CIACFLEET - Made in https://www.made-in.be Mon, 10 Jan 2022 13:27:44 +0000 nl-BE hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.9.2 CIACfleet tankt enthousiasme en start opgeladen aan 2022 https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/ciacfleet-tankt-enthousiasme-en-start-opgeladen-aan-2022/ https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/ciacfleet-tankt-enthousiasme-en-start-opgeladen-aan-2022/#respond Sun, 09 Jan 2022 09:53:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=332312 CIACfleet is een gevestigde waarde op de leasingmarkt en biedt verschillende mobiliteitsoplossingen aan voor zowel kmo’s als grotere bedrijven.

The post CIACfleet tankt enthousiasme en start opgeladen aan 2022 appeared first on Made in.

]]>

Ruimte om te ondernemen en ruimte om te vieren. 2022 wordt een veelbelovend jaar voor CIACfleet. De leasingmaatschappij uit Gent zal bedrijven dit jaar – meer dan ooit – begeleiden richting nieuwe mobiliteit en elektrificatie van het wagenpark. En daarnaast blaast CIACfleet 45 kaarsjes uit. “We starten enthousiast en met volle batterijen aan een uitdagende periode”, vertelt bestuurder Gudrun Ghijs.

CIACfleet mag misschien een kleine speler zijn op de Belgische leasingmarkt, maar ze is zeker niet te onderschatten. Samen met de klant voert CIACfleet een grondige analyse van het huidige wagenpark uit. In functie daarvan wordt een op maat uitgewerkte mobiliteitsoplossing aangeboden. Denk daarbij niet alleen aan wagens, maar ook fietsleasing en laadoplossingen behoren tot het voorstel, net als een mobiliteitskaart.

“We gaan op zoek naar potentiële mobiliteitsoplossingen, werken voorstellen uit op basis van de Total Cost of Ownership, kijken waar fietsleasing interessant is en onderzoeken hoe laadoplossingen geïntegreerd kunnen worden. Ook bestellen we alles en nemen we ook de opvolging op ons. Zo hoeven klanten zich van niets iets aan te trekken en kunnen zij zich met hun core business bezighouden. Wij ontfermen ons over onze core business: uw wagenpark”, aldus CIACfleet. Op die manier helpt CIACfleet de klant de bomen door het bos zien, want het huidige aanbod is vandaag enorm.

45 jaar CIACfleet: 45 jaar dezelfde waarden

Dit jaar mag CIACfleet 45 kaarsjes uitblazen. In al die tijd is de leasingmaatschappij trouw gebleven aan dezelfde 5 waarden:

1.       Persoonlijke aanpak

“De slogan van CIACfleet is niet voor niets ‘wij nemen dit heel persoonlijk’. Als mobiliteitspartner bieden we een luisterend oor aan onze klanten, kennen we hun problematiek en spelen we daar handig op in.”

2.       Proactiviteit

“CIACfleet wacht niet af. We hebben een langetermijnvisie voor ogen en stellen dan ook proactief oplossingen voor. Door de vinger aan de pols te houden in een snel veranderende sector kunnen we steeds een gepast antwoord op maat geven.”

3.       Snelheid

“Net door de vinger aan de pols te houden, is CIACfleet van vele markten thuis. Zo kunnen we snel en kort op de bal spelen.

4.       Betrouwbaarheid

“Als goede mobiliteitspartner bouwen we een vertrouwensrelatie met onze klanten op. We komen al 45 jaar lang onze beloftes en afspraken na.”

5.       Flexibiliteit

“En tot slot is een goede mobiliteitspartner ook flexibel. Met CIACfleet passen we ons op elk moment aan gewijzigde situaties aan, zodat we steeds de juiste oplossing kunnen aanbieden.”

CIACfleet is een gevestigde waarde op de leasingmarkt en biedt verschillende mobiliteitsoplossingen aan voor zowel kmo’s als grotere bedrijven.

The post CIACfleet tankt enthousiasme en start opgeladen aan 2022 appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/ciacfleet-tankt-enthousiasme-en-start-opgeladen-aan-2022/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/01/CIACfleet_Afbeelding-400x225.jpgCIACFLEET
Partner in de kijker: CIACfleet https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/partner-in-de-kijker-ciacfleet/ https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/partner-in-de-kijker-ciacfleet/#respond Thu, 28 Oct 2021 03:45:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=306006 In de categorie partner van het eerste uur staat CIACfleet te pronken bij Made in Oost-Vlaanderen. Intussen is het bedrijf ook partner van Made in West-Vlaanderen.

The post Partner in de kijker: CIACfleet appeared first on Made in.

]]>

In de categorie partner van het eerste uur staat CIACfleet te pronken. De Gentse onderneming, een gevestigde waarde op de leasingmarkt, is al jarenlang trouw aan Made in Oost-Vlaanderen en intussen ook van Made in West-Vlaanderen. Voor zaakvoerster Gudrun Ghijs een logische keuze.

CIACfleet is al meer dan 30 jaar actief. Waar ligt jullie specialisatie?

“Naast onze core business van operationele leasing van verschillende automerken, schakelen kmo’s en grotere bedrijven ons ook in voor wagenparkbeheer, aankoopbeheer, financiële leasing en korte termijnoplossingen. Duurzame mobiliteit maakt daar almaar meer een onderdeel van uit.”

Op welke manier uit die duurzame mobiliteit zich?

“Groener rijden met milieuvriendelijke voertuigen is een objectief, maar zich op een zo ecologisch en efficiënt mogelijke manier verplaatsen, is eveneens van groot belang. Naast vierwielers bieden we daarom ook heel wat andere mobiliteitsmogelijkheden aan, zoals fietsen, scooters en steps. Ook zetten we in op oplossingen met het openbaar vervoer en autodelen.”

 

Via Made in blijf je op de radar van potentiële klanten.

Gudrun Ghijs, zaakvoerster CIACfleet

Wat maakt Made in voor jou een sterk platform?

“Je merkt aan alles dat Made in heel dicht bij de ondernemerswereld staat. Het publiek is een mooie mix van kmo’s en grote bedrijven, bedrijven die ook bezig zijn met mobiliteit. Voor ons is het dan ook het ideale medium om enerzijds vinger aan de pols te houden van wat er zich afspeelt bij die bedrijven en anderzijds vormt het de ideale plek om content te bieden aan die bedrijven. Daarnaast is het een mooie surplus om onze lokale verankering kracht bij te zetten.”

Waarom zou je Made in aanraden aan collega’s/concullega’s?

“Automatisch glip je verschillende sectoren en segmenten tegelijkertijd binnen met je content, partnermailings en advertenties. Dat hoeft dan niet meteen leads op te leveren, maar het draagt wel bij aan naambekendheid en erkenning. Misschien hebben lezers je nu niet nodig, maar binnen een paar maanden wel. En de Made in-formule biedt je continuïteit waardoor je op de radar van potentiële klanten kan blijven zitten.”

The post Partner in de kijker: CIACfleet appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/partner-in-de-kijker-ciacfleet/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/09/Ciacfleet_Afbeelding-400x225.jpgCIACFLEET
CIACfleet gaat voor duurzame klantenrelaties https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/ciacfleet-gaat-voor-duurzame-klantenrelaties/ https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/ciacfleet-gaat-voor-duurzame-klantenrelaties/#respond Sun, 17 Oct 2021 16:35:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=298737 Bijna 45 jaar geleden startte CIACfleet op. De leasingmaatschappij uit Gent heeft in al die tijd heel wat evoluties in de mobiliteitswereld doorgemaakt, maar is daarbij steeds vanuit eenzelfde waarde blijven ondernemen. Haar slogan ‘wij nemen dit heel persoonlijk’ spreekt voor zich.

The post CIACfleet gaat voor duurzame klantenrelaties appeared first on Made in.

]]>

Bijna 45 jaar geleden startte CIACfleet op. De leasingmaatschappij uit Gent heeft in al die tijd heel wat evoluties in de mobiliteitswereld doorgemaakt, maar is daarbij steeds vanuit eenzelfde waarde blijven ondernemen. Haar slogan ‘wij nemen dit heel persoonlijk’ spreekt voor zich.

Het uitgangspunt bij CIACfleet is niet het volume, wel de klant die voortdurend centraal staat. ‘wij nemen dit heel persoonlijk’ is dan ook geen holle slogan voor de Gentse leasingmaatschappij, maar wordt in alle facetten nagestreefd.

“Die slogan wordt uitermate geapprecieerd door onze klanten, omdat ze ook aanvoelen dat we daar effectief naar handelen”, zegt Gudrun Ghijs, zaakvoerster van CIACfleet. “Er wordt naar klanten geluisterd. Zo proberen we zo veel mogelijk de vinger aan de pols te houden en kunnen we steeds een gepast antwoord op maat geven.”

Hoge tevredenheid

Een succesformule, zo blijkt uit een recente tevredenheidsenquête. Die toont een hoge tevredenheidsscore van 81 procent. Klanten geven aan dat ze de flexibiliteit en de persoonlijke opvolging waarderen, net als de beloftes die worden waargemaakt.

“We zijn geen grote leasingmaatschappij en dat is een bewuste keuze om het persoonlijke contact te kunnen bewaren. We kennen de meeste bestuurders ook bij naam. Wie bij ons de telefoon opneemt, helpt je zelf verder. Geen lange beslissingslijnen, maar wel snel antwoorden en oplossingen.”

Voortdurend in beweging

Een ander aspect dat de CIACfleet-klanten aangeven, is de toegevoegde waarde waarop ze kunnen rekenen. CIACfleet begeleidt haar klanten volgens hun specifieke behoeften en samen wordt er gewerkt aan de elektrificatie van het wagenpark of de implementatie van het mobiliteitsbudget. De persoonlijke aanpak wordt nog versterkt door een sterk geautomatiseerde administratie.

“Door advies te verlenen over de veranderingen in de markt, innovatieve diensten aan te bieden en proactief in te spelen op je behoeftes, helpen we bedrijfsdoelstellingen realiseren. We nemen de tijd om iedere bestuurder apart te analyseren en in functie daarvan een mobiliteitsaanbod uit te werken. Ook in het verdere traject ontzorgen we. Zo hoeven onze klanten niet naar de bank voor hun wagenpark en verliezen ze geen tijd met de administratie, het onderhoud en de verkoop ervan. Daarnaast zorgen we voor fiscale optimalisatie. Enorme tijds- en geldwinst dus”, besluit Ghijs.

CIACfleet is een gevestigde waarde op de leasingmarkt en biedt verschillende mobiliteitsoplossingen aan voor zowel kmo’s als grotere bedrijven.

The post CIACfleet gaat voor duurzame klantenrelaties appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/ciacfleet-gaat-voor-duurzame-klantenrelaties/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/10/Foto-Ciac-Fleet-400x225.jpgCIACFLEET
CIACfleet helpt klanten #goedopweg met een duurzaam mobiliteitsaanbod https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/ciacfleet-helpt-klanten-goedopweg-met-een-duurzaam-mobiliteitsaanbod/ https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/ciacfleet-helpt-klanten-goedopweg-met-een-duurzaam-mobiliteitsaanbod/#respond Sun, 26 Sep 2021 10:23:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=287476 Met de mobiliteitsapp en mobiliteitsmogelijkheden zoals fietsen, scooters, steps en milieuvriendelijke wagens maakt leasingmaatschappij CIACfleet een duurzaam verschil.

The post CIACfleet helpt klanten #goedopweg met een duurzaam mobiliteitsaanbod appeared first on Made in.

]]>

Traditiegetrouw vond van 16 tot 22 september de Week van de Mobiliteit plaats, een campagne voor duurzame mobiliteit en bewust autogebruik. Iets waar CIACfleet zich al jarenlang voor inzet. Zo zet de Gentse leasingmaatschappij volop haar schouders onder het project CIACfleet Eco2Mobility en is ze #goedopweg.

Tijdens de Week van de Mobiliteit zet het organiserende Netwerk Duurzame Mobiliteit mensen #goedopweg op het gebied van vervoer. Dit jaar stond onder meer de lokale bereikbaarheid, het woon-werkverkeer en het mobiliteitsplan Vlaanderen als thema’s op de agenda. Voor CIACfleet is dat duurzame karakter binnen mobiliteit een absolute prioriteit.

“In ons 45-jarig bestaan hebben we ons altijd geprofileerd als een onderneming die dicht bij haar klanten staat en hen begeleidt in de nieuwste evoluties. We willen samen met hen evolueren”, zegt Gudrun Ghijs, zaakvoerster van CIACfleet. “Vandaag is dit niet anders. Duurzame mobiliteit is een prioriteit binnen ons fleetgebeuren. We geloven al een hele tijd in deze evolutie en ondersteunen daarom al bijna 10 jaar initiatieven om naar klimaatvriendelijkere oplossingen te gaan.”

Het resulteerde onder meer in het CIACfleet Eco2Mobility: een project dat werd opgestart om de laatste evoluties op de voet te volgen, ze te testen en zo een toegevoegde waarde mee te geven aan de klant.

Duurzaam DNA

CIACfleet maakt van die duurzame mobiliteit dan ook een erezaak. “Groener rijden met milieuvriendelijke voertuigen is belangrijk, maar zich op een zo ecologisch en efficiënt mogelijke manier verplaatsen is eveneens van groot belang. Naast vierwielers bieden we daarom ook heel wat andere mobiliteitsmogelijkheden aan, zoals fietsen, scooters en steps.”

Nog binnen het mobiliteitsaanbod van CIACfleet: oplossingen met het openbaar vervoer en autodelen. “We willen niet alleen start-ups die geloven in mobiliteit ondersteunen, maar ook duurzame oplossingen bieden aan al onze klanten.”

 

Mobiliteitsapp

Intussen heeft CIACfleet een ijzersterke reputatie en ruime ervaring op het vlak van leasing opgebouwd. Het aanbod wordt continue uitgebreid met nieuwe formules zoals de mobiliteitsapp.

“Via de app – in samenwerking met Shell/olympus– kan je een routebeschrijving opvragen en via enkele klikken tickets voor het openbaar vervoer bestellen of een parkeerticket aanschaffen. Ook autodelen kan op een-twee-drie. We passen deze mobiliteitsapp flexibel aan de reële behoeften van onze klanten aan en aan die van de maatschappij”, besluit Gudrun Ghijs.

CIACfleet is een gevestigde waarde op de leasingmarkt en biedt verschillende mobiliteitsoplossingen aan voor zowel kmo’s als grotere bedrijven.

The post CIACfleet helpt klanten #goedopweg met een duurzaam mobiliteitsaanbod appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/ciacfleet-helpt-klanten-goedopweg-met-een-duurzaam-mobiliteitsaanbod/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/09/Ciacfleet_Afbeelding-400x225.jpgCIACFLEET
CIACfleet vernieuwt partnership met Made in Oost- en West-Vlaanderen https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/ciacfleet-vernieuwt-partnership-met-made-in-oost-en-west-vlaanderen/ https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/ciacfleet-vernieuwt-partnership-met-made-in-oost-en-west-vlaanderen/#respond Tue, 12 Jan 2021 08:07:09 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=185547 De coronacrisis betekende ook voor CIACfleet aanpassen, getuigt zaakvoerster Gudrun Ghijs.

The post CIACfleet vernieuwt partnership met Made in Oost- en West-Vlaanderen appeared first on Made in.

]]>

De Gentse allround mobiliteitsleverancier CIACfleet gaat opnieuw voor een jaar in zee met Made in Oost- en West-Vlaanderen. De coronacrisis betekende ook voor hen aanpassen, getuigt zaakvoerster Gudrun Ghijs. “CIACfleet gebruikt deze uitzonderlijke tijden om te tonen waar we voor staan: een snelle, persoonlijke en klantgerichte aanpak.”

Met een historie die teruggaat tot 1977, was CIACfleet één van de eerste leasingbedrijven voor bedrijfswagens in België. Dat betekent goede én slechte tijden. “Uit vorige ervaringen trekken we lessen die we ook in tijden van corona kunnen toepassen”, klinkt het bij Gudrun Ghijs. “Onze klanten zijn onze partners. Ieder bedrijf staat in deze periode voor zijn eigen uitdagingen, daarom worden vragen bij CIACfleet snel en efficiënt beantwoord. Er wordt telkens individueel geluisterd en samen naar een oplossing gezocht.”

Persoonlijk contact en lange termijn

Velen hebben een digitale switch moeten maken, CIACfleet ook. Maar toch blijft het bedrijf inzetten op ‘persoonlijk contact’ op alle mogelijke manieren. “We verliezen ook de lange termijn niet uit het oog”, vervolgt Ghijs. “De eerste brandjes zijn misschien geblust, maar wij blijven beschikbaar en communiceren transparant. Samen met de klant bekijken we hoe we de kosten van zijn wagenpark onder controle kunnen houden. Daarbij bieden we ook alternatieve formules aan, zoals het leasen van fietsen, elektrische scooters en steps. Voor wie het wat goedkoper moet bieden we ook tweedehandsleasen.”

Ghijs raadt bedrijven aan om ook voor hun leasing de gedachte koop lokaal’ in het achterhoofd te houden. “Wij, als lokale Belgische kmo, begrijpen maar al te goed wat andere kmo’s meemaken en kunnen hier dan ook beter op inspelen.”

Mobiliteit post-corona

“Hoe het mobiliteitsmodel zal evolueren na corona, blijft natuurlijk koffiedik kijken, maar we hopen dat bestuurders hun fietsgewoontes voor kleine afstanden ook na corona zullen aanhouden. Minder kilometers in de wagen betekent een voordeel voor het milieu én de portefeuille van de werkgevers. Bovendien zien we dat de natuur heropleeft in deze verkeersluwe periode. Zo merkten we dat de vraag naar milieuvriendelijke wagens, zoals elektrische of hybridemodellen, groter werd. CIACfleet is er dan ook van overtuigd dat deze trend zich verder zal zetten”, vertelt Gudrun Ghijs.

“Anderzijds zullen we misschien minder geneigd zijn het openbaar vervoer te nemen, en besluiten pendelaars daarom om opnieuw op de wagen over te schakelen. Ook voor die laatste doelgroep bieden we interessante oplossingen: tweedehandsleasing van jonge wagens, private leasing via de werkgever of een combinatieformule met een fiets, elektrische step of scooter.”

Meer informatie over de mobiliteitsoplossingen van CIACfleet: www.ciacfleet.be

Meer informatie over partnerships met Made in: www.made-in.be/adverteren

The post CIACfleet vernieuwt partnership met Made in Oost- en West-Vlaanderen appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/ciacfleet-vernieuwt-partnership-met-made-in-oost-en-west-vlaanderen/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/01/thumbnail_ciacFleet-2-400x225.jpgCIACFLEET
Ciacfleet en For Farmers gaan volledig elektrisch https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/ciacfleet-en-for-farmers-gaan-volledig-elektrisch/ https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/ciacfleet-en-for-farmers-gaan-volledig-elektrisch/#respond Wed, 14 Oct 2020 12:00:54 +0000 https://www.made-in.be/?p=161205 For Farmers laat samen met CIACfleet haar wagenpark volledig elektrisch rijden.

The post Ciacfleet en For Farmers gaan volledig elektrisch appeared first on Made in.

]]>

GENT – For Farmers laat samen met CIACfleet haar wagenpark volledig elektrisch rijden. For Farmers is een internationale voeronderneming die complete voeroplossingen biedt aan veehouderijen in België, Nederland, Duitsland, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Duurzaamheid is een van de kernwaarden van For Farmers en daarom koos het bedrijf in België voor een integraal elektrisch wagenpark, goed voor een 30-tal wagens.

Als het van de politiek én van de autoconstructeurs afhangt, dan is de trend richting elektrisch rijden niet meer te stoppen. Onlangs verscheen in de media nog dat vanaf 2026 alle bedrijfswagens elektrische wagens moeten zijn. De technologische vooruitgang zal bepalen of dat kan.

In zijn meer dan 30-jarig bestaan heeft CIACfleet zich altijd geprofileerd als een onderneming die dicht bij haar klanten staat en hen begeleidt in de nieuwste evoluties. “Zuinig en groen rijden is een prioriteit binnen onze fleetaanpak”, heet het bij CIACfleet. “We geloven al een hele tijd in de evolutie naar elektrische en hybride wagens en ondersteunen daarom al enkele jaren in deze evolutie. Onlangs is deze mobiliteitsoefening afgerond met een grote bestelling van For Farmers Belgium, die enkel nog elektrische en hybride wagens wil.”

Duurzaamheid zit in het DNA van For Farmers. Met de Going Circular-aanpak wil het bedrijf bijdragen aan een productieketen van voer tot voedsel zonder verspilling en vervuiling. De vergroening van het wagenpark past daar perfect in. Ook de bestuurders die ondertussen de omschakeling gedaan hebben, zijn tevreden: “Het rijcomfort is er zeker, de reikwijdte is wel nog een aanpassing. Als brijvoerspecialisten zijn we vaak op de baan en moeten we vooraf goed plannen waar we de wagen indien nodig kunnen opladen. Momenteel zijn er nog te weinig snel-laders, maar desalniettemin zijn we heel tevreden om ons vanaf nu milieuvriendelijk te kunnen voortbewegen”, klinkt het.

Elektrische wagen hebben vandaag een steeds grotere reikwijdte (400 km behoort al tot de mogelijkheden) en zijn, niet onbelangrijk voor bedrijven, fiscaal aantrekkelijk.

The post Ciacfleet en For Farmers gaan volledig elektrisch appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/ciacfleet-en-for-farmers-gaan-volledig-elektrisch/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/oostvlaanderen/2020/10/thumbnail_FOR-FARMERS-1-400x225.jpgCIACFLEET, ForFarmers
CIACfleet is #goedopweg met duurzaam mobiliteitsaanbod https://www.made-in.be/west-vlaanderen/ciacfleet-is-goedopweg-met-duurzaam-mobiliteitsaanbod-1/ https://www.made-in.be/west-vlaanderen/ciacfleet-is-goedopweg-met-duurzaam-mobiliteitsaanbod-1/#respond Sun, 13 Sep 2020 13:31:02 +0000 https://www.made-in.be/?p=144193 Duurzaam DNA.

The post CIACfleet is #goedopweg met duurzaam mobiliteitsaanbod appeared first on Made in.

]]>

GENT – For Farmers laat samen met CIACfleet haar wagenpark volledig elektrisch rijden. For Farmers is een internationale voeronderneming die complete voeroplossingen biedt aan veehouderijen in België, Nederland, Duitsland, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Duurzaamheid is een van de kernwaarden van For Farmers en daarom koos het bedrijf in België voor een integraal elektrisch wagenpark, goed voor een 30-tal wagens.

Als het van de politiek én van de autoconstructeurs afhangt, dan is de trend richting elektrisch rijden niet meer te stoppen. Onlangs verscheen in de media nog dat vanaf 2026 alle bedrijfswagens elektrische wagens moeten zijn. De technologische vooruitgang zal bepalen of dat kan.

In zijn meer dan 30-jarig bestaan heeft CIACfleet zich altijd geprofileerd als een onderneming die dicht bij haar klanten staat en hen begeleidt in de nieuwste evoluties. “Zuinig en groen rijden is een prioriteit binnen onze fleetaanpak”, heet het bij CIACfleet. “We geloven al een hele tijd in de evolutie naar elektrische en hybride wagens en ondersteunen daarom al enkele jaren in deze evolutie. Onlangs is deze mobiliteitsoefening afgerond met een grote bestelling van For Farmers Belgium, die enkel nog elektrische en hybride wagens wil.”

Duurzaamheid zit in het DNA van For Farmers. Met de Going Circular-aanpak wil het bedrijf bijdragen aan een productieketen van voer tot voedsel zonder verspilling en vervuiling. De vergroening van het wagenpark past daar perfect in. Ook de bestuurders die ondertussen de omschakeling gedaan hebben, zijn tevreden: “Het rijcomfort is er zeker, de reikwijdte is wel nog een aanpassing. Als brijvoerspecialisten zijn we vaak op de baan en moeten we vooraf goed plannen waar we de wagen indien nodig kunnen opladen. Momenteel zijn er nog te weinig snel-laders, maar desalniettemin zijn we heel tevreden om ons vanaf nu milieuvriendelijk te kunnen voortbewegen”, klinkt het.

Elektrische wagen hebben vandaag een steeds grotere reikwijdte (400 km behoort al tot de mogelijkheden) en zijn, niet onbelangrijk voor bedrijven, fiscaal aantrekkelijk.

The post CIACfleet is #goedopweg met duurzaam mobiliteitsaanbod appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/west-vlaanderen/ciacfleet-is-goedopweg-met-duurzaam-mobiliteitsaanbod-1/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/westvlaanderen/2020/09/Ciacfleet_Afbeelding-400x225.jpgCIACFLEET
CIACfleet is #goedopweg met duurzaam mobiliteitsaanbod https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/ciacfleet-is-goedopweg-met-duurzaam-mobiliteitsaanbod/ https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/ciacfleet-is-goedopweg-met-duurzaam-mobiliteitsaanbod/#respond Sun, 13 Sep 2020 11:27:18 +0000 https://www.made-in.be/?p=121714 Duurzaam DNA.

The post CIACfleet is #goedopweg met duurzaam mobiliteitsaanbod appeared first on Made in.

]]>

GENT – For Farmers laat samen met CIACfleet haar wagenpark volledig elektrisch rijden. For Farmers is een internationale voeronderneming die complete voeroplossingen biedt aan veehouderijen in België, Nederland, Duitsland, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Duurzaamheid is een van de kernwaarden van For Farmers en daarom koos het bedrijf in België voor een integraal elektrisch wagenpark, goed voor een 30-tal wagens.

Als het van de politiek én van de autoconstructeurs afhangt, dan is de trend richting elektrisch rijden niet meer te stoppen. Onlangs verscheen in de media nog dat vanaf 2026 alle bedrijfswagens elektrische wagens moeten zijn. De technologische vooruitgang zal bepalen of dat kan.

In zijn meer dan 30-jarig bestaan heeft CIACfleet zich altijd geprofileerd als een onderneming die dicht bij haar klanten staat en hen begeleidt in de nieuwste evoluties. “Zuinig en groen rijden is een prioriteit binnen onze fleetaanpak”, heet het bij CIACfleet. “We geloven al een hele tijd in de evolutie naar elektrische en hybride wagens en ondersteunen daarom al enkele jaren in deze evolutie. Onlangs is deze mobiliteitsoefening afgerond met een grote bestelling van For Farmers Belgium, die enkel nog elektrische en hybride wagens wil.”

Duurzaamheid zit in het DNA van For Farmers. Met de Going Circular-aanpak wil het bedrijf bijdragen aan een productieketen van voer tot voedsel zonder verspilling en vervuiling. De vergroening van het wagenpark past daar perfect in. Ook de bestuurders die ondertussen de omschakeling gedaan hebben, zijn tevreden: “Het rijcomfort is er zeker, de reikwijdte is wel nog een aanpassing. Als brijvoerspecialisten zijn we vaak op de baan en moeten we vooraf goed plannen waar we de wagen indien nodig kunnen opladen. Momenteel zijn er nog te weinig snel-laders, maar desalniettemin zijn we heel tevreden om ons vanaf nu milieuvriendelijk te kunnen voortbewegen”, klinkt het.

Elektrische wagen hebben vandaag een steeds grotere reikwijdte (400 km behoort al tot de mogelijkheden) en zijn, niet onbelangrijk voor bedrijven, fiscaal aantrekkelijk.

The post CIACfleet is #goedopweg met duurzaam mobiliteitsaanbod appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/ciacfleet-is-goedopweg-met-duurzaam-mobiliteitsaanbod/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/oostvlaanderen/2020/09/Ciacfleet_Afbeelding-400x225.jpgCIACFLEET
Je bedrijfswagen leasen in een post-coronatijdperk https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/je-bedrijfswagen-leasen-in-een-post-coronatijdperk/ https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/je-bedrijfswagen-leasen-in-een-post-coronatijdperk/#respond Sun, 24 May 2020 12:34:28 +0000 https://www.made-in.be/?p=120970 CIACfleet speelt in op een nieuw mobiliteitsmodel.

The post Je bedrijfswagen leasen in een post-coronatijdperk appeared first on Made in.

]]>

GENT – For Farmers laat samen met CIACfleet haar wagenpark volledig elektrisch rijden. For Farmers is een internationale voeronderneming die complete voeroplossingen biedt aan veehouderijen in België, Nederland, Duitsland, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Duurzaamheid is een van de kernwaarden van For Farmers en daarom koos het bedrijf in België voor een integraal elektrisch wagenpark, goed voor een 30-tal wagens.

Als het van de politiek én van de autoconstructeurs afhangt, dan is de trend richting elektrisch rijden niet meer te stoppen. Onlangs verscheen in de media nog dat vanaf 2026 alle bedrijfswagens elektrische wagens moeten zijn. De technologische vooruitgang zal bepalen of dat kan.

In zijn meer dan 30-jarig bestaan heeft CIACfleet zich altijd geprofileerd als een onderneming die dicht bij haar klanten staat en hen begeleidt in de nieuwste evoluties. “Zuinig en groen rijden is een prioriteit binnen onze fleetaanpak”, heet het bij CIACfleet. “We geloven al een hele tijd in de evolutie naar elektrische en hybride wagens en ondersteunen daarom al enkele jaren in deze evolutie. Onlangs is deze mobiliteitsoefening afgerond met een grote bestelling van For Farmers Belgium, die enkel nog elektrische en hybride wagens wil.”

Duurzaamheid zit in het DNA van For Farmers. Met de Going Circular-aanpak wil het bedrijf bijdragen aan een productieketen van voer tot voedsel zonder verspilling en vervuiling. De vergroening van het wagenpark past daar perfect in. Ook de bestuurders die ondertussen de omschakeling gedaan hebben, zijn tevreden: “Het rijcomfort is er zeker, de reikwijdte is wel nog een aanpassing. Als brijvoerspecialisten zijn we vaak op de baan en moeten we vooraf goed plannen waar we de wagen indien nodig kunnen opladen. Momenteel zijn er nog te weinig snel-laders, maar desalniettemin zijn we heel tevreden om ons vanaf nu milieuvriendelijk te kunnen voortbewegen”, klinkt het.

Elektrische wagen hebben vandaag een steeds grotere reikwijdte (400 km behoort al tot de mogelijkheden) en zijn, niet onbelangrijk voor bedrijven, fiscaal aantrekkelijk.

The post Je bedrijfswagen leasen in een post-coronatijdperk appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/je-bedrijfswagen-leasen-in-een-post-coronatijdperk/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/oostvlaanderen/2020/05/Ciacfleet_Afbeelding-400x225.jpgCIACFLEET
Je bedrijfswagen leasen in een post-coronatijdperk https://www.made-in.be/west-vlaanderen/je-bedrijfswagen-leasen-in-een-post-coronatijdperk-1/ https://www.made-in.be/west-vlaanderen/je-bedrijfswagen-leasen-in-een-post-coronatijdperk-1/#respond Sun, 24 May 2020 10:34:30 +0000 https://www.made-in.be/?p=143544 CIACfleet speelt in op een nieuw mobiliteitsmodel.

The post Je bedrijfswagen leasen in een post-coronatijdperk appeared first on Made in.

]]>

GENT – For Farmers laat samen met CIACfleet haar wagenpark volledig elektrisch rijden. For Farmers is een internationale voeronderneming die complete voeroplossingen biedt aan veehouderijen in België, Nederland, Duitsland, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Duurzaamheid is een van de kernwaarden van For Farmers en daarom koos het bedrijf in België voor een integraal elektrisch wagenpark, goed voor een 30-tal wagens.

Als het van de politiek én van de autoconstructeurs afhangt, dan is de trend richting elektrisch rijden niet meer te stoppen. Onlangs verscheen in de media nog dat vanaf 2026 alle bedrijfswagens elektrische wagens moeten zijn. De technologische vooruitgang zal bepalen of dat kan.

In zijn meer dan 30-jarig bestaan heeft CIACfleet zich altijd geprofileerd als een onderneming die dicht bij haar klanten staat en hen begeleidt in de nieuwste evoluties. “Zuinig en groen rijden is een prioriteit binnen onze fleetaanpak”, heet het bij CIACfleet. “We geloven al een hele tijd in de evolutie naar elektrische en hybride wagens en ondersteunen daarom al enkele jaren in deze evolutie. Onlangs is deze mobiliteitsoefening afgerond met een grote bestelling van For Farmers Belgium, die enkel nog elektrische en hybride wagens wil.”

Duurzaamheid zit in het DNA van For Farmers. Met de Going Circular-aanpak wil het bedrijf bijdragen aan een productieketen van voer tot voedsel zonder verspilling en vervuiling. De vergroening van het wagenpark past daar perfect in. Ook de bestuurders die ondertussen de omschakeling gedaan hebben, zijn tevreden: “Het rijcomfort is er zeker, de reikwijdte is wel nog een aanpassing. Als brijvoerspecialisten zijn we vaak op de baan en moeten we vooraf goed plannen waar we de wagen indien nodig kunnen opladen. Momenteel zijn er nog te weinig snel-laders, maar desalniettemin zijn we heel tevreden om ons vanaf nu milieuvriendelijk te kunnen voortbewegen”, klinkt het.

Elektrische wagen hebben vandaag een steeds grotere reikwijdte (400 km behoort al tot de mogelijkheden) en zijn, niet onbelangrijk voor bedrijven, fiscaal aantrekkelijk.

The post Je bedrijfswagen leasen in een post-coronatijdperk appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/west-vlaanderen/je-bedrijfswagen-leasen-in-een-post-coronatijdperk-1/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/westvlaanderen/2020/05/Ciacfleet_Afbeelding-400x225.jpgCIACFLEET