Auto Natie Group - Made in https://www.made-in.be Fri, 14 Jan 2022 14:42:42 +0000 nl-BE hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.9.2 Auto Natie Group pakt uit met saloncondities https://www.made-in.be/mechelen/auto-natie-group-pakt-uit-met-saloncondities/ https://www.made-in.be/mechelen/auto-natie-group-pakt-uit-met-saloncondities/#respond Sun, 16 Jan 2022 14:42:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=336586 Auto Natie Group biedt aantrekkelijke saloncondities tijdens de maand januari op al haar premium merken.

The post Auto Natie Group pakt uit met saloncondities appeared first on Made in.

]]>

Auto Natie Group, officiële verdeler van Audi, Volkswagen, ŠKODA, SEAT, CUPRA en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen, pakt uit met tal van voordelen tot en met 31 januari. De eerste maand van het jaar is traditioneel salonmaand en dankzij 36 showrooms op 12 locaties op de as Antwerpen – Mechelen is Auto Natie Group een autosalon op zichzelf. Met de nieuwe website www.vraaghetmaar.be gidsen ze je graag op weg doorheen alle saloncondities van hun merken.

Met de leuze ‘Da’s pas een salon’ pakt Auto Natie Group uit met acties tijdens de salonmaand januari. Zo zijn er voordelige overnamebonussen, salonkortingen en wordt er ingezet op elektrische wagens met een gratis laadpaal. Je krijgt ook tot € 10.000 korting om jouw Audi kwaliteitsvol uit te rusten.

De aanbiedingen zijn zo gevarieerd en uitgebreid dat Auto Natie Group de website www.vraaghetmaar.be lanceerde. “Hier kunnen geïnteresseerden terecht met al hun vragen over mobiliteit en saloncondities. Ze vinden er de acties per merk maar kunnen via deze website ook in contact komen met sales advisors die hen gidsen in ons aanbod. Wil je langskomen of een testrit plannen, dan kan dat via deze website. Heb je een vraag, dan kan je met ons contact opnemen via de handige chat of je kan gewoon langskomen”, vertelt Gino Vandijck, regional manager bij Auto Natie Group.

Hieronder vind je alvast een greep uit de condities:

Volkswagen

  • Vraag voor 31 januari 2022 een offerte aan voor de 100% elektrische ID.3, ID.4 of ID.5, en krijg bij de bestelling een gratis niet-geconnecteerde laadpaalw.v. € 610 of een geconnecteerde laadpaal aan de prijs van € 465.
  • Geniet van een overnamepremie tot € 2.500 op je huidige voertuig.
  • Upgrade je Volkswagen dankzij de uitgeruste Business-uitvoeringen. Deze uitvoeringen bundelen de meest gevraagde opties op bijna alle modellen en motorisaties.

Audi

  • Vraag voor 31 januari een offerte voor een elektrisch model van je keuze en geniet bij de bestelling van een gratis geconnecteerd laadstation t.w.v. € 1.300 of een Audi Electric Kick Scooter t.w.v. € 870.
  • Wil je jouw Audi kwaliteitsvol uitrusten? Dan krijg je tot € 10.000 korting op de personalisatie van je Audi.

ŠKODA

  • Extra complete Clever (+) uitvoeringen: klantvoordeel tot € 3.200.
  • Bij aankoop van een ŠKODA ENYAQ iV 80 ontvang je gratis een niet geconnecteerd laadstation of € 576 incl. BTW korting op het laadstation van jouw keuze.
  • Persoonlijke cheque tot € 2.500 incl. BTW.

Voor een handig overzicht van alle saloncondities van alle merken en alle voorwaarden, surf je naar www.vraaghetmaar.be of contacteer je één van de concessies van Auto Natie Group. De vestigingen van Auto Natie Group zijn open op zondag. Op 20, 25 en 27 januari worden er nocturnes georganiseerd.

Auto Natie Group is een automobielgroep die met Audi, Volkswagen, ŠKODA, SEAT, CUPRA en VW Bedrijfswagens de premium merken van de Marktleider in portefeuille heeft.

The post Auto Natie Group pakt uit met saloncondities appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/mechelen/auto-natie-group-pakt-uit-met-saloncondities/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2022/01/AutoNatie_Afbeelding-400x225.jpgAuto Natie Group
500 euro aan accessoires uit een selectie premium tweedehandswagens  https://www.made-in.be/mechelen/500-euro-aan-accessoires-uit-een-selectie-premium-tweedehandswagens/ https://www.made-in.be/mechelen/500-euro-aan-accessoires-uit-een-selectie-premium-tweedehandswagens/#respond Sun, 21 Nov 2021 11:26:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=313485 Auto Natie Group biedt nog tot en met 28 november € 500 (inclusief BTW) aan accessoires bij aankoop van een selectie premium tweedehandswagen.

The post 500 euro aan accessoires uit een selectie premium tweedehandswagens  appeared first on Made in.

]]>

Wie nog tot en met 28 november een tweedehandswagen koopt bij Auto Natie Group, krijgt daar een waardebon van 500 euro (inclusief BTW) bovenop voor de aankoop van accessoires. Denk aan sneeuwkettingen, parkeersensoren of een dakkoffer. Deze actie is geldig op een selectie van tweedehandswagens.

Auto Natie Group is een automobielgroep die met Volkswagen, Audi, Seat, CUPRA, SKODA en VW Bedrijfswagens de premium merken van de marktleider in portefeuille heeft. Op de as Antwerpen-Mechelen kan de groep rekenen op twaalf garages die tot deze groep behoren. “Naast een groot aanbod nieuwe wagens, hebben we ook een mooi gamma aan premium tweedehandswagens. Wagens die stuk voor stuk getest zijn en tot in de puntjes verzorgd”, klinkt het bij Auto Natie Group. “Het grote voordeel? Deze wagens zijn onmiddellijk beschikbaar waardoor je er meteen mee naar huis kan rijden.”

500 euro aan accessoires gratis

Nog tot en met 28 november kan je bovendien rekenen op een mooie aanbieding. “Bij aankoop uit een selectie premium tweedehandswagens, krijg je een waardebon van 500 euro (inclusief BTW) om te besteden aan extra accessoires om je wagen nog meer op maat van jouw noden af te stellen. Denk aan een dakkoffer, een set sneeuwkettingen of wil je hulp bij het parkeren door een achteruitrijcamera of parkeersensoren? Dan kan dat allemaal. In de accessoirecatalogus vind je alle extraatjes in een handig overzicht.

Garantie

Alle premium tweedehandswagens van Auto Natie Group zijn vooraf grondig gecontroleerd op zichtbare en onzichtbare gebreken. Dankzij de officiële labels MyWay en Audi Approved Plus ben je zeker dat je een kwalitatieve wagen koopt die betrouwbaar is. “Danzij het MyWay-label heb je een garantieprogramma op maat, een gekende onderhoudshistoriek, een gedetailleerde offerte en een ‘niet tevreden, geld terug’-garantie. De Audi Approved Plus biedt een garantie van 2 tot 5 jaar, een levenslange bijstand en staat garant dat je wagen niet ouder is dan 72 maanden en maximaal 150.000 kilometer op de teller heeft staan.”

Je vindt de selectie tweedehandswagens van Auto Natie Group in de verschillende garages in het Antwerpse. Toch op zoek naar een ander model, dan kan je ten rade gaan bij de medewerkers. Zij gaan samen met jou op zoek naar de geschikte wagen. Wil je het gamma zelf ontdekken? Surf dan naar www.autonatiegroup.be/vestigingen en vind je verdeler bij jou in de buurt.

Auto Natie Group is een automobielgroep die met Volkswagen, Audi, Seat, CUPRA, SKODA en VW Bedrijfswagens de premium merken van de Marktleider in portefeuille heeft.

The post 500 euro aan accessoires uit een selectie premium tweedehandswagens  appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/mechelen/500-euro-aan-accessoires-uit-een-selectie-premium-tweedehandswagens/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/11/AutoNatie_Afbeelding-400x225.pngAuto Natie Group
ACM wordt Auto Natie Mechelen https://www.made-in.be/mechelen/acm-wordt-auto-natie-mechelen/ https://www.made-in.be/mechelen/acm-wordt-auto-natie-mechelen/#respond Wed, 08 Sep 2021 22:08:48 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=283608 De naamsverandering van Automobile Centre Mechelen naar Auto Natie Mechelen wordt op zaterdagen 18 en 25 september gevierd met een opendeurdag voor de klanten.

The post ACM wordt Auto Natie Mechelen appeared first on Made in.

]]>

MECHELEN – Het was al een tijdje geweten dat Auto Natie Groep elf vestigingen van VW, Audi, Seat, Skoda op de as Antwerpen-Mechelen onder zijn vleugels neemt. De naamsverandering van Automobile Centre Mechelen naar Auto Natie Mechelen wordt op zaterdagen 18 en 25 september gevierd met een opendeurdag voor de klanten.

Op de gevel van de vroegere ACM vestiging hangt de nieuwe naar Auto Natie Mechelen. Samen met elf andere vestigingen op de as Antwerpen-Mechelen worden de krachten gebundeld met deze naamsverandering. Samen vormen ze Auto Natie Group’.

Voor de klanten verandert er niets. De overname komt er omdat de automobielsector snel evolueert. Maatschappelijke uitdagingen en innovaties volgen elkaar razendsnel op. Door samen te werken kan er sneller en beter op deze veranderingen worden ingespeeld.

Het nieuwe motto is: ‘Uw Gids’. Voor klanten is het moeilijker dan ooit om de juiste auto te vinden: hybride, full electric, SUV, cross-over, plug-in, semi-autonoom, … Auto Natie Mechelen wil een gids zijn om de juiste oplossing te bieden.

Op zaterdagen 18 en 25 september zet Auto Natie Mechelen tussen 9 en 17 uur de deuren van de werkplaats open en kunnen klanten van een aantal gratis diensten genieten.

The post ACM wordt Auto Natie Mechelen appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/mechelen/acm-wordt-auto-natie-mechelen/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/09/ACM_VOLKSWAGEN_GEVEL_NEWLOGO-400x225.jpgacm Autogroep, Auto Natie Group
Auto Natie Group breidt elektrisch aanbod stevig uit https://www.made-in.be/mechelen/auto-natie-group-breidt-elektrisch-aanbod-stevig-uit/ https://www.made-in.be/mechelen/auto-natie-group-breidt-elektrisch-aanbod-stevig-uit/#respond Sun, 13 Jun 2021 11:11:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=252819 ACM Autogroep, dat sinds eind 2020 onder het gloednieuwe Auto Natie Group verdergaat, werkt à la carte en daar vormt elektrificatie een belangrijk gegeven in.

The post Auto Natie Group breidt elektrisch aanbod stevig uit appeared first on Made in.

]]>

In een evoluerend mobiliteitsaanbod de juiste wagen bij de juiste klant plaatsen. Of het nu gaat om een particulier, een eenmanszaak of een multinational. Auto Natie Group werkt à la carte en daar vormt elektrificatie een belangrijk gegeven in. Met tonnen aan expertise staat het fleet & business team ook bedrijven bij voor een duurzaam wagenpark.

Eind vorig jaar bundelden 12 concessies met de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Cupra en ŠKODA de krachten op de as Mechelen-Antwerpen. Onder de naam Auto Natie Group tillen ze de service en efficiëntie voor klanten naar een hoger niveau. En dat is nodig, want de komende maanden volgen heel wat nieuwigheden.

“We breiden het elektrische aanbod stevig uit”, vertelt Gino Vandijck, kersvers directeur van AC Mechelen, AC Bornem en AC Puurs. “Deze krachtenbundeling staat ons toe om nog meer een gids te zijn voor onze klanten en hen met gepast advies te leiden naar de meest geschikte wagen.”

Elektrische wagens troef

Zet je schrap: de Audi e-tron GT, de Škoda Enyaq iV, de Volkswagen ID.4 en de Volkswagen Crafter. Binnenkort komen daar ook nog de Audi Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron bij, net als de VW ID.5 en de Škoda Enyaq iV Coupé bij. Het aanbod elektrische wagens neemt bij ACM Autogroep hoge snelheden aan. Ook de Cupra Born komt eraan. De elektrische wagen zet de bestuurder centraal en focust erg op ergonomie en rijplezier.

“Met deze wagen wil Cupra de concurrentie aangaan met de premiummerken. Op een volle accu kan die tot 500 kilometer afleggen. We verwachten de Cupra Born tegen eind Q3.”

Qua plug-in hybrides heeft Auto Natie Group eveneens een heleboel modellen in het aanbod.

Leasepartner

Ook in het leasingverhaal krijgt elektrificatie een prominentere rol. Het business fleet relations team van Auto Natie Group bundelt heel wat ervaring en weet klanten te gidsen in het complexe verhaal van een duurzaam wagenpark. Een onmiskenbare troef nu de overheid vanaf 2026 een prominentere rol geeft aan elektrische bedrijfswagens.

“We ontzorgen onze professionele klanten, van TCO-berekening en financieringen tot laadpalen. Voor dat laatste werken we samen met zusterbedrijf EDI, waarmee we alle kennis in huis hebben rond laadinfrastructuur.”

Nieuwe naam

Vanaf 1 juli krijgen de concessies binnen de groep ook een andere naam. “Lokale verankering staat centraal bij al onze concessies en dat willen we met deze groepering duidelijk maken. We vormen één grote familie en klanten kunnen in de ruime Mechels-Antwerpse regio bij ons terecht.”

Auto Natie Group is een toonaangevend mobiliteitsbedrijf en officiële verdeler van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Cupra, ŠKODA, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen & kwalitatieve tweedehandswagens in de regio Antwerpen -Mechelen.

The post Auto Natie Group breidt elektrisch aanbod stevig uit appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/mechelen/auto-natie-group-breidt-elektrisch-aanbod-stevig-uit/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/06/AutoNatieGroup_Afbeelding-400x225.jpgAuto Natie Group
Auto Natie Group verenigt 12 officiële verdelers van VW, Audi, Seat en Skoda https://www.made-in.be/mechelen/auto-natie-group-verenigt-12-officiele-verdelers-van-vw-audi-seat-en-skoda/ https://www.made-in.be/mechelen/auto-natie-group-verenigt-12-officiele-verdelers-van-vw-audi-seat-en-skoda/#respond Mon, 14 Dec 2020 16:42:48 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=175255 Twaalf officiële verdelers van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen uit de regio Antwerpen-Mechelen gaan voortaan onder één vlag samenwerken.

The post Auto Natie Group verenigt 12 officiële verdelers van VW, Audi, Seat en Skoda appeared first on Made in.

]]>

MECHELEN – BORNEM – PUURS – Twaalf officiële verdelers van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen uit de regio Antwerpen-Mechelen gaan voortaan onder één vlag samenwerken. er ook AC Mechelen, AC Puurs en ACBornem. De nieuwe naam wordt Auto Natie Group. Daaronder ook AC Mechelen, AC Puurs en ACBornem. De nieuwe naam wordt Auto Natie Group.

“In de voortdurend evoluerende wereld moet onze sector razendsnel anticiperen. Voor ons blijft het belangrijk om een uitmuntende klantenservice te bieden terwijl wij onze vakkennis continu bijschaven. Dit uiteraard zo efficiënt mogelijk. Met deze gedachtegang zullen we vanaf 2021 samenwerken en een versnelling hoger gaan”, zegt Hans D’haene, Regio Manager Mechelen – AC Mechelen – AC Puurs – ACBornem.

Alle twaalf de verdelers die deel uitmaken van de nieuwe groep zijn Auto Natie Antwerpen, ACBornem, AC Kontich, Autobedrijf Claessens Wilrijk, AC Mechelen, Rietje Kapellen, Rietje Waasland,  Clissen-Vanden Bergh Kalmthout, AC Puurs, Thuy Kontich, Clissen Loenhout en Thuy Wommelgem.

The post Auto Natie Group verenigt 12 officiële verdelers van VW, Audi, Seat en Skoda appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/mechelen/auto-natie-group-verenigt-12-officiele-verdelers-van-vw-audi-seat-en-skoda/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2020/12/ACM_VOLKSWAGEN_GEVEL_NEWLOGO-400x225.jpgacm Autogroep, Auto Natie Group