendien kent de concessie een uitstekende ligging, vlakbij de bruisende stad Tienen en de autosnelweg. “Maar de echte troefkaart, dat zijn onze medewerkers. Een team met trouwe medewerkers die al jaar en dag kennis en ervaring opbouwen, aangevuld met een complementaire, nieuwe generatie. Dat maakt dat we ook voor de toekomst een mooi verhaal blijven schrijven.”

Tijd voor actie

Uiteraard heeft de coronacrisis even op de rem gaan staan, maar in Tienen kan de concessie blijven rekenen op een grote loyaliteit van haar klanten. “Daar halen we energie uit. Onze relatie met de zakelijke markt is zeer goed. We willen dan ook blijven inzetten op lokale samenwerkingsverbanden en zo win-wins creëren.”

Maar ook in de privémarkt is het vertrouwen groot. Daar wordt vandaag meer en meer aandacht geschonken aan het privévervoer. “Mensen beseffen dat ze niet morgen, maar vandaag moeten genieten en daarom vinden we het belangrijk om nu iets terug te doen. Dat doen we met onze Summer Deals, stockwagens van alle kleurentypes en maten.”

The post GMS Group Mercedes-Benz voelt zich helemaal thuis in Tienen appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/gms-group-mercedes-benz-voelt-zich-helemaal-thuis-in-tienen/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/vlaamsbrabant/2020/08/GMS_Afbeelding2-400x225.jpgClaes & Zonen Tienen, GMS Group, GMS Leuven
Wat zijn we trots! GMS Leuven partner van Made in Vlaams-Brabant https://www.made-in.be/vlaams-brabant/wat-zijn-we-trots-gms-leuven-partner-van-made-in-vlaams-brabant/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/wat-zijn-we-trots-gms-leuven-partner-van-made-in-vlaams-brabant/#respond Wed, 12 Feb 2020 04:40:41 +0000 https://www.made-in.be/?p=131665 Christophe is sinds kort de nieuwe Managing Director van de concessie in Leuven (GMS).

The post Wat zijn we trots! GMS Leuven partner van Made in Vlaams-Brabant appeared first on Made in.

]]>

Bij Groep Claes in Tienen, dat sinds november vorig jaar tot GMS Group Mercedes-Benz behoort, is het enthousiasme groot. Met een nieuwe managing director, een gedreven team van een 30-tal mensen en een uitgebreid gamma voor elk segment, lokt de concessie heel wat appreciatie uit bij een breed cliënteel. “Tijd om iets terug te doen, en dat doen we met onze Summer Deals”, zegt managing director Christophe Kumps.

Groupe Maurin heeft haar Mercedes-Benz-familie flink uitgebreid. Drie jaar geleden werd met GMS Leuven de eerste Mercedes-Benz-concessie overgenomen. In november 2019 trad Groep Claes toe met haar vestigingen in Tienen, Sint-Truiden en Tongeren. Sinds maart behoort ook Groep JAM, met concessies in Hasselt, Lommel, Bree en Dilsem-Stokkem, tot de groep. En zo is GMS Group Mercedes-Benz een feit: 8 concessies, verspreid over Vlaams-Brabant en Limburg.

Loyale klanten

In Tienen heeft de groep heel wat te bieden, als verkooppunt van Mercedes-Benz personenwagens en Vans, als Smart-dealer, en als erkend servicepunt voor trucks. Met een fantastisch gamma, waaronder plug-inhybride en elektrische voertuigen, bereikt de concessie een gezonde mix van cliënteel, zowel privé als professioneel.

“Een heel dankbaar en trouw cliënteel”, zegt Christophe Kumps, die sinds 1 maart managing director van GMS Leuven en Claes & Zonen Tienen is. “Zij komen terecht in een mooie zaak die de waarden, normen en filosofie van Mercedes-Benz volledig eigen heeft gemaakt. Die waarden neem ik hier mee om de zaak die voordien al goed draaide, nog performanter te maken zonder daarbij de persoonlijkheid te verliezen.”

Bijzondere troefkaart

Bovendien kent de concessie een uitstekende ligging, vlakbij de bruisende stad Tienen en de autosnelweg. “Maar de echte troefkaart, dat zijn onze medewerkers. Een team met trouwe medewerkers die al jaar en dag kennis en ervaring opbouwen, aangevuld met een complementaire, nieuwe generatie. Dat maakt dat we ook voor de toekomst een mooi verhaal blijven schrijven.”

Tijd voor actie

Uiteraard heeft de coronacrisis even op de rem gaan staan, maar in Tienen kan de concessie blijven rekenen op een grote loyaliteit van haar klanten. “Daar halen we energie uit. Onze relatie met de zakelijke markt is zeer goed. We willen dan ook blijven inzetten op lokale samenwerkingsverbanden en zo win-wins creëren.”

Maar ook in de privémarkt is het vertrouwen groot. Daar wordt vandaag meer en meer aandacht geschonken aan het privévervoer. “Mensen beseffen dat ze niet morgen, maar vandaag moeten genieten en daarom vinden we het belangrijk om nu iets terug te doen. Dat doen we met onze Summer Deals, stockwagens van alle kleurentypes en maten.”

The post Wat zijn we trots! GMS Leuven partner van Made in Vlaams-Brabant appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/wat-zijn-we-trots-gms-leuven-partner-van-made-in-vlaams-brabant/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/vlaamsbrabant/2020/02/Christophe-Antoine-400x225.jpgGMS Leuven
Autodealers vullen prijzenkast met nieuwe awards https://www.made-in.be/vlaams-brabant/autodealers-vullen-prijzenkast-met-nieuwe-awards/ https://www.made-in.be/vlaams-brabant/autodealers-vullen-prijzenkast-met-nieuwe-awards/#respond Thu, 09 Jan 2020 03:45:23 +0000 https://www.made-in.be/?p=131647 Ook GMS Leuven was aan het feest. Voor haar merk Mercedes-Benz behaalde het bedrijf een Brabant Fleet Dealer Of The Year Award 2020.

The post Autodealers vullen prijzenkast met nieuwe awards appeared first on Made in.

]]>

Bij Groep Claes in Tienen, dat sinds november vorig jaar tot GMS Group Mercedes-Benz behoort, is het enthousiasme groot. Met een nieuwe managing director, een gedreven team van een 30-tal mensen en een uitgebreid gamma voor elk segment, lokt de concessie heel wat appreciatie uit bij een breed cliënteel. “Tijd om iets terug te doen, en dat doen we met onze Summer Deals”, zegt managing director Christophe Kumps.

Groupe Maurin heeft haar Mercedes-Benz-familie flink uitgebreid. Drie jaar geleden werd met GMS Leuven de eerste Mercedes-Benz-concessie overgenomen. In november 2019 trad Groep Claes toe met haar vestigingen in Tienen, Sint-Truiden en Tongeren. Sinds maart behoort ook Groep JAM, met concessies in Hasselt, Lommel, Bree en Dilsem-Stokkem, tot de groep. En zo is GMS Group Mercedes-Benz een feit: 8 concessies, verspreid over Vlaams-Brabant en Limburg.

Loyale klanten

In Tienen heeft de groep heel wat te bieden, als verkooppunt van Mercedes-Benz personenwagens en Vans, als Smart-dealer, en als erkend servicepunt voor trucks. Met een fantastisch gamma, waaronder plug-inhybride en elektrische voertuigen, bereikt de concessie een gezonde mix van cliënteel, zowel privé als professioneel.

“Een heel dankbaar en trouw cliënteel”, zegt Christophe Kumps, die sinds 1 maart managing director van GMS Leuven en Claes & Zonen Tienen is. “Zij komen terecht in een mooie zaak die de waarden, normen en filosofie van Mercedes-Benz volledig eigen heeft gemaakt. Die waarden neem ik hier mee om de zaak die voordien al goed draaide, nog performanter te maken zonder daarbij de persoonlijkheid te verliezen.”

Bijzondere troefkaart

Bovendien kent de concessie een uitstekende ligging, vlakbij de bruisende stad Tienen en de autosnelweg. “Maar de echte troefkaart, dat zijn onze medewerkers. Een team met trouwe medewerkers die al jaar en dag kennis en ervaring opbouwen, aangevuld met een complementaire, nieuwe generatie. Dat maakt dat we ook voor de toekomst een mooi verhaal blijven schrijven.”

Tijd voor actie

Uiteraard heeft de coronacrisis even op de rem gaan staan, maar in Tienen kan de concessie blijven rekenen op een grote loyaliteit van haar klanten. “Daar halen we energie uit. Onze relatie met de zakelijke markt is zeer goed. We willen dan ook blijven inzetten op lokale samenwerkingsverbanden en zo win-wins creëren.”

Maar ook in de privémarkt is het vertrouwen groot. Daar wordt vandaag meer en meer aandacht geschonken aan het privévervoer. “Mensen beseffen dat ze niet morgen, maar vandaag moeten genieten en daarom vinden we het belangrijk om nu iets terug te doen. Dat doen we met onze Summer Deals, stockwagens van alle kleurentypes en maten.”

The post Autodealers vullen prijzenkast met nieuwe awards appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/vlaams-brabant/autodealers-vullen-prijzenkast-met-nieuwe-awards/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/vlaamsbrabant/2020/01/thumbnail_IMG_3671-400x225.jpgGMS Leuven, Jennes, Lacom