ACS Accountants - Made in https://www.made-in.be Tue, 26 Oct 2021 18:07:21 +0000 nl-BE hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.9.2 Digitaliseren op enkele weken tijd https://www.made-in.be/kempen/digitaliseren-op-enkele-weken-tijd/ https://www.made-in.be/kempen/digitaliseren-op-enkele-weken-tijd/#respond Sun, 31 Oct 2021 13:06:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=305520 Ac|s Accountants en Plastirec werken al meer dan 20 jaar samen. Een samenwerking die bouwt op vertrouwen en expertise.

The post Digitaliseren op enkele weken tijd appeared first on Made in.

]]>

Duurzaam ondernemen is alsmaar belangrijker. Bij de productie van diverse kunststof industrieën  blijven steeds restanten over. Plastirec zorgt voor een oplossing door ze te recycleren, met opnieuw een zuivere grondstof als resultaat.

Plastirec wordt vandaag geleid door vader Rudi en zoon Nicky Jespers. Het bedrijf is gespecialiseerd in het recycleren van kunststoffen voor de industrie. “De resten, structureel productieafval of afgekeurde producten die voortkomen uit de productie van de kunststofverwerkende bedrijven, zijn onze zorg”, zegt de bedrijfsleider Nicky Jespers. “Op een dynamische en innovatieve manier verwerkt Plastirec diverse kunststofstromen. De zuivere grondstof die we hieruit genereren kan weer worden ingezet door de kunststofverwerkende industrie.”

Digitaliseren dankzij Ac|s Connect en Silver Fin

Dat zorgt voor heel wat cijfermateriaal dat goed opgevolgd moeten worden want wat binnenkomt in een bepaald gewicht en aan een bepaalde prijs, gaat met een ander gewicht en prijs opnieuw de deur uit. Tot voor 2020 werd dat allemaal op papier bijgehouden. Na het boekjaar 2019 kwam er echter een drastische omslag dankzij de samenwerking met Ac|s Accountants.

“Op enkele maanden tijd zijn we van een fichebak naar een online platform overgeschakeld. Eens je die beslissing neemt kan je ervoor kiezen dat op de lange baan te schuiven of je maakt er korte metten mee. Wij kozen voor dat laatste en daar werpen we nu onze vruchten van af”, gaat Nicky verder. “Mensen zijn bang van veranderingen en ook onze medewerkers waren wat afwachtend. Plots moesten ze afscheid nemen van een systeem waar ze mee vertrouwd waren. Vandaag zien we dat het digitaliseren hen enorm heeft gemotiveerd. Ze ontdekken de talloze mogelijkheden van het platform en kunnen heel snel duidelijke overzichten genereren. Dankzij de goede zorgen van Ac|s Accountants is die overgang eigenlijk heel vlot verlopen.”

Dankzij het systeem van Ac|s Accountants kan Plastirec de maandelijkse evolutie van het bedrijf nauwkeurig opvolgen. Inkomende en uitgaande facturen kunnen bekeken worden maar ook de kosten worden duidelijk weergeven. “Zeer actueel nu zijn de stijgende energieprijzen. Ons bedrijf verbruikt heel wat elektriciteit en dankzij Ac|s Connect en Silver Fin kunnen we die evolutie opvolgen”, weet Rudi. “En dat kan nu van overal, zelfs op mijn smartphone.”

Adviserende rol

“Wij kijken naar de toekomst en willen meer zijn dan een bedrijf dat registreert. Wij nemen een adviserende rol op en willen echt een partner zijn van onze klant. Een persoonlijke aanpak en een samenwerking op lange termijn is voor ons de focus”, besluit Vicky Bayens van Ac|s Accountants.

Ac|s Accountants en belastingconsulenten gevestigd in Brecht, Herentals, Hoogstraten, Mol, Ravels, Brecht en Turnhout.

The post Digitaliseren op enkele weken tijd appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/kempen/digitaliseren-op-enkele-weken-tijd/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/10/Acs_Afbeelding-400x225.jpgACS Accountants
Ac|s en G & A Motors: Kempense teamplayers https://www.made-in.be/kempen/acs-en-g-a-motors-kempense-teamplayers/ https://www.made-in.be/kempen/acs-en-g-a-motors-kempense-teamplayers/#respond Sun, 12 Sep 2021 10:11:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=282445 De eerste connectie tussen ACS Accountants en G & A Motors werd in 2004 gelegd. Bijna 2 decennia verder is de samenwerking alleen maar intensiever geworden.

The post Ac|s en G & A Motors: Kempense teamplayers appeared first on Made in.

]]>

Bijna 20 jaar geleden worden de eerste contacten gelegd tussen Ac|s Accountants & Belastingconsulenten enerzijds en G & A Motors anderzijds. Een connectie die sindsdien alleen maar sterker is geworden. Intussen noemen beide bedrijven met Kempens DNA zich absolute teamplayers.

“Over de jaren heen hebben we elkaar op zakelijk vlak op een duurzame wijze gevonden”, beamen Ferre Van Gelder, accountant bij Ac|s, en Guino Kenis, bestuurder van G & A Motors.

Administratief en fiscaal sterk

In de regio Kempen neemt G & A Motors vandaag een belangrijke positie in het BMW- en MINI-dealership. Niet alleen geografisch dankzij haar centrale ligging vlakbij de E34 en een rechtstreekse verbinding met het centrum van Turnhout, ook qua bedrijfsvoering staat de concessie sterk. Zo volgt ze op de voet de ontwikkelingen op de automarkt en het consumentengedrag. Met haar automerken BMW en MINI beschikt G & A Motors over een divers aanbod van nieuwe wagens en tweedehandsmodellen.

“Samen met een professioneel team van werknemers zijn we uitgegroeid tot een familiale onderneming die gekend is in de brede regio”, vertelt Guino Kenis trots. “De uitdaging voor de toekomst is dan ook om dergelijke positie te behouden en verder te versterken. Met een loyale en betrouwbare partner als Ac|s staan we op administratief en fiscaal vlak alvast sterk.”

 

Echte teamplayers

De eerste connectie met Ac|s werd in september 2004 gelegd toen G & A Motors bij hen ging aankloppen voor meer bedrijfsgerichte ondersteuning op vlak van administratieve en fiscale aangelegenheden. Bijna twee decennia later is de samenwerking alleen maar intensiever geworden.

“Wat de administratieve verwerking betreft, volgen we voor hen de evoluties op de voet en staan we steeds klaar om ondersteuning te bieden”, verduidelijkt Ferre Van Gelder. “Denk bijvoorbeeld aan de trend naar optimale digitalisering of de behoefte aan constante feedback op gebied van nationale en internationale ontwikkelingen van ondernemingsrecht, fiscaliteit en risico-inschattingen op zakelijk en financieel vlak.”

Het heeft van Ac|s en G & A Motors echte teamplayers gemaakt. “We zitten geregeld samen voor periodieke besprekingen op vlak van accountancy en belastingadvies. Ook delen we voortdurend wederzijdse kennis om elkaar verder te versterken.”

Ac|s Accountants en belastingconsulenten gevestigd in Brecht, Herentals, Hoogstraten, Mol, Ravels, Brecht en Turnhout.

The post Ac|s en G & A Motors: Kempense teamplayers appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/kempen/acs-en-g-a-motors-kempense-teamplayers/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/09/Acs_Afbeelding-400x225.jpgACS Accountants
AC|S en Jansen Keukens: onafscheidelijk in de Kempen https://www.made-in.be/kempen/acs-en-jansen-keukens-onafscheidelijk-in-de-kempen/ https://www.made-in.be/kempen/acs-en-jansen-keukens-onafscheidelijk-in-de-kempen/#respond Sun, 25 Apr 2021 11:56:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=229744 Een samenwerking die al meer dan 33 jaar loopt. Jansen Keukens vindt in ACS Accountants een fiscaal accountant, adviseur en vertrouwenspartner.

The post AC|S en Jansen Keukens: onafscheidelijk in de Kempen appeared first on Made in.

]]>

Al meer dan 3 decennia maakt Jansen Keukens naam in de wereld van keukens en interieur. Al meer dan 3 decennia is het bedrijf uit Hoogstraten ook vaste klant bij Ac|s Accountants en Belastingconsulenten. Een samenwerking die steunt op vertrouwen, begeleiding en advies. “En niet onbelangrijk: eentje die in een losse, aangename sfeer verloopt”, zegt Bob Jansen, medezaakvoerder van Jansen Keukens.

Met een hoofdzetel en modern atelier in Hoogstraten en twee toonzalen in Wuustwezel en Wijnegem richt Jansen Keukens zich op maatwerk en een professionele afwerking. En dat gaat verder dan keukens alleen. “Ook maatkasten, winkelinrichtingen of volledige interieurprojecten brengen we tot een goed einde”, vertelt Bob.

Voor haar fiscaal advies zit Jansen Keukens sinds jaar en dag bij Ac|s. “Initieel bij Fred De Gruyter – zelfs als 15de klant – die sinds 2013 deel uitmaakt van Ac|s”, vertelt Roel Fleerakkers, partner bij Ac|s. “Daarbij verzorgen we de volledige boekhouding, met collega Leen al 25 jaar als vast aanspreekpunt, maar gaan we ook véél verder in adviesverlening.”

Digitaal met Ac|s Connect

Een groot deel verloopt sinds enkele jaren digitaal via Ac|s Connect. Jansen Keukens laadt er alle aankoopfacturen op en verzend er alle verkoopfacturen. Een hele verandering, want vroeger verzamelde Jansen Keukens alle facturen in mappen. Eén map per maand. Ook vandaag blijft de onderneming qua volume facturen in de top staan bij de klanten van Ac|s. De stap naar een digitale boekhouding maakt vandaag een wereld van verschil.

“Voor alle partijen loopt het op deze manier veel vlotter”, legt Roel uit. “Ook wij kunnen efficiënter de cijfers doornemen en de volledige boekhouding op ons nemen. Die efficiëntie maakt ook ruimte voor andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan adviesverlening rond overnames of vastgoedplannen. Bij Jansen Keukens is ook de volgende generatie er recent bijgekomen en kan er ook advies worden ingewonnen rond successieplanning en familiale overdracht bijvoorbeeld.”

Bob Jansen en Roel Fleerakkers

Dichtbij klanten

“We hebben een erg korte communicatielijn en weten ook dat we voor raad en daad bij Ac|s terecht kunnen. Bovendien hoeven we op dat advies geen weken te wachten. Ze staan meteen voor ons klaar en dat is een sleutelfactor in een succesvolle samenwerking”, aldus Bob.

Ook de lokale verankering is volgens Bob een belangrijke troef. “Je voelt dat Ac|s een sterk lokaal netwerk heeft. Zijn er bijvoorbeeld vastgoedplannen, dan weten ze meteen de koppeling te maken met de juiste bank, advocaat, deskundige, … en kan je met een gerust gevoel verdere stappen zetten.”

 

Ac|s Accountants en belastingconsulenten gevestigd in Brecht, Herentals, Hoogstraten, Mol, Ravels en Turnhout.

The post AC|S en Jansen Keukens: onafscheidelijk in de Kempen appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/kempen/acs-en-jansen-keukens-onafscheidelijk-in-de-kempen/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/04/ACS_Afbeelding-400x225.pngACS Accountants
AC|S Accountants werpt licht op de globalisatiepremie https://www.made-in.be/kempen/acs-accountants-werpt-licht-op-de-globalisatiepremie/ https://www.made-in.be/kempen/acs-accountants-werpt-licht-op-de-globalisatiepremie/#respond Sun, 28 Feb 2021 10:35:00 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=204677 De globalisatiepremie: heb jij recht op extra steun? ACS Accountants verduidelijkt!

The post AC|S Accountants werpt licht op de globalisatiepremie appeared first on Made in.

]]>

Als gevolg van de coronapandemie hebben sommige sectoren te kampen met zeer zware omzetdalingen. Voor ondernemingen uit deze sectoren voorziet de overheid een bijkomende steunmaatregel: de globalisatiepremie. Het doel? Deze sectoren laten overleven en intrinsiek gezonde ondernemingen redden van het faillissement.

De globalisatiepremie is een steunmaatregel voor ondernemingen die op 30 september 2020 een actieve exploitatiezetel hadden in het Vlaams Gewest en die cumulatief voldoen aan volgende voorwaarden. De onderneming moet:

  • Tussen 1 april 2019 en 31 december 2019 een omzet exclusief btw behaald hebben van minstens 450.000 euro
  • Tussen 1 april 2020 en 31 december 2020 geconfronteerd geweest zijn met een omzetdaling van minstens 60 %
  • Tussen 1 april 2020 en 31 december 2020 een boekhoudkundig verlies geleden hebben

De financiële steun

Concreet bedraagt de steun 10 % van de omzet (exclusief btw) die werd gerealiseerd tussen 1 april 2019 en 31 december 2019. Deze steun wordt beperkt tot 90 % voor kleine ondernemingen en 70 % voor middelgrote en grote ondernemingen van de niet gedekte vaste kosten in de periode van 1 april 2020 tot en met 31 december 2020 (code 9903 van de jaarrekening).

Enerzijds is het maximale steunbedrag afhankelijk van het aantal werknemers, anderzijds van de omzetdaling. De toegekende steun kan oplopen tot 2 miljoen euro.

Reeds eerder toegekende corona steunmaatregelen (hinderpremie, compensatiepremie, ondersteuningspremie en subsidie in het kader van het Vlaams Beschermingsmechanisme) worden in mindering gebracht van de globalisatiepremie.

Deze maatregel is aangemeld onder de Europese Tijdelijke Kaderregeling COVID-19 en zal in werking treden na goedkeuring door Europa. Momenteel kan deze steunmaatregel bijgevolg nog niet aangevraagd worden.

Ac|s Accountants en belastingconsulenten gevestigd in Brecht, Herentals, Hoogstraten, Mol, Ravels en Turnhout.

The post AC|S Accountants werpt licht op de globalisatiepremie appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/kempen/acs-accountants-werpt-licht-op-de-globalisatiepremie/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2021/02/Acs_Afbeelding-400x225.jpgACS Accountants
Corona of niet, AC|S Accountants ging op wandel voor 5 goede doelen https://www.made-in.be/kempen/corona-of-niet-acs-accountants-ging-op-wandel-voor-5-goede-doelen/ https://www.made-in.be/kempen/corona-of-niet-acs-accountants-ging-op-wandel-voor-5-goede-doelen/#respond Sun, 03 Jan 2021 17:00:12 +0000 https://www.made-in.be/no-region/?p=181795 The post Corona of niet, AC|S Accountants ging op wandel voor 5 goede doelen appeared first on Made in.

]]>

De hartverwarmende wandeltocht die AC|S Accountants jaarlijks onderneemt ten voordele van de Warmste Week viel dit jaar jammerlijk in het water vanwege de coronapandemie. Toch bleven de sportievelingen van AC|S niet bij de pakken zitten. “Van 7 tot 31 december wandelde ons team zo’n 5004 kilometer bij elkaar, individueel of met een collega. Met maar liefst 60 wandelaars verzamelden we 5000 euro, een bedrag dat integraal naar onze 5 geselecteerde goede doelen gaat”, vertelt Evi Kenis van AC|S Accountants Hoogstraten.

Voor deze sportieve benefietactie selecteerde AC|S 5 goede doelen. “Verschillende vzw’s ondervinden financiële moeilijkheden vanwege de coronacrisis, gezien de vele acties die wegvallen. Op deze manier willen we ons steentje bijdragen.” Per gewandelde kilometer gaf AC|S een halve euro aan de goede doelen, een bedrag dat verder aangevuld werd met vrije giften van het personeel. Deze som was goed voor zo’n 4000 euro, al besloot de directie het totaal nog verder op te trekken naar 5000 euro. Elk goed doel mocht dus 1000 euro in ontvangst nemen.

 

Een eerste deel van de opbrengst gaat naar CODA, een vzw gespecialiseerd in palliatieve zorg. Ook MPI Zonnebos, een instelling voor buitengewoon onderwijs, werd geselecteerd. Net zoals vorig jaar steunt AC|S ook kinderopvang ’t Vonderke in Merksplas. De laatste twee doelen zijn Talander, een woon- en werkplek voor volwassenen met een beperkingen, en stichting De Kleine Strijders.

Enkele sfeerfoto’s:

Ac|s Accountants en belastingconsulenten gevestigd in Brecht, Herentals, Hoogstraten, Mol, Ravels en Turnhout.

The post Corona of niet, AC|S Accountants ging op wandel voor 5 goede doelen appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/kempen/corona-of-niet-acs-accountants-ging-op-wandel-voor-5-goede-doelen/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/2020/12/Hoofdafbeelding-400x225.pngACS Accountants
Bedankt ondernemers en werknemers! https://www.made-in.be/kempen/bedankt-ondernemers-en-werknemers/ https://www.made-in.be/kempen/bedankt-ondernemers-en-werknemers/#respond Sun, 31 May 2020 12:01:46 +0000 https://www.made-in.be/?p=157977 Fundamentele rol van bedrijven wordt extra duidelijk.

The post Bedankt ondernemers en werknemers! appeared first on Made in.

]]>

Ac|s Accountants wil iedereen die de economie in ons land mee trekt oprecht danken. Aan alle ondernemers en werknemers, om elke dag het beste van jezelf te geven.

In elke inleiding tot economie wordt onderwezen dat bedrijven een belangrijke rol spelen binnen het economisch systeem van een land. Heel de welvaart wordt gefinancierd door bedrijven en arbeid. De afgelopen twee maanden zijn historisch en onderbouwen duidelijk deze stelling.

De Coronacrisis legde ons land helemaal plat : gezinnen in quarantaine, 1,3 miljoen technische werklozen, verplichte sluiting van bedrijven, een algemeen werkverbod in de meeste sectoren,… Zeker wel doordacht en verantwoord op medisch vlak, maar de impact op het begrotingstekort is echter hallucinant. Op 2 maanden inactiviteit steeg die met meer dan 30 miljard euro.

Het mag dus duidelijk zijn dat wanneer bedrijven stil liggen, onze welvaartsstaat niet overeind kan blijven. Zowel bedrijven als werknemers dragen namelijk sterk bij tot onze sociale welvaart. Kritische blikken zullen er altijd zijn, maar meer dan ooit is appreciatie op zijn plaats.

“Daarom een bijzondere dank aan alle bedrijven die herstarten en aan alle werknemers die dit dagdagelijks mee ondersteunen!”, klinkt het bij Ac|s.We hopen dat dit inzicht voor iedereen duidelijk wordt. Bedrijven zijn hier niet alleen om winst te maken. Integendeel, ze vervullen vooral een fundamentele rol in België. Ze creëren jobs en dragen rechtstreeks bij tot onze sociale welvaart.”

Onze economie zal nu meer en meer herleven. Ac|s wenst daarbij alle ondernemers succes toe, en hoopt op een vlotte doorstart. Eentje waarbij de tweede helft van 2020 nog wel potentie heeft om het verlies van de afgelopen maanden deels te compenseren.

The post Bedankt ondernemers en werknemers! appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/kempen/bedankt-ondernemers-en-werknemers/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/kempen/2020/05/Acs_Afbeelding-400x225.jpgAC|S, Ac|s accountants en belastingconsulenten, ACS Accountants
Beter presteren, ook op vlak van milieu https://www.made-in.be/kempen/beter-presteren-ook-op-vlak-van-milieu/ https://www.made-in.be/kempen/beter-presteren-ook-op-vlak-van-milieu/#respond Sun, 01 Mar 2020 11:32:17 +0000 https://www.made-in.be/?p=157266 CO2-neutraal label prijkt bij Ac|s

The post Beter presteren, ook op vlak van milieu appeared first on Made in.

]]>

Ac|s Accountants wil iedereen die de economie in ons land mee trekt oprecht danken. Aan alle ondernemers en werknemers, om elke dag het beste van jezelf te geven.

In elke inleiding tot economie wordt onderwezen dat bedrijven een belangrijke rol spelen binnen het economisch systeem van een land. Heel de welvaart wordt gefinancierd door bedrijven en arbeid. De afgelopen twee maanden zijn historisch en onderbouwen duidelijk deze stelling.

De Coronacrisis legde ons land helemaal plat : gezinnen in quarantaine, 1,3 miljoen technische werklozen, verplichte sluiting van bedrijven, een algemeen werkverbod in de meeste sectoren,… Zeker wel doordacht en verantwoord op medisch vlak, maar de impact op het begrotingstekort is echter hallucinant. Op 2 maanden inactiviteit steeg die met meer dan 30 miljard euro.

Het mag dus duidelijk zijn dat wanneer bedrijven stil liggen, onze welvaartsstaat niet overeind kan blijven. Zowel bedrijven als werknemers dragen namelijk sterk bij tot onze sociale welvaart. Kritische blikken zullen er altijd zijn, maar meer dan ooit is appreciatie op zijn plaats.

“Daarom een bijzondere dank aan alle bedrijven die herstarten en aan alle werknemers die dit dagdagelijks mee ondersteunen!”, klinkt het bij Ac|s.We hopen dat dit inzicht voor iedereen duidelijk wordt. Bedrijven zijn hier niet alleen om winst te maken. Integendeel, ze vervullen vooral een fundamentele rol in België. Ze creëren jobs en dragen rechtstreeks bij tot onze sociale welvaart.”

Onze economie zal nu meer en meer herleven. Ac|s wenst daarbij alle ondernemers succes toe, en hoopt op een vlotte doorstart. Eentje waarbij de tweede helft van 2020 nog wel potentie heeft om het verlies van de afgelopen maanden deels te compenseren.

The post Beter presteren, ook op vlak van milieu appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/kempen/beter-presteren-ook-op-vlak-van-milieu/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/kempen/2020/02/Acs_Afbeelding-400x225.jpgAC|S, Ac|s accountants en belastingconsulenten, ACS Accountants
Waarom je best nog zo veel mogelijk investeringen in 2019 plant https://www.made-in.be/kempen/waarom-je-best-nog-zo-veel-mogelijk-investeringen-in-2019-plant/ https://www.made-in.be/kempen/waarom-je-best-nog-zo-veel-mogelijk-investeringen-in-2019-plant/#respond Sun, 02 Jun 2019 10:34:51 +0000 https://www.made-in.be/?p=155555 Gunstige fiscale optimalisaties in 2019.

The post Waarom je best nog zo veel mogelijk investeringen in 2019 plant appeared first on Made in.

]]>

Ac|s Accountants wil iedereen die de economie in ons land mee trekt oprecht danken. Aan alle ondernemers en werknemers, om elke dag het beste van jezelf te geven.

In elke inleiding tot economie wordt onderwezen dat bedrijven een belangrijke rol spelen binnen het economisch systeem van een land. Heel de welvaart wordt gefinancierd door bedrijven en arbeid. De afgelopen twee maanden zijn historisch en onderbouwen duidelijk deze stelling.

De Coronacrisis legde ons land helemaal plat : gezinnen in quarantaine, 1,3 miljoen technische werklozen, verplichte sluiting van bedrijven, een algemeen werkverbod in de meeste sectoren,… Zeker wel doordacht en verantwoord op medisch vlak, maar de impact op het begrotingstekort is echter hallucinant. Op 2 maanden inactiviteit steeg die met meer dan 30 miljard euro.

Het mag dus duidelijk zijn dat wanneer bedrijven stil liggen, onze welvaartsstaat niet overeind kan blijven. Zowel bedrijven als werknemers dragen namelijk sterk bij tot onze sociale welvaart. Kritische blikken zullen er altijd zijn, maar meer dan ooit is appreciatie op zijn plaats.

“Daarom een bijzondere dank aan alle bedrijven die herstarten en aan alle werknemers die dit dagdagelijks mee ondersteunen!”, klinkt het bij Ac|s.We hopen dat dit inzicht voor iedereen duidelijk wordt. Bedrijven zijn hier niet alleen om winst te maken. Integendeel, ze vervullen vooral een fundamentele rol in België. Ze creëren jobs en dragen rechtstreeks bij tot onze sociale welvaart.”

Onze economie zal nu meer en meer herleven. Ac|s wenst daarbij alle ondernemers succes toe, en hoopt op een vlotte doorstart. Eentje waarbij de tweede helft van 2020 nog wel potentie heeft om het verlies van de afgelopen maanden deels te compenseren.

The post Waarom je best nog zo veel mogelijk investeringen in 2019 plant appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/kempen/waarom-je-best-nog-zo-veel-mogelijk-investeringen-in-2019-plant/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/kempen/2019/05/ACS_Afbeelding-400x225.jpgAC|S, Ac|s accountants en belastingconsulenten, ACS Accountants
Ac|s verhuist kantoor Wijnegem naar Brecht https://www.made-in.be/kempen/acs-verhuist-kantoor-wijnegem-naar-brecht/ https://www.made-in.be/kempen/acs-verhuist-kantoor-wijnegem-naar-brecht/#respond Wed, 14 Nov 2018 18:58:23 +0000 https://www.made-in.be/?p=154187 The post Ac|s verhuist kantoor Wijnegem naar Brecht appeared first on Made in.

]]>

Ac|s Accountants wil iedereen die de economie in ons land mee trekt oprecht danken. Aan alle ondernemers en werknemers, om elke dag het beste van jezelf te geven.

In elke inleiding tot economie wordt onderwezen dat bedrijven een belangrijke rol spelen binnen het economisch systeem van een land. Heel de welvaart wordt gefinancierd door bedrijven en arbeid. De afgelopen twee maanden zijn historisch en onderbouwen duidelijk deze stelling.

De Coronacrisis legde ons land helemaal plat : gezinnen in quarantaine, 1,3 miljoen technische werklozen, verplichte sluiting van bedrijven, een algemeen werkverbod in de meeste sectoren,… Zeker wel doordacht en verantwoord op medisch vlak, maar de impact op het begrotingstekort is echter hallucinant. Op 2 maanden inactiviteit steeg die met meer dan 30 miljard euro.

Het mag dus duidelijk zijn dat wanneer bedrijven stil liggen, onze welvaartsstaat niet overeind kan blijven. Zowel bedrijven als werknemers dragen namelijk sterk bij tot onze sociale welvaart. Kritische blikken zullen er altijd zijn, maar meer dan ooit is appreciatie op zijn plaats.

“Daarom een bijzondere dank aan alle bedrijven die herstarten en aan alle werknemers die dit dagdagelijks mee ondersteunen!”, klinkt het bij Ac|s.We hopen dat dit inzicht voor iedereen duidelijk wordt. Bedrijven zijn hier niet alleen om winst te maken. Integendeel, ze vervullen vooral een fundamentele rol in België. Ze creëren jobs en dragen rechtstreeks bij tot onze sociale welvaart.”

Onze economie zal nu meer en meer herleven. Ac|s wenst daarbij alle ondernemers succes toe, en hoopt op een vlotte doorstart. Eentje waarbij de tweede helft van 2020 nog wel potentie heeft om het verlies van de afgelopen maanden deels te compenseren.

The post Ac|s verhuist kantoor Wijnegem naar Brecht appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/kempen/acs-verhuist-kantoor-wijnegem-naar-brecht/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/kempen/2018/11/image0041-400x225.pngAC|S, ACS Accountants
AC|S Accountants trekt de digitale kaart https://www.made-in.be/kempen/acs-accountants-trekt-de-digitale-kaart/ https://www.made-in.be/kempen/acs-accountants-trekt-de-digitale-kaart/#respond Mon, 06 Mar 2017 05:00:09 +0000 https://www.made-in.be/?p=150226 Gaat van start met eigen online platform.

The post AC|S Accountants trekt de digitale kaart appeared first on Made in.

]]>

Ac|s Accountants wil iedereen die de economie in ons land mee trekt oprecht danken. Aan alle ondernemers en werknemers, om elke dag het beste van jezelf te geven.

In elke inleiding tot economie wordt onderwezen dat bedrijven een belangrijke rol spelen binnen het economisch systeem van een land. Heel de welvaart wordt gefinancierd door bedrijven en arbeid. De afgelopen twee maanden zijn historisch en onderbouwen duidelijk deze stelling.

De Coronacrisis legde ons land helemaal plat : gezinnen in quarantaine, 1,3 miljoen technische werklozen, verplichte sluiting van bedrijven, een algemeen werkverbod in de meeste sectoren,… Zeker wel doordacht en verantwoord op medisch vlak, maar de impact op het begrotingstekort is echter hallucinant. Op 2 maanden inactiviteit steeg die met meer dan 30 miljard euro.

Het mag dus duidelijk zijn dat wanneer bedrijven stil liggen, onze welvaartsstaat niet overeind kan blijven. Zowel bedrijven als werknemers dragen namelijk sterk bij tot onze sociale welvaart. Kritische blikken zullen er altijd zijn, maar meer dan ooit is appreciatie op zijn plaats.

“Daarom een bijzondere dank aan alle bedrijven die herstarten en aan alle werknemers die dit dagdagelijks mee ondersteunen!”, klinkt het bij Ac|s.We hopen dat dit inzicht voor iedereen duidelijk wordt. Bedrijven zijn hier niet alleen om winst te maken. Integendeel, ze vervullen vooral een fundamentele rol in België. Ze creëren jobs en dragen rechtstreeks bij tot onze sociale welvaart.”

Onze economie zal nu meer en meer herleven. Ac|s wenst daarbij alle ondernemers succes toe, en hoopt op een vlotte doorstart. Eentje waarbij de tweede helft van 2020 nog wel potentie heeft om het verlies van de afgelopen maanden deels te compenseren.

The post AC|S Accountants trekt de digitale kaart appeared first on Made in.

]]>
https://www.made-in.be/kempen/acs-accountants-trekt-de-digitale-kaart/feed/ 0 https://madein-cdn-prod.s3.amazonaws.com/uploads/legacy/kempen/2017/03/ACS-400x225.pngACS Accountants