Anker18 - Made in https://www.made-in.be Wed, 27 Oct 2021 21:34:24 +0000 nl-BE hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.9.2 Partner in de kijker: Anker18 https://www.made-in.be/antwerpen/partner-in-de-kijker-anker18/ https://www.made-in.be/antwerpen/partner-in-de-kijker-anker18/#respond Thu, 28 Oct 2021 03:45:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=306016 Positieve feedback, interessante leads en sterke connecties met haar doelpubliek. Anker18 is meer dan tevreden over haar partnership met Made in Antwerpen.

The post Partner in de kijker: Anker18 appeared first on Made in.

]]>

Wie bedrijfsvastgoed in de Antwerpse regio zegt, zegt Anker18. Logisch, want het bedrijf – met kantoor op ’t Eilandje – legt al 16 jaar lang de focus op de professionele vastgoedmarkt. Drie jaar geleden sloeg het de handen in elkaar met Made in Antwerpen om de verwevenheid met het Antwerpse bedrijfsleven nog meer in de kijker te zetten. Frédéric Thielemans, Thierry Lens, Dennis Pronk en Tom Goyvaerts, bestuurders bij Anker18, geven hun blik op deze structurele samenwerking.

Voor wie Anker18 nog niet kent, waar staan jullie voor?

“Als advieskantoor voor bedrijfsvastgoed staan we klanten bij in verkoop- en verhuurtransacties van kantoor- en industriegebouwen, bedrijventerreinen, retail en andere vastgoedobjecten. Ook het beheer, schattingen en consultancyopdrachten nemen we op ons. Dat maakt dat we sterk zijn verweven met het Antwerpse businessleven, maar ook aan de andere kant van het water – in het Waasland – nemen we een sterke positie in.”

De combinatie Anker18 – Made in Antwerpen was dus snel gemaakt?

“Klopt. Als makelaars in bedrijfsvastgoed kunnen we via Made in in contact komen met zowel gevestigde waarden als start-ups die op zoek zijn naar een bedrijfspand. Daarnaast is het ook een ideaal platform om opportuniteiten te ontdekken. Zo zien we in de dagelijkse nieuwsbrieven bedrijven die groeien of interne wijzigingen doorvoeren. Voor ons is dat een trigger om hen te contacteren en te kijken hoe we hen kunnen helpen in die groei of veranderingsfase.”

 

Een partnership met Made in is een goede investering voor je bedrijf.

Bestuurders Anker18

Wat is voor jullie de grootste troef?

“De combinatie van advertenties, artikels en partnermails is zeer interessant. Zo kunnen we bijvoorbeeld een week lang een advertentie voor een specifiek pand publiceren in het ochtendnieuws van Made in, maar tegelijk ook een volledig artikel met tekst en afbeeldingen aan dit onderwerp wijden. En daarbij kan je flink variëren. Het hoeft niet heel het jaar dezelfde insteek te zijn, waardoor we telkens op een ander product of op een actueel thema kunnen inspelen.”

Wat hopen jullie nog te halen uit deze samenwerking?

“Onze doelstelling is om een divers doelpubliek aan te spreken, maar ook ‘levenslange’ connecties met dat publiek te creëren. We willen bedrijven adviseren van bij hun allereerste huurtraject tot aan de verkoop van hun eigen bedrijfsgebouw 10 jaar later. Dit partnership helpt ons alvast om bij onze potentiële klanten top of mind te worden.”

Retorische vraag misschien: jullie zijn tevreden binnen dit partnership?

“We publiceerden al heel wat creatieve partnermails en advertenties waarop we enorm veel lovende reacties kregen. Niet alleen de leads, maar ook de positieve feedback kunnen maar één ding betekenen: een partnership met Made in is een goede investering voor je bedrijf.”

The post Partner in de kijker: Anker18 appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/antwerpen/partner-in-de-kijker-anker18/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/10/Anker18_Afbeelding-400x225.jpgAnker18
Antwerpse vastgoedsuperlatieven, ofwel hoe ‘buitengewoon’ een kantoor kan zijn https://www.made-in.be/antwerpen/antwerpse-vastgoedsuperlatieven-ofwel-hoe-buitengewoon-een-kantoor-kan-zijn/ https://www.made-in.be/antwerpen/antwerpse-vastgoedsuperlatieven-ofwel-hoe-buitengewoon-een-kantoor-kan-zijn/#respond Sun, 05 Sep 2021 16:16:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=279655 Je bedrijf huisvesten in een buitengewoon kantoor? Anker18 neemt je mee naar Collection, de Nationale Bank, Confiserie Euro Sweets en Century Center.

The post Antwerpse vastgoedsuperlatieven, ofwel hoe ‘buitengewoon’ een kantoor kan zijn appeared first on Made in.

]]>

Aan exclusief en uitzonderlijk vastgoed geen gebrek in Antwerpen. Dat geldt ook voor het bedrijfslandschap. Steeds meer duiken daar exclusieve, urban en opvallende kantoren op. Anker18 geeft je een inkijk in enkele van die buitengewone Antwerpse kantoren. Misschien vertoef jij er binnenkort wel in met je bedrijf.

Meest exclusief: Collection

Maak kennis met het 5-sterren kantoorgebouw Collection. Alles aan dit gloednieuwe kantoorproject straalt klasse en exclusiviteit uit: van vergaderruimte “The Suite” met privatieve bar en loungeruimte in Wallstreet-stijl tot een master of services op de werkvloer. Dit kantoor aan de Desguinlei in Antwerpen beschikt tevens over privatieve kantoren, een ruime co-working space en serviced offices, een yoga studio, douchefaciliteiten en handige extra’s zoals strijkdienst.

Grootste grandeur: Nationale Bank

Een waar icoon in het Antwerpse stadsbeeld: “De Nationale Bank van Antwerpen” op de hoek van de Frankrijklei en de Bourlastraat/Mechelsesteenweg. De kantoren van dit historisch monument werden gerenoveerd met zicht op het herkenbaar houden van de voormalige kluiszalen en oude kofferruimtes. Vanuit de hoektorens loopt de énige toegang naar de voormalige ambtswoningen met erker.

 

Zoeter dan zoet: Confiserie Euro Sweets

Deze voormalige snoepfabriek in de Eikelstraat geeft- vandaag ruimte aan kantoren met een unieke industriële uitstraling. Eentje die natuurlijk is te danken aan de originele en zeemzoete voormalige invulling van dit pand. Sinds 1919 produceerde Euro Sweets er zijn chocolade en snoepgoed Generaties lang werden hier snoepjes zoals orangettes, gommen en neuzen geproduceerd. Vandaag doet de site dus dienst voor kantoorgebruikers en residentiële bewoners.

Dichtst bij Antwerpen-Centraal: Century Center

De gekende Century Center zal samen met “Novo”, “Arto” en “Pelican” een groene cirkel in de stad vormen, vlakbij station Antwerpen-Centraal. Niet alleen naar bereikbaarheid toe, maar ook naar de werkomgeving, zijn deze kantoren gefocust op ecologisch welzijn. De gebouwen zijn 100 procent fossil fuel free en werken met de nieuwste technieken zoals klimaatplafonds. Daarnaast zijn er ook kwalitatieve groene buitenruimtes voorzien.

Jouw kantoor in één van deze panden? Anker18 helpt je graag verder. Meer info rond Collection vind je hier, rond de Nationale Bank hier, rond Confiserie Euro Sweets hier en rond Century Center hier.

Anker18 adviseert bij verkoop- en verhuurtransacties van bedrijfsvastgoed, en neemt ook het beheer, schattingen en consultancy-opdrachten op zich.

The post Antwerpse vastgoedsuperlatieven, ofwel hoe ‘buitengewoon’ een kantoor kan zijn appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/antwerpen/antwerpse-vastgoedsuperlatieven-ofwel-hoe-buitengewoon-een-kantoor-kan-zijn/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/08/Anker18_Afbeelding-400x225.jpgAnker18
Een vrouw in een mannenwereld: makelaar Anne-Claire zoekt de match tussen bedrijfsgebouwen en ondernemingen https://www.made-in.be/antwerpen/een-vrouw-in-een-mannenwereld-makelaar-anne-claire-zoekt-de-match-tussen-bedrijfsgebouwen-en-ondernemingen/ https://www.made-in.be/antwerpen/een-vrouw-in-een-mannenwereld-makelaar-anne-claire-zoekt-de-match-tussen-bedrijfsgebouwen-en-ondernemingen/#respond Sun, 27 Jun 2021 11:01:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=258037 Anne-Claire werkt als vrouw in een mannenwereld. Als makelaar voor Anker 18 zoekt zij geschikte panden voor bedrijven.

The post Een vrouw in een mannenwereld: makelaar Anne-Claire zoekt de match tussen bedrijfsgebouwen en ondernemingen appeared first on Made in.

]]>

Anne-Claire van Rensch is twee jaar aan de slag als makelaar bij Anker 18 in de regio Noord- en Oost Antwerpen. Voor haar geen mooie villa’s of herenhuizen, geen appartementen of vakantiehuizen, neen, geef haar maar grote magazijnen en industriepanden voor bedrijven. Daarmee is ze een vrouw in een mannenwereld, maar dat vindt ze niet erg. “Ik voel me hier als een vis in het water”, glundert ze.

Als makelaar voor Anker 18 koppelt Anne-Claire magazijnen en industriepanden aan de zoekvraag van haar klanten en gaat ze elke dag op zoek naar nieuwe geschikte panden voor haar portefeuille. Een uitdaging vandaag de dag, waar de vraag naar geschikte kooppanden het aanbod overtreft. Wat maakt dat projecten als Schietveld te Kapellen met de realisatie van een 25-tal KMO-units mooi inspeelt op deze vraag. Ook het project in Merksem, dat weldra van start zal gaan, is eveneens een mooie invulling voor deze vraag. Een boeiende en uitdagende wereld maar ook een mannenwereld. Haar vrouwelijke concullega’s kan ze haast op één hand tellen.

Realistischer

Dat is toch een groot verschil met de collega makelaars op de particuliere markt waar je heel wat vrouwelijke makelaars hebt. “Maar die markt spreekt me niet echt aan”, vertelt Anne-Claire. “Bedrijven weten exact wat ze willen en zijn vaak ook realistischer in hun wensen. Geef mij dan maar die mannenwereld”, lacht ze.

Hoe het komt dat er in bedrijfsvastgoed zo weinig vrouwen aan de slag zijn, is gissen. Ook voor Anne-Claire. “Als sla je me dood. Misschien zijn magazijnen niet zo sexy als een mooi huis? Of word je als vrouw niet altijd even serieus genomen in de industriewereld? Ik denk dat het vooral een onbekend terrein is voor velen en onbekend is vaak onbemind.”

Technische bagage

Onterecht, want volgens Anne-Claire is het een geweldige job. “Je moet wel wat technische kennis hebben hetgeen niet meteen wordt verwacht van een vrouw, maar uiteindelijk moet je voor elke job je dossiers kennen.. Sowieso is het een wereld waar je wel je mannetje moet staan (letterlijk en figuurlijk) en ligt de uitdaging in het krijgen en met name behouden van een concurrentieel voordeel zonder al te veel elleboogwerk te moeten gebruiken. Ik ben zeker geen poppemie en voel ik me eigenlijk als een vis in het water tussen al die mannen.”

Anker18 adviseert bij verkoop- en verhuurtransacties van bedrijfsvastgoed, en neemt ook het beheer, schattingen en consultancy-opdrachten op zich.

The post Een vrouw in een mannenwereld: makelaar Anne-Claire zoekt de match tussen bedrijfsgebouwen en ondernemingen appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/antwerpen/een-vrouw-in-een-mannenwereld-makelaar-anne-claire-zoekt-de-match-tussen-bedrijfsgebouwen-en-ondernemingen/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/06/Anker18_Afbeelding-400x225.jpgAnker18
Anker18 verrast klanten met zoomlunches https://www.made-in.be/antwerpen/anker18-verrast-klanten-met-zoomlunches/ https://www.made-in.be/antwerpen/anker18-verrast-klanten-met-zoomlunches/#respond Sun, 16 May 2021 10:44:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=241500 Anker18 verraste zijn klanten met een lekkere zoomlunch. Ze lieten Salons Schoeters een driegangenmenu samenstellen die ze samen verorberden tijdens een online vergadering.

The post Anker18 verrast klanten met zoomlunches appeared first on Made in.

]]>

Wie ervoor wilde zorgen dat zijn of haar business tijdens deze pandemie toch gewoon kon blijven draaien, moest wel eens creatief uit de hoek komen. Bij het Antwerpse Anker18 hebben ze duidelijk enkele creatieve meesterbreinen. Zij lieten Salons Schoeters voor hun klanten een driegangenmenu samenstellen die ze samen verorberden tijdens een zoommeeting. Een zoommeeting wordt zo plots toch plezant.

Anker18 is al 16 jaar een vaste waarde als het gaat over het aanbieden en beheren van professioneel vastgoed. Het Antwerpse bedrijf zoekt voor klanten kantoorruimtes, magazijnen en winkels maar verkoopt en verhuurt ook vastgoed aan beleggers. Met een vijftiental medewerkers is Anker18 een gezonde KMO.

Het stokpaardje van Anker18 is hun manier van werken met klanten. “Wij doen zaken met mensen door uitgebreid de tijd te nemen om met hen te praten en naar hun noden te luisteren. Dat doe je niet door een telefoontje van vijf minuten”, vertelt bestuurder Frédéric Thielemans.

Maar toen kwam corona en waren gesprekken in combinatie met een lekker etentje uitgesloten. “Dat was voor ons een serieuze domper. Ons proces van communiceren werd plots erg beperkt. Beurzen werden afgelast, recepties konden niet doorgaan en we konden niet meer op restaurant met onze klanten.”

Zoomlunches

Frederic en zijn medebestuurder Tom Goyvaerts staken de koppen bij elkaar en kwamen met een eenvoudige maar geniale oplossing: zoomlunches. Samen met Jörg Schoeters, zaakvoerder van Salons Schoeters, zorgden ze ervoor dat hun klanten een driegangenmenu thuis geleverd kregen die ze konden nuttigen tijdens hun zoommeeting.

“Een win-winsituatie voor iedereen”, vertelt Jörg. “Tom en Frédéric konden opnieuw hun gesprekken voeren en ook ik kon mijn zaak zo draaiende houden en ondertussen doen wat ik graag doe. Heerlijk eten bereiden voor mensen en creatief bezig zijn.”

Restaurantervaring

De zoomlunches zorgden ervoor dat de klanten opnieuw die restaurantervaring konden beleven die iedereen zo mist maar het zorgde er ook voor dat de gesprekken in een ontspannen sfeer konden plaatsvinden. “We doorbreken de sleur van het thuiswerken en we creëren een hele beleving”, besluit Tom.

“Heel lekker en aangenaam tafelen”, vindt Olivier Vuylsteke van Leasinvest. “Het is the next best thing als het gaat over lunchmeetings. Leuk initiatief ten tijden van een volledige horeca-lockdown.”

Anker18 adviseert bij verkoop- en verhuurtransacties van bedrijfsvastgoed, en neemt ook het beheer, schattingen en consultancy-opdrachten op zich.

The post Anker18 verrast klanten met zoomlunches appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/antwerpen/anker18-verrast-klanten-met-zoomlunches/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/05/Anker18_Afbeelding-400x225.jpgAnker18
Anker18 & De Ronde: meer gelijkenissen dan je denkt https://www.made-in.be/antwerpen/anker18-de-ronde-meer-gelijkenissen-dan-je-denkt/ https://www.made-in.be/antwerpen/anker18-de-ronde-meer-gelijkenissen-dan-je-denkt/#respond Sun, 28 Mar 2021 10:38:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=218176 Hoog tijd om Anker18 te spiegelen aan deze oeroude wielerklassieker. Ontdek ook de top 3 van de Anker18-medewerkers.

The post Anker18 & De Ronde: meer gelijkenissen dan je denkt appeared first on Made in.

]]>

Vlaanderens mooiste, bij menig wielerliefhebbers is dat de Ronde van Vlaanderen. En op 4 april is het weer zover. Hoog tijd om Anker18 te spiegelen aan deze oeroude klassieker. En ja: er zijn vele gelijkenissen te vinden.

Vorig jaar werd de Ronde van Vlaanderen nog naar oktober uitgesteld omwille van de coronapandemie. Dit jaar staat Vlaanderens Mooiste weer op haar vertrouwelijke plek in de koerskalender: 4 april, mét start in Antwerpen.

“We hopen dat deze Ronde symbool mag staan voor de terugkeer naar het nieuwe normaal. De eindmeet zullen we op 4 april nog niet halen, maar laat ons allemaal een startnummer opspelden, er een mooie koers van maken en al juichend de finish bereiken”, zegt Frédéric Thielemans, bestuurder bij Anker18.

Al zal De Ronde dit jaar opnieuw zonder publiek doorgaan. “Vandaag staat ook veel kantoor- en winkelvastgoed leeg. Het is de wens van iedere bedrijfsleider en van ons als professionele vastgoedmakelaars om die weer te laten leven en medewerkers en klanten te verwelkomen, net zoals supporters de koers doen opleven.”

Dé klassieker

De Ronde van Vlaanderen is de klassieker der klassiekers. Ook Anker18 is uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de professionele vastgoedmarkt. Zo pronkt het bedrijf op nummer 1 in het beheer van KMO- & industrieruimten in België in de jaarlijkse ranking van Expertise News, de professionele nieuwsbrief over bedrijfs- en beleggingsvastgoed. Nog in die ranking staat Anker18 op 1 in de categorie Growth Rental Value.

“Daarnaast prijken we in Antwerpen op de eerste plaats wat betreft het grootste aantal gerealiseerde vastgoedtransacties in de kantorenmarkt in 2020. Op vlak van aantal verhuurde m2 in 2020 zijn we runner-up. We zijn dus al een klassieker, maar de ambitie is om Vlaanderens Mooiste te worden: we willen bij de absolute premiummakelaars te behoren.”

Wie wint?

Anker18 hoopt op een mooie Ronde van Vlaanderen. Een koers die traditiegetrouw aftastend start – met onderweg een heleboel hellingen en kasseistroken – en op het einde helemaal losbarst.

“Zo kijken we ook naar 2021. Het jaar is zonder veel perspectief gestart, er wachten bedrijfsleiders en beslissingsnemers nog heel wat hindernissen, maar we voelen animo. Die is nodig om op het einde nog een flinke demarrage te plaatsen en corona aan de meet te verslaan. We hopen dat iedereen als winnaar over de streep komt.”

En de winnaar van De Ronde? Dit is de consensus onder de Anker18-medewerkers rond de top drie voor deze editie.

  1. Van Aert
  2. Van der Poel
  3. Kristoff

Anker18 adviseert bij verkoop- en verhuurtransacties van bedrijfsvastgoed, en neemt ook het beheer, schattingen en consultancy-opdrachten op zich.

The post Anker18 & De Ronde: meer gelijkenissen dan je denkt appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/antwerpen/anker18-de-ronde-meer-gelijkenissen-dan-je-denkt/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/03/Anker18_Afbeelding-400x225.jpgAnker18
EPMC en Anker18 doen gouden zaken op Antwerpse kantoormarkt https://www.made-in.be/antwerpen/epmc-en-anker18-doen-gouden-zaken-op-antwerpse-kantoormarkt/ https://www.made-in.be/antwerpen/epmc-en-anker18-doen-gouden-zaken-op-antwerpse-kantoormarkt/#respond Thu, 25 Feb 2021 04:54:44 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=205794 Antwerpse vastgoedmakelaars prijken bovenaan toplijst. EPMC verhuist van Antwerpen naar Kontich.

The post EPMC en Anker18 doen gouden zaken op Antwerpse kantoormarkt appeared first on Made in.

]]>

Het vakblad Expertise News maakt jaarlijks een round-up van de kantorenmarkt. EPMC wist zich in de ranking offices antwerp 2020 te manifesteren als marktleider op basis van het aantal verhandelde vierkante meters in Antwerpen. Anker18 prijkte op een mooie tweede plaats, maar bemiddelde wel in het grootste aantal transacties.

Frédéric Thielemans van Anker18: “2021 wordt het jaar van de hybride kantoren. Anker18 zal hierbij oplossingen op maat van de klant blijven bieden. We willen onze klanten dan ook bedanken voor de mooie samenwerkingen en kijken uit naar nieuwe uitdagingen, zowel met onze huidige als nieuwe klanten.”

EPMC verhuist naar Kontich

Het kantorenteam van EPMC is trots op deze erkenning na de voorbije twee jaren telkens te eindigen als runner up in de ranking. EPMC is ondertussen ook verhuisd van de Noorderlaan in Antwerpen naar Kontich, waar het z’n intrek heeft genomen in het nieuwbouwproject Gate 7.

The post EPMC en Anker18 doen gouden zaken op Antwerpse kantoormarkt appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/antwerpen/epmc-en-anker18-doen-gouden-zaken-op-antwerpse-kantoormarkt/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/02/GATE7-400x225.jpgAnker18, EPMC
Anker18 toont zich in coronajaar succesvol in vastgoedbeheer https://www.made-in.be/antwerpen/anker18-toont-zich-in-coronajaar-succesvol-in-vastgoedbeheer/ https://www.made-in.be/antwerpen/anker18-toont-zich-in-coronajaar-succesvol-in-vastgoedbeheer/#respond Sun, 14 Feb 2021 12:52:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=199432 Coronajaar of niet: Anker18 heeft een sterk 2020 achter de rug en ook het nieuwe jaar is al meteen goed ingezet.

The post Anker18 toont zich in coronajaar succesvol in vastgoedbeheer appeared first on Made in.

]]>

Ook op ondernemersvlak was 2020 bijzonder. Bedrijven moesten sluiten of activiteiten werden thuis verdergezet. Toch kende de beheerdivisie van Anker18 een mooie groei tijdens het coronajaar. De portefeuille van beheerd vastgoed – kantoren, kmo en retail – is flink gegroeid richting 468.000 m2 en de ontzorgende service nam verder aan belang toe. “Het beheer is het voorbije jaar nog intensiever geworden”, zegt Dennis Pronk, bestuurder bij Anker18.

Om het vastgoedbeheer in goede banen te leiden, werkt Anker18 met een online systeem. Daar kan elke huurder melding maken van een probleem in het gebouw en nadien opvolgen wat eraan gedaan wordt, in welke fase de herstelling zit en wanneer men langskomt voor de herstelling. Ook eigenaars hebben zo een goed zicht op wat er gebeurt.

“Nu we verder groeien, bestaat de uitdaging erin om die digitalisering nog verder door te trekken.  Voor jaarlijkse vergaderingen, VME-vergaderingen of andere bijeenkomsten zijn we bijvoorbeeld naar een digitaal alternatief moeten overschakelen. We zijn daar goed in geslaagd en merken dat dit door klanten warm onthaald wordt.”

Intensiever beheer

Naast de digitale switch is ook het beheer zelf intensiever geworden. Thuiswerk werd dan wel de norm, het stelde Anker18 op de proef om te kijken waar bespaard kon worden. “Poetshulpen werden bijvoorbeeld voor de hygiëne meer ingeschakeld, bestickering werd aangebracht en verwarming, airco en verlichting werd geoptimaliseerd. We merken dat we minder problemen moeten oplossen en meer nadenken met de klant over hoe een ruimte deze periode optimaal benut kan worden.”

Dat doet Anker18 uitkijken naar versterking. Het vijfkoppige team gaat op zoek naar een allround profiel. “Je moet goed zijn in communicatie, technisch sterk om inzichtelijk problemen of storingen op te lossen en vlot kunnen omgaan met boekhoudkundige cijfers. Wie aan die eigenschappen voldoet, moet niet twijfelen en meteen een blik op de vacature op onze website werpen.”

Sterke start

Ook 2021 werd goed ingezet. Zo pronkt Anker18 op nummer 1 in het beheer van KMO- & industrieruimten in België in de jaarlijkse ranking van Expertise News, de professionele nieuwsbrief over bedrijfs- en beleggingsvastgoed. Nog in die ranking staat Anker18 op 1 in de categorie Growth Rental Value. In de algemene ranking rond het beheer van bedrijfsvastgoed prijkt de Antwerpse speler op de 10de plek.

“Dat maakt ons enthousiast om er ook dit jaar weer volledig voor te gaan. We hebben onze start alvast niet gemist, want intussen groeien we reeds naar 475.000 m2 beheerd vastgoed”, besluit Pronk.

Anker18 adviseert bij verkoop- en verhuurtransacties van bedrijfsvastgoed, en neemt ook het beheer, schattingen en consultancy-opdrachten op zich.

The post Anker18 toont zich in coronajaar succesvol in vastgoedbeheer appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/antwerpen/anker18-toont-zich-in-coronajaar-succesvol-in-vastgoedbeheer/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/02/Anker18_Afbeelding-400x225.jpgAnker18
Vergeet kopzorgen: laat je commercieel vastgoed beheren door ANKER18 https://www.made-in.be/antwerpen/vergeet-kopzorgen-laat-je-commercieel-vastgoed-beheren-door-anker18/ https://www.made-in.be/antwerpen/vergeet-kopzorgen-laat-je-commercieel-vastgoed-beheren-door-anker18/#respond Sun, 30 Aug 2020 15:05:54 +0000 https://www.made-in.be/?p=96971 ANKER18 haalt de vastgoedlast van jouw schouders.

The post Vergeet kopzorgen: laat je commercieel vastgoed beheren door ANKER18 appeared first on Made in.

]]>

Als specialist in bedrijfsvastgoed neemt ANKER18 het beheer van jouw vastgoed van A-Z over. Zo moet jij je nooit zorgen maken om de problemen waar jij als eigenaar op kan stoten. Via het handige portaal van ANKER18 kan je als eigenaar storingen of andere problemen melden, waarna de beheerders van ANKER18 de nodige stappen nemen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Terwijl de beheerders van ANKER18 hun werk doen, kan jij het traject online volgen. Ook alle documenten, plannen, keuringen, onderhoudscontracten, bankafschriften, facturen, verslagen enzovoort kan je online met 1 klik raadplegen.

ANKER18 beheert circa 75.000 m² kantoren,  circa 250.000 m² kmo-vastgoed, circa 100.000 m² in retail en 4.100 parkeerplaatsen. “Onze beheerders komen dagelijks de gekste en meest ingewikkelde uitdagingen tegen, maar ze lossen klachten steeds vlot en met veel enthousiasme op. Geen probleem te groot of te klein, ons team verlicht jouw last als eigenaar met veel plezier”, klinkt het bij de vastgoedspecialist.

The post Vergeet kopzorgen: laat je commercieel vastgoed beheren door ANKER18 appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/antwerpen/vergeet-kopzorgen-laat-je-commercieel-vastgoed-beheren-door-anker18/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/antwerpen/2020/08/FOTO_PUBLI4-400x225.jpgAnker18
Anker18 geeft voormalige Nationale Bank nieuw leven https://www.made-in.be/antwerpen/anker18-geeft-voormalige-nationale-bank-nieuw-leven/ https://www.made-in.be/antwerpen/anker18-geeft-voormalige-nationale-bank-nieuw-leven/#respond Fri, 10 Jul 2020 08:22:58 +0000 https://www.made-in.be/?p=96739 Plaats voor 10-tal kleine bedrijven of grote ondernemingen.

The post Anker18 geeft voormalige Nationale Bank nieuw leven appeared first on Made in.

]]>

Als specialist in bedrijfsvastgoed neemt ANKER18 het beheer van jouw vastgoed van A-Z over. Zo moet jij je nooit zorgen maken om de problemen waar jij als eigenaar op kan stoten. Via het handige portaal van ANKER18 kan je als eigenaar storingen of andere problemen melden, waarna de beheerders van ANKER18 de nodige stappen nemen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Terwijl de beheerders van ANKER18 hun werk doen, kan jij het traject online volgen. Ook alle documenten, plannen, keuringen, onderhoudscontracten, bankafschriften, facturen, verslagen enzovoort kan je online met 1 klik raadplegen.

ANKER18 beheert circa 75.000 m² kantoren,  circa 250.000 m² kmo-vastgoed, circa 100.000 m² in retail en 4.100 parkeerplaatsen. “Onze beheerders komen dagelijks de gekste en meest ingewikkelde uitdagingen tegen, maar ze lossen klachten steeds vlot en met veel enthousiasme op. Geen probleem te groot of te klein, ons team verlicht jouw last als eigenaar met veel plezier”, klinkt het bij de vastgoedspecialist.

The post Anker18 geeft voormalige Nationale Bank nieuw leven appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/antwerpen/anker18-geeft-voormalige-nationale-bank-nieuw-leven/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/antwerpen/2020/07/Nationale-Bank-400x225.jpgAnker18
Anker18: gevestigde waarde in het Waasland https://www.made-in.be/antwerpen/anker18-gevestigde-waarde-in-het-waasland/ https://www.made-in.be/antwerpen/anker18-gevestigde-waarde-in-het-waasland/#respond Sun, 05 Jul 2020 09:21:09 +0000 https://www.made-in.be/?p=96656 Het Waasland bruist van ondernemerschap.

The post Anker18: gevestigde waarde in het Waasland appeared first on Made in.

]]>

Als specialist in bedrijfsvastgoed neemt ANKER18 het beheer van jouw vastgoed van A-Z over. Zo moet jij je nooit zorgen maken om de problemen waar jij als eigenaar op kan stoten. Via het handige portaal van ANKER18 kan je als eigenaar storingen of andere problemen melden, waarna de beheerders van ANKER18 de nodige stappen nemen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Terwijl de beheerders van ANKER18 hun werk doen, kan jij het traject online volgen. Ook alle documenten, plannen, keuringen, onderhoudscontracten, bankafschriften, facturen, verslagen enzovoort kan je online met 1 klik raadplegen.

ANKER18 beheert circa 75.000 m² kantoren,  circa 250.000 m² kmo-vastgoed, circa 100.000 m² in retail en 4.100 parkeerplaatsen. “Onze beheerders komen dagelijks de gekste en meest ingewikkelde uitdagingen tegen, maar ze lossen klachten steeds vlot en met veel enthousiasme op. Geen probleem te groot of te klein, ons team verlicht jouw last als eigenaar met veel plezier”, klinkt het bij de vastgoedspecialist.

The post Anker18: gevestigde waarde in het Waasland appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/antwerpen/anker18-gevestigde-waarde-in-het-waasland/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/antwerpen/2020/06/Anker18_Afbeelding-400x225.jpgAnker18